Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur #41168 üzenetére
ez meg ki?
ez egy lány?! -
Qru
MODERÁTOR
Hehe, már mi pénzeljük a Williams-et.
Link
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
venember83 #41196 üzenetére
Igen. Azért is írtam, hogy Schumi simán beleférne a mezőnybe, de vannak akik meg nem. Nem csak az életkor a meghatározó tényező, sajnálom hogy ez jött le az írásomból, de a teljesítmény valahol összefügg az életkorral.
-
venember83
nagyúr
válasz
-=Sziszi=- #41195 üzenetére
Azért mert valaki elmúlt 30-35, nem kell kötelezően nyugdíjazni, ha tud teljesíteni.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Oliverda #41190 üzenetére
Ezt most muszáj volt
Csak azzal lehet kitapétázni a topikot aki nyert már pár VB címet.(jó csak vicc
)
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tudnának azok a fiatalok akik ott vannak az F1 közelébe, mert pl Buemi nagyon szépen megállja a helyét. Van pár pilóta akik mehetnének nyugdíjba, hogy jöhessenek a fiatalok. Az öregek közül pont Schuminak kellett volna legutoljára távoznia, de még Coulthard is tovább maradt
-
törölt tag
válasz
Ha jól emlékszem láttam versenyezni Taupo-n az A1Gp újzélandi futamán, fel is vettem, igaz csak fényképezőgépes videófelvétel van róla, ott jól nyomta (azért is vettem fel, majd feltöltöm valahova)
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #41188 üzenetére
és lett pár század különbség
mármint Kimi és Massa között
-
Oliverda
félisten
brendon baba a jövő nagy sztááárja...
-
AMD Power
titán
Button gyerek ma is odavert ahogy elnézem.
-
Motion_Blur
félisten
Az első kép:
Massa és Kimi nem ugyanazzal a diffúzorral mentek, egyelőre ennyit tudni..
-
shteer
titán
válasz
-=Sziszi=- #41176 üzenetére
nehéz bizonyára
remélem alonso csak tesztelt, kíváncsi vok mit tud majd a kers nélkül a versenyen
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Oliverda #41184 üzenetére
A gumikat nem figyeltem. Annyira nem mérvadó az edzések eredménye. Főleg nem az elsőé.
A BMW-k az edzés nagy részében a mezőny végén voltak, és a végén jöttek előre. Valószínű, hogy már (magukhoz képest)kevés bengával futották azokat a köröket. Ha Heidfeld autóján lágy volt ahogy mondod, akkor szerintem "Kubi-én" is.Lesz ez még szorosabb is, abból kiindulva, hogy Alonso, Hamilton és a két RB még előre jön az első 10-be. Na az már szoros
-
Oliverda
félisten
válasz
Button és Tejfeld lágy gumikkal futották azokat az időket a végén. Kubica-t nem tudom.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #41180 üzenetére
Nem köröztek sokat a Ferrarik, kihasználhatták volna a tesztlehetőséget. Kova, Hamilton meg Alonso helye azért elég érdekes.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #41180 üzenetére
Massa verte Barikát?
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Tényleg szoros. Az első 11 1mp belül(kb hihi
)
Rosbergtől meg a Williamstől mindig többet várok, mert eddig nem sok mindent csináltak. Ha idén sem lesz meg a futamgyőzelem akkor Sir Williams tényleg lehúzhatja a rolót, mert a kocsi és a pilóta is megvan hozzá. -
Motion_Blur
félisten
Végeredmény FP1:
-
proof88
addikt
válasz
Végül is, a BMW-k elöl vannak, kérdés hogy megtankolva mit tudnak produkálni... meg most tesztek alapján minek levonni következtetéseket...
-
zolynet
veterán
válasz
Remélem még Rosberg is tud hozni és előrébb kezdi majd. Szoros ott is nagyon.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #41171 üzenetére
Meg a börtönben is sikere lenne minden bizonnyal.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Vége. Azért a végére odatette magát Button jelezvén, hogy ezen a hétvégén is nehéz lesz őket megverni.
Folytatás: 2. Szabadedzés 14:00 -
-=Sziszi=-
aktív tag
Új BMW első szárny? Elég Pinocchio style.
-
Oliverda
félisten
Elég szoros...
-
proof88
addikt
Értette valaki előbb, hogy mit mondott Luca, mi a baj Massa kocsijával, mi ér hozzá mihez?
-
puttputt
őstag
válasz
hunnylander #41171 üzenetére
Nem tudom, másnak feltűnt-e, hogy Rosberg úgy néz ki, mint DiCaprio... nekem igen, pedig nem igazán kedvelem a filmjeit sem... mármint Caprionak, mondjuk őt magát sem (nem vagyok tini, pláne nem lány
Mellesleg Vettel meg úgy, mint egy ismerősöm, de ez egy másik téma -
hunnylander
őstag
válasz
Ez így sok, (szőke+hosszú haj
), de a tinilányok zabálni fogják.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
hunnylander #41166 üzenetére
Köszi. Beülhetne Webber helyére. Fiatalokat az F1-be.
Vettel füvet nyírt.
Lesznek 19-es idők? -
Oliverda
félisten
válasz
Szép gyerek...lányarcú srác
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #41166 üzenetére
brenda rulz
-
tibi666
senior tag
kiminek azért könnyebb a kocsija, hogy elférjen benne egy fagyasztóláda jégkrémmel, meg kólával.
alonsoval mi van? -
hunnylander
őstag
válasz
-=Sziszi=- #41162 üzenetére
Brendon Hartley, kiwi (mint Bruce McLaren
), a Red Bull új tartalék pilótája.
-
Ijk
nagyúr
Úgylátom Massa-nak tették fel az új csomagot
-
P00By
nagyúr
válasz
-=Sziszi=- #41162 üzenetére
Nem én vagyok!
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Ki az a szőke pubi akit előbb mutattak, és a hétvége képei között is többször látni a RedBullosokkal?
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #41136 üzenetére
Ismét köszönöm!
Most már tudom legközelebb hol keressem!
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Motion_Blur #41159 üzenetére
Lassan jönnek már a srácok. Még csak az első edzés.
-
Motion_Blur
félisten
Na azért aztán érdemes volt ilyen korán felkelnem
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Hali Mindenkinek!
Végre F1 megintMegint izgulhatunk, mint a szezon elején, hogy borul a papírforma. Akkora változást nem várok, de a Ferrarikat biztos pontszerző helyre, szerencsével dobogóra.
És akkor edzés..... Köszi Hunny
Üdv Szisz -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #41156 üzenetére
na már vártalak, thx
-
hunnylander
őstag
-
Motion_Blur
félisten
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #41147 üzenetére
Enélkül akarnak nyerni.
-
PazsitZ
addikt
válasz
D@ni88 #41149 üzenetére
Már több mérnök lenyilatkozta, hogy nem olyan egyszerű, hogy lemásoljuk a difi elemet és "ráheggesztjük".
Semmit nem érnek vele, ha a levegő nem úgy áramlik rá ahogy kell. Viszont ezt a már meglévő konstrukcióhoz igazítani nem mindenkinél egyszerű, sőt..., főként a mostani tesztkorlátozós időszakban.(#41151) D@ni88: az emlegetett súlycsökkenést is el kellett érniük valahogy, ami viszont tényleg nagy átépítést jelenthetett és ki tudja mennyit hozhat egy jobb balansz időben, gumikopásban. De szvsz az általad említett kicsit átdolgozott hátsó rész változtatás se kevés energiába kerülhetett.
-
D@ni88
addikt
válasz
Yahhher #41150 üzenetére
hát jólvan, de szted ez hatásosabb lesz?
még a régebbis is "bonyolultabb volt, vagy úgy vannak vele hogy jobb szeretik a letisztultságot?
Amúgy sztem a Ferrari alap konstrukciója nem volt rossz, de ha megnézzük a többi csapat első szárnyát, és a Ferrariét, hát vannak hiányosságok. aztán megnézve például a Brawn visszapillantó tükreit, na az valami nagyon jó megoldás. Régen a Ferrarinak is volt a vezetőfülke előtt két oldalra eláló kis szárnyacskája, na ők valami olyanra pakolták fel a visszapillantót.
Meg azt nem értem nyilatkozzák hogy szinte teljesen átépített autóval jönnek, erre van a kipufogó, és egy 5ből 3kamrás diffuzor+ fenéklemez., meg persze kicsit átdolgozott autó hátulja.
Nemtom mire gondolt Gené hogy ekkora erőlelépést még soha nem látott... -
Motion_Blur
félisten
Amiért érdemes lesz kilátogatni a ringre:
"5 Porsche 997, 2 Porsche 911 RSR, 4 Ferrari 430 Challenge, 2 Audi TTR-DTM, 2 Mitsubishi Lancer, 1 Saleen S7... stb"
-
Motion_Blur
félisten
Nem úgy volt, hogy most jön a DDD
-
copin
őstag
válasz
-Mike- #41137 üzenetére
A Hell, csak a szingapuri pályához kifejlesztett egy új keveréket, aminek segítségével Rosberg és Nakajima képes a környezete hőtérképét látni. Barcelonában már az egész versenyhétvégét ébren fogja átvészelni a williams csapat (állítólag 0,5 másodperccel gyorsult a kerékcsere a más "kenőanyagot" használó kontrollcsoporthoz képest). Remélem erre jár a Palik.
-
JJános
addikt
válasz
venember83 #41143 üzenetére
Ez jó!
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #41141 üzenetére
Gyerekülésnek jó lesz, majd beleültethetik Maxet meg Bernie bácsit, vigyék el egy körre.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2 #41122 üzenetére
Szerintem szabályos. De elég beteg a kinézete
-
JJános
addikt
F12010 játék készül, nem komoly forrásból tudom. Remélem PC-re is elkészül, nemcsak konzolra.
[lökd ki Hamiltont!] -
-Mike-
addikt
A Shell kihelyezett laboratóriumáról nincs valakinek képe? : -)
-
Motion_Blur
félisten
-
P00By
nagyúr
Holnap itthon leszek(csoda), mikor szokott lenni a szabadedzés?
-
JJános
addikt
Most már minden nap többet tudunk. Linkeljen aki tud!
gv: Ez tetszett!
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #41124 üzenetére
az F60 topikban linkelt video alapján nem értem milyen DDD-ről beszéltek Massáék
ez az előzőnek mondjuk az 1.1-es változata, v valami elkerülte a figyelmem?
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #41128 üzenetére
Ez most olyan lesz, mint a borotvapenge?
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #41124 üzenetére
Köszi!
-
Oliverda
félisten
Módosított McLaren első szárny
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #41120 üzenetére
Jöhetnek a képek nyugodtan!
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #41115 üzenetére
Ezt engedik a szabályok
Arra a területre nincs kiírva semmit a toldalékszárnyakról
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #41120 üzenetére
Brawn is most már megint új első szárnyal jön? hát de az eddiig is csúcsszuperül kidolgozott volt már a ferrariéhoz képest...
-
Motion_Blur
félisten
Brawn is új első szárnnyal jött, Ferrariról is jönnek már a képek szal kicsit rendeződhetnek az erőviszonyok. Remélem nem mi jövünk ki a legszarabbul az egészből
-
Oliverda
félisten
válasz
Érdekes...
A duplafedeles az pedig a diffúzor és nem a szárny.
-
D@ni88
addikt
válasz
ez meg mot duplafedeles hátsószárny?
-
puttputt
őstag
válasz
Már csak egy olyan kéne, amin "Bill bácsikánk" mosolyog, kezében tartva pl. a Win Vista-t
(Motion Blur): Milyen kár, hogy az a Hungaroring-árlista nem forintban van
Valóban nem volt ingyenes... én '98-ban voltam kint a péntekin, édesapámmal.
Nem volt ingyenes, pedig a célegyenes mögötti "álló tribünre" szólt. Igaz, egésznapos program...Kubicáról úgy látszik csak tribünt neveznek el..., kanyart már nem
-
Integra
titán
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz
!Overdose! #41113 üzenetére
Én már tavaly a versenynap úgy voltam, hogy szédelegtem a tribünön és végig lüktetett az agyam. Pénteken napszúrást kaptunk + az esténkénti alkoholizálás, kialvatlanság is oda vezetett, hogy a versenyen már csak próbálunk túlélni
-
proof88
addikt
Én is ki szeretnék menni ez évben majd és jó előre meg kéne venni a jegyeket, majd szimulátorral körbejárok, hogy mi honnan látható, de felvételek alapján is megnézem meg képek szerint is, aztán majd úgy megpróbálom összegyűjteni, hogy mi lehet jó.
Az viszont vicc, hogy csak néhány tribün fedett... iszonyatosan tűző nap vagy monszun eső idején (itt, Mo-n) nem vicces fedetlen helyen ülni 2 óráig.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Motion_Blur #41105 üzenetére
Én sokkal jobban ajánlom a Silver 3-at. Rálátni a 11,12,13-as kanyarokra és a 14-es meg előtted van. Ott durván ki szokták szélesíteni a pályát szabadedzéseken és sok megcsúszást/korrigálást lehet látni.
-
Motion_Blur
félisten
Az első képek (köztük az új Ferrari motorhome)
proof: passz, gondolom ott van a lengyel gócpont
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #41108 üzenetére
Egyébként honnan kapta nevét a Kubica tribün?
-
Motion_Blur
félisten
Igen, itt az árlista (euro-ban)
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #41103 üzenetére
Konkrétan emlékszem rá, hogy 2003-ban a szabadedzéseken esett-kelt abban a kanyarkombóban, aztán mégis meglett a pole, majd az első hely is. Utólag elárulta, hogy azért bénázott ott annyit, mert akkor próbálgatta az új ívet, és még nem állt rá teljesen.
-
gyiku
nagyúr
válasz
Motion_Blur #41105 üzenetére
hm. egesz napos?
-
Motion_Blur
félisten
A Renault kiszereli autóiból a KERS-t és csak Monzában, vagy Spa-ban teszi vissza
gyiku: 6k környéke lesz egy pénteki gold4, ami az első kanyar féktávja, arra mindenképpen érdemes kimenni
-
Motion_Blur
félisten
válasz
wildrain #41098 üzenetére
"különösen 2003 óta, amikor rájött egy új ívre a Mag-Bec-Cha kanyarkombóban"
Így van, elég megnézni ezt a videot, az első legjobb szektor Birkáé, és majd fél mp-et bukik hozzá képest Kimi. Nyilván máshova volt belőve a két autó, de ez is alátámasztja, azt amit írtál.
Aktív témák
- XPS 15 9500 15.6" FHD+ IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- asrock b660 pro rs+intel 14600k+64gb ddr4 csere ps5 pro ra!
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GARANCIÁLIS Lenovo Legion (Ryzen 6600H 16Gb DDR5 512Gb SSD Nvidia 4Gb) GAMER/Tervező laptop
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest