Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
-
Dilikutya
félisten
válasz Dorian #89395 üzenetére
De jobb, mert mégis csak a többség igényeit kell szem előtt tartani. A többinek ott a maradék vetítés, meg lakossági megjelenés előtt 3 héttel a 1080p, ahogy eddig. BvS-t is a fele bagázs itt is most nézte meg. Azért, mert háborogtok, hogy csak késő este van feliratos, nem mentek el, mivel nem mentek el, a forgalmazónak úgy tűnik, nincs rá igény, és csak késő este lesz néha vetítés. Lehet fórumokon lázadozni, de állásfoglalásnak csak a fizető néző számít.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz james001 #89392 üzenetére
Még mindig jobb, mint amikor divat volt, hogy csak feliratosan mentek. Egy időben tényleg csak a legnagyobb filmekből volt szinkronos változat. 9 évesen ezért hagytam ki moziban a Charlies Sheen/Kurk Sutherland/Tim Curry féle A három testőrt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
james001
veterán
Azért az elég nagy vicc,hogy egy darab feliratos filmet se játszanak a mozikban,amit meg igen,azt vagy k.va későn,vagy ami épp pont nem érdekel Ha ez így marad,nem fogok látni mozit soha többet az biztos
https://psnprofiles.com/kazama001
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Tertius
tag
válasz Bad Pritt #89387 üzenetére
SPOILEREK MCU témában
Tony Starknak nem is volt igaza . . . (úgy, ahogy azt ő elképzelte). De Am.Kapnnak sem. Erről szól a film . . . Ami nálam nagyon betalált, szerintem a legjobb Marvel mozi, ami kijött. A poénok mondjuk pont nem, engem nem zavarnak, de szvsz eléggé gázak, sokszor nem ülnek (nekem). Az a gyengesége is megbocsátható, hogy kicsit több beszéddel a film megelőzhető lett volna egy az egyben, mert erre is ügyeltek azzal, hogy pont Tony Starkot találták meg, aki egyszemélyben felelős az összes, Szokóviában meghalt ember haláláért, és nem csak egyetlen gyerekért (ő vitte haza a jogart, hogy "tanulmányozza". És nem is állt le, az Ultron korában kétszer(!!!!!) is piszkálta, pedig az első fenyegetést sem tudták még megállítani, amit létrehozott vele). Pókember meg gyerek ugyan, de szuperhős, nem is a leggyengébb. Stark menő meg cool meg stb (RDJ foreva), de sajnos hasonlóan gerinctelen pénzhajhász hatalommániás ürge, mint az apja (lásd Ant-Man-ben a papa viselkedését egy tőle független tudós találmánya kapcsán, vagy az Ironman2-ben az orosz ürge apja, mindkettőt tönkretette, Tony meg apja fia), de most nagyon bebukta, és ezt a Civil War végéig maga sem látja, megy tovább az egó útján. Az a jelenet fantasztikus, amikor Rodey járni tanul, és előadja, hogy nem csinálná másképp, és látni Stark arcát. Vagy amikor a csata végén azt mondja Capnek, hogy az a pajzs az apja munkája, nem érdemelte ki, Cap meg otthagyja, mert tudja, hogy ő is ezt nagyon elszúrta (nem hiába kér elnézést érte, hogy eltitkolta a szülők sorsát). Ebben az a legjobb, hogy az MCU egy univerzumot alkot, és elég szépen egymásra építenek, ami most már nagyon kifizetődik, konzekvens egészt alkotnak. Pl. jellemező, hogy az Ultron korában hogy egymásnak ugranak, amikor Stark a kövön kísérletezik Vision testével . . . Ilyen az eddigi DC filmekben nincs, de még csak hasonló sem, ami megközelítené. Pedig idő lenne, a BvS laza három órás (bővítettben), de még egy hatalmas katasztrófa sem elég, hogy Batmannek hihető indokot kreáljanak Superman ellen. "Amúgy ilyen epicnek gondolt beállás volt az Avengersben is, mikor a földbe döngölt Loki fölött pózolnak elrettentően. Hasonlóan kínos..."
Szerintem nem, de ez ízlések és pofonok. Nekem a hármas beállásról a BvS-ben (háttérben Wonder Woman témájával, ami egyébként nagyon szuper a nővel együtt) pont ez jutott eszembe, hogy bár cool, de nagyon olcsó és gagyi hatást kelt, aztán megszólalt Batman, és annyi is volt. De az akciójelenetek is kukák, az epic zúzás, amit az MCU-ban olyan jól megoldalak, itt sehol sincs.
A DC-filmekről egyetértünk, látható, hogy van bennük kakaó, csak pont az MCU sikere annyira nyomja őket, hogy elszúrják miatta. A Man of Steel hasonló gondokkal küszködött (kisebb léptékben), mint a BvS, és nem javultak, sőt, talán romlottak is.
ehh, bocs a wall of textért . . .
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Tertius #89386 üzenetére
Civil War?
Ahol Tony Stark egy gyerek halála miatt egy még fiatalabb gyereket kér meg, hogy segítsen megvívni a háborúját? Hagyjuk inkább... Nyilván mivel viccesebbek és a poénok többsége a Civil Warnál is nagyon ül, ezért hajlamosabb az ember jobbnak látni, de a Marvel a második és harmadik fázisban eddig gyengébb, mint előtte volt. Winter Soldier kiemelkedik, Ant-Man, GotG, Avengers 2 belesimul az átlagba, Thor 2, Iron Man 3 (meg a kettő is amúgy korábban), Civil War erősen lényegét vesztette.
A DC-nek kicsit jobban kell fókuszálnia a történéseket, átgondolni, hogy mit akar elmesélni és simán pariban lesznek a Marvellel, ha az embereket ezután a BvS után még egyáltalán érdekelni fogja Batmanék bölcselkedése.
Amúgy ilyen epicnek gondolt beállás volt az Avengersben is, mikor a földbe döngölt Loki fölött pózolnak elrettentően. Hasonlóan kínos...
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Tertius
tag
válasz Bad Pritt #89385 üzenetére
Jött egy Winter Soldier, jött egy Civil War . . .
Persze, vannak nem brutálüber filmjeik, pl. az első amkap film, a harmadik vasember, második thor . . . de még ezekkel a kicsivel gyengébb filmekkel is egész jó mozikat csinálnak. Néha beüt egy-egy kevésbé jó, de javítanak rajta. Mondjuk szvsz a kevésbé sikerültek is élvezhetőek, legfeljebb nem áll égnek az ember haja.
a bvs-en az óriási akarást éreztem, a mindent egybe bele érzést. a végén a justice league-es utalás nagyon erőltetett volt. Jönnek? Kik? Ők? És mi? Mi majd harcolunk. Harcolunk? Igen, az a dolgunk . . . WTF?!
Meg a totál égő jelenetek, amikor 10 centire áll egymástól a két ember, és mondanak olyanokat, hogy "beszélnünk kell", meg "nincs idő" "nem érted", és már bunyó is van áááááá . . . .
Vagy a finálé kezdete, ott áll egymás mellett Superman és Batman, közöttük Wonder Women, és elsütik azt a párbeszédet (Veled van? Azt hittem, veled van . . ), én éreztem magam kínosan. Mert volt ilyen is . . .
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Tertius #89384 üzenetére
A Marvel fejlődése az Avengers óta miben nyilvánul meg? Csak mert azóta még a legkevésbé józan értékelés szerint is minimum fele-fele arányban voltak jó és szar filmjeik. Még az Avengers 2 is rosszabb lett az elsőnél.
-
Tertius
tag
BvS with spoilers
Eszméletlenül izzadtságszagú film, pedig ha nem erőlködne ennyire, sokkal jobb lenne. Nekem a bővített változat tetszett, csak annyi annyi hiba van benne, hogy egyesülve legyőznék a benne lévő szuperhősöket is látszik, hogy itt egyetlen szupererő, a $$$ mindent vitt. Ami azért gáz, mert a részek jól működnek, csak együtt nem áll össze: Affleck jó volt, Superman sem volt nagyon rossz (a lassított felvételes rész azért nagyon hajazott Dr. Manhattan montázsára a Watchmanből, de feeling megvolt, lehet ez valami rendezői védjegy . . . ), Luthor elment, Wonder Women 5 perce badass-ebb volt, mint a másik kettő akciója. Gal Gadotot sajnáltam, hogy otthagyta a F&F szériát, de ezért megérte. Remélem, az önálló filmje is besikerül majd.
A lassú építkezés tetszik, csak csúcspont nincs: 3 percnyi bunyó, Martha, és ennyi?! WTF?!
Ezután (direkt) megnéztem az első avengers filmet, és ég és föld a kettő. Dinamika, történet, akció(jelenetek), felépítettség, profizmus, a dawn of justice sehol sincs ehhez képest, a marvel pedig azóta csak fejlődött. Ott a mínusz a néha erőltetett vicceskedő pofázás, de az még elviselhető.
Remélem, javítanak ezeken, mert nagyon ígéretes, csak dolgozni kell még rajta. Mondjuk nem jó jel, hogy a Man of Steelben is hasonló jellegű hibák voltak . . .
[ Szerkesztve ]
-
Pearce
aktív tag
-
WayneGace
őstag
válasz callmeakos #89377 üzenetére
Nyilvánvaló, hogy Batmannek nincs esélye Superman ellen, csak kriptoníttal. Ezt jól ábrázolják a filmben szerintem. Az más kérdés, hogy amikor előnyt szerez, akkor miért játszadozik vele és miért nem okoz neki komoly, akár végzetes sérülést.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
callmeakos
veterán
Batman v. Superman Az Ultimét Edisön
Mivel nulla elvárással estem neki, azt kell mondjam nem csalódtam akkorát, mert vannak egész értékelhető részei a filmnek. Kezdve azzal, ahogyan filozofál Supermanről illetve hogy mennyiben hibás az egészben. Az is tetszett, ahogyan bemutatták a harcok áldozatait, illetve azok következményét. Véleményem szerint itt jobban van előadva mint a Polgárháborúban. Továbbá imádtam A Luthort. Persze mindenki ki volt akadva hogy ez az alak nem is Luthor, lesz*rom, én imádtam. Ahogyan monologizál, ahogy előadja magát, ahogyan ripacskodik...... még akarom őt. Batflack is jó volt, ezzel sincs panaszom.... viszont.Kezdjük ott hogy ezt a filmet 2 napig tartott megnézni, ugyanis az első óra után annyira untam a fejem, hogy megnéztem hogy még két óra van hátra, inkább kikapcsoltam a vérbe. Visszaülvén már jobban csúszott a film, de annyi felesleges szálat véltem felfedezni, ami nekem elvette a kedvem. Aztán a harc a két főszereplő között... váh. Annyira súlytalannak éreztem, hogy vártam mikor jön közbe Wonder Woman hogy közbelépjen, hogy legyen egy kicsit kiegyensúlyozottabb a bunyó mert így. Batman jóhogy amerikai focisat játszott Supermannel, és persze hogy akkora volt a pofája mikor elkábította az ellent, de amikor annak elmúlt a hatása, mert nem volt olyan vidám a mosolya, és látszódott is hogy anélkül nem igazán ő az esélyes.
Úgyhogy akkorát nem csalódtam, de megértem hogy mért volt sok ember kiadva.
6/10
Ja és még valami. Ez ki a maszatos fene?
Darkseid? All→M8
-
Dorian
félisten
Tök jó kis vígjáték, nem a bugyuta fajtából. Semmi különleges, de szórakoztató, sok elgondolkoztató vonallal.
6,5/10[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
gyuromoj
veterán
válasz Tibiajax #89362 üzenetére
Azt ugye tudod hogy Izraeli a hölgy és a kötelező 3 éves katonai szolgálatot is teljesítette?! Meg volt szépségkirálynő is.
