Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Pá
addikt
-
törölt tag
válasz
venember83
üzenetére
jaja
Viszont aztán '55-ben kivonultak az autósportból minden idők egyik legcsúnyább balesetével, ahol a vezető és 80 ember halt meg.
-youtube
A Mercedes-nek van már presztizse a motorsportban, de ők kihátrálhatnak a McLaren mögül simán. -
Oliverda
félisten
válasz
venember83
üzenetére
A Mercedes szerinted mekkora múlttal rendelkezett anno? Elárulom hogy nem sokkal. Pumpáltak egy kis lóvét az Ilmor-hoz meg még mellé adták a nevet és kész is lett a VB győztes Mercedes motor anno 98-ban.
-
törölt tag
válasz
hunnylander
üzenetére
hát tudod én elég sok mindent benyelek egy versenyzőtől...de nem feltétlen a csapattól.
A versenyző a pályán egy speciális állapotban van. De az nem fér be hogy Trulli hátrasorolását szépen benyelték, mert az nem volt kerek.
A rádióbeszélgetésben, legalábbis ami ide linkelve volt, ott nyíltan beszéltek arról hogy Hamilton-nak el kell engednie Trulli-t, és Hamiton vissza is szólt hogy elengedte.
Akkor nem értem miért akarják telemetriával alátámasztani az ellenkezőjét, és főleg nem értem miért kell sunnyogni amikor egy másik versenyző egyébként megkűzdött pozíciója, a csapatának megkűzdött pontjai lesznek semmissé...azért mert ők nem szólnak hogy sry ez valójában a mi hibánk nem azé' a srácé.
Nem frankó.
..én nem RD-t kedvelem, és nem az elbocsájtott Ryan-t, azokat kedvelem akik teszik a dolgukat, jól.
Ryan talán sok-sok éven keresztül remekül dolgozott, de észre kell venni ha már nem az igazi, és szépen meneszteni, nem pedig egy ilyen csúfos módon kirugni hogy a nevével van tele a sajtó egy hazugságbotrány kapcsán....és az még mindeig nem fér a fejembe, hogy miért kellett visszaengedni Trulli-t, mert az hozzánemértés volt.
Az pedig hogy hagyták Trulli-t a porba hullani az meg méltánytalanság a sporttal szemben.
Nem frankó. -
hunnylander
őstag
válasz
üzenetére
Mondjuk többesszámban, hibáztak. De az már nem rajtuk múlik, hogy az FIA mekkora ügyet kreál ebből.
Talán az F1 szurkolók tüntetnének érte, hogy "WMSC ügyet akarunk"? Lewist kizárták az ausztrál GP-ről, és ezzel gyakorlatilag az első 4 futamon, a szilverszamárral szerzett pontjainak zömétől fosztották meg. Ennyi, lezárhatták volna a dolgot ennyivel, ugyanis a McLaren belső intézkedéseket is tett. A mezei szurkoló verte volna magát a földhöz, hogy húzzák márt tovább a rétestésztát?
Továbbá az ügyhöz kellett ám a stewardok inkompetenciája és mulasztása is, továbbá a rádiózás McLaren szemszögből való tálalása se egyértelmű, szvsz.
-
törölt tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem a McLaren-nek van a baj, ez már csak egy név...ha nem megfelelő emberek irányítják, vagy rosszul irányítják akkor menjenek onnan. Az öreg felkelne a földből és lehet szégyenkeznie kellene..
Nem lehet minden hibát az FIA nyakába varni, van ott már elég sok.
Rossz utasítást adtak? Igen...piszok rosszat. Nem érdekel minket hogy mitől félnek mennyire, elvárható hogy ha a versenyző teljesít a pályát, a szerelől teljesítenek a tankolásnál, a mérnökök a felkészítésnél.
Akkor az aki nem tudta mit is kell Hamilton-nak csinálnia az menjen onnan.
Aki azt mondta neki hogy hazudjon, és tudta, vagy nem tudta (miért nem tudta?) hogy előtte már nyilatkozott az menjen innen (onnan).
Mert nem fér bele...amatör a hiba. ...és milyen dolog már az hogy bepanaszolják Trulli-t?? Elcseszték mert valaki félreolvasott valamit (ha már fejből nem tudja), és akkor statisztáltak volna ahoz hogy Trulli-t a 12. helyre sorolják vissza?!
Ez nem frankó.
Ezeket nem lehet az FIA nyakába varni,...és az sem mentség hogy már annyira reszketnek az FIA-tól hogy összezavarodnak. Ne zavarodjanak össze, nem az a dolguk.
...az tökös lett volna hogy Trulli visszasorolásának hírére önként bevallották volna hogy hibáztak, de nem akarják hogy egy versenyzőt az ő hibájuk miatt méltánytalanság érjen.
Akkor ez a hozszólás nem íródott volna meg. ..és akkor úgy gondolnék egy kétfutamos eltítlásra hogy igen, ez valami.
Most viszont csak Hamilton-t sajnálom.
-
Xirtam
veterán
-
Motion_Blur
félisten
válasz
!Overdose!
üzenetére
LOL! A régi szép idők emlékére mi?

-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Csak nehogy McLaren HighSmokingEngines Ltd. legyen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hunnylander
őstag
válasz
mrlujoak
üzenetére
Az ideális megoldás az lenne, ha Max eltakarodna az FIA éléről, mert addig Ron csapata gyakran szívatva lesz, mert óriási ellentét és indulatok vannak a két fazon között, ami kihat arra is hogy mit hogyan intéznek el és miből mekkora ügyet csinálnak.
A Toyota mikor megy a WMSC elé a hajlékony szárnyai miatt?
A Renault mikor fizeti ki a maga 100 milláját a kémügyéért, amikor a McLaren komplett tervrajza a csapat számítógépes hálózatán figyel(t)?
Engem meg nem különösebben hat meg a Mercedes (bár Norbit birom, mert ő már 'bleeds McLaren'), mert az autógyárak érdekorientáltak, jönnek-mennek, míg a McLaren addig lesz a Forma-1-ben amíg bele nem döglik. Ha kétévente kizárják, akkor is maradni fog, a McLaren a versenyzésért létezik, a Mercedes elsődlegesen csak a reklámért csapódott hozzájuk.
(#38684) venember83: De ha Brixworth-öt áttesszük McLaren tulajdonba, máris profik lesznek F1-es motorgyártásban. Csak tulajdonost és nevet kell változtatni, McLaren HighPerformanceEngines Ltd.

-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Oké, csak úgy meg elég vicces, hogy egyből motort akarnak építeni. Semmi múlttal, csak pénzzel. Értem én, hogy arabok megveszik a fejlesztőüzemet és a mérnököket, de azért a know-how-hoz csak ragaszkodni fog a Mercedes, gondolom én. De ez csak az én filozofálásom.
hunny: Akkor jól gondoltam, hogy motorban még "elég tapasztalatlanok".
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83
üzenetére
"és végre a McLarenben McLaren motor fog dohogni"
Azt nem írta, hogy újra

-
válasz
hunnylander
üzenetére
Egy baj van.Én a McLaren Mercedes csapatnak szurkolok. Ellenben az utóbbi időben sorra McLaren húzásoktól hangos a sajtó.
Kár.Mi lenne az ideális megoldás? (abszolút nem kötözködöm, sőt, tényleg tanácstalan vagyok...)
mrlujoak
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Soha, mert nem gyártottak motorokat.
Nade, a McLaren utcai autókat is fog gyártani a közeljövőben és ha a Mercedes lenne olyan balga, hogy kilép az F1-ből, mi lesz Brixworth-szel és a McLarenben való részesedésükkel?
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Átfogalmazom. Mikor használt a McLaren saját autóban utoljára McLaren motort? Tudtommal a McLaren F1-be is német gyökerekkel rendelkező, BMW motort tettek.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Mi az hogy utoljára? A McLaren motor még nem is létezik.

A McLaren F1-ben V12-es BMW motor van.
-
Nowhereman
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Nézdd, Sato a végén is jó helyen tudott lenni, Nakajimának ez az alsóbb kategoriában sem ment.
Vettel pedig szerintem nem olyan jó, mint amennyire sztárolt. Kétlem, hogy gyorsabb lesz Webbernél. Rosbergnek sem sikerült. -
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
McLaren autóban mikor volt utoljára McLaren motor? Annó az F1-be is bajor motort építettek, tudtommal.
-
hunnylander
őstag
válasz
mrlujoak
üzenetére
Ha valami nem tetszik a finnyás sváboknak, húzzanak el a McLarentől. Ennyi. Majd Ronék és a bahreini királyi család bejelentkezik a tulajdonrészért és ráteszik a mancsukat Brixworthre, és végre a McLarenben McLaren motor fog dohogni.
Tele van már a hócipőm, hogy a vakondtúrásból csinálnak hegyet.
-
válasz
Oliverda
üzenetére
Hamilton a Mercedes miatt maradt? - linkedre reagálva:
Én is csak a Mercedes miatt vagyok már évek óta McLaren Mercedes rajongó. Most ugyanúgy becsapva, és csalódottan érzem magam, mint a kémbotrány idején, hisz akkor is váltig tagadtak mindent, és mégis kiderült, hogy a vezetők nem kis dolgokban hazudtak.
Meneszteni kellene a vezetőséget, Norbert H. maradhat, neki nem voltak botrányai - vagy csak még nem tudjuk - de megérdemelné a McLaren a kemény büntetést! Ebből az évből is ki kell őket zárni!
Sajnálom a csapatot, de ha a vezetőség ennyire balfék, hogy 2007 világbotránya után ismét belemennek egy ilyenbe?! Álljon már meg a fáklyás menet!
Távolítsák el a simlis elemeket...
Ha, meg másképp nem tanul a McLaren vezetése - márpedig nem tanul - akkor a keméy büntetést kihasználva menjen el Hamilton, máshova, vigye el magával a Mercedes-t is, mert ilyen hazug gárda nem jóhír a Mercedes-re nézve sem.Ez a botrány eleve egy erős csapatot is erkölcsileg kifektet, nem még egy ilyenen rossz évkezdéssel bírót...
Egyszerűen nem tudok örülni a Brawn GP Mercedes sikereinek, mert a McLaren Mercedes vonal teljesen letaglóz.
A linkelt cikkben:
"Míg Bernie Ecclestone biztos abban, hogy Ron Dennisnek semmi köze az egészhez, egyes lapok arról számoltak be, hogy a McLaren csoport vezetője adta az utasítást Ryannek arra, hogy ne fedje fel a teljes igazságot a melbourne-i versenybíróság előtt, valamint többször is próbálta lebeszélni Hamiltont a vallomásról."
Mi a maszatos francot kotnyeleskedik bele Ron?!
Tűnjön el. 2007-ben is hazudott, most meg kavar. - ha igaz a felvetés...Nem értem.
Kellett ez a McLarennek?! Egyszerűen idióták. Meg sem néztem a legutóbbi futamot - igen tudom mit hagytam ki - így kifejezvén nemtetszésem a csapatvezetésnek...
No, megyek szurkolni a Force India Mercedes-nek, és a Brawn GP Mercedes-nek...
mrlujoak
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Peat;)
üzenetére
Nem hiszem, hogy számítana a pilóta. Rosberg-re tervezték a gépet, ha minden igaz kihozza belőle, amit lehet. Talán ha teljesen egyezne a stílusuk, de akkor sem lenne nagy kül.
A RedBull más tészta, mert nem egyértelmű kire tervezték az autót. Elvileg a STR-el együtt már 4 pilóta kapja ugyanazt, és szerintem amellett, hogy Vettel tehetségesebb, mint a másik 3, még ráadásnak az ő stílusa fekszik az autónak. -
Peat;)
veterán
válasz
üzenetére
Én is így gondolom, nem lenéztem Nakajimát ezzel, de Hamilton már vb, így szponzorügyileg is erős háttere van, meg benne ott van az a vb alkat plusz, márpedig ezzel az autóval lehet menni a vb-ért is akár. De Rosbergben/csapatban eléggé csalódtam, hogy nem tudják kihasználni a gépüket, bár ez igaz a Red Bullra is.
Nem hinném hogy érdekelné a Williams csapatot ha elvesztené a Toyota motort (kapnának mást akkor főleg Hamiltonnal), nem arról híres hogy a legerősebb, bár most szerintem abba is belepiszkáltak mint a Renault-ba. Nakajima versenyeken egyébként teljesen korrekt, csak időmérő nem megy neki, már én is álltam ki mellette a fórumon. Satotol már most jobb szvsz, és a japcsik később érnek. -
törölt tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Tavaly nem volt rossz éve...tartja Rosberg-t, nem éri fel de azért ott van. Nézz meg egy Alonso-Piquet, vagy Hamilton-Kovalainen egy ilyen pároshoz képest jóval szorosabban tartja magát.
A GP2-ben meg volt hogy egészen tökösen ment,...nem állok mellé teljes mellel, mert nem tetszett a vezetése úgy mint akiket fel szoktam vállalni, de azért nem volt rossz
A McLaren sem tart örökké,..semmi nem tart örökké, talán csak a Ferrari
Szal elképzelhető hogy akár szét is esik a csapat (elképzelhetőnek elképzelhető). Viszont ameddig egyben van addig nagyobb benne a potencia mint a Williams-ben...lehet hogy besikerül nekik ez az év (legyen úgy), de jövőre..ki tudja. Pedig a gyár akár egy másik McLaren-Mercedes-é is kinőhetné magát mert nincs nagy különbség...pláne nem volt nagy különbség amikor még a Bmw-vel futottak. De ott azt nagyon elkeffentették. Kár volt érte, mert a Bmw-nél lehetett sejteni hogy ők feccelnek a sportba és most meg is lehet nézni.
Szal azt a Sir elpocsékolta rendesen. -
Oliverda
félisten
válasz
üzenetére
Mikor volt a topon amióta az F1-ben van?

A Willians most jó, csak egy kis szerencse is kellene és meglesz az a győzelem is hamarosan. Ebben az esetben pedig szerintem Rosberg maradni fog (ő mondta), főleg most hogy eléggé szétesőben van a McLaren+Mercedes, bár még elég sok dolog változhaz. Abban viszont biztos vagyok hogyha netán Hamilton eljönne akkor jópár évig biztosan nem menne vissza.
-
törölt tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Nakajima most nincs éppen toppon,..de hát Massa tavaly igen hasonlóan kezdte az évet, aztán majdnem vb lett, szal Kazuki-nak is még jár az esély

Én örülnék egy Williams Rosberg-Hamilton-nak is, de a Williams egyenlőre még Rosberg megtartásával is küszködik. Vagy akkor Menjen Hamilton oda ingyen, és jövöre mindketten át a McLaren-hez.
Sajnos nem látok rá esélyt hogy bármelyik istállónál mindkét versenyzőt cseréljék,..azaz vagy Hamilton megy a Williams-hez ami csak akkor elképzelhető ha jóval nagyobb szponzorációt hoz mint amibe ő maga kerül...esetleg elmegy olcsóbban.
Az viszont hogy Rosberg jöjjön a McLaren-hez az sztem elég reális. Mármint ha lesz McLaren-Mercedes. -
Oliverda
félisten
válasz
PazsitZ
üzenetére
Ohhh...mózlit ez nem nagyon fogja érdekelni szerintem. Azért remélem hogy börni bácsi most is közbenjár. Végülis ha a BAR esetében sikerül neki egész szezonról 2 versenyre redukáltatni a büntit akkor remélem hogy itt 2ről le tudja alkudni 0-ra meg pár millára. A pénz úgyis jobban kell most a FIA-nak... válság van.

b-type: Azért gondolom hogy annyira nem bánnád ha picsán billentenék és Hamilton lenne Rosberg csapattársa.
Ha a Toyota meg annyira odaáig van érte akkor ültessék a saját autójukba... Persze ezt nyilván nem fogják megtenni mert tudják hogy mire képes...vagy inkább azt hogy mire nem.Motion_Blur: Jelenleg egy ponttal vezetünk az örök nagy rivális Ferrari előtt. Hol itt a gond?
Amúgy a mestert 94'-ben 4 versenyről zárták ki és mégis ő lett a VB...sajnos. -
ToBeY
nagyúr
Azóta van valami hir arról hogy a HELL beszáll az F1-be,vagy áprilisi tréfa volt?
-
-=Sziszi=-
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Én bírom Nakajima-t...jó eddig az F1-ben csak semmit nem mutatott, de fiatal még...én Sato-t is bírtam, szal nekem mindegy szinte hogy melyik srác. Nakajima-ban talán több a lehetőség.
Nem volt igazán kiugró sehol, de azért nem rossz...Kimi sem volt kiugró sehol mégis jó versenyző lett belöle.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Én azért nem értékelném azonosnak a két esetet.
Ott egyértelműen csalás történt.
A mostani helyzet egyszerű szabályértelmezési kérdés.
Hogy ennek a kivizsgálása a "gyorsreagálású" FIA által még hónapokig elhúzódik az megint egy más dolog.Ha meg már festik azt a Brawn-t remélem ennél kreatívabbak lesznek, bár elismerem annál a neonzöldnél csak jobb lehet

-
Nowhereman
őstag
válasz
Peat;)
üzenetére
Nakajima azért van itt, mert japó - és a toyota tolja/nekik meg van annyi eszük, hogy ne a saját autójukba tegyék/. Ha már japótt akarnak, akkor inkább Sato, ő annak ellenére, hogy japán, tud vezetni. És a végére már az autót sem törte annyira. De mellette Nico meg nem tünne olyan istennek.
Más, hogy ez a rumli legalább leránthatja majd a leplett néhány istenítettről, akik jól mennek jó autóval, de ha egyenlő autók közt kell előre pofozkodniuk magukat, akkor lebőgnek... -
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
A 2 versenyes eltiltás szerintem is sanszos már csak ezért is. Még ehhez jön pluszba 50 milla csak hogy mózli csaphason még pár pazar kis orgiát.
A kérdés már csak az hogy Hamilton melyik csapathoz ül át ezután. A szép piros szűz disznósajtba vagy netán a Williams-be? Esetleg Sutil mellé a Force India-ba...

-
Oliverda
félisten
válasz
Peat;)
üzenetére
Ezzel csak az a baj hogy a japók nem örülnének ha az őstehetség "nem én hibáztam csak egy gyorst kört akartam futni" Kazuki-t kiraknák egyik pillanatról a másikra. Mondjuk én nem bánnám ha vinné a francba a hátán a Toyota motor-t is magával. Persze csak akkor ha a Renault-t viszonylag simán be lehet rakni a Toyota helyére.

-
D@ni88
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
de ugye nem ilyen lesz
szegény szakkomentátorunk egyből ferrarit mondana rá, és persze fehér sisak miatt persze barichellot
ami még be is jöhet ha nem mondja oda a márkajelzést
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Mint ahogy anno most sem tudjuk a teljes igazat, ez megint kamu, hogy csak egy ember nevéhez fűződik ez a dolog. Hamilton már lebuktatta hogy nem 1 ember, mert többes számban beszélt arról hogy megvezették.
No de ha ki akar kupálódni jobban tenné ha lépne ettől a bandától, most nincs is ok hogy maradjon
, Williams-el is jobban járna idénre, szerintem Nakajimát azonnal kidobnák érte. Nem is hülye ötlet
. -
Rick4
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Ok, már képben vagyok...

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nincs jobb.
Mit kellett volna tenni, megdicsérni és előléptetni?
-
bdav
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
"De szar duma
"ilyenkor szokásos bullshitgyűjtemény, nem is érdemes ezeket elolvasni
-
Motion_Blur
félisten
"Készek vagyunk együttműködni a WMSC eljárás során, és készen állunk együtt dolgozni az FIA-val a Forma-1 érdekében."
De szar duma

-
Bermi
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
ez igen

-
hunnylander
őstag

-
Peat;)
veterán
válasz
Integra
üzenetére
csalónak én soha nem nézném és először látom a fórumban szerintem ezt a szót...
egy Briós/Dennis szerű fajzatnak már sokkal inkább nézném, tök véletlen övé lett a Honda + 100 misi és még tapsol is, hogy a BrawnGP milyen szuperjófejarc ami mellesleg a saját nevét viseli...a Honda kiaz? ja aki milliárdokat költött? hol van az már?
Végülis megérdemli a Honda, a Toyota az ami negatív eredményt produkált, ők mégis kitartottak
közben meg ment a sajnálkozás tőled is, hogy nem tehet mást a Honda...
nekik talán nem is lett negatív az évük.. -
proof88
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Nekem az nem tetszik, hogy most már nem várhatom be, míg lejön az egész videó, mert nem jön le. Pedig van egy gépem, aminél ezt szoktam játszani, mert ha töltés közben nézem a videót, akad, de ha már lejött, akkor nem. Vagy most mire gondoltál?
-
hunnylander
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Én nem nézem csalónak.
A kipufogócső miatt már nem lehet büntetés. Utólagosan, fotó alapján nem lehet eljárni az ügyben, azóta meg már 'leflexelték'.

A diffúzorügyben szintén nem vehetik el visszamenőleg a pontokat. Ha betiltanák is, az csak szabályértelmezés tisztázás, vagy szabálymódosítás lenne, de az eddigi két versenyen a diffúzorok szabályosnak voltak deklarálva a stewardok által.
-
Integra
titán
válasz
hunnylander
üzenetére
azért vicces hogy brawn-t ennyi év után hirtelen mennyien nézik csalónak....
-
PazsitZ
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Frappáns
De most őszintén kíváncsi lennék egy fordított helyzetbéli reakciódra.
(#38630) Oliverda:
csak a sport érdekében álltak el az óvástól, hogy az érintett autók is felsorakozhassanak a rajtrácsra.
Ezt nem értem a Brawn-t is vizsgálni fogják és felállhatott a rajtrácsra.Az egészben egyébként a legszarabb, hogy lassan ott tartunk, hogy év végére minden futam rajtsorrendjét ötvenképp átvariálják pár hónap után, ilyen-olyan döntésekkel, ötszáz ügyvéddel, a szabálykönyvet így-úgy kicsavarva.
Ez már nem verseny
-
Oliverda
félisten
Csütörtökön tárgyalnak a Williams óvásáról
Lassan több tárgyalás lesz mint verseny...

mod: Elfogyott a McLaren féle 100 milla az FIA-nál, valahonnan kell az utánpótlás.
-
Bibby
addikt
Ez az ELKÉPESZTŐ kellene nekem csengőhangnak.

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
2 futamról eltiltás. Schumacher tradíció, 1994.
De nem Lewist, hanem az egész McLarent tiltják el, szóval Heikki se autókázhat és Pedro se potyázhat, mint tartalék pilóta.James Allen: Malaysia has made Hamilton feel like Michael Schumacher did in 1994, when Benetton was getting hammered for ‘cheating’ over an illegal launch control system and a dodgy fuel filter. Schumacher was also banned for a few races that summer after ignoring a black flag at Silverstone. He and his manager felt that they had to get away from Benetton to stop the association of his name with cheating and that process led him to Ferrari in the summer of 1995.
-
Motion_Blur
félisten
A Motorsport Világtanács beidézte a McLarent
Mit tippeltek? Én max pénzbírságot tartok elképzelhetőnek.
-
Timyyy
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez a Kész átverésből készült kép, nemde?
Júj mennyire égett már a feje a végén... 
-
Xirtam
veterán
erre emlékeztek?
-
"B"
tag
válasz
hunnylander
üzenetére
illegal exhausts
nee már..nekem a Palikkal se,-és Gyuszival sincs bajom,nekem is szemetszúr ha hülyeséget mondanak,de nem idegesít,lepereg..mivel én látom hogy nem Glock az hanem Trulli még ha ő neki később is esik le..vagy Gyula javít..

-
Oliverda
félisten

-
littlelion21
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
...én a fejet ütném...
-
hunnylander
őstag
-
Leeza
tag

-
MPowerPH
félisten
[link]Elég érdekes, hogy a Ferrarit csak a 9. helyre rakták. Nem olyan rosszak azért, McLaren előtt vannak bőven még.
Amúgy LOL a topic.
Nem értettem hova tűnt az F1 -es fórum. 
-
Jadro
veterán
Túl sokat nem remélek. Már nem csak azért szurkolok hogy egy adott csapat/pilóta jól szerepeljen, hanem azért is hogy Palik ne legyen.

Most látom a topik címét!

-
Thrawn
félisten
Nesztek!

-
Én nézem mi ez a totyik itten, mert előbb mintha máshol láttam volna ugyanezen szavakat, erre leesett.
A közvetítésről meg annyit, hogy elég hülyék időnként, a szó nem jó értelmében. -
littlelion21
addikt
Ezen beszartam...!

-
Motion_Blur
félisten
LOL!!
-
P00By
nagyúr
Jól látok?
Nem tudtam hirtelen mi ez a kedvencek között

Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, Borecelona nem nagy veszteség, de Monaco miatt már pipa leszek. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

közben meg ment a sajnálkozás tőled is, hogy nem tehet mást a Honda...