- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Aktív témák
-
biker
nagyúr
állati
csak menjen is végig végre vettel -
Bermi
aktív tag
Vettelék játszottak az idegeimen, grat.
nem csak Senna csinált ilyet, volt egy másik német is aki néha csak egy körre ment ki és verte a mezönyt
Alonso-nak is grat.
-
Jadro
veterán
Jééézus. Mi volt itt a végén.. ALonso!
Button most Barri mögé került. Nem semmi rajt lesz ez holnap. Az a fura hogy Hami és Rajkó teljesen kimarad a tüzijátékból. Csak a végső listában látom az eredményüket.
-
Ricardo
titán
Jó futam lesz
Nagyon kíváncsi vagyok a taktikákra.
-
7Heads Drago
veterán
Vettel apukám mit csinált!
Ezt kell csinálni.
1 körön.
Mint a legnagyobbak. -
Sanya595
senior tag
Háttt....Gyulám..
-
Ricardo
titán
Webber
Mennyi benya van benne? -
AMD Power
titán
Sok benya nincs Webber kocsijában.
Vettel ez egy állat..
Alonso is jót ment.
-
kdave9
tag
Vettel nem kapkodja el a körét
-
gV
őstag
most is altattak brawnék? mert elkenték a szájukat nekik is a red bullosok
Kimi -
AMD Power
titán
válasz
7Heads Drago #39187 üzenetére
Nincs helye az F1-ben... De kezdek már Kovában is kételkedni.
-
7Heads Drago
veterán
Ez már szégyen amit Piquet csinál.
KERS-től pedig Kiminek nem fért be az üvegje, és most biztos ezért ment jobban. -
Motion_Blur
félisten
Kimi Q1-ben
RedBull-ok rendesen odacsaptak Buttonéknak is, Vettel utolsó pillanatban jött ki, ez az egy mért köre volt -
Sanya595
senior tag
Massa???
-
Jadro
veterán
Massa megint kiesett... Rajkó befért. Vettel nem semmi!
-
Bermi
aktív tag
red bull
-
AMD Power
titán
Massa a 12-ik... Gratulálok...
Kova meg mint pilóta 10ft-t nem ér...
-
Zoza24
senior tag
Massa felvezető végén bement a boxba
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur #39173 üzenetére
Jó Reggelt!
Mi van a Ferrarikkal?
Kaptak még postán leszoritó-erőt? -
Sanya595
senior tag
válasz
Motion_Blur #39167 üzenetére
Nincs kers Kubicánál sem.
RAI 1:35:8
-
Motion_Blur
félisten
Remélem Kimi tud 1:35 közepe időt futni. Azzal már sanszos lenne a Q3
-
AMD Power
titán
Q1-ről lemaradtam.
-
sekli
addikt
válasz
Motion_Blur #39167 üzenetére
Kubica már nem használja, vagy mi...?
-
gV
őstag
buemi szépen veri a nagynevü(?) csapattársát
-
Motion_Blur
félisten
Csak Live Timing-on tudom nézni az időmérőt.. Kubicának ennyire bejött a KERS?
6-7. helyen jutottunk tovább, jobb mint amire számítottam
-
Zoza24
senior tag
azért látszik Mercinél,hogy egy más diffúzor vmit javít az autón
-
Jadro
veterán
Hopp Kubica meglepő azért. Piquet nem értem mit keres itt.
-
Sanya595
senior tag
Glock -5 hely.Váltócsere.
-
Ricardo
titán
Persze Palik megint nincs. Az időmérő már nem elég jó neki vagy csak a versenyre szól a szerződése a Shell mérnökeivel
Nem hiányzik csak feltűnt. -
Bermi
aktív tag
Briós milyen 30millióról beszél, amit ne kapjon meg a Brawn?
várom a mai eredményt. hátha javult pár csapat.
-
Motion_Blur
félisten
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #39109 üzenetére
Vettelnél jó hír, hogy már volt műszaki gondja, Webbernél viszont ezen a hétvégén nem.
Autosport.com Live: The two-hour break will be a busy one for the teams as they prepare the cars for parc ferme conditions. The cars of Fernando Alonso, Mark Webber, Sebastian Vettel and Timo Glock all had technical problems in that session and need repairs prior to qualifying.
-
mexx0407
tag
Online hol tudnám nézni az F1 -et ?
-
Sanya595
senior tag
1 Nico Rosberg Williams-Toyota 1:36.133
2 Jarno Trulli Toyota 1:36.272
3 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:36.330
4 Jenson Button Brawn-Mercedes 1:36.463
5 Nelsinho Piquet Renault 1:36.464
6 Felipe Massa Ferrari 1:36.528
7 Heikki Kovalainen McLaren-Mercedes 1:36.547
8 Kazuki Nakajima Williams-Toyota 1:36.560
9 Kimi Räikkönen Ferrari 1:36.568
10 Rubens Barrichello Brawn-Mercedes 1:36.642
11 Nick Heidfeld BMW Sauber 1:36.702
12 Robert Kubica BMW Sauber 1:36.742
13 Sebastien Buemi STR-Ferrari 1:36.742
14 Sebastien Bourdais STR-Ferrari 1:36.834
15 Mark Webber RBR-Renault 1:37.330
16 Sebastian Vettel RBR-Renault 1:37.349
17 Adrian Sutil Force India-Mercedes 1:37.534
18 Giancarlo Fisichella Force India-Mercedes 1:37.732
19 Fernando Alonso Renault 1:38.003
20 Timo Glock Toyota 1:39.110 -
Sanya595
senior tag
Kezdödik:
Trulli 1:36:2 -
Sanya595
senior tag
A 2 piros kocsi az élen,de holvan még a vége.1:37:4-1:37:7
Közben RAI ment 1:37:0-át,de ez is nagyon kevés lesz szerintem.
-
sekli
addikt
válasz
Motion_Blur #39144 üzenetére
szep lassan visszaszerelik a korábbihoz hasonló szirszarokat, amiket idenre betiltottak...
-
mexx0407
tag
lassan verseny!
-
Pá
addikt
válasz
Mint pl kiszerelni a KERS-t?
-
JColee
őstag
válasz
ez a takarólemez már a mekiken sem tetszett
a kép viszont bejönígy kell megcsinálni azt a DDD-t
ilyesmi volt börni kocsiján amikor versenyzett anno (egy venti volt beépítve a kocsi végébe) -
Motion_Blur
félisten
válasz
manutdzoli #39145 üzenetére
Reggel 8h00
-
manutdzoli
senior tag
Hánykor lesz holnap az időmérő?
-
Motion_Blur
félisten
Az új aero-csomag egy része a Ferrarin. Hát ennél radikálisabb megoldásokra lenne szükség..
mod: csak Felipe autója volt update-elve
mod2:
-
Rick4
félisten
Nem tudom, volt-e, de ebben az évben Szegeden lesz a Red Bull- os városi versenyautóhajhászás.. Már nagyon várom a dobhártyarepesztést..
-
JJános
addikt
Nem tudom volt-é már. Malaysia összefoglaló:
[link] -
wildrain
addikt
-
AMD Power
titán
válasz
-=Sziszi=- #39131 üzenetére
Én eddig se voltam oda ezért majomért.... ezek után meg...
-
Jadro
veterán
Hehe majom Briatore kapott az arcába egy kicsit. De amilyen vastag rajta a bőr, nem hiszem hogy nagyon érdekli.
-
30z.Samu
félisten
-
stvnppp
senior tag
válasz
wildrain #39087 üzenetére
És egy ábra, amiről szépen lejön a különbség
Azért kíváncsi leszek, mennyit változnak az erőviszonyok, ha mindenki felteszi ezt... -
proof88
addikt
Ez mekkora beégés... uhh... elkezdi lehordani Buttont, erre kiderül, hogy x hónappal ezelőtt még nyalt neki.
Piquet vajon tudta ezt?
-
Peat;)
veterán
válasz
-=Sziszi=- #39131 üzenetére
Ő mindig is az volt. Viszont ez a nyilatkozat is erősít abban, hogy már korábban is tudták(ha Button tudta akkor elég sokan), ez az autó élmezőnyben lesz. Vajon a Honda tudta-e? Nekem végig bűzlött ez az egész, meg hogy a Merci motort milyen gyorsan beépítették gond nélkül...Brawn nem csak a pályán taktikázik jól, erre gyúrt.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
A Renault leigazolta volna Button-t
Briatore
Hogy lehet ekkora suttyó valaki.
Button kockáztatott és jól járt.
-
wildrain
addikt
válasz
[CS]Blade2 #39125 üzenetére
Nyilván marha komplex dolog a minőségellenőrzés, de azért azt kijelenteni, hogy Newey törékeny autókat tervez, elég meredek. Már csak azért is, mert pl. 2005-ben a Mercedes motor volt, ami állandóan bedöglött, és azt valószínűleg nem Newey tervezte. Ráadásul hiába ment el 2006-ra a Red Bullhoz, a helyzet nem sokat változott a McLarennél.
Szóval ha egy ilyen kijelentést teszel, előtte érdemes végignézni mondjuk a Red Bull-előd Jaguar 2003-as, 2004-es, és 2005-ös eredményeit, hogy lásd, van-e valami igazságalapja.A visszapillantó dolog meg annyiban nagyon érdekes, hogy asszem ugyanazon a versenyen a Williams tükrei is lepotyogtak. Ezek szerint Newey keze odáig elért.
-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur #39124 üzenetére
Akkor még két éves voltam, tehát csak leírásokból tudom
, mikor a 79-es bajnoki cím után 80-ra félelmetes visszaesés következett be, azt gondoltam, hogy egy profi csapatnál ilyen soha többet nem fordulhat elő...
Tévedtem
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
wildrain #39112 üzenetére
Ha ennyi lenne az egész, akkor csak megnövelnék a minőség-ellenőrzésnél a határokat, és ami nem jó, azon javítanának. De gondolom sok mindent nem tudnak próbapadon szimulálni, és sok mindent nem lehet csak úgy megerősíteni, vagy megbízhatóbbá tenni.
Az mindenesetre érdekes, hogy amikor a Mclaren-nél volt főterverő, akkor az pukkant le állandóan (még a visszapillantó is elszállt egyszer a kocsiról), amikor átment a RedBullhoz, egyből a RedBull lett törékeny, megbízhatatlan. -
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur #39119 üzenetére
De most őszintén, főnök úr, kiveszik a KERS-t, ami miatt legalább a rajtoknál és bizonyos helyeken nincsenek olyan nagy hátrányban, nyernek 0,05s-et és vesztenek a hiánya miatt 0,5-öt
Mindegy, meg fogom szokni, a fociban a Ferencvárosnak szurkolok, ami 3 éve az nb2-ben szenved és minden hétvégén, minden meccsre több száz km-t autózok mégis, hogy szurkoljak nekik, tehát sajnos mostanság is van tapasztalatom, hogy milyen a kínlódás
, de nem adjuk fel, mert feleséget lehet váltani, de csapatot soha
-
Ijk
nagyúr
Fogalmam nincs mi járhat a ferraris mérnökök fejében. Most kiszedik a KERS-t, de Domenicali is megmondta, hogy a kocsi balansza a KERS-hez lett tervezve: "Egyértelműen veszítettünk egy kicsit a teljesítményünkből a KERS nélkül, és az első jelek arra utalnak, hogy az autó balansza sem fejlődött. Viszont nem szabad elfeledni, hogy azt a rendszer alkalmazásához terveztük"
Viszont ugye átépítésre nincs idő, szóval nem tudom mit akarnak elérni. Egyedül annyit "nyernek", hogy a KERS esetleges halála miatt nem kell feladni a futamot, mint előzőleg Kiminek.
Én a helyükben bennt hagynám a KERS-t, megtankolnám a kocsit 5 körre (a gumik miatt úgyis ki kell jönni), és legalább időmérőn valami emberibb helyezést érnének el. Akkor viszonylag előlről lehetne rajtolni és az első boxig a KERS segítségével hátul tartani akit csak lehet. Talán így lehetne pontokat lopni. -
Pá
addikt
-
wildrain
addikt
válasz
[CS]Blade2 #39111 üzenetére
Egy alkatrész megbízhatatlansága szerintem inkább a gyár minőségellenőrzésének sara, mint a tervező mérnöké. A minőségellenőrzésnek olyannak kell lennie, hogy pont ugyanazokat a behatásokat szimulálja, amik éles terhelés alatt előjönnek, ezáltal kiszűrhetőek a tervezési hiányosságok, így a tervező áttervezheti az adott alkatrészt strapabíróbbra. De amíg ő olyan visszajelzéseket kap, hogy a cucc átment a minőségellenőrzésen, addig nincs miért erősebbre/tartósabbra terveznie.
Kérdés, hogy a minőségellenőrzésen milyen paraméterekkel dolgoznak, és azokat ki határozza meg, mert ha abban is benne van Newey, akkor ugye egyértelmű a dolog... -
PazsitZ
addikt
-
JJános
addikt
Tétre, helyre, befutóra:
Holnap: Button, Webber, Trulli, Vettel,......
Vasárnap: Button, Vettel, Webber -
JJános
addikt
válasz
-=Sziszi=- #39099 üzenetére
Buttont nagyon szeretem. A Brawn csapatból Barikát nem bírom. Sajna.
Pedig igyekezek ám.
Urak! Akkor holnap 8.00-kor, vasárnap 9.00-kor élő!!
-
venember83
nagyúr
válasz
7Heads Drago #39104 üzenetére
Kanyarsebességre nem lőhetik be őket, mivel tapadásban elmaradnak az innovatív diffúzor hiánya miatt, csak ez a lehetőség maradt.
-
7Heads Drago
veterán
A Ferrarik az egyenesre vannak belőve?
csúcssebességek
Nem mennek vele sokra. -
-=Sziszi=-
aktív tag
Persze így van, de attól még nem lesz unalmas, hacsak nem olyan nagy az előny mint Schuminak volt anno. Tavalyi év sem volt unalmas, pedig csak az egyik kedvencem tudott győzni ő is csak 2szer(Kimi). Azért az elmúlt 2 verseny nyílt volt a végéig. Nem olyan lefutott dolog ez, így korai még ilyenekről beszélni. Az meg főleg túlzás, hogy unalmas lenne.
AMDPower:Szerintem is, de most nem ez a lényeg. Csak egy kedvenc pilótájára hivatkoztam.
Üdv Szisz
-
Ijk
nagyúr
válasz
-=Sziszi=- #39099 üzenetére
Amikor az nyeri egymás után a futamokat akinek drukkolsz, annak örülsz, viszont ha más nyer sorozatosan akkor hamar megunod az egészet. Szerintem ez természetes. Majd meglátod, hogy most még sokan örülnek itt is Button sikerének, de ha így folytatódik, akkor 2-3 futam után ez megváltozik
. Amint látod, vannak akik már most kongatják az F1 vészharangját.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest