Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- kenand: Star Wars KOTOR I és II Android és iOS ingyen + magyarítás felrakása
Aktív témák
-
válasz
stvnppp #40573 üzenetére
Akkor sem tudott felmutatni semmit Baric, mikor Schumi nekiment a gumifalnak és eltörött a lába. Nem csoda, hogy a Schumira építettek, volt mire.
Ja és ez a Palik egyre hülyébb lesz komolyan mondom. Beszél akkor baromságokat néha, hogy az már szégyen.
Baric elengedte Webbert, közben a Massát körözte Webber....
venember83: De azt hiszem ő volt.
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz
stvnppp #40573 üzenetére
Vettel meg Webber mellé.
És mégis az újonc beállításait használja.
Tartok tőle a csapatnál az évad első felében ezt egyáltalán nem szabályozzák. Persze ha már kicsi rá az esély akkor meg mire számít? Hogy betolják alá NO.1 autót? A mezőny legerősebb autójával alig tud előzni. Míg ettől lényegesen gyengébb autók (pl Hami) sokkal több előzést mutatott be. És ha valami nem megy nem kéne erőltetni. De ettől ő sokkal butább. De tartok tőle jövőre cserélni fogják. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur #40515 üzenetére
[I]B címért küzdő brazil csodagyereket...[/I
Sajnos 2 mp benne hagytak simán. Kár érte.
Mi változott a futam során hogy az első szett gumi után senjki se nagyon futott 1:35 alatti időt? Ezt sajnos nem néztem a live time- on... -
!Overdose!
őstag
válasz
-XadAnuX+ #40569 üzenetére
Button 2003-ban igazolt a BAR Hondához és ugye sokan mondták már, hogy az első évben ki kell ismerni, hogy hogyan működik egy csapat, ha kérdésed vagy kérésed van kihez fordulhatsz, stb. Ez gondolom tiszta sor. Na most ehhez képest Button 17 pontot gyűjtött, még a világbajnok csapattársa, aki évek óta abban a csapatban versenyzett 6-t. Én ekkor figyeltem fel Buttonra, bár igazából még Coulthardnak szurkoltam. Ezután jött 2004, ahol végleg Button mellé álltam és azóta neki szurkolok. Persze biztos elfogult vagyok, de számomra bizonyított. Ennyi.
-
-
tibi666
senior tag
egy dolog megint felmerült bennem.
miért sztárolják ennyire ezt a vettelt?
ok, gyors, de annyira nagyon mégsem. egy fasza előzést meg még nem is lehetett tőle látni, azt viszont igen, ahogy kiütötte kubicát. -
Ijk
nagyúr
válasz
venember83 #40585 üzenetére
Na bumm egyszer nyert tavaly. Ennyi erővel 2 év után, amikor Kimi átment a Ferrarihoz rögtön VB lett a csapat.
-
Ijk
nagyúr
válasz
venember83 #40579 üzenetére
Szerinted mennyit tud egy pilóta segédkezni gyors autó kialakításában, azon kívül, hogy ez a beállítás jó, a másik nem? Ha ez ennyire pilóta függő szerinted, akkor a Honda tavaly miért nem brillírozott? Vagy Alonsonak (aki állítólag nagyon sokat tud segíteni) miért nincs 2 éve a segge alatt egy trabantnál gyorsabb jármű?
Az autók technikailag 99%-ban a mérnökökön múlnak. Egy szar konstrukcióval egy VB pilóta sem tud mit kezdeni. Massa és Kimi ilyenkor annyit mondhat, hogy gyerekek, ez az autó úgy szar ahogy van, nincs tapadás, és lassú. -
Petya25
őstag
Button a csúcson!
Jól alakul az idény, Barika is szerzi szorgalmasan a pontokat.
Szegény Honda, a kardjába dőlhetett már párszor Ausztrália óta.... -
proof88
addikt
Piquet-t senki sem dícséri meg? 13 másodperccel később ért be, mint Alonso. Nem dobta el a gépet!
-
hunnylander
őstag
-
JJános
addikt
válasz
stvnppp #40573 üzenetére
Nem írom le.
Barika egy nagyon jó pilóta.
1. Soha nem mondtam, hogy nem tud menni egy gyors kört, vagy nem tud pole-t szerezni. Tud.
2. Sumira épített a Ferrari, mert Barikát hátvédnek vették, amit sokszor jól csinált. De az adódó lehetőségeket nem használta ki. Amikor Sumi valami miatt kiesett, nem tudott helyébe lépni azzal a Ferrarival, amivel lehetett volna.
3. 37 évesen, szvsz. elmehetne nyugdíjba, hátha egy fiatal jó autót kaphat helyette.
4. Ma amit csinált, az undormány volt. Csak mert gyorsabb autón, gyorsabb etapon volt, álljon félre indenki előle? Nem!
5 VB akar lenni, de csak a szájával. A lehetőségekkel továbbra sem él, legfeljebb ideig-óráig.
6. Igyekszik. ? Lehet. De az igyekezet, ha profizmussal nem párosul, akkor csak nyögés lesz belőle.Én Barikát akkor utáltam meg, amikor a MeSterre pofázott részegen. Egyébként meg pofázni is csak az szokott, aki nem tud érvényesülni. Pedig lehetőségei voltak!
-
D.Orion
veterán
-
stvnppp
senior tag
válasz
JJános #40571 üzenetére
Elég sokan leírjátok Barrichellot, lehet, hogy igazatok van, de nem lenne szabad elfelejteni pár dolgot:
- a '90 években a nem túl erős Stewarttal is szerzett polet, többször is állt dobogón, pedig akkor elég nehéz volt a Mclaren Ferrari dominancia miatt érvényesülni.
- a Ferrarinál egy Shumacher mellé került, akit elég nehéz volt alapból is megverni, nem úgy, hogy a Ferrari akkor eléggé láthatóan Shumira épített (Osztrák nagydíj, talán 2002, utolsó kör).
Ezek után mindenkinek savanyú lenne a szőlő...
Barrichello igyekszik, csak az előbb leírtak után, és 30 valahány évesen nem olyan könnyű megint elkezdeni a karrierjét...A mai integetős dolgot én sem értettem, de hát sorolhatnánk, melyik pilóta mikor csinált hasonlót...
-
Xirtam
veterán
Én úgy gondolom, hogy Massa sokkal tehetségesebb mint a Button... szerintem csak pusztán jó autó van alatta!
De lehet elvakult vagyok sőt!
-
JJános
addikt
válasz
stvnppp #40567 üzenetére
Viccelsz?
"Akkor Barrichello hogy került az f1-be, ha nincs tehetsége?"Hát van neki tehetsége, persze. És a mondjuk 60 körös versenyen 20-nál egész kiváló. Csak aztán kicsit nagyobb az arca, mint amit felmutat.
Ha jól tudom a Ferrarinál 6 évadot versenyzett, és 9 futamgyőzelmet aratott. Volt olyan év, hogy egész jól gyüjtögette a pontokat. Csak hát ennél azzal az autóval többet mehetett volna.Azt is tudnod kell, hogy én nem csípom Barikát.
Most megint van egy jó autója, és VB akar lenni. Év végén szívesen visszatérek erre, hogy megvitassuk mit is csinált.
Szerintem a Brawn GP még mindig vezet.Vénember83: Így van. Nem csinál semmi különöset, csak megy.
[ Szerkesztve ]
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
!Overdose! #40565 üzenetére
Így van, 2003- ban nagyon meggyőző volt, aki azt mondja, hogy nem az vagy nem mond igazat, vagy vak.
-
stvnppp
senior tag
"Igazából még nem volt lehetősége villantani"
Ezt azért Ti sem gondoljátok komolyan... Hány éve van már egy csapatban mondjuk Barrichelloval, és nem volt ideje villantani? Azért a Hondánál sem volt olyan kiemelkedő teljesítménye, hogy azt mondjuk, hogy 'ejha', miközben mondjuk egy Alonso, Hamilton, Rosberg,Vettel akármilyen autóban volt, mutatta, hogy tud valamit. De akkor legyen igazatok, és jól titkolja, vagy csak átaludta ezt a pár évet... Ha a köridejeiket megnézitek, nem sok különbség van közöttük, viszont Button sokkal egyenletesebben hozza a szintet, de erre írtam előbb, hogy stabilabb...(#40558) !Overdose! : Nem nagyon adott okot, hogy máshogy gondolják, persze lehet felhozni 2004-et, ugyanaz lett volna, mint most, csak akkor bejött még egy Ferrari meg Sato
Tényleg érdekes lenne megnézni, mit csinálna egy olyan pilóta Brawnnál, aki bizonyított...
Szerk:
#40565) !Overdose!:
Akkor Barrichello hogy került az f1-be, ha nincs tehetsége? Aki idáig eljutott az már ált. letett vmit az aszfaltraElismerem, Button tényleg jó pilóta, csak eddig nagyon elvolt a süllyesztőbe, ez jó, hogy most ő is lehetőséget kapott, csak így furcsa, ha Barrichelloval hasonlítjuk csak össze, nem pedig az egész mezőnnyel, csak ez nehéz.
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
Buttonnak miért 31 pontja van?
Én akárhogy számolom 33 jön ki.
(10+5+8+10)
-
Ijk
nagyúr
válasz
stvnppp #40556 üzenetére
Szerintem sokan gondolják ezt Buttonról. Várjuk ki az év végét. Igazából még nem volt lehetősége villantani, mert két futamot pole pozícióból nyert, most pedig a jó taktikával, ill. az autó is nagyon erős alatta. Szóval biztos várhatunk tőle majd szép előzéseket, most még kicsit olyan szürke.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #40555 üzenetére
Fedélzeti felvételek tanúsága szerint volt benne KERS, legalábbis fel volt téve az áramütésre figyelmeztető matrica.
-
Zoli1222
őstag
válasz
!Overdose! #40558 üzenetére
Teljes mértékben igazad van. Bari a büdös életbe se lesz és lett volna VB győztes, akár milyen autót kap. Nincs tehetsége. Ennyi.
(#40559) Depression:
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
Az első két perc után elaludtam rajta. Nem láttam semmit belőle. :-(
-
stvnppp
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #40553 üzenetére
Hát nem tudom, szerintem Button kb azon a szinten van, mint Barrichello, csak sokkal stabilabb. Palikék meg felemelik Prosthoz, pedig lehet, hogy csak egy J. Villeneuve lesz belőle (1997). Tehetség (volt), de hát ki nem a forma 1ben.
Brawnnak meg nem kéne egy világbajnok, elég lenne Rosberg, Kubica, talán még Glock is, csak neki sosem jönnek össze a dolgok... (Bár ha egy szűz megfinanszírozza)
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
AMD Power #40546 üzenetére
Gondolom nehéz lehet szembesülnie azzal, hogy a csapattársa ismét agyonveri. Meg úgy alapból is egy gyökér
"Egyébként tudja valaki, hogy akkor most Kiminél volt KERS vagy nem?"
Ahogy Glock elől megugrott az egyenesben, szerintem KERS nélkül nem ment volna. Az ökör Gyulai mire alapozta, hogy Kimi nem használja?
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Kíváncsian várom Briattore következő heti Brawn GP magasztaló nyilatkozatát.
Nem olyan rossz ez a Ferrari. Most is ha Massa a rajtnál Kimi jobb hátsóján nem bontja meg az első szárnyat, akkor behozza simán pontszerzőre. Persze mindig ott a ha
Egyébként tudja valaki, hogy akkor most Kiminél volt KERS vagy nem?
Barika nem olyan nagyon rossz pilóta, csak már ilyen korban nem való ez az ő gyenge idegeinek.[ Szerkesztve ]
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Zoli1222 #40549 üzenetére
Nem egy könyvet fog írni majd, hanem kettőt. Egyet a Ferrariról, ami lesz 5 vagy 6 kötetes, és egyet a BrawnGP-ről ami talán befér 1 kötetbe.
Számomra még Button is kérdőjeles, hogy kihozza-e ami az autóban van, de az már tényleg vicces, hogy Barri még ezzel a vassal is csak a 4. 5. helyet tudja hozni, mint anno a Ferrarival.
(Azért jó lenne megnézni, hogy mit hozna ki egy világbajnok abból az autóból.) -
stvnppp
senior tag
válasz
AMD Power #40546 üzenetére
Egy top csapat top pilótája bármit megtehet...
(Tavaly se gondoltam volna, hogy ezt fogom írni most, és az egyik része még igaz is)
Ferrarira Barcelonában leszek kíváncsi (nem biztos, hogy bejön a csúcsdiff, már túl sok az elvárás vele szemben), a BMW-t sajnálom, nem tudom meddig fogja ezt Kubica tolerálni...[ Szerkesztve ]
-
-
Zoli1222
őstag
válasz
Oliverda #40530 üzenetére
Jaj de jó ilyenkor, h szegedi vagyok!
Szeretem a RedBull-t!(#40546) AMD Power el van szállva magától, h kapott ismét 1 jó autót, amit már megint nem tud úgy hajtani, mint bármelyik csapattársa. Szánalmas 1 hapi, az biztos. Még azon a szinten sincs, mint DC.
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Hajrá Brawn GP!
-
-XadAnuX+
őstag
Sajnos letettem teljesen, hogy Alonso idén a vb címért harcolhatna, még pontot is alig tud szerezni, olyan szar ez a Renault.
-
törölt tag
Értettem én persze, de ugye az sokra nem vezet..integetni.
Ahogy Massa-nál sem, bár ő vagy nem vitte túlzásba, vagy csak nem volt képen..mindenesetre az egyik Force India-t letolta a pályáról. Rubens-nél meg többre vezetett volna némi odakoncentrálás, mert azért nem volt megoldhatatlan feladat Piquet előzése, oda lehet érni féktávon. -
neduddki
nagyúr
HI!
na megusztatok a nyenyinek hal hogy eloben nezzem afutamot es ezzel ozonviccszeru assot okozzK:- )))
ahogy olvasom jo futam volt, na nem baj majd este mgnezzuk!udv
neduddki
-
Pá
addikt
válasz
#70869248 #40538 üzenetére
Én nem becsmérlően mondtam Hamiltonról, tényleg behozta a kocsit ahova lehetett, ennél előrébb nem tudott volna végezni. De akkor sem csinált semmit extrát a rajt után.
Barika azért integetett úgy mint egy idegbeteg, mert akkor kellett volna kiautózza az előnyt a 3 kiállásához, ettől lehetett frusztrált. Én úgy érzem menet közben módosítottak a taktikáján. Ettől függetlenül gyökérség volt tőle. Drukkoltam kispikének.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én igen elégedett voltam Hamilton teljesítményével, főleg mikor tartotta Trulli-Vettel mögött a távolságot...nem csinált semmi extrát, mert mit is csinálhatott volna ezzel a verdával a Red Bull-l ami az elmúlt futamon kettős győzelmet aratott, és a mondjuk a pole-ban lévő Trulli-val?
Tartotta amíg lehetett, azzal a McLaren-nel ami nem a 4. az erősorrendben, és amivel Kovalainen megint nem bírt máshol befutni mint a 12. hely..közel 1 perces lemaradásban Hamilton-hoz képest 1 másodperccel Bourdais előtt.
Na de mindegy, volt mit nézni
pl. Rubens integetését, ami tiszta répaság volt 'sszus...aztán egy favágó előzés. Sajnos (vagy nem) Rubens szétesett, és ezt a jelenetet elnézve nem hiszem hogy ez már nagyot fog változni.
Alonso is nagyon kemény volt...tetszett, tudatos volt nagyon..nem elborult, tudta hogy ott ha leesik is az ívről lesz alkalma a szélen is kigyorsulni, naagyon jó volt, le a kalappal.
Egyébként Kimi is jól ment nagyon, sztem azt hozta amit lehetett.
Grat Button-nak. -
JJános
addikt
Vettel ha nem ragad be kétszer, kiváncsi lettem volna, hogy Buttont mennyire közelíti meg. Szép volt Button, Vettel, Trulli!
Forza Ferrari!
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz
venember83 #40531 üzenetére
+Pá: Köszi!
Ezt megnézzük.
-
-XadAnuX+
őstag
Ja és jó, hogy végre a Ferrari megszerezte az első pontját
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #40524 üzenetére
Mint most a BrawnGP autója.
És egészen a Mclaren-ig bezárólag mind elég jó, alatta már mind olyan, hogy meg kell küzdeni a kocsival.
Kíváncsi vagyok menyit hoz a Ferrarin az új diffúzor. Ahogy elnézem nekik van a legegyszerűbb kis alap jelenleg az autón.
Közben ugye még 3 csapat feltette így 12 autón volt már fenn.
Gondolom a BMW, és a Ferrari már a következő versenyen fogja használni, míg a RedBull csak Monaco-tól, és rá következő versenyen kapja meg a STR is.Szerk.: Vettel-nek kár, hogy elment az első 2 verseny, még hiányozhat a végelszámolásnál.
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
válasz
Oliverda #40530 üzenetére
"A Délmagyarország információi szerint idén Szeged adhat otthont a hagyományos magyarországi Forma 1-es road shownak, amelyet a Red Bull istálló szervez. A csapat versenygépét a német Seabastian Vettel vezeti majd a rakpartot is érintő több, mint 3 km-es belvárosi pályán. A Forma 1-es parádé a tervek szerint egy hónap múlva, május 16 és 17-én lesz."
-
Oliverda
félisten
Valaki tudja hogy mi lesz ez a Vettel féle szegedi móka amiről Palik habogott?
-
Gyusz
őstag
Tényleg, azt kihagytam, hogy Kubica idén nagyon zúzós kedvében van. Csaknem másolja Coulthard tavalyi szezonját?
-
válasz
Motion_Blur #40524 üzenetére
Végre megszült a Ferrari
Szép volt Kimi
szegény Massa meg..
Vettel meg tolja csak a talicskát igy tovább
Lesz itt még harc a VB-ért
Palik meg menjen a búsba... eddig nyalta a ferrarit, most, hogy szar a kocsi, meg semmibe veszi a pilótákat is. Hahó, vezetni ők sem felejtettek ám el.. Persze most ott a király esőmenő Hamilton, aki a legtöbbet volt a pálya mellett a multkor... no komment
-
Motion_Blur
félisten
válasz
proof88 #40523 üzenetére
"eléggé változó volt, egyik körben +0.3, következőben az előzőhöz képest -0.3, és így ment össze-vissza"
Egy szar autóval, amivel folyamatosan küzdeni kell, ez sokszor megesik. Tavaly, vagy még talán 2007-ben is úgy mentek a Ferrarik, hogy nem kellett belenyúlniuk szinte soha. Ezt még Hamilton is megjegyezte anno.
-
proof88
addikt
Én is örülök Kimi pontjainak, bár azt hozzáteszem, hogy az utolsó 10-20 körben figyelgettem, milyen időket megy, és amikor senki nem volt előtte, akkor is eléggé változó volt, egyik körben +0.3, következőben az előzőhöz képest -0.3, és így ment össze-vissza, ez kicsit nem tetszett, ha azt mondjátok, hogy ez jó, akkor elfogadom.
-
-XadAnuX+
őstag
Grat Buttonnak nagyon jó volt, megérdemelte a győzelmet.
Remélem a vb címet is ő fogja megszerezni az idén. -
AMD Power
titán
Button baby nagyon jó volt!
Hami is hoztam amit lehetett ebből a kocsiból.
A Ferka boldog lehet a pontjaival...
-
simonzé
addikt
Most mazsoláztam össze ezeket:
Legjobb köridők az időmérő edzésenBahrain 2009-04-25 Bahrain 2008-04-05
Trulli 1:32:671 1:32:159
Glock 1:32:613 1:32:528
Vettel 1:32:474 1:33:562
Button 1:32:842 1:32:362
Hamilton 1:32:851 1:31:922
Barrichello 1:32:842 1:32:508
Alonso 1:32:860 1:32:345
Massa 1:33:014 1:31:188
Rosberg 1:33:166 1:32:185
Kimi 1:32:827 1:31:933Vettel több mint 1mp-t javult (Tavaly még STR Ferrari volt)
Mindenki más tavaly jobb volt, Massa 2mp-cel[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
válasz
Európai szezon jön, sok repülés nem lesz csak a pályán.)
-
venember83
nagyúr
válasz
Csak repüljenek már.
-
Motion_Blur
félisten
Ingyé repülünk!
mod: kár hogy a szuper tehetséges, VB címért küzdő brazil csodagyereket egy boxutcai malőr miatt nem tudtuk megfogni, de így is jó a P6
[ Szerkesztve ]
-
gV
őstag
Kimi szépen ment, talán az elején tovább sikerül barit tartani 5. is lehetett volna, na de ez így is szép
megvannak a pontocskák végre
Felipének meg volt megint minden baja
jó lenne előrébb lépni barcelonába, de ha a többiek is fejlesztenek nem lesz egyszerűbarika mit mutogatott pikének? szánalmas volt
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
Button nagyon stabil 33/35, wow.
Barikában feltörhettek a Ferraris reflexek, mert kb ugyan azt csinálja. A csapattársa sorra nyeri a versenyeket Ő meg nagy nehezen beszenvedi magát a 4-5 helyre. Ünnepnapokon bejön másodiknak. Gondolom most is visszafogják.Red Bull Vettellel nagyon jó, egyelőre Ő Button kihívója.
A Toyoták mintha be lennének oltva győzelem ellen. A stratégiájukkal a Ferrarival kűzdenek a citrom díjért.
Hamiltonnak jó volt a rajtja aztán szépen behozta a kocsit, semmi extra.
Kimi végre futott egy tiszta versenyt, kb ennyi van a kocsiban, most úgy érzem kihozta a versenyből a maxot. Kár az utolsó boxkiállásért, ha ott nem bénáznak, Barika is meg lehetett volna, de hát az már talán túl szép is lett volna.
Ha eddig nem balfaszkodtak volna az első futamokon, már simán lehetne 10+ pontja. Remélem Barcelonában beválik az új kocsi, különben ennek a szezonnak annyi. Massa hozta a szokásos idei formát.
Kb ennyi.
-
quby
őstag
Ez volt már??
-
hossszú
őstag
Végre megvannak az első pontok
-
Csabee.
nagyúr
2hét palik nélkül
Juhéé
-
Timyyy
őstag
Brawn Mercik még mindig nagyon jóóóóók
hajrá hajrá
-
ronaldo
őstag
Az autók erősorrendjét figyelembe véve pedig érdekes, hogy Webber aki hátulról rajtolt, alig tudott előrébbjönni. A rajtnál nyomta, meg az első pár kört, de egyszerűen annyira együtt a mezőny, hogy képtelenség végiggázolni a mezőnyön. Talán button se jutott volna előrébb az 5-6. helynél, ha hátulról (20.) indul. Pedig a Red Bull a Brawn mögött a második leggyorsabb autót prezentálja...
Úgyérzem most többet számít a taktika mint az elmúlt években.
-
Gyusz
őstag
Trulli azért behozhatta volna legalább másodiknak. Na mindegy, így legalább Vettel ott van közvetlenül Button mögött. A Ferrari meg eddig is kb. ennyire lett volna képes (Kimi most szerintem jó rajtot vett), ha nem cseszik el a taktikát vagy épp nincs műszaki gondjuk. A Renault meg, hát, erőből ők se képesek túl sokra, no meg a Williams se nagyon tuja a DDD előnyeit kamatoztatni.
-
Sdi
addikt
Széép volt KIMI
-
remington2
senior tag
válasz
simonzé #40490 üzenetére
Tudtommal az Indicar és a Nascar is ilyen (fényképes, alul/felül futó csík, vagy időnként fénykép nélküli alul/felül csík). És ott a fedélzeti kamerákat is jobban használják, néhány helyen még forgatni is lehet . . . majd hanyattestem, amikor egy kanyarban fedélzeti kamerából néztem egy előzést, és a kamera hirtelen 45 fokban a balról előzni próbáló kocsi felé fordult
Hatásos volt!
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ingatlanos topic!
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest