- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
-
D.Orion
veterán
Tudod, hogy hogy értem. Kimi lesz az első számú pilóta(sztem ez ésszerű). Remélem, hogy Schumi-tól feltámad majd Kimi is, és a kocsi is bírja majd.
(#48216) Misi 007: Tesztlehetőség? Nem azért, de te komolyan azt hiszed, hogy amióta visszavonult nem ült be F1-es autóba. Biztos lehetsz, hogy már evvel is ment az idén pár kört "sunyiban". Lényegében a KERS-en kívül semmi új nincs neki ebben a kocsiban.
-
D.Orion
veterán
Most hallottam a híradóban. Váá ezt nem hiszem el, egy álom vált valóra. Sajnálom, hogy ehhez Massa-nak kellett megsérülnie. Viszont tuti nem lesz versengés Schumi és Kimi közt, mert úgy is Kimi-nek kellenek a pontok, mindig ő lesz előrébb a versenyen. De azért időmérőkön még láthatunk pár érdekességet.
-
D.Orion
veterán
Nah én idulok nagyszülőkhöz, de hamar oda fogok érni, ezt néznem kell. Ilyen jól menő versneyt már rég láttam a Ferrari szemszögéből nézve.
-
D.Orion
veterán
Nah ha ezért Massa-t büntetik, akkor ásót ragadok és eltemetem a FIA-s brigádot.
(#43067) Ricardo: Bebaszna. Megcsúszott és nem volt idő már fékezni, kockásra meg nem akarta alakítani a gumit. Nem gyenrt vele semmi. De amilyen időket megy most Massa. El ne dobd ember, el ne dobd!
Lehet Kimi-nek is az kell, hogy valaki tolja a seggét egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz Motion_Blur #43050 üzenetére
A 16. helyről? Fisi is előtte van asszem, csak Sutil van mögötte.
Fehérvári autó kiállításon voltál? Sajna én nem tudtam/tudok bemenni városba, pedig itt lakom.[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Ferrari-nál még mindig lassan dolgozzák fel az információkat. Kéne oda egy újabb fejszámoló, mint anno az öreg Jean Todt.
-
D.Orion
veterán
Buemi lehet átszellemült és bikaviadalon érezte magát. Az autón úgy is ott egy dühös négylábú. Csak nem a matador, hanem a bika szerepében. Azt jól felöklelte a matador Pique-t.
Vettel: Ej bazeg, ezt benézte ő is.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Megnéztem a versenyt végre. Hát ez a mesés Ferrari munka már megint. A Pilóták helyébe én lassan egy 35ös csavarkulcsot is hordanék az autóban, hogy legyen mivel szétverni ha megint megadja magát. Kimi-nek rajtvonaltól szar volt a KERS. Ne mondja nekem senki, hogy egy körön képes úgy meghalni az a berendezés, hogy azt előtte nem lehetett látni semmilyen diagnosztikán, ilyen nincs. Massa-t nagyon sajnálom, nagyon jól ment.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
"Öröm, hogy fel tudták csavarozni". Az szép.. míg Schumi nyerte a versenyeket, addig a Ferrari volt az Isten lacika szemében.
PazsitZ: Még nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz fekeandras #40440 üzenetére
Double headshot az a biztos!
-
-
D.Orion
veterán
válasz venember83 #40415 üzenetére
Szerintem utána jött be, vagy az másik Renault volt?
-
D.Orion
veterán
Kiminek megint nem maradt új lágy. 8. hely, talán pontszerzés meglesz. Ezt a kurva reklámot meg fel ne rúgjam már.
The Silencer: (#40399)
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz Silencer83 #40392 üzenetére
Valószínűleg teszt, hogy mennyit számít.
Szalaig: A felnin lévő burkolatot akarja kérdezni, a fékekhez a levegőterelőt(vagy mi az).
-
D.Orion
veterán
válasz venember83 #40364 üzenetére
Ebben van valami, mert toyota-nál valami "egyszerű" retesz/bilincs rendszer rögzíti, a többi csapatnál meg látni általában, hogy csavaroznak mindig ezerrel.
(#40368) fekeandras: A Ferrari-nál csak a jelenlegi olasz vezetést kéne lecserélni valami hozzáértőbbre.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz SzalaiG #40356 üzenetére
Valamelyik faszagyerek mondta az rtl-nél, hogy: Massa beüzente a csapatnak, hogy a Brawn autókon hátul új szellőző nyílások vannak.
MÁS:
Toyota-nál láthattunk egy frankó kis első vezetőszárny cserét egy emelő segítségével. 3sec alatt megoldották vele, a többi csapat miért nem használja? Ott szívnak vele akár 8-10sec-ig is.. -
D.Orion
veterán
Végre egy normális rajt és első kör! Már hiányzott egy száraz idős normál rajt.
-
D.Orion
veterán
Massa-nak meg nagyítókat raktak a plexire?
-
D.Orion
veterán
Nah én is bekapcsoltam a tv-t. Remélem SC nélküli verseny lesz!
-
D.Orion
veterán
Szép volt Red Bull!
Neon csapat is alkotott megint, 3-4. Merci 5-6. Szép verseny, Ferrari meg még mindig sehol.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Azta kurta élet!
Műszaki probléma az agyad helye, te idióta... Egyszerűen túl nagy gázt nyomott.
Gyula: Naná, hogy leszakadt az első kerék, megnézted te, hogy meddig tűnt el a kocsi orra?...
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz Depression #39539 üzenetére
Hát, hogy több kárt csinál, mint hasznot az biztos... Egyszerűen gáz ez a srác...
(#39544) Depression: Én inkább vigyáznék rá, ha már abból kapom a fizetésem.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
Webber hopsza, oda vissza.
Alonso azért az nah... Ilyenkor nyom egy féket az elől lévő és jön a de ja vu MS vs Coultard.
-
D.Orion
veterán
Ajj Kubica. Azért az mekkora, hogy beesett a boxutcába kompletten. Szerintem kompletten lebontódott a BMW alja.
Buemi meg Vettel.
Megint SC...
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz Depression #39421 üzenetére
Azért a Redbull-os srácoknak se kell szégyenkezniük.
Niko majdnem, necces volt. Szerencséje, hogy nem jött mögöttük senki.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Nah mennek 8-10 kört és felszárítják az ideális ívet. Ferrari meg sehol nem jó.
(#39417) shteer: Eső és rossz pályaviszonyok miatt sztem 2 max. Technikai probléma miatt 3. Kicsúszás, koccanás miatt max. 4. Összesen 9.
Nah Kimi lesz az első technikai...
Bazeg hányan átmentek a célegyenesnél? xD Eltévedtek. Ha most pár versenyző miatt, akik túl gyorsan akarnak menni esőben és kicsúsznak, leintik a versenyt vagy megint behozzák az SC-t, akkor hülyét kapok.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Jaj Palik másik beszólását felfogtátok:
A célegyenes utáni visszafordító kanyar 270°-os dőlésszögű. Az meg milyen bzmeg?
-
D.Orion
veterán
Shell mérnökei. Palik, te olyan hülye vagy mint az állat...
(#39402) Ricardo: Sőt ha netán sok a szúnyog, akkor azok is...
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Úgy biza, az a röhej, így a mezőny 90%-nak a taktikáját elcseszik. Láttunk volna egy izgalmas rajtot, de ehelyett nem.... Anno milyen meccseket lehetett látni ilyen esőben. MS, Alonso, Coultard...
Alonso meg jó esőmenő, úgyhogy elhiszem, hogy szeretné ha eltakarodna az SC(mellesleg mi is).
-
D.Orion
veterán
Reggelt mindenkinek. Direkt beállítottam az ébresztőt 8:55-re, mert úgy se lesz lényeg a rajt előtti 20 perc, de hát most látom, hogy faján esős futam ... meg SC rajt.
Na míg itt körözget az SC addig csinálok reggelit.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz Motion_Blur #39028 üzenetére
Hát eke majdnem elmegy házi gányolós topikba is. Hogy néz az ki,te jó ég?
-
-
D.Orion
veterán
válasz !Overdose! #38948 üzenetére
"A rendező országoké nem lehet, mert nincs finn verseny"
Szerintem sincs.
-
D.Orion
veterán
válasz Motion_Blur #38943 üzenetére
Barátnőm felvetett egy érdekes dolgot amivel én is egyetértek. Az egyik képen balról jobbra a második sorban, az eu zászló felett van egy olasz zászló. Nah de afelett meg 90°-al elforgatva még egy három színű zászló. Akkor az most milyen is, hazai?
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Újra rajt. SC mögött mennek egy kört? Teljesen jó...
Domboldalon jól érzik magukat.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Kimi polóban Fagyival a kezében. Mondom én baromira nem érdekli, úgy se volt pontszerző helyen.
-
D.Orion
veterán
válasz fekeandras #38195 üzenetére
Feljebb engem is kioktattak, hogy piros alatt le lehet venni.
-
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
De, hogy azt a buzi telefont nem tudják kikapcsolni a közvetítő állásba. Tudhatnák a sokeszűek, hogy ha nem hívják, akkor is rááll a telefon a rádiótoronyra időnként...
(#38165) róland: Mennek 5kört max.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Milyen laptop az amit úgy kibasztak az eső-be a Toyota mellé? Jó kis reklám lenne a gyártójának.
AMD Power: Te is elfogadnád azt a laptop-ot mi?
(#38148) Barthezz2: Azt már nem láttam.
Én a pályatervezők helyébe kicsit más lejtést adtam volna az aszfaltnak + némi csapadékelvezetőt a szélére.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Ricardo & Yahher thx.
Barichello kocsiját meg le is fóliázzák? Mondjuk jogos. Azért mondjuk nem tudom, hogy ilyenkor mi mennyiségű vizet bír el az elektronika(IP68? ) Motorról nem is beszélve... légbeömlőn kipufogón mindenhol folyik/esik be a víz.
Massa levette a sisakot... sőt sokan mások is... Elméletileg ha leveszed a sisakot, akkor kiszálltál(emlékeim szerint). Jó plexicserénél ez máshogy van.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Kérdés:
Benyomták a piros zászlót és eltűnt az SC. Akkor most míg odaérnek a piros csíkhoz lehet előzni vagy nem?
Asszem itt menesztés lesz Ferrari-nál....
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
A büdös Istenit.... Piros...
Oks tényleg vezethetetlen...
Mellesleg miért is kell monszum idejére rakni az F1-et Malaysia-ba?
-
D.Orion
veterán
Picsba SC Pedig ezt elnéztük volna egy darabig...
-
D.Orion
veterán
Ecsém Glock és a csapat ezt nagyon eltalálta. Nemsemmi...
Ferrari NC... Jó mondjuk rajtuk kívül még 10en megszívták ezt a dolgot.
Ha most Fisi miatt bejön az SC, akkor hülyét kapok...
Lonzi mellesleg meccs elején odavágott mindenkinek.
Vettel
-
D.Orion
veterán
Mint arra már bizonyosan rájöttetek, nem tudom feltölteni az F1-et a beígért szerverre, kicsit idegesítő technikai probléma a forrása. Mindenesetre gyűjtöm a felvételeket és a képeket, és ha megoldódik végre, akkor feltolok mindent ami van.
-
D.Orion
veterán
válasz Motion_Blur #36835 üzenetére
Hm ezt holnapig én is megszerzem. Érdekes jelenetek lehetnek benne.
