Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-01 20:13:33

LOGOUT.hu

Ford topik téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8650) aginor válasza westcoastog (#8625) üzenetére


aginor
addikt

MK3 nekem nem teszik, így az ST220 sem, de egy kék ST200 kombi.. :C

Használt autónál azért van kockázat, még a legnagyobb alapossággal is futhatsz lyukra. Egy kettős tömegű cca. 200k, de már az alap hozzáállásod is nagyon ígéretes, mivel sokan abban látják a megbízható autót, hogy akkor arra a vétel után már nem is kell költeni. Egyre többet találkozom az "autó használati tárgy" efektussal. Általában ezekre az autókra már csak akkor költenek, ha megállt, karbantartásról, állagmegőrzésről vagy nem is hallottak még, vagy "most nem, de majd jövőre megcsináltatom" a kifogás. Engem meg kiröhögnek, hogy miért csináltatom meg a törött lököst, mikor az autó használati tárgy és így is megy..
Egy szó, mint száz, egy autó minél drágább, annál drágább a fenntartása is, bár nyilván a képlet nem ennyire egyszerű, de alapszabálynak elfogadhatjuk.

Amit linkeltél az szép, de mégy így is kicsit túlárazottnak érzem, de ami jó, azt meg kell fizetni, és nem bánod meg.

AMD Power: csak a fényszórókat cserélték, első-hátsó lökös régi, hátsó lámpa és hűtőrács szintén, belső is. Vagy bemattultak és és csere volt, és akkor mér az új típusra (mivel kb. ugyanannyiba kerül, mint a régi), esetleg törve volt az eleje és akkor kapott új lámpákat.

[ Szerkesztve ]

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.