Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
frame>24
üzenetére
Lehet hogy unalmas, de vagyunk páran akik a sok baromkodás helyett több infót szeretnénk. Olyanokat is amit nem látok. Jó ha poénkodik is néha fel is röhögök, nincs ezzel baj. De hogy több infót megértek mint ő csak azzal hogy elemzem amit látok, az baj. Nem egy elbaromkodott közvetítést szeretnék látni. Ennyi, még csak nem is a személyével lenne a bajom. Hátha egyszer a sok panasz kicsap valami biztosítékot és valaki rászól hogy ugyanmár kapja össze magát. A remény hal meg utoljára. (Ez abból is látszik hogy idén még mindig köszönt a közvetítés elején. Tavaly nemigen tette.)
-
Oliverda
félisten
Neveztessük át a topikot Palik & Gyula fan klubbra.
-
-XadAnuX+
őstag
Sajnálattal vettem tudomásúl, hogy a Renault nem hiszem, hogy labdába tud rúgni az idén.
Szegény Alonso, jobat érdemelne.
A ferrarit is nagyon sajnálom, remélem hamarosan észheztérnek.Üdv:
Adrián -
-=Sziszi=-
aktív tag
Lehetne erről egy szavazás. 'Melyik a nagyobb gyökér?' Kérdéssel.

Palik: Elismerem, hogy a magyar nagydíjat profin szervezi. Lehet senki nem csinálná jobban az országban és sokat tett a Magyar F1-ért. Elismerem, hogy jól mentek a Dakaron. De könyörgöm kommentátorként egy nagy NULLA. Persze vicces, de nem azért nézem az F1-et hogy röhögjek azon, hogyan járatja le Gyulát és saját magát.
Gyula: Hát ő sem az a nagy kommentátor, de amikor a Wéberrel közvetítik a futamot, ő is normálisabb, így akkor egész tűrhető a kommentár.
Nem tudom miért nem a Wéber az egyik "szövegelő"

-
JColee
őstag
nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem Palik stílusa jó (csak sík hülye)
amit utálok az a burkolt reklám, és a Gyulámozás
az lenne a jó, a Gyulámat lecserlénék vmi normális szakira, aki vágja is a dörgést
Palik adná az alaphangulatot, és nem kéne neki okosnak is lennie (most azt hiszi, hogy az)-=Sziszi=- Gyula engem idegesít
állandóan nyafog, jaaj most milesz kiment lágyon, de az elkopik stb

-
Pá
addikt
Engem a Palik nem zavar, a Gyulát viszont nem bírom.
-
Oliverda
félisten
válasz
frame>24
üzenetére
Azzal egyetértek hogy már baromi unalmas hogy minden második post Palikról és Gyusziról szól. Akik ennyire nem bírják azoknak javaslom a német RTL-t vagy valamlyik netes közevtítést, esetleg vegyék le a hangot vagy ha ennyire írhatnékuk támad akkor írjanak a retekklubbnak inkább.
-
D@ni88
addikt
hát ign, Gyula is benéz jópár dolgot... meg szól mellé, beszél hülyeséget.
ehhez hozzátársul hogy unalmas maga a közvetítése... Én kifejezetten örülök ha Palik a kommentátor, van kin röhögni ha unalmas a futam akkor is -
frame>24
addikt
Szerintem viszont bazi unalmas, hogy a postok egyharmada arról szól, mekkora f*sz is Ő...
Igen, beszél hülyeségeket. A stílusának viszont van olyan része, amin lehet (jó értelemben)nevetni, PERSZE csak akkor, HA valaki még nem hízlalta magában vérsere az ellenszenvet. (mint itt sokan)
Ha már itt tartunk, a Gyuszi sokkal szánlamasabb, az még viccesen sem tud hozzászólni, csak "Híííjj"-egni... (mégsem őt oltják legtöbben)Összefoglalva: nem hinném, hogy a jelenség megéri a folytonos sírást, bocsánat.
talán be lehetne tenni az utálat tárgya mellé valakit, aki a telemetria adatokat kommenteli folyton, akkor lenne valami féle "egyensúly"...
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Nekem annyira nem hiányozna a Mercedes mint név és Norbit sem lenne túl nehéz elfelejteni. A motorbefagyasztás miatt nem kerül túl sokba a fejlesztés tehát még akár nyereséges is lehet a gyártás. Mondjuk az lenne a nagy pofon a Mercedes-nek ha a VW/Audi bejelentkezne a gyárért.
Persze ennek elég sok előfeltétele lenne. Először is legyen eladó, másodszor pedig ne akarja megvenni maga a McLaren.A másik meg az hogy eredetileg a gyárat Mario Illien és Paul Morgan (Ilmor) alapították és csak később vette meg őket a Mercedes.
-
törölt tag
Üzletileg nagyon nehéz, taktikailag megfelelő döntés lenne egy évre visszavonulni.
nagyon sarkosan nézve:
-Egyfelől ez az autó nem igen jól sikerült...felfejleszteni sok pénz.
-Az FIA kényszerhelyzetbe tudja kényszeríteni és ezt használja is, mint amikor az üzleti partner tudomására jut hogy neked szükséged van a szerződésre szinte bármi áron...itt jó lenne az FIA orrára koppintani, mert egy röhej amit csinálnak (arra gondolok mikor lenyilatkozták hogy na bumm ha elmennek a csapatok akkor majd feltöltik a GP"-ből az F1-t), és vegyék észre mibe fájna nekik ha elmennek a nagy nevek. Mind üzletileg, mind értékében mennyit veszít az F1.
-Kissé rendbe kellene szedni a gárdát, mert ahogy az FIA-nál, úgy ugy néz ki a McLaren-nél is páran hajlamosak ostoba döntéseket hozni.Szal sztem maradnak
...túl nehéz döntés lenne üzletileg, és kevés van a mérleg másik serpenyőjében. -
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Ha a Merci lehúzná a rolót Brixworthben Ronék átvennék, van egy olyan érzésem. A közeljövőben jön 3 utcai McLaren autó és Ron már ezidáig is morfondírozhatott arról, hogy motorokat is kéne gyártani.
A Daimler 40%-a meg ha nem kellene a Daimlernek, bejelentkeznének érte Ron és Ojjeh arab haverjai, a bahreini királyi család. Nem vicceltem.

-
Oliverda
félisten
Talán holnap kiderül. Bár szerintem még ha dobbant is akkor a McLaren (valalkivel közösen?) megveszi/átveszi a Brixworth-i motorgyártó és fejlesztő részleget. A Mercedes logo és vele együtt a pénz elpárolog viszont lesz a Ferrari-n kívül mégegy csapat aki gyakorlatilag saját maga készíti az egész autót. Az nehezen tudom elképzelni hogy Brixworth-ban lehúzzák a rolót.
Hogy a Mercedes tulajdonrészével mi lenne ilyen esetben az még egy jó kérdés.
mod: Jó tudni hogy még van itt olyan aki annyira inkompetens a témában hogy még mindig a kémbotránnyal elégíti ki magát.
-
hunnylander
őstag
Nem. Hülyeség lenne felszámolni Brixworth-öt (mert gyakorlatban a kiszállás ezt jelentené), pont akkor amikor 3 csapatnak szállítanak.
A Mercedes az az autógyártó a mai F1-ben, aki a lehető legkisebb befektetéssel keres a legtöbbet. Nem tartanak fenn F1-es csapatot, klasszikus módon. csak motorbizniszben utaznak, a McLarenben való tulajdonuk más kérdés.
Arról sincs szó, hogy a Mercedes eladná a McLaren Group-ban való tulajdonát, és arról sem, hogy felvásárolná a McLarent, ergo az érdekük, hogy a McLaren csoport cégei jól menjenek, hogy hasznot hozzanak nekik. Biztos, hogy nem tetszik a Daimler részvényeseinek a negatív reklám, de Zetschének és Haugnak van esze jó döntést hozni, a kérdés, hogy elég nagy e a hatalmuk végigvinni. Nem ismerem a Daimler döntési procedúráit és az elnökség hatalmi érdekcsoportjait, feltételezem, hogy azért Zetsche végig tudja vinni az akaratát.
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Tényleg, mit gondolsz, dobbant a Mercedes?
-
hunnylander
őstag
Brawn: Ferrari, McLaren will catch up
Ross, legyen igazad!

-
Jadro
veterán
Egy kis szösszenet azoknak akik szerint Palik hulla jó fej és így kell közvetíteni az F1 futamokat ahogy ő csinálja.
-
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Vagy beül Kimi helyére.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zé_Mester
őstag
válasz
RedWing
üzenetére
épp itt lenne az ideje hogy valaki ráncba szedje a bandát, mert amit eddig mutattak az a 0-át se üti meg. egy Ferrarinak nem a sereghajtók között kell(ene) kullogni.

remélem most már vesznek egy 180 fokos fordulatot és végre visszatérnek az élmezőnybe.
mondjuk Buttonnak is nagyon örülök, csak akkor Kimi-t tegyék át mellé Barika helyett
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
D@ni88
üzenetére
Igen az autó az jó. Nem valami szélvész, de nem ott a fő hiba. Kicsit megbízhatatlan is. A csapategység szarabb mint a kocsi.
A Mclaren-nél kicsit félretervezték a kocsit, de legalább nem követnek el olyan amatőr hibákat mint a Ferrarinal ahol már tavaly óta megy az ügyetlenkedés.
Majd ha szabályosnak ítélik a dupla difit akkor úgyis új autót kell tervezni, amit persze már mindenki megkezdett, így a Ferka még azt a kis előnyét is elvesztheti ami nyers tempóban megvan a Meki ellen. Ha futamgyőzelem esélyes kocsit csinálnak a Ferrarinál akkor is ott van még az, hogy bármi váratlan dolog történik akkor szerencsétlenkednek és bukják a futamgyőzelmet, pedig a kocsi megvan hozzá. -
D@ni88
addikt
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
mért?
versenytempóban Mclaren előtt vannak
az csak puszta szerencsétlenkedés hogy nem jön össze a pontszerzés...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-=Sziszi=-
aktív tag
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
És Sumi fogja vezetni?

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Akkor legalább már a rajthoz is a wet gumi fog felkerülni.

-
RedWing
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Rosszabbak nem lesznek tőle, az tuti!

Nowhereman
Itt nem az a legnagyobb baj, hogy megjátsszák, hanem, hogy több mint 1 éve egyetlen egyszer sem jött be nekik, mikor kockáztattak...
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát elégé érdekes címeket adnak egyes "újságírok", az tény.
Annyiban a csapatnak meg igaza lehet, ahogy Kimit a hátsós sorokba száműzték egy katasztrófális gumitaktikával, ugyanúgy egy jó taktikával az élre is lehetett volna repíteni valakit az üldözőbojból egy helyes gumihasználattal. S ha jól megnézed, Glock is valahonnét messze Webber mögül szárnyalt oda, ahova... -
RedWing
aktív tag
Montezemolo összehívta a Ferrari istálló vezetőségét
Már ideje volt! Egyből Melbourne után meg kellett volna lépni! Röhej, ami jelenleg a csapatnál folyik!

-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ja tényleg. pont a snit elején volt.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Ha hozna legalább 0.5mp-t az már jó lenne. Persze ez nem sokat fog érni ha mózli kivágja a csapatot mint macskát sz@rni.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Valószínüleg KERS-ezett, mivál másként esélye sem lett volna, és még így se, mivel a Red Bull jóval gyorsabb és Lewis akkor már agyig volt tankolva, mivel a verseny végéig tankolták fel.
Az, hogy adok +80 lovacskát a motornak, az nem szükségszerűen jelenti azt, hogy az kipörgetheti a kerekeket.
Turun Sanomat infó: McLaren DDD Kínára
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz
üzenetére
Nem akarok ebből nagy ügyet csinálni, de nézd meg jobban
Replayben mutatják Hamiltont az utolsó kanyart megelőző hosszú egyenesben Webber mögött és bizony ott nyomja a KERS-t rendesen. Mivel nem tud elmenni mellette, ezért a célegyenesben a kigyorsításon is nyomja a gombot. -
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Akkor más felvételt néztünk.
Azt én is láttam hogy a töltöttsége milyen fokon állt. Viszont ahogy írtam:
"nem használta Hamilton as KERS-t amíg láttam." (hibákat javítottam) Az hogy feltételezhetően hol vagy hogyan használta az most spec. engem nem foglalkoztat. Amikor a csatát mutatták és amikor a képre került a KERS akkor nem láttam hogy használta...talán így, egyértelműbben kellett volna fogalmaznom. -
"B"
tag
Hamiltonnak gondja volt a kocsival nem?váltó elektronika..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
üzenetére
"ne mhasználta Hamilton as KERS-t ammíg láttam."
De használta. A célegyenest megelőző egyenesben amikor szélárnyékban volt (illetve feltehetően azt megelőzően is, mivel már félig volt az ábrán a töltöttség, amikor onboardra váltott a kamera) és az utolsó kanyar kigyorsán is.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Elképzelhetőnek minden elképzelhető, de sztem nem. Egyszerűen kínos szituba került ami nem jó neki. Hazugságba keveredett...ha vaami miatt elment a kedve a McLaren-től akkor ez lehet az.
Az hgoy az autó lassú azt ne mgondolnám ide, mivel két futam után ez nem egy komoly álláspont, ez az autó még lehet piszok gyors is...gondolom jól tudja mi a helyzet.Oliverda
Megnéztem a Hamilton vs. Webber-t, ne mhasználta Hamilton as KERS-t ammíg láttam. -
Integra
titán
[link]
és megfogja csinálni -
Motion_Blur
félisten
válasz
!Overdose!
üzenetére
Még szerencse, hogy a cikk tartalma köszönő viszonyban sincs a címével

-
Vigneau
félisten
válasz
!Overdose!
üzenetére
Miért ne? Fő az önbizalom. Ez különbözteti meg a versenyzőt az átlagos sofőrtől...
-
30z.Samu
titán
válasz
!Overdose!
üzenetére
Ez még viccnek is rossz! 8. helyen volt, a 2 Brawn ment, mint a mérgezett egér. Kötve hiszem, hogy nyerhettek volna.
-
!Overdose!
őstag
Webber: Megnyerhettem volna a Maláj Nagydíjat
Ezt most komolyan gondolják?

-
30z.Samu
titán
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Az a baj, hogy ez lassan nem Forma 1 lesz, hanem egy olyan sport, aminek köze nincs a Forma 1-hez.

-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A legviccesebb: a KERS-be van annyi, hogy elég legyen mellé egy 200LE motor, így akár kivitelezhető is.
FIA-t kellene kitiltani a Forma1-ből, az lenne az igazán jó szabály.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Vagy jóvan akkor kaptok logót is meg gyári támogatást.
Ez a világmotor a viccek vicce. Valaki mossa már ki az agyát mózlinak.
-
PazsitZ
addikt
Szerintem a 4. helyen.
Azt a 8. helyes kiírást én sem igazán értettem.
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére

- Riporter: Rubens, bejőve ide, meg kellett nyerned ezt a versenyt.
Kimi: csaknem! -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
- Jó é a motor, gyerék?
- Norbi bátyám, erőst kegyetlen húz az a motor. Nagyon jó' mégcsinyáták aztat kendték.
- Akkó jóvan.

-
lorcsi
veterán
ha igaz , akkor jól mellényúlt

-
Motion_Blur
félisten
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Hami leginkább a Ferrariról álmodik.

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mondtam már, hogy buta döntés lenne, indulatból, elkeseredettségből volt az indíték.
(#38529) Oliverda: Szerintem, leginkább a Brawn GP-ről álmodozhat AH.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem értem az apukát (és persze Hamiltont, mert gondolom nem ellentétes az akaratuk). Miért akarná semmissé tenni a szerződést? Elképzelhető, hogy azért mert hirtelen visszaesett a McLaren?
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Na és hova mennének? Esetleg amolyan Montoya-s figurát vennének?
-
hunnylander
őstag
válasz
üzenetére
Eddig azt mondták sokan, hogy Max felkeresése kamu.
Nos a legutóbbi Whitmarsh Q & A-ből idézek:
MW: I had spoken to Max on Friday, I know that Anthony had spoken to Max, and spoken to other FIA officials. First I knew of what you just said was this morning. We have asked Anthony only five minutes ago if this is true and Anthony has told us that Lewis has not spoken to Max.
Van az híres Jurassic Park beszólás, hogy "Anyuci nagyon pipa", ami Anthonyt illeti, Apuci nagyon pipa.

Whitmarsh megerősítette, hogy Anthony Hamilton beszélt Maxszel és más FIA hivatalnokokkal (valószínűleg Alan Donnellyről és Charlie Whitingról lehet szó). Lehet, hogy a McLaren kizárását akarta/akarja, és az semmissé tenné a szerződést.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem ha eleget fizetnek akkor nem kell oda Nakajima hogy megtarthassák a motort.
Esetleg visszatérnek BMW-re.
-
törölt tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Annyiban nem az, hogy a szerződésekben valóban létezhet egy ilyen kitétel. ..és ha kibújhat a szerződéséből akkor kiváncsi vagyok kik keresik meg.
A Ferrari-ra nem gondolok, oda Vettel-t várják és az sztem rendben is van. De ha valamelyik eddig középmezőnyös csapat kinövi magát élcsapattá akkor van esélye. ..
Nem feltétlen gondolom ezt komolyan, de egy ilyen hír megszellőztetésének van értelme, mert igen is megkeresik ilyenkor ajánlatokkal. Nem hinném hogy komolyan el akarna szerződni máshova, de azt is megértem hogy a mostani lelkiállapotában elgondolkozik rajta.
Azért nem kis dolog történt ám... Nekem mindegy csak Rosberg-l legyen egy csapatban jövőre
-
AMD Power
titán
Káosz és hazugság: ez lenne az F1 új arca?
Jó ez a cikk.
-
AMD Power
titán
Ez az LH visszavonul story nagyon nevetséges.
-
Pá
addikt
Csak most esik le, hogy Melbourne után nem volt Formabontó.
Megszűnt a rovat, vagy csak a Wéber már megint lusta volt? -
"B"
tag
válasz
üzenetére
Ha nem biztonságos akkor nem persze
,de a döntés a gumit illetően rossz volt,és emiatt lettem kedvtelen,ez bántott engem
nagyon örültem hogy az időmérőn,viszonylag "jól"teljesített,és ügyesen lavírozott a futamon is,nagyon kellett volna az a pár pont amit meg tud csípni.Persze még így is sok a"ha" nem tudhatjuk csak remélhettük volna.Az esélye megvolt a pontszerzésnek és már talán ez is eredménynek számított volna a csapatnak. -
brownus
veterán
válasz
üzenetére
igen, bármit is mondott késznek kellett volna lenniük, hogy futnak még egy gyors kört.
a gumiválasztásnál meg lehet csak annyi volt, hogy sumi magában beszélt, hogy minnyá leesik. erre feltették kiminek az esőgumit:dés mit szóltok, hogy még mindig csak szűzies a brawn gép?:d
-
törölt tag
válasz
brownus
üzenetére
Kizártnak tartom, mivel akkor gondolom elmegy. Az ő tapasztalataira hagyatkoznak amikor megkérdezik, neki pedig kétségtelen hihetetlen tapasztalatai vannak,..elmondja amit gondol.
Miért nem ült Massa versenykészen a kocsiban, és csapata indulásra készen a pit-ben a Q1-re??
Mert MS azt mondta hogy elég lesz? Attól még ne menjen el mindenki kávézni a qual alatt, de lazák vagyunkban.
A Kimi gumizása meg lutri volt, viszont kissé szükségtelen...én nem tudom állítani hogy MS-nek egyáltalán köze volt-e ehez a döntéshez, és mást sem bátorítanék rá mivel ez csak találgatás.
De az első felvetés Massa Q1-ről nagyon ellentmond annak a fajta fegyelmezettségnek és eltökéltségnek amit én MS-től megszoktam, hogy nem igen tartom elképzelhetőnek. ..és ha azt is mondta hogy elég lesz, és tartalékolják a puhát...az még nem jelenti azt hogy nem kell készenlétben állni, és ha szükség van rá akkor módosítani. -
Oliverda
félisten
Whitmarsh: Lewis továbbra is elkötelezett a McLaren iránt
A Mercedes a héten leül tárgyalni a McLarennel
Azért visszavonulni nem fog szerintem. Max. a gyári Mercedes támogatással egyetemben átül egy disznósajtba.
Martin most aztán belenyúlt a tutiban... amúgy meg hozzák vissza Ron-t, vagy szerződtessék le David Richards-ot. Esetleg Michael-t. 
KÍváncsi vagyok hogy dobbant-e a Mercedes...
...ha nem akkor pedig vajon lesz-e Norbiból csapatfőnök...? -
hunnylander
őstag
Innen ered a dolog.
Autosport.com Grapevine: Hamilton considered quitting over Oz GP
Bernie Ecclestone told the Daily Mail: "Lewis is terribly upset but his father is even more upset having his son called a cheat. Anthony has brought Lewis up not to be like that and he is disappointed somebody has called him a liar when he isn't deliberately lying."
Maretin Brundle: "McLaren could also now be perceived to be in breach of Lewis's contract for bringing him into disrepute especially as a senior team member has taken the whole rap," said Brundle, who raced for McLaren in 1994. "This would make him a free agent if he wanted to move teams."
Lewis állítólag/valószínűleg kiléphetne a szerződéséből, mert a McLaren lejáratta őt. A Daimler szintén át fogja gondolni a McLaren-Mercedes házasságot a napokban.
-
Pá
addikt
Mik ezeke a cikkek, ahol Haug arról beszél, hogy Hamilton nem akar visszavonulni? Hé mé akarna, vagy honnan jött ez elő?
Már több portálon is láttam, de mindenhol csak a címet, mert a cikket megnyitni már lusta voltam. -
Black-Ghost
csendes tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez az a futam amikor 4-szer álltak ki?
-
Oliverda
félisten
válasz
üzenetére
Ameddig nem eset tuti használta de én a Webber-es előzgetéseknél is úgy emlékszek hogy nyomogatta. Nézd vissza, mostmár engem is érdekel.
Schumacher is ludas lehet Räikkönen gumiválasztásában
"Ehhez képest Felipe Massa nem jutott túl a kvalifikáción a Q1-en, mert a csapat - Schumi tanácsára hallgatva - egyetlen gyors kör után berendelte a depóba, azzal az indokkal, hogy megspóroljanak egy garnitúra lágy gumit a versenyre, aminek egy részét szinte biztosan esőben fognak majd lefutni."
Hümm...hümm...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Markgx10
üzenetére
Az ilyen húzásokat szépen el lehet felejteni

Illetve Buttonnál biztosan lesznek hasonló trükkök, de a Mester + Brawn duó szerintem megismételhetetlen.
-
törölt tag
12. volt, én elsőnek bepöccentem mikor láttam átöltözve, mivel egy újraindulás esetén ilyen körülmények között az egyben lévő mezőnyben nem tünt megvalósíthatatlannak a pontszerzés.
Még utólag is kicsit, bár nem tudhatom mennyire hatott ez ki az autó többi részére...mármint hoy megdöglend a KERS. De Hamilton pl. nem használta a KERS-t, azaz az ennyire esős körülmények között majdnem mindegy hogy tönkrement vagy sem.
De lehet hogy más baj is volt, így nem neheztelek igazán...de azért nálam nincs ez nagyon rendben.szerk:
re
lack-Ghost, így viszont már rendben van, ha nem biztonságos akkor nem biztonságos. -
Black-Ghost
csendes tag
Aktív témák
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

állandóan nyafog, jaaj most milesz kiment lágyon, de az elkopik stb
Persze ennek elég sok előfeltétele lenne. Először is legyen eladó, másodszor pedig ne akarja megvenni maga a McLaren.
...túl nehéz döntés lenne üzletileg, és kevés van a mérleg másik serpenyőjében.
A kisstílű trükkjeikre pedig már mindenki figyel.. A legál teljesítmény meg oda elég ahol most vannak.. 

Replayben mutatják Hamiltont az utolsó kanyart megelőző hosszú egyenesben Webber mögött és bizony ott nyomja a KERS-t rendesen. Mivel nem tud elmenni mellette, ezért a célegyenesben a kigyorsításon is nyomja a gombot.

lack-Ghost, így viszont már rendben van, ha nem biztonságos akkor nem biztonságos.