Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  SSD kibeszélő (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-11-09 14:16:34

LOGOUT.hu

Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51824) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Kedves Fórumozók!
Frissítettem az összefoglalót, valamint a topik neve is változott.
Remélem ezekkel a változásokkal itt több tapasztalat/eszme csere fog létrejönni, mivel kicsit szabadabb, lazább lehete ezentúl ez a topik.

Mindenkinek további jó fórumozást!

Hozzászólások

(#43180) geckowize


geckowize
őstag

Sziasztok,
Rendeltem egy 1TB Kingston A2000 NVMe M.2 SSD-t az adatlapomon talalhato konfigba olyam cellal, hogy a jatekokat is SSD-rol tudjam futtatni (CoD:WZ/BOCW).

Jelenleg a rendszerem egy 256GB Samsung 850 Pro-n megy es a kerdesem, hogy megerne atklonozni az egesz rendszermeghajtot az A2000-re? Vagy ilyenkor inkabb fresh win install a jobb?

Vagy inkabb hagyjam a rendszert a 850 Pro-n, es a jatekokat rakjam csak at az A2000-re, mert elhanyagolhato a kulonbseg windows boot-ban es altalanos OS felhasznalasban a ket SSD kozott?

+1 Bonusz kerdes: tervezek hamarosan alaplapot (+ procit, ramot) cserelni, ugyhogy lehet muszaj lesz windows reinstallt eszkozolnom. Ha mindenkepp kell reinstall, azt mar az A2000--re tegyem?

Koszonom elore is a valaszt! :R

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  SSD kibeszélő (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.