Viszont sok minden meg van magyarázva, ami a moziban csak úgy jött. Én nagyon elégedett voltam a film után.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
spammer
veterán
válasz Tibiajax #89362 üzenetére
Itt van 2 képkocka [link] [link], kb. ennyi (szerk: nem tudom, ez extended-e, de attól még jó kép róla )
De ha már úgyis írok:
Batman v Superman
A Man of Steel-nél élvezhetőbb, kb. amire számítottam, pont egy Batmannel jobb, na meg egy Wonder Womannel. De a történet még a 3 órás verzióban sincs normálisan felépítve. Amúgy a szokásos CGI rombolás az egész, egyszer nézhető.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
-
Pearce
aktív tag
GOAT (2016) | Official Trailer | Nick Jonas, James Franco Fraternity Movie - na végre már. Nem is tudom, mikor olvastam róla, hogy vetítik valamelyik fesztiválon, aztán azóta nagy volt a csend.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
BvS Extended
Ha anno ezt adják a moziban, akkor talán többen megértették volna a dolgokat és kevesebb lett volna a fanyalgó.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Bad Pritt
félisten
Chronicles of the Ghostly Tribe Trailer
Kínai odab*szós kalandfilm. Kíváncsi leszek a végeredményben is sikerül-e ilyen szinten tartani a látványt.
-
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
pohár
félisten
skacok, mennyire éri meg IMAX-ben nézni az ID2-t?
mert ha semennyire, akkor megnézem az Alleeban, ha meg megéri az IMAX, akkor ott
ha valaki tud kiadó szobát a 11. kerben, megköszönném, ha dobna egy privátot
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
BITBOYS
addikt
válasz diablo1984 #89350 üzenetére
Van benne valami, mármint a szereposztásban. Beépített hibában is egy érdekes magánnyomozót alakít Mindenesetre a Gladiátorban hatalmasat játszott [link]
-
BITBOYS
addikt
Bírom ezt a srácot Akit nem érdekel a hollywoodi csillogás: Joaquin Phoenix
Beépített hibában is zseniális -
devil-k
nagyúr
Tarzan legendája
The Legend of Tarzan7/10
A sok fika után valami nagyon rossz mozira számítottam. Kövezzetek meg, de nekem tetszett, nem is kicsit. Lehet, hogy ez abból is adódhat, hogy a büdös életben nem láttam még egy Tarzanos filmet sem. Ebben viszont meg volt az erő rendesen. Bár voltak benne furcsaságok, de ha úgy nézzük, ez egy "mese", pontosabban legenda. A legendák meg tele vannak nagyításokkal és túlzásokkal, úgyhogy nem is érdemes annyira a realitások talaján maradni.
A főszereplőt, vagyis Alexander Skarsgård-ot abszolút nem tudtam se megszeretni, se megutálni, semmi... Annyira jelentéktelen figura volt a saját filmjében, hogy igazi baklövés volt őt választani Tarzan szerepére. A fickóról egyébként mindig Heath Ledger jutott az eszembe. Neki biztos jól állt volna ez a szerep. Christoph Waltz, Samuel L. Jackson, Margot Robbie vitték el a filmet és a főszereplőre irányuló tekintélyt egy az egyben agyonnyomták. Mint ahogy írtam is, nem volt alkalmas Skarsgård.
A CGI/állatos részek nagyon jóra sikeredtek, élvezhető volt nagyon.
Ami viszont nem tetszett:
A vége, Djimon Hounsou szerepe... Furcsa volt, hogy a vadember és a Samuel L. Jackson milyen szépen megértik egymást angolul... Bezzeg azzal a törzzsel (ahol Tarzan élt) ott valami kongói nyelven beszéltek... - mozi bolondéria -
-
fant0mi
őstag
Legujabb testamentum
Piszok eredeti film, ilyet meg biztos nem lattatok. A forgatokonyv irasakor biztos toltak valami cuccot a belgak. Nem csapkodtam a terdem a nevetestol, inkabb az otletet tzdom dijazni. -
Pitterix
őstag
London Has Fallen---Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostroma (2016)
Kicsi Gerard nagyon megöregedett, sötét bőrű színésznő szép
, cgi, háááát hagy kívánni valót maga után. Gerard srác nagyon kemény, keményebb, mint az egyben. Ami nekem nagyon tetszett benne. az éjszakai lövölde. Ahogy világítanak a "puskagolyók", ahogy hullanak a katonák, ahogy hatolnak előre. Aztán vége is lett a filmnek.(egy darabig.... 6,5/10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
gyuromoj
veterán
-
törölt tag
válasz marilllyo #89335 üzenetére
Erre van a filmbarkochba topik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Wes Anderson.szerk: Na menjetek ám...
Live-Die-Respawn
-
Dilikutya
félisten
Találd ki, ki a rendező!
-
Dilikutya
félisten
Ezzel a Danny McBride-dal csak egy baj van: nem tudom komolyan venni. Bár színésznek hátha jobb, mint komikusnak.
-
brownus
veterán
válasz BITBOYS #89320 üzenetére
basszus, most tényleg? az élet nagy problémái. irigyellek
csak cukkollak! béke van, de azért na, csak megmosolyogtam ezt egy picit (te sem) nem vagy már fiatal gyerek
én magasról leszarom...
jahh, közben meg elfejtem itt a fontos dolgot, hogy kölcsönözhető bluray-en/ben az extended verzió!!!!!!
(#89317) orichalcos, nagyon cuki! várjuk nagyon
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kubo and the two strings - új trailer Én még mindig nagyon várom
Live-Die-Respawn
-
marilllyo
veterán
London has fallen
3 szóban: Ömmmerrikááá fákk jeeee.
Na de most komolyan. G.B. leiskolázza a világ összes katonáját. A végén meg az a hősies zene..."az elnök életben van".. mindenki tapsol. Jajj de puding.
Délutáni akciófilmezésnek egyébként ideális.
Szerk.: Eszembe jutott. Ez a film olyan mint amikor Battlefield 4-gyel játszol és van a szerveren egy csaló. Aim/Wh amit akarsz és nyom egy ilyen 100-0 -ás statot.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
dokee78
félisten
-
emiki6
veterán
válasz Pearce #89309 üzenetére
Láttam a keresztapát nagyvásznon, 4k-ban. Ronda volt a kép. Ez tény. Hogy pontosan miért volt ronda, azt nem tudom, csak tippelni tudok.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
PuMbA
titán
válasz Pearce #89309 üzenetére
"Tekintve, hogy a legtöbb régi filmet 8 meg 16k-ban rögzítettek, elég vicces ez a kijelentés."
Mármint azt akartad mondani, hogy filmszalagra rögzítették, amelynek nincs pontosan meghatározható digitális mértékkel mért felbontása és a szalag állapotától, minőségétől függ a digitalizálással kinyerhető képminőség Egy kiváló minőségű filmszalagból egyébként körülbelül 6K-s felbontásnak megfelelő képet lehet kinyerni digitálisan nézve.
(#89310) Gery9112: Igen, a Lawrence of Arabia simán ott van a mai filmek szintjén képminőségben, mert 70mm-es filmszalagra vették fel 35mm helyett és emellett még az állapota is kiváló maradt A Keresztapa minősége ehhez képest nem olyan jó, de így is bőven elég.
[ Szerkesztve ]
-
Gery9112
őstag
válasz emiki6 #89304 üzenetére
Visszatérve a Keresztapához igaz még nem volt szerencsém (pedig tervben van, hogy újra megnézem) de pl. az Arábiai Lawrence szerintem fenomenálisan néz ki felújítva és ha jól emlékszem 62-es a film.
TrailerPSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Pearce
aktív tag
Tekintve, hogy a legtöbb régi filmet 8 meg 16k-ban rögzítettek, elég vicces ez a kijelentés. A digitálisan felújítva azt jelenti, hogy bedigitalizálják és megtisztítják a kópiahibáktól.
Meg lehet nézni, hogy egy 1975-ös Cápa vagy egy 1981-es Kincs, ami nincs blu-ray-en hogy van felújítva és utána lehet azt mondani, hogy felesleges meg szar a kép.[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
Ez érdekes lehet.
Lehet elmegyek majd az egyikre.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Gery9112
őstag
Persze biztos benne van valamennyire a marketingrizsa....de én már annak is örülök ha nem VHS minőségben vetítik a filmet . Egy késő délutáni programnak teljesen jó, a Vissza a jövőbe első részét is levetítették tavaly és felejthetetlen élmény volt moziban nézve pedig már láttam párszor
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
emiki6
veterán
válasz Gery9112 #89300 üzenetére
A Keresztapánál mondták, hogy "digitálisan felújítva, 4K-ban". Aha, mert ha az sd filmet felkonvertálod 4k-ba, akkor az olyan jó lesz...
Ez a digitálísan felújítva kb annyit jelent, hogy digitalizálták, és annyi.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Gery9112
őstag
Nem, kérlek alássan ő a végrehajtó
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest