Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Zoli1222
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Szia. Esetleg nem tudsz angol nyelvű lehetőséget?
Persze ez is tökéletes... -
Nimrod
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Működik, köszi!

-
Nimrod
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Amikor Irvine - Sumi párosítás volt, akkor előbbinek is voltak hasonló álmai.

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mért lenne senkiházi? Szimpatikus versenyző... szerintem!
Én drukkolok neki! Bár vb-t nem hiszem hogy nyer, de első 4be ott lehet!

-
Qorthral
őstag
Valóban elég kuszák az erőviszonyok, versenyről versenyre kicsit más a helyzet. Mindenki fejleszt, valamint pályák is eltérő jellegűek, nameg a körlmények is (özönvíz, szauna, meg közte minden). Ha mindezt összeadjuk azzal, hogy már az első futamon látszott, hogy idén kisebbek a különbségek mint a korábbi években (első - utolsó között nincs általában 2 mp se!) nem csoda, hogy könnyű előrébb és hátrább kerülni az aktuális hierarchiában.
A mai naptól érdekes versenyt várok. A pályán nagyon is lehet előzni, és tekintve hogy kicsik az időkülönbségek, remélem lesz is sok helycsere. Különösen a KERS-es srácok villoghatnak, itt sokat érhet a masina. Alonso, Massa, Kimi és Hami azok, akik lényegileg tudnak ebből ma profitálni szvsz, mert a pozíciójuk és a taktikájuk i használható lehet.
Az elejét tekintve Trulli és Vettel esélyei a legjobbak. Kettejük között, ha nem lesz meghibásodás, vélhetően az fog dönteni, hogy Trulli képes lesz-e az időmérőhöz hasonlóan körönként 0,5+ mp-et adni Vettelnek az első kiállásig. Ha igen, meglehet neki a győzelem, ha nem, Vettelnek állhat a zászló. Glock szerintem csak a 3. helyért szállhatna harcba mert nagyon könnyű az a kocsi, de épp ezért a kiálláskor vissza fog esni jóval lassabb kocsik mögé (pl BMWk, stb) és a pontszerzésnek is örülhet majd ha nem tud gyorsan előzni... A 3. hely mindazonáltal nagyon érdekes lesz (ha Trullival és Vettellel nem történik semmi extrém), Button és Hamilton pályázhat rá a legjobb eséllyel, de az első 10ből mindenki más is odaérhet, Barrichello valószínű elég gyors lesz az elején, Alonso a KERS előnyeivel felturbózva sokra viheti ha jól rajtol, a Ferrarik és Rosberg nyers tempója pedig elég ígéretes volt a hétvégén eddig, most meg jól meg vannak tankolva. Glock pedig a legjobb kérdés, a kezdeti tempóján és a rajton neki végképp rengeteg múlik.
Tipp:
1. Trulli
2. Vettel
3. Hamilton
4. Button
5. Alonso
6. Kimi
7. Barrichello
8. Glock/Massa -
puttputt
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Kösz!
Tudod milyen régóta keresek Rai Uno linket?
Nem gondoltam, hogy épp itt fogok ráakadni...
(A szolgáltató évekkel ezelőtt beszűntette nálunk -is-...)Nálam BSplayer-be is simán beépült, tökéletes kivitelben...
- Egyszerűen, csak be kellett "enterelni" a böngésző címsorába. -
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére

Barika mint VB!

Male: 1985-ben megvettem az első számítógépemet, egy 64 Kb-os zx spectrumot. Emlékszem a Virgin név, akkor szépen szárnyalt. a Virgin games sok jó kis játékot készített. De a Virgin Brawn számomra elképzelhetetlen.
-
ronaldo
őstag
Kiminek, Massának meg Alonsonak (illetve Hamiltonnak) szerintem az az egyetlen esélye, hogy kers-el lerajtolják a mezőnyt (már amennyire lehet) és talán utána szintén a kers-el meg tudják akadályozni, hogy visszaelőzzék őket. Benzinmennyiséggel is jól állnak. Szvsz ha a rajtos dolog nem jön be, utána már nyomogathatják a gombot
Főleg, hogy a Renault még lassú is. -
madstunt
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tényleg!Mi az a mag?

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezen a versenyen szerintem több esélye van nyerni mint a disznósajtoknak. A fene sem gondolta 2 futammal ezelőtt hogy ilyet lehet mondani idén.

-
Motion_Blur
félisten
Álmodik a nyomor, te senkiházi

-
Nimrod
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Sajnos esélytelen, nincs admin jogom telepítéshez a gépen, Media Playerből is valami butább verzió van csak fönt.

-
Male
nagyúr
Azért a "Virgin Brawn" mint csapatnév elég hülyén hangzana

...csak nekem tűnt fel, hogy nálunk Jenson Button, Rubens Barrichello, Ross Brawn, és most még Richard Branson van?
(Sőt, ebből háromnak RB a monogramja... csak Jenson lóg ki a sorból, de ő néha eléggé Robinsonnak néz ki, szóval még lehet Robinson Button...
) -
JJános
addikt
-
hunnylander
őstag
válasz
Nimrod
üzenetére
Egy másik megoldás. Először töltsd le és telepítsd ezt: TVU Player
Majd amikor nézni akarod a futamot katt erre: tvu://10007 (pl. beírod a böngészőbe és Enter, ez indítja az TVU alkalmazást, de annak a programlistájában is megvan ez a csatorna, 10007-es, a Sports-nál keresd). Az előbb ki is próbáltam, CCTV5 kínai sportcsatorna, épp snooker megy rajta, kiváló stream.

-
Nimrod
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Hasonlatként értettem, ugyanis a fene se gondolta volna, hogy pontot szerez valaha is. Aztán tessék.

Stream - le van tiltva sajna.

-
AMD Power
titán
Végre itt a futam napja... Remélem jó lesz.

-
hunnylander
őstag
válasz
Nimrod
üzenetére
Abban a vonatkozásban, amiben Hamiltonnak ma van, nem.
Rajtolt Zsoltika az 5. helyről?
Volt KERS-e úgy, hogy az előtte lévőknek nincs?
Volt élmezőnyhöz megfelelő versenytempója?Ami a streamet illeti, mi az hogy nem megy? Le van tiltva a link elérhetősége vagy mi? Ugyanis a streamet majd akkor próbáljad, ha elkezdődik a közvetítés. Ez nem TV, hogy állandóan 'adás legyen rajta'.

-
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Van mint mindenkinek

-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Van esélye.
Pénzt nem tennék rá... De azért van.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Egyébként azt komolyan gondolod, hogy Haminak van esélye nyerni holnap?

-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem is kedvencem lehetne, hisz a favoritjaim. Csoki-fagyi

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az.

-
dokar
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
mi az a mag?
-
Motion_Blur
félisten
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Merre található pontosan,mert nem találom.A kereső sem segített.
-
madstunt
addikt
válasz
Zeratul
üzenetére
MIndenképpen!Amikor pályakezdő volt majd később is egy ideig kb 2005ig nagyon szurkoltam neki(meg akkor még jól is néztek ki a rönyók nem olyan hányás kinézetük volt mint most) később viszont elszaladt vele a ló eléggé aztán tavaly sokat visszavett és végre megint tudtam neki IS szurkolni
-
madstunt
addikt
válasz
üzenetére
Attól még hogy ott ült Grosjean ahol,attól még nem biztos hogy holnaptól piquet helyén fog versenyezni.Luca Badoer hány éve ül ott ahol?
Persze előbb utóbb elkerül a Renaulttól ha nem hozza továbbra sem a teljesítményt de szerintem nem az dönti el ki kerül a helyére hogy ki hol ül. -
-XadAnuX+
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ÁÁ nagyon kerestem!
Köszi, hogy szóltál!Schuminak az egyik legjobb futama volt!
Inkább a legjobb
-
Motion_Blur
félisten
A mag-on fent van az 1998-as Magyar Nagydíj, gondoltam szólok hátha valakinek kell. Én már régóta kerestem

-
hoffman_
nagyúr
válasz
Zeratul
üzenetére
Én is ezt élveztem, de már bőszít, hogy sehol a Ferrari, vagy Hamilton. Mi ez így? Persze, kell a verseny, de azért illene, legalább, minden 2. futamon Ferrari/McLaren dobogó. Kicsit elfogult, de istenem. A Ferrari, az Ferrari!

G.Zs. - Hát, ez esetben türelem. Majd jön, amit nem tudsz elrakni, hosszú még a szezon
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mod:
Ferrari csakis, és Iceman a favorit. De Hamiltont durván csípem. Az az ember egy barom
Én sem csinálnám máshogy. Ha már vezetek, természetes, hogy én mondom meg, mi az ideális ív
Hamilton is szép gyerek: úgy kell vezetni, mint ő. Megosztott 1. hely Raikönnenel az idei szezon dobogójára
Amúgy furcsa, mert nem szeretném, ha Ferrarinál lenne. Barátom über Ferrari fan, és Hamilton is egyszerre, de attól esne hasra, ha Hamilton Ferraris lenne. Nekem az nagyon nem feküdne valamiért
-
Zeratul
addikt
Alonso imagenek jót tett hogy visszavett az arcából.

Idei VB eddig nagyon jónak tűnik, mert nem a 2 élcsapat között dől el a verseny hanem úgy néz ki futamról futamra változnak a viszonyok.
-
hoffman_
nagyúr
Ez csak kicsi vigasz, és csak arra jó, hogy kidumáljam magam, de Raikönnen mente leggyorsabb köröket, akkor is, ha az első 3-ban sem volt benne, nem egyszer

A renó meg olyan, amilyen. Nem kéne elásni, mert azért csak meg tudott nyerni egy világbajnokságot Alonsoval, míg ugyanez a McLarennel nem jött össze. Persze ez a pilótán is múlik, de Alonso nem lett szarabb, azt hiszem. Talán nem jött ki a mercisekkel, de az a lényeg, hogy szerintem ne ássuk a Reault-ot, nem olyan tákolmány az, most is volt már jó pillanata

Amúgy ez az Alonso dolog érdekes, régen olyan beképzelt, arrogáns spanyol gyík volt a szememben, és most valahogy nem. "Beleöregedett" a Forma1-be, és olyan tiszta lett. Lehet, hogy nem így van, de így érzem.
Akit még nagyon csíptem, mint versenyzőt, az Coulthard, kár érte, ebben az idényben még akár ő is villoghatna. Itt mindenki tud
Tavaly is volt olyan pillanat, amikor brillírozott, és felidézte a régi szép időket, csak az a taliga ami hozza a futamgyőzelmet Vettelnek, az alatta megállt...Sajnos csak hallomás, és archívum, mivel nem láttam a nagybetűs csatákat, de azért Coulthard és Schumi mentek szépeket egymással
(fiatalka vagyok, és akkor még nem volt a szívem csücske az F1
) -
G.Zs.
senior tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Alonso szerintem is az egyik legjobb, és én sem szeretem túlzottan
. Nem is vele van baj, hanem a rönyóval."Ha megnézitek a Q2-őt, akkor a 3. időt mente, ami azért valljuk be, nem rossz..."
Pontosan erre céloztam az előbb. A ferrai nem lassú, csak eddig nem jött össze nekik semmi. -
hoffman_
nagyúr
??
Alonso az egyik legjobb pilóta jelenleg, szerintem. Mondom ezt úgy, hogy 2 évig utáltam, mint a szemetet
És Rosbergről is ezt zengte mindenki eddig, csak ugye az autója volt elveikben gyengécske. Aztán idén mégsem villog, de majd eldől még.
Végső soron nincs ezekkel a nevekkel semmi gond, azt hiszem
Bár szívemből remélem, hogy a fagyi-fiú a pacis kocsival végre megmutatja, hogy a legenda miért is vezette be anno a F1-be. Ideje villantania valamit. Meg, ugye, nem értem hol a baj. Ha megnézitek a Q2-őt, akkor a 3. időt mente, ami azért valljuk be, nem rossz...
-
G.Zs.
senior tag
válasz
!Overdose!
üzenetére

Fejtsd ki légy szíves, mivel nem értesz egyet?
Megpróbáltam előrevetíteni, mi várható idén. Nem mondom, hogy tutira így lesz, de szerintem sanszos.
A Meki formája rohamosan javul, a Ferrari meg (sajnos
) nem az a csapat akit csak úgy leírnék.
Lesz itt még tűzijáték. -
törölt tag
sajna csak felvételről láttam az időmérőt, viszont sztem nem véletlenül ült Romain Grosjean ott ahol, ahogy nem véletlenül vágták be a közvetítésbe sem. Remélem hamarosan megversenyeztetik Piquet-l.
Sztem Sutl meg ki akart térni Webber elől, csak nem értették meg egymást, pont oda húzodott ahol Webber el akart menni...mert sztem gyakorlatilag Sutil lehúzódott az ideális versenyvonalról. -
G.Zs.
senior tag
válasz
-XadAnuX+
üzenetére
Szerintem aki ebben a mezőnyben a legjobb hatban végez, az elégedett lehet. Legyen az McLaren, Ferrari,vagy akármelyik másik csapat. Nagyon kiegyenlítettek az erőviszonyok. A pillanatnyi formán múlik minden. Szó sincs itt BGP fölényről. Holnap akár négy-öt csapat is nyerhet, akár a két ferrari közül valamelyik, és Hamilton is. Ha jól megnézzük, mindegyik kocsinak megvan a maga erénye. A Brawn és a Toyota a diffúzor miatt gyorsak, A Red Bull egy aerodinamikai csoda, a McLaren nem eszi a gumikat és nekik van a legjobb KERS-ük, és bár egy körön nem elég gyorsak, Hamilton versenytempója a legjobbak között van,.
A Ferrarinál pedig eddig sem a kocsi gyorsaságával volt baj, hanem a megbízhatóságával. Ha ezt kijavítják, és a csapat összeszedi magát, ők is labdába rúghatnak az idei szezonban.
Alonso és Rosberg számomra kérdőjel. Őket most még nem tudnám hova rakni. -
törölt tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Nem, nem mindegyik versenyző tudja megmondani
Mert ezek nem egyszerűen körülhatárolható dolgok, adva van egy pálya ami folyamatosan javul, adva van egy versenyprogram minden csapatnak, azaz hogy melyik nap mit próbálnak, és arra mennyi gumi van (mert szűkös az is). Dolgoznak azon hogy az autó beállításai jók legyenek a vasárnapi futamra....és mindezek közben a versenyzőknek visszajelzéseket kell adniuk a fejlesztésekről.
...és ezt nem feltétlen tudja mindenki jól érthetően...és legfőképpen hatékonyan végezni.
Pláne ha mindezek közben több részegységen is fejlesztenek, azaz pl. jelenleg a hátsó diffúzor új első szárnnal mint a McLaren-nek esetében..Kovalainen pl. bizonytalan az új első szárnyban, neki vezethetőbbnek tünt a régi.
Alonso fejlesztőmunkája jól lekövethető volt a Renault-nál,..és biztos vagyok benne hogy a McLaren-nél is...majd most újra a Renault-nál, és ki is autózza a fejlesztésekből a jobb teljesítményt!..ez fontos.
Ezért aztán majd ha Piquet ír egy könyvet,..vagy akár Kovalainen, akkor hiába írják meg hogy a csapat mindent Alonso-nak adott meg, vagy Hamilton-nak, és nem rájuk volt szabva az autó.
Mert az autót arra szabják aki gyorsabb tud lenni vele. Mert benne van több lehetőség. Az ő szája íze szerint alakítják az autót,...pl. Webber is Vettel beállításait használja, és azt mondják hogy gyorsabb vele...én erről nem vagyok meggyőzve, mert Webber nem mai gyerek akinek most kellene megmutatni egy agresszív beállítást és homlokára csapva tizedeket javul. Számára pl. sztem ez kényszerhelyzet...ezért én nem is várok nagy javulást Webber-től Vettel javára. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
JJános
üzenetére
Szerintem tiszta körülmények között Vettel nyer, és mögötte a Box taktika (a toytota boxtaktikája) fogja eldönteni, hogy milyen sorrendben ér be Glock-Trulli-Button. Ha jó lesz a Brawn versenytempója, Bari is bejöhet utánuk. Közben Kimi-Massa-Hamilton-Alonso harcol majd a pontokért.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hamilton ugyanolyan nehéz volt mint a két disznósajt? Ez kicsit meglepett.
Remélem hogy holnap a KERS segítségével majd tud egy jó rajtolni. Jobbat mint tavaly. 
Kova meg mit csinált már megint?

-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Sajnos csoda kell hozzá, hogy valamelyik Ferrari a legjobb 6-ban végezzen.

-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem holnap: Vettel, Button, Hamilton, lesz a dobogó.
De a Ferrarikat dobogóközelbe várom.Ma sajnos nem voltam tévé előtt. Egész nap a szőlőben kapáltam, de holnap nézem.
-
puttputt
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azért milyen durván belőtték "egymás mellé" Hamiltont meg Buttont

-
puttputt
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Hát... Webbert tényleg elvitte a "homokvihar", kár érte (druszám
)
Vettelnek megint nagy esélye van..., tényleg szép jövő előtt áll.
A két Toyota szerintem megint nem lesz versenyképes annyira, hogy tartani tudják magukat (boxtaktika?), Raikkonen, Hamilton... biztos, hogy nekiindul szépen..., akár Kínában.
Kubica szegény, kaphatott volna egy "5 rajthelyes kitüntetést", ha már Sutilt nem lehet hová büntetni
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
kiváncsi leszek holnap a kers mennyit számít nehéz autóval a rajtnál, nem lesz egyszerű pozicíót javítani Rosberget legyűrheti Kimi, de Felipének alo és hami (ő viszont egész jól eljöhet) kizárt és bár barinak nincs kerse de jóval könnyebb, szal marad a versenytempó amibe bízhatunk
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Akkor a futamgyőzelem csak álom marad Trullinak.
-
madstunt
addikt
vááááá
egyszer úgy tűnik hogy fisico jól fog menni a hétvégén erre mégse....
nem kellett volna gascoyne bá't olyan hamar kidobni@tuskooo: Hát igen volt már rá sokszor példa...elölről rajtol majd feltart mindenkit...
-
-XadAnuX+
őstag
Szerintem Vettelnek van a legnagyobb esélye a futamgyőzelemre.
Számomra sajnos. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Alex91
üzenetére
Akkor sem lesz semmi, csak Vettel tartja a lépést, és mikor kimennek a Toyoták szépen lesz 4 és 6 tiszta köre amivel visszajöhet 1.-nek. Megtankolt Toyotához képest kb 1sec-el gyorsabb, így 4-6sec hátrányt még összeszedhet az elején, de többet már nem nagyon. Ha ennél több, akkor is vissza lehet hozni 1.nek, csak kevesebbet kell tankolni.
-
Alex91
félisten
Ha a ket Toyota elmegy Vettel elott, es az egyik visszafogja a mezonyt... A Toyotak is eleg gyorsak.
-
G.Zs.
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hamilton nem a könnyű autó miatt volt gyors.
A Meki alakul. 
Ha így folytatják, Európában már a győzelemért mennek. -
bdav
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
igen, ő. De Ham is egész jól áll, nem extrém könnyű autóval ment (sőt, Barit nehezebbel verte), ez jó. Holnapra Vettel - Glock - Ham, vagy Vettel - Button - Ham dobogót várok (nem feltétlen ilyen sorrendben).
-
7Heads Drago
veterán
Barchi és Alonso fogható a Ferrarik számára. Sőt tartok tőle hogy az egyik Toyota meg kieső lesz. Vettel ismét dobogón (1), és talán Hami is, harmadik hely Buttoné lesz.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Vettel a favorit.

-
adman
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Megint nem maradt Kiminek új gumija a Q3-ra, ezért a szar idő...
szar gumival meg minek ment ki? -
JColee
őstag
válasz
venember83
üzenetére
gyártsunk összeesküvés elméleteket
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kimi jóval lassabb volt a q3ban, mint amennyi benzinnel többet cipel
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Mondom én, hogy valami van a Brawn autókkal. Könnyen se ment nekik.
-
hunnylander
őstag
-
Motion_Blur
félisten
Megint nem maradt Kiminek új gumija a Q3-ra, ezért a szar idő...
-
Csabee.
nagyúr
Most volt "szerencsém" látni az időmérő végeredményt... ez a ferrari botrányos! szerintem megint nem szereznek pontot! Én még mindig ferrari drukker vagyok, de ha nem szereznek egy első-második helyet az elkövetkezendő 1-2versenyben... hát nagyot fogok csalódni mostmár...

Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Asztalos klub
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/, ahogy a Hamilton-Alonsó még inkább), vagy tipikusan a Massa/Raikkonen... talán Massa hozta be igazán azt a 2007-es bajnoki címet...

Tudod milyen régóta keresek Rai Uno linket?
eddig jól ment (alonsoval)