-
D.Orion
veterán
Ma is remek napot zártam... most értem még csak haza, reggel 6kor indultam... Holnap délután feltolom az alábbi felvételeket egy nyitott(regelni kell, de az a legkevesebb) torrent oldalra és onnan szedhetitek. Sajnálatos módon szerverről közvetlenül ezt a dolgot nem tudom megoldani.
Felvételek:
F1.Lewis.Hamilton.TvRip.Hun.XviD-munch
F1.Michael.Schumacher.TvRip.XviD-munch
F1.S2009.01.Australia.FP1.DSF-Tvday
F1.S2009.01.Australia.FP2.DSF-Tvday
Formula1.2009.Melbourne.Qualifying.Onboard.NaturalSounds.Xvid-Mattzel89
Formula1.2009.r01.Australian.Grand.Prix.Qualifying.sdtv.hun.xvid-redhind
Formula1.2009.R01.Australian.Grand.Prix.Race.SDTV.HUN.XviD-REDHINDA felvételeket/torrenteket nem én készítem, csak összegyűjtöm. Havalakit érdekel, akkor "high-res" képekkel is tudok szolgálni 07, 08-ból.
Most elmegyek fürdeni és utána megnézem a versenyt, eredményt tudom, de azt hallottam megéri meglesni.
-
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
Motorok indít, pattogatott kukorica, sálak sapkák, kerepelők bemelegítve. Kanapé megvetve! Jó reggelt jó szurkolást.
Idén lehatároztam, hogy nem megyek bele semmilyen szurkolói vitába, múltkor is kár volt.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz hunnylander #32308 üzenetére
Kicsit ellentmondásos személyiség volt, mint minden versenyző. DE! Nekem is hiányozni fog, mint sztem mindenkinek. DC életútja.
Anno amikor Alesi elment... ő is hiányzott... elment a rangidős.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Most néztem meg a futamot, a végeredményt már tudtam, de gondoltam ezt látnom kell. Nekiállok és visszaolvasom az elmúlt pár száz hsz-t meg linket. Személyes véleményem inkább nem mondom el.
-
D.Orion
veterán
Wihi éppen hazaértem, ma még szerencsére semmilyen hírt nem hallottam. Most végigizgulom az ismétlést, ez is ritka!
-
D.Orion
veterán
válasz Iron Funeral #28880 üzenetére
Hát ahogy látom MS jó kedvében volt. Eléggé régi csíny ez. Az "áldozat" támaszkodó lábát kicsit meg kell lökni a térdhajlatban hátul, és így egy picit összeesik az illető.
-
D.Orion
veterán
Letölthető:
F1 S2008 15 Singapore Q RTLKlub
F1 S2008 15 Singapore Race RTLKlub
Szabadedzések:
F1 S2008 15 Singapore FP1 DSF
F1 S2008 15 Singapore FP2 DSFAki leszedte az maradjon seed-ben!
-
D.Orion
veterán
Hát végre én is hazaértem(jó gyorsak ezek a repülők ). Sejtem, hogy az elmúlt 10 oldal kb. milyen úgyhogy én nem írok semmit, csak pár apróságot:
1. Most kel nekünk még egy Monaco-i pálya, csak sötétben?
2. Ferrari munkája kicsit ownerz volt a mai nap, pöppet No Comment. Massa-t sajnálom. Kimi megint akart menni egy leggyorsabb kört?
3. Akik beértek az adott helyen... hát részben a jó nagy adag szerencse, részben pedig az, hogy képesek voltak megtatani az ölbe pottyant helyezést.
4. Nekem ez az SC alatti boxutca zár... Hát, hogy is mondjam... ***** Sportbírók megint alkottak...
-
D.Orion
veterán
Massa
Már megint mi? Az szép!
Hami szendicsben!Utolsó kör szektoridőket tud valaki linkelni?
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Had idézzek most:
"Nem biztos, hogy a Torro Rosso Ferrari nem rosszabb, mint a gyári Ferrari, mert Monzában nem volt rosszabb."
Valaki nem akarja hátba vágni egy szívlapáttal, ne mondjon már ilyeneket, mert ettől még egy Merci drukkernek is kifurdulnának a szemei...
-
D.Orion
veterán
Szerintem meg Fisi-nek simán nem fordult a kerék a kormánnyal együtt...
-
D.Orion
veterán
Jaj már megint megy az okoskodás. Palik után a soron következő fő okoskodó... Milyen boxutca.. milyen... Olyan amibe be lehet menni. (Hofi utánérzet, rendőrkabaré).
Nincs azzal semmi gond, de ha még egyszer elmondja, akkor nézem inkább online közvetítésbe...
-
D.Orion
veterán
Jó Estét! Jó Szurkolást!
-
D.Orion
veterán
válasz zolynet #27169 üzenetére
Kimi 1:28:047 azért az... Tőle megszoktuk már.
Vettel elvan a dobogón. Azért még nem mer úgy vezényelni az olasz himnusz alatt, mint Schumi. A köszönő karlendítésbe vihetett volna némi csukló mozdulatot is, mert így könyökből indítva máshogy néz ki. Pláne, hogy német származású.
-
D.Orion
veterán
Vettel Grat! Ez azért jó volt!
"Gives You Wings"
(#27163) AMD Power: Egyetértünk, ma se jött ki neki a lépés. Előző futamon ha nem száll neki a falnak(ahogy futam után én is kiakadtam), akkor még lenne esélye vb-re, de így már... Hát ez tényleg matematikai.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Ez látszott... Amint megelőzte belső kamerából látszott, hogy ott csatt lesz. DC megint mit csinál... komolyan mondom NC!
Nehogy behozzanak egy SC-t...
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Könnyed eső jön.. azt megjön a monszum.
(#27120) soulcube: Még nincs, de lassan lesz.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Nem lesz itt eső, ha már Ferrari is felrakta.
Rosberg is inter.
-
D.Orion
veterán
Lonzi is inter! Alap, ha már DC akkor ő is! Nehogy egy skót legyen az egyetlen.
Kommentátor: Rossz a felirat az Trulli előzése volt...(Kimi) Aha.. nem tűnt fel, hogy erdőben előzte az egyik Toyota-t a másikat meg célegyenesben... Palik rossz hatással van a kornyezetére...
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
LH tudja, hogy F1 autóban ül és nem egy rally-ban? Mert ha 53 körön keresztül így ütögeti oda a kocsit, akkor ott idővel egy-két alkatrész el fog mászkálni...
Vettel-nek extrém eső gumi vissza, remélem akkor jön is eső, mert különben megfőnek azok a gumik.
-
D.Orion
veterán
Hát ez őőő... Massa visszaengedte, mert beilyedtek, d nem kellett volna.
LH ugyanúgy előzte meg az ő emberét, szóval...Sztem nem kellett volna visszaengedni, mert rázókő volt, mint LH-nak is.
-
D.Orion
veterán
Lonzit megelőzni esőbe... nah azt az embert se irigylem akinek most ez a dolga.
Vettel meg... hát padlógáz. Eddig elég egyszerűn verseny, de lesznek itt még érdekes dolgok. LH, Kimi és a többiek merre járnak(tudom ott hátul)?
Aktív témák
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
- WD RED WD60EFAX 100/100
- Lenovo Thinkpad A485 Ryzen 5 PRO 2500U/8GB RAM/256 SSD/14" FULL HD garanciás laptop eladó
- Playstation 5 Slim Lemezes +2 játék (1TB) 22,5 hónap Garancia (PS5)
- Lenovo Thinkpad X395 Ryzen 5 PRO 3500U/8GB RAM/256GB SSD/13.3" FULL HD garanciás laptop eladó
- Tenda Ac23 2100 wifi gigabit router
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest