Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
iden is lesz a hungaroringen ingyenes pentekei szabadedzes?
-
wildrain
addikt
válasz
-Mike-
üzenetére
Az a5-ön volt egy cikk róla, hogy próbálkozott átállni a ballábas fékezésre, de szegényke néha az egyenesben is rajta felejtette a pedálon a lábát, és folyamatosan fékezett, így visszaállt a jobblábas változatra. De úgy rémlik, hogy azóta ő is áttért a ballábasra.
pl Silverstoneban a Maggots-Becketts-Chapel kanyarkombinációban ezzel mennyit bukik csak ott
Én úgy emlékszem, hogy Siverstone pont a legjobb versenyhelyei közé tartozik, különösen 2003 óta, amikor rájött egy új ívre a Mag-Bec-Cha kanyarkombóban.
Amúgy meg a V8 óta biztos nem bukik, mert ezekkel egészen a Stowe-ig nem lépnek a fékre, csak gázelvétel van az általad is említett kanyarkombóban, meg versenyen az első kanyarban, de időmérőn ott is átmennek max gázzal, ha jó a tapadás.És itt egy cikk 2006-ból, ami arról szól, hogy ő is áttért már a ballábas fékezésre, és még mindig (legalábbis 2006-ban) azt használja.
-
Oliverda
félisten
-
gV
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
hétvégén annyi lehet az előrelépés h mind2 ferraris pontot szerez, többre nem számítok
-
Pá
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Ha a hit hajtaná az autókat Barika és Fizikó harcolna a vb címért.

-
7Heads Drago
veterán
Raikkönen nem vár csodát az új Ferraritól
Csak azok a fránya szurkolók. Ha a hit hajtaná az autókat, akkor a népes Ferrari szurkoló tábor miatt a többi csapat kör hátrányba kerülne. -
Pá
addikt
válasz
-Mike-
üzenetére
Talán erre a cikkre gondoltál?
Schumi egyszerre nyomkodja mindkét pedált, gondolom így tudja mindig tapadáspontont tartani a kocsit, míg Barikánál ez úgy néz ki, hogy satufék vagy teligáz.

Mike: valószínűleg az alapján készülhetett, amit én linkeltem, mert a telemetriára hivatkozik
-
-Mike-
addikt
Úgy írom akkor, hogy amely pályákon sok stop&go típusú kanyar van nem jön ki annyira az a különbség, hogy most hogy fékez.
Az előbb említett kanyarokban rávolt kényszerítve hogy gázfröccsökkel vigye végig az autót, amely a kanyarbemeneti sebességet nézve nagy áldozat volt. : -) Viszont még így is elég szépen ment akkor a Ferrariban, de ez az autónak volt köszönhető minden bizonnyal.
De szó se róla szaporán kapkodja a lábát, így minimálisra csökkentve a hátrányt, de a kör végére ezekből összejön az a 2-3, esetleg 4tized.Apropó, pár felvétel már nem arról árulkodik, hogy így közlekedne, tehát lehet ez már csak a múlt, utána kell nézni valójában mi a helyzet.
-
madstunt
addikt
[link]LInk
Angolul tudóknak egy kis érdekesség
-
bdav
őstag
válasz
-Mike-
üzenetére
"Viszont a stop&go típusú pályákon ez lehet előny is, pl Monza, ahol jól is szokott menni a brazil."
nem értem h. hogy lehet bárhol is előny hogy jobb lábbal fékez mikor a ballal nem csinál semmit. ha a ballábas pilóta csak annyit tesz hogy amikor fékezni kell akkor felengedi a gázt és lenyomja a féket a másik lábával akkor már ugyanott van.
-
madstunt
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
emmögmi?

-
-Mike-
addikt
válasz
proof88
üzenetére
Barrichello jobb lábbal fékez még mindig. Volt is erről szó az egyik szabadedzésen, Davidson mesélt róla(eleinte ő is így ment), hogy nehéz átállnia egy versenyzőnek gokart után formula autós ballábfékre(ugye milyen hülyén nézne ki gokartban a joblábfék: -) )
A joblábfék, azaz a hagyományos technika versenypályán lassabb, erről volt is egy Rubens-Michael telemteria összehasonlítás valahol, ha megtalálom belinkelem, hogy pl Silverstoneban a Maggots-Becketts-Chapel kanyarkombinációban ezzel mennyit bukik csak ott.
Viszont a stop&go típusú pályákon ez lehet előny is, pl Monza, ahol jól is szokott menni a brazil. -
Motion_Blur
félisten

pfff

-
wildrain
addikt
válasz
proof88
üzenetére
Kuplungpedál konkrétan nincs is. És szerintem a mezőnyből ma már mindenki ballal fékez.
Nekem szimben sose volt gond a ballábas fékezés, már úgy kezdtem az egészet. Sose vettem le a jobb lábam a gázról. Két pedál van a két lábnak.
Viszont próbáltam ezt autóban is, és teljesen más, totál hozzá van szokva a bal lábam ahhoz, hogy a kuplungot erővel kell benyomni, és tök máshol fog, így amikor először ráléptem ballal a fékre, kis túlzással majdnem lefejeltem a kormányt.
-
JJános
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
A kérdés jogos!
és nevető smile most nincs. -
proof88
addikt
Olvasgattam és nem is tudtam eddig, hogy a pilóták nem is kuplung pedált nyomnak, ha álló helyzetből akarnak elindulni (mármint hogy felengedik a kuplungot), hanem a kormányon van, erre nem figyeltem fel idáig... meg ez a bal lábas fékezés... mindenki bal lábbal fékez vajon? Én azt hiszem, megmaradok a "hagyományos" jobb lábasnál...
-
proof88
addikt
Egyébként jól gondolom, hogy az eddigi 5 pálya közül ez igényli leginkább a folyamatos koncentrációt? Legalábbis idáig ez fáraszt le leginkább... szerintem elég melósak ezek a kanyarok, és hát igen, az aero-tapadás rengeteget számít...
szerk.: ja és lehet, hogy rosszul ítélem meg, de amikor a pilótafülke-nézetből közvetít a TV, és látni, hogy a pilóta épp állít valamit a kormányon, akkor idegesít, hogy a Palik mondja, hogy elképesztő, mire van idejük, miközben ugye 200 felett mennek... pedig ez szerintem "természetes" dolog, és ha jól gondolom, a pilóták olyankor pihennek és erőt gyűjtenek, mert én is, amikor egy hosszabb egyenes van, akkor pihenek és erőt gyűjtök a pálya következő részére. Ilyenkor meg nyugodtan lehet nyomkodni, most arra mit mondjak, hogy a sebesség 300-hoz közelít, istenem, egyenesen megyek és fogom a kormányt, pff...
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A cikk szerint olyan jól haladtak a fejlesztésekkel, hogy a Spanyol nagydíjra feltesznek még pár fejlesztést a Ferkára, amiket eredetileg csak Angliában, illetve a Törököknél terveztek bevetni.
Már csak azért kell imádkozni, hogy menjen is végig a kocsi.

-
törölt tag
válasz
wildrain
üzenetére
Másként gondolom,..adva van egy figura aki atomagyu, és megszerezte ezt az egész HondaCirkuszVilágszámot 1 fontért, és pont a névváltoztatás miatt bukjon el 20millát euro-ban...és mindezt azért mert az Ecclestone is akarta a Honda-t.....sszzz
Na de lényega lényeg, Juan már hívott, gyere ki a HunRing-re hétvégén és megbeszéljük szóban
.
Viszek sört is a Forgotten World Highway miatt
-
Oliverda
félisten
39 éves korában meghalt Max Mosley fia
Rossz mózlit vitt el a kaszás...

"A The Sun című brit újság arról értesült, hogy vélhetően kábítószer-túladagolás miatt meghalt a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elnökének, Max Mosley-nak fia."
Szép kis család....
Vajon a fater is tolja a cuccot? -
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én is azt néztem, az is lehet, hogy ez valami fake kép, elég megbízhatatlannak tűnik a linkem.
Még két nap és kiderül. -
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
a 3. linken már van külön péntekre, szombatra is jegy kb 6k-ért, az még so-so belefér...
-
lsc
nagyúr
-
brownus
veterán
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
Hétvégén érdemes lesz kilátogatni a Hungaroringre.
Tud valaki bővebbet az eseménnyel kapcsolatban? Milyen autók várhatók?
-
wildrain
addikt
válasz
üzenetére
Tulajdonképpen a te a csapat szót másképp értelmezed, egy sportfogalmat értesz alatta, nem pedig a hivatalos, cégszerű értelmét.
Mert egyébként azt vágom, hogy a csapatot, mint sportszakmai fogalmat nézve a Brawn már nem egyenlő a Hondával (és ezzel én is egyetértek), de a pénzeket nem is úgy osztják, hanem cégeknek, vállalatoknak, amiknek pontos körvonalai papíron vannak lefektetve, és többnyire jogutódlással szállnak át az egyik tulajdonosról a másikra. Márpedig itt jogutódlás történt, ezt Ross Brawn maga mondta. Azért kellett a dolgozókat is átvenni folytonos jogviszonnyal, és nem céget alapított, amibe megvette a Honda tárgyi eszközeit, és felvette a Honda volt dolgozóit, mint új munkavállalókat. Ugyanezen okból kell végkielégítést fizetni a most elküldött dolgozóknak is.
És ugye ez az a jogutódlás, ami megegyezik a Jordan-Midland átmenettel is, Brawnék meg mégis más elbírálást kaptak.
Meg attól még, hogy nálad nem ugyanaz a csapat, attól még mint cég, hivatalosan jogutód, és hivatalosan járna a pénz, csak azért nem jár, mert meg lettek szivatva az új csapatként való neveztetéssel. -
törölt tag
válasz
wildrain
üzenetére
Pl. tudomásom szerint a Honda azért nem kaphatja meg a neki viszont járó tavalyi FoM pénzeket mert nem nevez jövőre is, azt tudom hogy a Brawn-nak nem kellett nevezési díjjat fizetnie, de lehet hogy ez is egy gesztus volt,...viszont ha a Honda nem jegyzi utódjául a Brawn-t akkor nem száll át a pénze.
..ez is egy olyan lehetőség amire nincs rálátás.
Amire van az az hogy jelképes összegért, illetve (mint megtudtam
) kb. 99milló999ezer999 euróval (ha euró volt már nem emlékszem) rávették Brawn-t hogy fogadja el az összes sok pénzen létrehozott F1-s létesítményüket, illetve a detto sok pénzen tavaly kidolgozott autójukat. 
(...tudom-tudom, felelőség..stb, de számszerűsítve mégis sirályabb)-..én viszont abból indulok ki, hogy ha a Ferrari teszem azt kivonulna, és Kimi megvenné az egész csapatot, de az erőforrást lecserélné mondjuk Mercedes-re akkor az nálam nem maradna Ferrari, hiába az egész csapat az maradt ami...
Ez direkt ilyen sarkos példa, hogy lásd nem azt akarom megmagyarázni miért történtek a dolgok, hiszen nincs belelátásom,...hanem hogy én miért nem tartom valójában Honda csapatnak a Brawn csapatot.
Mert nem tartom annak, így nálam nem jár a pénz..ezért értem meg Briattore-t. -
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én se
Biztosan alul van a turpisság 
-
zolynet
veterán
egy kis vicces a napra, h ne legyen nagyon száraz: link

-
wildrain
addikt
válasz
üzenetére
Nem Ecclestone nem fogadta el régi csapatként hanem az FIA.
De miért nem? Erre nem tudsz egy komoly indokot mondani, ami megmagyarázza, hogy a Minardi-Toro Rosso átmenet, vagy a Jordan-Midland-Spyker-Force India átmenet miért lehetett zökkenőmentes, és miért nem kellett új csapatként nevezniük, és miért igen a Honda-Brawn átmenetben.Az meg, hogy mért pont Brawn lett, nem mindegy? Nem lehetett Honda, mert a Honda kilépett a csapatból (mint cégből), és innentől akár Jóskapista GP is lehetne, tökmindegy. Spykerből lehetett Force India, és Midlandből is lehetett Spyker mindenféle szarakodás nélkül.
sztem kell hogy érezd hogy a Force India motorváltása az más mint a Honda váltása.
Persze, sokmindenben más. Pl. abban, hogy a motorváltás mellett tulajdonost is váltott a csapat. De ha a csapatot mint céget, és az autót mint terméket nézzük, akkor ugyanaz, mert a termékkel nem függ össze az előállító cég tulajdonosi háttere.Nem jutunk dűlőre...
nekem végülis csak azt kellene megmagyaráznod, hogy szerinted miben különbözik pl. a Jordan-Midland tulajdonosváltás (amikor a Midland megkapta a pénzét) a Honda-Brawn tulajdonosváltástól, ami azt indokolja, hogy új csapatként kellett neveznie. Mert a pénzük csak az új csapatként nevezés miatt nem jár (hivatalosan). -
proof88
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Én szeretem, ha oktatnak és nem hülyeséget.

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Remélem senki nem vette kioktatásnak. Gyakorlatilag ez az érték arra jó nekünk, hogy az időmérő után kiszámoljuk az üzemanyagkorrigált köridőket egy erősorrend felállítására, versenytaktikai számításokhoz már sok olyan változót is kellene ismernünk, amit csak a csapatok tudhatnak.
-
puttputt
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Egyébként, nem tudom, hogy került Gene a Ferrarihoz... elég durván leszerepelt első-második számú pilótaként. Még Wurz-ot valamennyire megértettem, mikor visszament "teszternek"...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ

-
7Heads Drago
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Pedig mintha valahol olvastam volna.
Akkor lehet hogy csak délibábot láttam.
Most én is csak 0,6 mp találok. Célként kitűzve.
Bocsika... -
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Gene nem mondott ilyeneket.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az üzemanyaghatás érték az egy csapatok által kiszámolt és használt érték. És pályaspecifikus, legtöbbször 4 tizedmásodperc körüli érték 10 kg-ra.
Amit írsz az autó gyorsulásáról, ahogy fogy a benzin, nem cáfolata ennek, ugyanis az üzemanyaghatás érték csak önmagában helytálló, a többi változók megmaradása mellett. Vagyis pl. tökéletesen ugyanolyan gumikon. Gyakorlati példát időmérőről lehet felhozni, pl. 660 kg-osan 1:20-as időt megy a delikvens, 670 kg-osan ugyanolyan állapotú gumikon és a kört ugyanúgy odatéve 1:20.4 lesz az elérhető köridő.
Ugyszintén az ürestankos és telitankolt állapot összevetésére már értelmetlen belekeverni az üzemanyaghatást, vagy az alapján kalkulálni azt, mert a két szélsőséges megtankoltsági állapot már jelentősen befolyásolja az autó viselkedését a beállításaival kapcsolatban. És ez már beállítás és konstrukció specifikus is. Pl. a Renault arra panaszkodott az idei autójával, hogy az nagyon jól teljesít kevés üzemanyaggal, de megtankoltan 'drasztikusan' (más autókhoz képes 'exponenciálisan' nagyobb mértékben) romlik a köridő. De a fenti példával ők is pl. 4 tized körül lennének, és a Renaultnál is számolgatják az ő és a többiek üzemanyagkorrigált köridőit.
A Ferrarinál egészen másról van szó a könnyebb kasztnival. Az több ballaszt használatára ad lehetőséget és a köridők annyival csökkenhetnek, amennyit az autó jobb kiegyensúlyozottsága adhat, ami pl. ha Massa autója eddig is optimálisan kiegyensúlyozott volt, egy relatíve alacsony érték lehet. Kiminél viszont nagyobb a jelentősége lehet, mert ő nehezebb pilóta.
-
7Heads Drago
veterán
-
puttputt
őstag
válasz
JJános
üzenetére
JJanos:
Bizony, én is MS-nek szurkoltam, előtte meg érdekes, a legelején Hill volt a favorit, Schumi rettentő antipatikus volt akkoriban.
('95 környékétől kezdtem jobban figyelgetni a F1-et...)
Aztán jött egy hosszú, kitartó MS korszak, mert szerettem nézni, ahogy versenyez; valamint kifejezetten nem kedveltem a Hakkinen-Coulthard "ellen-párost".
Majd Raikonnen-nek a jelenlévők között. Sajnos Hamilton irányában elmúlt a kezdeti szimpátiám, pedig azt hittem, a végén "átpártolok" a McLarenhez... (csupán versenyzésről van szó..., nem az emberi mivoltot vizsgálva).
Most Vettel és Raikonnen az, akiknek drukkolok, főleg az előbbi.
(Azért a Brawn is érdekes persze...)A verseny-elhagyásáról szólva ("sertésesspanyolnátha"): Át is helyezhetnék, akkor már... mondjuk újabb Jerez-i v. Pacific nagydíj

-
D@ni88
addikt
ez a dupla diffúzor hol duplafedeles?
-
Pá
addikt
Már csak a régiről kéne pár, hogy tudjam összehasonlítani.

szerk: csak most néztem meg a saját linkemet. Ő, hát izé... nem is tudom.
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Vagy 10 liter benzin jelent 4 tizedet? Lehet, hogy keverem...
-
Motion_Blur
félisten
Pont ezt akartam írni én is, de aztán meggondoltam magam. Általában nem jelenthet 4 tized hátrányt 10 kg cucc. Tegyük fel, hogy a tankolás után megkap 70 kg-ot, ami egy átlagos pályán elég kb. 23-25 körre. Az első megtankolt nyitókörnek majd 3mp-el kellene lassabbnak lennie, mint a következő boxolás előtti utolsó körnek. Ez nem igazán szokott a gyakorlatban működni, sőt emlékezzünk csak MS az utolsó versenyén mikor futotta meg a leggyorsabb kört?

Tudom, a wébergabi kiszámolta

-
SzalaiG
addikt
Tavalyi Honda F1 cuccok féláron a Honda autó és motorkereskedésekben.

Szponzor póló 2eFt.

-
Tomate
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem régiek. Sajnos nem megyek ki... Bár jó lenne
Guglival "ugrottam el"
Aki megy ezzel körbejárhatja és megtudhatja mire számítson. -
-
Pá
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Téynleg erről jut eszembe.
Volt már olyan pl, amikor Mekinek leszakadt a tükre verseny közben. Nem tudom volt-e ilyen, de ha emiatt mondjuk a versey közben a minimum súlyhatár alá kerülnének, azért járna büntetés?Hogy van a pontos szabályozás?
Vagy pl ha valakinek leszakad az első vezetőszárnya, amíg beér a boxig lehet, hogy a min súly alatt köröz a pályán. Ez nem szabálytalan?

Jah és nem F1 jancsik magánvéleményére vagyok kíváncsi, csak az írja be, aki valóban ismeri a szabályozást.
-
7Heads Drago
veterán
A kasztni cellofánból, celluxból, meg festékből áll már csak. A menet közben feleslegessé vált daraboktól így könnyebb lesz megválni. Illetve ha most már tényleg megbízható is lesz az autó, akkor a szerelő ládát is ki lehet venni a kocsiból. Az meg biztos van 15 kg. De az is lehet hogy a Ferrarinál végre megtanultak origamizni.

-
törölt tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Nem is kell
, de MS kapcsán mint a kategóriája legnagyobb bajnokáról beszéltem, így a motorosoknál Agostini a mérce (15vb cím) -
-
proof88
addikt
Ja tényleg, ezt mindig benézem...

-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Fel nem foghatom hogy a picsába találtak volna 21kgmot még így idény közben? Kiszedik a KERS-t?

Ez szvsz vagy kacsa, vagy eddig valamit nagyon elszúrtak. Öntöttvasból volt az orrkúp vagy mittudomén.
proof88: de emiatt nem lesz a Ferrari 8 tizeddel gyorsabb, mert a versenysúlya nem változik semmit, csak jobban ki tudják majd egyensúlyozni. Max 1-2 tizedet jelenthet talán annyit sem. Ahol sokat érhet az az, hogy talán nem fog annyira belassulni ha megtankolják Q3-ban, mert eddig ebben elég gyenge volt a Ferka.
-
Pá
addikt
Jah, azt olvastátok, hogy a BMW mégse készült el a DDD-jével, viszont még a KERS-t is kiszedi?
szerk: Már ha nem marad el egyáltalán a verseny a disznónátha miatt.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem értem. Én az új B kocsiról olvastam, hogy 15kgmal könnyebb.
Most Kimié még ahhoz képest hattal?Vagy csak összevissza írkálnak minden fa****got?
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mert hírt csinálnak belőle. Kösz az infót. Azért még a végén kiderül, hogy tényleg volt húsz kilónyi flexelnivaló azon a kasztnin.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Miért lenne hír, ha ugyanazzal menne?

-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ettől a 6 kilótól nem fog szárnyakra kapni a Ferrari, bár úgy lenne...
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez megegyezik a legutóbbi versenyen használt kasztnival, vagy azon könnyítettek még 6 kg-ot?
-
Motion_Blur
félisten
A hírek szerint a Raikkonen egy könnyített kasztnival fog menni a hétvégén, ami -6kg-ot jelenet. Massa csak Monacoban kapja meg.
-
Brawn-ok viszik eddig a pálmát...érdekes,hogy a csapat mondhatnám 'csöves' és megszorongatta őket ez a kevés pénz,mégis mekkorát alkotnak.
Már 3 éve vagyok Button drukker,de még csak most 'érett' meg a feladathoz a pilóta,hogy futamokat nyerjen,valamint most lett olyan autó alá pakolva,amit vezetni is tud....
csak így tovább! -
Dízeles
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
gV
őstag
válasz
üzenetére
"MS pedig egyszerűen sztem stílustalanul vezetett"
"Az igazán nagy versenyzőket az emeli ki a többiek közül, hogy bármilyen autóhoz, pályához és időjárási körülményekhez képesek alkalmazkodni. Éppen ezért nincs is határozott stílusuk, mert azt az aktuális feltételekhez igazítják. Még jól emlékszünk, hogy amikor Gerhard Berger először ült be az 1995-ös Benettonba, csak ámuldozott, mert nem értette, hogyan tudott Schumacher azzal az autóval akár egyetlen versenyt is megnyerni, nemhogy az egész világbajnokságot. Michaelt később megkérdezték, hogy a B195 az ő stílusára lett-e szabva, mire ő nemmel felelt, kijelentve, hogy éppenséggel ő igazította a stílusát az autóhoz (ami látszik is, mert most például teljesen másképp vezet). Az ilyesmi nem ritka; és a versenyzők közötti különbségek akkor jönnek ki igazán, ha az autójuk nehezen vezethető (nem véletlen, hogy Barrichello is 2002-ben volt a legközelebb Schumacherhez)." forrás
-
Motion_Blur
félisten
válasz
üzenetére
"De amikor Alonso és MS egymás ellen mentek is lehetett látni hogy Alonso mennyire másként használja az autót."
Igen, ez 2006-ban jött ki a legjobban. Mondjuk ehhez kellett a Michelin gumi és rönyó futómű is. Mármint az Alonso féle "egy mozdulattal rábaszom" kanyarodási technikára. Aztán ennek 2007-ben vége is lett, azóta sokat finomodott Ő is.
-
JJános
addikt
válasz
üzenetére
Lehet, hogy azért nem akar már aktívan részt venni az F1 színpadán, mert nem akarja lerombolni azt a képet, amit mi festettünk a szívünkben. Pedig, ha tudná, hogy azt a képet nem tudná soha átfesteni.
Kiváncsi lennék egy RBR autóban, de a Ferrariban is helye lenne szvsz.Én minden versenyét végig drukkoltam, mert mire az F1-be jött, már jó nevet szerzett, é nagy volt a várakozás, és a Benettonban meg is mutatta már, hogy mit is tud.
PuttPutt: gondolom te is MS drukker voltál!
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- Elektromos autók - motorok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen routert?
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- Apple watch Ultra 2 megkímélt acél szíjjal
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de hogy előny lenne ?

Vajon a fater is tolja a cuccot?
Még két nap és kiderül.