Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Ilyen vénember lett Hugh Jackmanből az új Wolverine filmben
forrás: mozitekercs.blog.hu
Az az autó...
Huh. Komoly. 
-
Dilikutya
félisten
válasz
bAtt001
üzenetére
Shane Black-et szélesebb körben is ismerik, Fred Dekker munkássága jóval csekélyebb, ám rendezőként a Monster Squad mellett van még egy kellemes filmje (nem, nem a Robotzsaru 3), a szintén viccesebb Rémes egy éjszaka.
Íróként is akadnak még említésre méltó dolgai, pl. a House (narrátorosan kölcsönözhető) első része, valamint a Visszakézből, ami azért egy elég menő film. -
bAtt001
addikt
"Fred Dekker és Shane Black korábban is dolgoztak már együtt, 1987-ben, a Monster Squad című, méltatlanul alulértékelt horrorvígjátékon."
hogy az mekkora egy jó film volt
tavaly ősszel néztük meg egy délután a haverokkal, a sírva nevetés és a miiiiiiéééértek keveréke a film 
-
gerii
addikt
A Predator 4 olyan lesz, mint A bolygó neve: Halál
Ez így elég jól hangzik, reménykedjünk.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Nem neked címeztem, ha esetleg erre gondolnál. Nem akartam személyeskedni, csak furán jött ki. Egy fantasztikus estén vagyok túl, ami az SW7-hez hasonlóan gyerekkori álmom volt, és ugyan semmi újat nem mutatott korábban látott dolgokhoz (igaz, csak felvételről) képest, viszont tökéletes, feledhetetlen élmény volt, és pont azt kaptam, amit szerettem volna. Black Sabbath koncerten voltam.
-
Tibiajax
nagyúr
Madárijesztő
nna hát, '70évek Amerikája - kipipálva. ez egy olyan film, ami nem arról nagy usáról szól, a korlátlan lehetőségekről és szabadságról, hanem épp a valós világról, ami akkor is, meg ugyanúgy most is jellemző arra a világra is. hogy hogyan lesz pénzed, hogyan tudnál elérni bármit is az életben, hogy egyáltalán legyél valaki, vagy próbálj legalább lenni valaki.. koszos városok, stoppolások, egyik helyről a másikra eljutás a rideg valóságban, zéró mánival a zsebedben. kiváltképp nehéz ez olyan két valakinek, aki épp most jött ki kóterból. Pittsburgh-ig nőkön meg csehókon át vezet az út, emberpróbáló feladat
-
Viszlát
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
A hsz első fele teljesen oké, igaz már jópárszor leírtad. De a második fele igazi korlátolt pöcs kategória, durva személyeskedés, hiába nincs konkrét emberkének címezve. Van akinek nem tetszik az a film ami neked tetszett, nagy ügy, ettől se te nem leszel több, se ő(k) nem lesznek kevesebbek.
-
emiki6
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hát igen, mégegy (ezúttal már elpusztíthatatlan) halál"csillag" az már túlzás volt. Hold helyett bolygó és egy bolygó helyett naprendszereket pusztít el, de akkor is... Következőben lehet már egy csillagot alakítanak át halálcsillaggá és akkor nem kell leszívni a napot, mert "mi vagyunk a nap"

Engem a Rózsa egyes mondjuk annyira nem érdekel, azt lehet nem nézem moziban.
-
-
AD4MINATOR
nagyúr
The Do-Over (2016)
Najó, ez volt az utolsó Adam Sandler-es film amit megnéztem........

-
Dilikutya
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Én több, mint 20 éve imádom. Az új trilógia egy borzalom volt, de ezt az új részt gyermeki lelkesedéssel néztem végig kétszer is moziban 32 évesen. Hasonlított a régiekre? Igen, ez tény. Kedvelt szereplők? Igen, ez is tény. Izgalmas volt? Igen. Jól szórakoztam? Igen. Újra 10 évesnek éreztem magam? Igen. Mivel az eredeti Csillagok háborúja, mielőtt a játékok meg a műkedvelő írók (akik kellő fantázia híján képtelenek saját univerzumot alkotni) belekontárkodtak volna, egy klasszikus panelekből építkező mese-fantasy volt egy messzi-messzi galaxisban, így az utolsó kérdésre adott igen válaszommal én elégedett is vagyok. És nem vagyok egyedül ezzel a véleményemmel. Legfeljebb az nem tudta jól érezni magát, aki eleve nem szereti, nem ismeri, látta de csak háttérzaj volt, csak elrángatták, vagy a hype ültette be, meg a sznobok, akik mindig bravúros csavarokat és csavaros bravúrokat várnak el, miközben nyomasztó, éjfekete dráma telepszik rá a mindennapokban megnyomorodott lelkére, és nem tud élvezni egy olyan mesefilmet, ami elég sok korosztálynak élvezhető - ne feledjük, a régieket is sokunk láttam gyerekfejjel, és ugyanúgy rajong értük manapság, tehát mondhatjuk, hogy azok sem csak felnőtteknek szóló filmek. Lucas előzménytrilógiája még talán jobban, hiába színes-szagos, bejön a képbe a politikai csatározás, az egy gyereket akkor se érdekel, ha történetesen megérti, márpedig értheti, nem volt bonyolult az a trilógia se.
-
KisTücsök
addikt
A Corvin Jávor terme milyen? Volt már valaki?
-
Realradical
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
A Diktátor azért lett gyenge, mert azt már színészekkel vették fel, mivel már felismerik Sasha Baron Cohent. Előtte volt olyan forgatás ahol majdnem megölték (asszem a Bruno-n).
Nyilatkozta is valahol, hogy szinte furcsa volt. hogy nem kellett menekülő-autónak készenlétben állni a forgatás alatt. -
Viszlát
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Valószínűleg amiatt, hogy sosem voltam hardcore rajongó, nekem semmi bajom nem volt az új résszel. Sőt, látványvilág összehasonlíthatatlanul jobb lett, színészek is jobbak, a sztori meg ugyanolyan faék. Az újdonság érzete persze nem volt már meg, de hát majd 40 éves franchise-ról beszélünk...
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Ez tökre így van, csakhogy a régi részeknek vágni lehetett az atmoszféráját, amit szintén nem sikerült visszahozni.
Illetve a világa elbírna egy (sok) felnőtteknek szóló filmet is, valamiért a PC-re megjelent SW ihletésű játékok közül többet jóval többre tartok, mint a legutóbbi borzalmat. -
Magnum_
nagyúr
kötelezővé tenném ennek a filmnek a megtekintését a Topikgazda helyében.
Amúgy rákerestem a filmre itt.
Senki nem írta le, hogy ki és milyen elgondolásból adott pénzt erre a filmre és ki találta ki ezt a szart?
Ez mi? Ilyen az élet siófuck-on? -
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Eddig is vígjátékok voltak. Bár amilyen erőszakon átesett a franchise az elmúlt két évtizedben, inkább sírni lehetne rajta.

-
Viszlát
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Tényleg nem trollkodásból, de melyik Star Wars volt komolyabb hangvételű a korábbi részek közül? Gyerekmese volt mindig is, az első részek ráadásul borzalmas színészi teljesítménnyel...
-
WayneGace
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Szerintem pénzt akarnak keresni vele.
-
-
cyberkind
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ezért van oda mindenki...
-
Dorian
félisten
"a filmet bemutatták a Disney-fejeseknek, akik nem voltak vele maradéktalanul elégedettek,
mert nem volt meg benne a Csillagok háborúja-franchise-ra jellemző humor és lazaság""a jelenlegi állapotában túl sötét"
"A Zsivány egyes nem szól mindenkihez, vannak olyan demográfiai csoportok, akiket az alkotók nem tekintettek célközönségnek"
Magyarul csináltak egy jó filmet amit most a Disney utasítására le-ostobásítanak...
-
BITBOYS
addikt
Esetleg erről a filmről valaki valamit tud? Dad’s Army Hangulatosnak tűnik

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
callmeakos
üzenetére
Szerintem Borathoz. Diktátor nekem se jött be. Ez a film viszont tetszett (vagy csak épp rá voltam hangolódva).

-
callmeakos
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A Boratot szeretem, de a Diktátort kevésbe (bár lehet újra kéne néznem.) Melyikhez áll közelebb?
-
Magnum_
nagyúr
Ez a SWVII masodszorra meg gyengebb volt, mint a moziban.
(Persze a neger sracon megint hangosan felnevettem, amikor mondta -arckifejezes epic-, hogy "mert ez a helyes dontes"
) -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Affranc most nézhetem újra a stáblistát. Nincs fent YT-on.
Szerk: Áh, csak 10 másodperc volt.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Kamu, van egy Megatronos meg egy Optimusos is.
so original, much transmorphers, wow -
AD4MINATOR
nagyúr
Agyas és agyatlan (2016)
The Brothers GrimsbyEgyértelműen Borat minőség, ízléstelen poénokkal, remek helyzetkomikumokkal és jó dialógusokkal.. A "Diktátor" után nekem ez a második legjobban tetszett film Sacha Baron Cohentől. (amúgy meglepődtem, mikor olvastam, hogy Isla Fisher és Cohen házasok.., a filmben pedig
épp Cohen társával jön össze Isla... jó lehetett a forgatás bár biztos van már ilyenre ezernyi példa Hollywoodban..
)
+ja és a stáblistás extra jelenet meg plusz pont
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Realradical
üzenetére
Arról még nem hallottam, kösz!
A Planet Earthöt meg pótolnom kell, mert azt még nem láttam. (A Terrat amúgy sem leltem fel, ahol kerestem, szóval így pont jó.) -
Realradical
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
A More then honey-t tudom még ajánlani nekem benne van a top 5-ben.
Samsara
More then honey
Planet Earth
Home
Baraka -
haypro
senior tag
Fú de gyengének tűnik. IMDB 5.3, Metacritic 41 és Rotten 30%.
Bár egyik sem tévedhetetlen (sőt...), azért sok pénzt kellene kapnom, hogy erre rávegyem magam. Persze ettől még lehet hogy jó, de... ja, mégse lehet jó.Szerk: Ráadásul a trailer is borzalmasnak tűnik. Ettől még lehet, hogy egy félreértett remekműről van szó (~1-2% esély
) -
Magnum_
nagyúr
Arra kaptunk valaszt, hogy Csubakka es Leia miert szarjak le egymast es Leia miert Reyt olelgeti, amikor visszatertek a lazadok bazisara?
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Én meg a Home-ot láttam többször, ezt az újat még nem. Meg fogom nézni a napokban, mert az Otthonunk nagy hatással volt rám (részben ezért kezdtem el még környezetmérnöknek tanulni).
Nem is tudtam, hogy az Otthonunkhoz készült egy új szinkron, én Novák Péter narrációjával láttam eddig.Apró megjegyzés: a Föld nem menthetetlen, ő még nagyon jól meglesz itt pár milliárd év múlva is, egyszerűen magunkat, meg még néhány (ezer) fajt pusztítunk el és kész.
-
Dilikutya
félisten
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Ez a filmbuzi is komoly oldal, úgy látom. Én nem égetném magam ilyen cikkekkel.
-
Pearce
aktív tag
Dede, elvileg lesz egy kis szerepe, plusz producerként és íróként is részt vett a film elkészültében.
Mondjuk Aykroyd már 2011-ben átment Pataky-ba, amikor ilyeneket nyilatkozgatott: Dan Aykroyd talks UFOs with OpenMinds.tv
-
ViiiiktorOC
senior tag
A csodálatos Transformers 5 rejtély:
[link]![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pearce
aktív tag
Dan Aykroyd az új Szellemírtókról:
"Az eredeti film egyik alkotójaként láthattam az új film tesztvetítését. Azon felül, hogy mind a női, mind a férfi szereplők fantasztikus alakításokat nyújtanak, több vicces és több ijesztő jelenet van benne, mint az első két filmben együttvéve. És még Bill Murray is játszik benne! Mint az eredeti filmek nagy rajongója, én biztosan elmegyek rá a moziba, sőt, elviszem az összes barátomat is!" via Ign

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
emiki6
üzenetére
ne is említsd azt a szutyok netflikszet.. három hónapig vonta le a számlámról a 3000-et, amihez a try the free month! elején megadtam én barom a kártyaszámomat. és kaptam csak idegen nyelvet meg sd tartalmakat
soha többet köszi, alig bírtam aztán online chaten leállíttatni, ugyan fejezzék már be az automatikus havidíj levonást -
revneiq
csendes tag
Ez a Don't Breathe (Vaksötét) egész jónak ígérkezik így előzetes alapján. Kellene is már egy jó horror-thriller kombináció, amin lehet izgulni. Ha esetleg valaki lemaradt volna az előzetesről...
Gondolom vannak itt még egy páran akik, csípik ezt a párosítást.

-
szilva01
őstag
válasz
szilva01
üzenetére
Ezeket nem mostanában láttam, így nagy valószínűséggel nem újdonság neked sem, viszont ezek kifejezetten tetszettek:
-The Visit: Eleve elég feszült hangulata van a filmnek, de amikor bekövetkezik a csavar, hangosan felsikoltottam hogy: "nemár baaaa*meg". Pedig Általában nem szoktam meglepődni filmeken.
-The Invitation: Szépen lassan felhúzza az agyad, a vége szerintem ennek is buta lett, de annyira nem rossz, hogy az egész filmet lehúzza.
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Persze, pár percig segít abban, hogy ne érezd annyira a fájdalmat, de nem fogsz azzal verekedni. Főleg mikor nem pisztollyal, hanem pl gépkarabéllyal lőnek meg, ami a túloldalon még szakít és roncsol is.
Tudod, ez olyan, hogy ha nem a főhőst lövik combon pl egy vallatáskor, akkor az a személy szenved, vonyít, mozdulni sem bír, de a főhős olyan kemény, hogy összeszorítja a fogát és max annyit lasdul, hogy 10 helyett 10,5 mp alatt futja a százat. Ez annyira életszerű, mint az a baromság, hogy az akna akkor robban, mikor lelépsz róla. Hogy ezt a baromságot melyik idióta találta ki először

-
Bad Pritt
félisten
-
válasz
Pitterix
üzenetére
Völgyben 20 fokban túráztunk Ausztria hegyein (Rax környéke), a völgynél levő patakban mezitláb sétálva olyan hideg volt a víz, hogy legtöbben pár másodpercig bírták. Én hidegmániás vagyok, de 5 perc után már piros volt a lábfejem.
Hargitán nyáron 30 fokban fürödtünk meg a 10 fokos hegyi patakban (ehhez képest a Padis-fennsíkon a patak 15 fokos vize meleg volt), ami nagyon jól esett, de átfagytunk.
Téli túlélő gyakorlaton egy éjszakán át gázoltunk a hóban, teljesen átázott a gyakorlónk.Nem láttam még a filmet, de ha a nagy hóban és hidegben újra és újra belegázolnak a jéghideg vízbe, majd nincs stárítkozás, hanem rajtuk marad a vízes ruha, tuti a lebetegedés, ha nem a halál (nálunk is okkal tették a túlélésen a hóban mászást, fetrengést a végére, hogy ne betegedjen le mindenki. Korábban volt, akinrk fagyott le lábujja.)
Persze tudom, egy filmben minden kibírható. Egy comblövés után még simán továbbfut, harcol, verekszik Rambó, de a valóságban a földön fetrengene a fájdalomtól. -
szilva01
őstag
válasz
Tibiajax
üzenetére
Na jó csak vicces szerettem volna lenni, ezeket mostanában néztem meg, szpojleresen. (Nagy rajongója vagyok a horrornak, az Álmosvölgy legendáját egyszer véletlen megnéztem a nagyszüleimnél viszonylag kiskoromban, azóta keresem a hasonló atmoszférát teremtő és akkora rettegést kiváltó filmeket.
):-Emelie: Ez igazából a legrosszabb, nem félelmetes, csak egyszerűen rosszulesik nézni, azt az érzést váltotta ki belőlem, hogy nem is érdekel mi történik ezután. Azért végignyomtam. A végében benne van a folytatás, nagyon remélem nem lesz.
-Krampus: Pfff. Krampusz jól néz ki, egyébként inkább vígjáték mint horror.
-The Forest: A klasszikus "jajj érzemhogyahugoméletbenvan nemhagyomittinkábbénismegdöglök" film. Van benne néhány jó jelenet, legalább a vége nem annyira rettentő nyálas.
-The VVitch: A New-England Folktale: Ehhez sajnos nem találtam feliratot, azért a nagyját értettem. Kicsit lehetett volna több boszorkányos/erdős rész, inkább egy családi drámának nevezném mint horrornak.
-Cloverfield Lane 10.: A film utolsó 10 percéig jó, de az utolsó jelenetsorozat nekem nagyon hazavágta a filmet.
-The Boy: Ugyanaz mint az előző. Szerintem ha az öreg párról többet megtudnánk, vagy
hogy egyáltalán ők tudták-e ki lakik a falak között, vagy ha legalább az egész levelet kidolgozták volna amit a csajnak otthagytak... -
gyuromoj
veterán
[THOR: RAGNARÖK ÉS A GALAXIS ŐRZŐI 2 PLETYKA CSOMAG]
A JoBlo-nak köszönhetően több pletyka is napvilágot látott.THOR: RAGNARÖK
A film a Planet Hulk egy részét valóban feldolgozza, illetve Thor és Hulk új kinézetet kaphatnak. A GALAXIS ŐRZŐI 2:
A film főellensége Ayesha lehet. Illetve az oldal tovább erősíti azt, hogy az Őrzők tiszteletüket teszik a következő Bosszúállók filmekben. forrás:
DC Comics v Marvel Magyarország (#Geri) @facebook(#88100) cyberkind
4 hét újraforgatás lesz ha minden igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
Attól most el is tekintek nagyvonalúan, hogy a faék-sztorit is sikerült még idétlenebbé és következetlenebbé tenni... A látványt élveztem helyenként, de azt illet is a büdzsét figyelembe véve.