Hirdetés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Én olvastam, de fogalmam sincs, és amúgy se vesződnék vele, hogy bárkinek is elküldjem. Filmet nem, egyéb linket meg ha én találok, te is. Meg amúgy is zavaros volt, értelmetlen. A 2. mintha a Sikoly 2 lenne, abban szerepelt Jerry O'Connell.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
W3
újonc
Kedves mindenki akárki, aki olvasta teljesen az általam beírt üzeneteket válaszolja meg.Illetve legújabb kérdésem az lenne hogyan tudható meg pontosan online meg,hogy 1993-95 milyen akármilyen filmet adtak Magyarországon a filmszínházakban és milyen hozzájuk illő előzeteseket,bemutatókat a tv csatornákon? Aki tudja válaszolja meg kérem.
-
.LnB
titán
Meg van a Justice League filmek konfliktusának végső megoldása Spoiler (lenne ha nem lenne poén)
Bocs ha má' vó't má' Most futottam csak bele.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
k-adi
nagyúr
Captain America civil war
Verekedés, verekedés, dráma, szenvedés, verekedés ééééés vége.
Annak ellenére, hogy a verekedések tényleg jól meg vannak csinálva, spidey animálása és a párbeszédei is... a történet harmatgyenge. Próbáltam szeretni a filmet, de egyszerűen nem megy. Jó, jó a film, egyszer élvezhetős, de nem lesz belőle több. Azt nem bántam, hogy jobban rámentek a püfölésre mint eddig, de amikor próbálnak egy csipetnyi drámát belecsempészni, na ott elvérzik mindenki.
-
nagyúr
válasz lionshamlet #89112 üzenetére
Hahaha... időutazás.
Én most néztem meg A Zátonyt-t (The Shallows) és szerintem tűrhető film a kategóriájában.
6.5/10-et adnék rá.
Többnyire jól hozta a feszültséget meg a szitut, néha azért volt pár gáz jelenet ami már-már vicces lett.
Akármennyire is unrealisztikus film lett, nekem ma most tetszett.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
dokee78
félisten
Megnéztem a Mustang című filmet.
Ha jól emlékszem az Oscaron,jelölve volt a "legjobb idegen nyelvű film" kategóriában.
Igaz magyarnak tartom magam,de ez messze jobban megérdemelte volna a díjat.Lehet nem ez a kategória pontos megnevezése.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ígyvanferi #91389 üzenetére
Mivel Advent Children direkt folytatás, ezért nem ajánlom, ha nem játszottál a 97-es játékkal. [link] Anélkül szinte semmit nem fogsz érteni, csak kapsz egy látványos filmet.
Sőt ha tényleg mindent érteni akarsz, akkor még a Final Fantasy VII előzménye, a Crisis Core: Final Fantasy VII (PSP-s játék) is kellene.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
ígyvanferi
addikt
Kösz az infót, lehet betárazom. Meg az Advent Childrent is akkor már.
(#91388) dokee78: The Spirits Within ismerős, bár a magyar, Harc szelleme címen, azt lehet már láttam, mondjuk nem igazán rémlik. De akkor ahogy oric írja, az nem is igazán FF.
Megnéztem most a trailerét, ja, ezt már tényleg láttam régebben.Szerk.: akkor az Advent Children nem erőltetem.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz ígyvanferi #91386 üzenetére
Nekem ezek tetszettek,többit nem láttam:
Final Fantasy: The Spirits Within
Final Fantasy VII: Advent Children Complete Edition
Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII Bár ez lehet a játékból van,mert rövid. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ígyvanferi #91386 üzenetére
Pár részletet, easter egget nem fogsz észrevenni, de igen magában is élvezhető. Annyi hogy a sztori folytatása az idén novemberben érkező Final Fantasy XV című játékban lesz lezárva, de ott már más szereplők lesznek.
#91388) dokee78
A The Spirits Within jó volt, de már régi, és nem tudni mai napig miért lett Final Fantasy a címe, mert semmi köze egyik részhez sem. (FF játéknál csak az azonos sorszámú epizódoknál van összefüggés, minden más külön sztori, külön világ.
Advent Children - A Final Fantasy VII játék folytatása. Best evör FF CGI film.
Dirge of Cerberus - Az azonos nevű játékból kivágott átvezetők összefűzve. Ez nem film, csak valami barom úgy töltötte anno fel. Játék és gameplay ismerete nélkül az egész csak egy nagy katyvasz.
___
Kimaradt:
Kingsglaive: Final Fantasy XV megvásárolható akár magyar szinkronnal az iTunes áruházából és Google Play-ről. Utóbbinál nincs szinkron, csak magyar felirat.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kingsglaive: Final Fantasy XV
Fú srácok, nagyon jó volt szerintem. A történet egyszerű de király, a látvány odaver, és talán emiatt mégis day-1 lesz megvéve a Final Fantasy XV. (A film előzmény/a játék elejével párhuzamosan fut, de anélkül is élvezhető) Angol szinkronnal néztem, kifejezetten jó volt, de megnézem japánnal is majd, illetve talán magyarul is, hogy szörnyülködhessek egy sort.
After credit jelenet is van, az meg már az érkező játékhoz tartozik.
CGI odaver mindennek amit mostanában láttam, tudnak ezek a japánok nagyon is.
Ultros, KOTR, Diamond Weapons...Vááá, mocskos jó volt. 9/10
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
devil-k
nagyúr
válasz Magnum_ #91375 üzenetére
Bevallom töredelmesen, még egy darab Poirot filmet sem láttam, de bajusz nélkül is tippeltem, hogy ő lehet az. Aztán utánanéztem és tényleg. Bajusszal olyan kedves "öreguras" érzésem van vele kapcsolatosan, ebben a filmben meg nagyon nagyon vérfagyasztó stílusa volt, pedig semmi "olyat" nem csinált.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
Tökéletes gyilkosság
A Perfect Murder6/10
Ismét egy jó hangulatú Michael Douglas film, bár sajnálom, hogy a végét így elcseszték és egy csomó elvarratlan szál maradt tele logikai baklövésekkel. David Suchet olyan nyomozót alakított a filmben, akitől meghűlt az ereimben a vér. Kár, hogy a szerepét a végén elbagatellizálták és nem kapott több "rivaldafényt".
- mozi bolondéria -
-
Dilikutya
félisten
Artúr király a Transformers 5-ben...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
törölt tag
Hol szoktátok a moziműsort nézni? Én eddig az est.hu-t használtam, de egy ideje kikerültek a Budapest Film mozijai. Van valami értelmes alternatíva? Nagyon bejött az a nézet, hogy kiválaszthattam több mozit, és jól átlátható táblázatban mutatta az időpontokat, illetve a filmek adatlapjain is nagyon átláthatóan listázta mikor hol vetítik.
-
devil-k
nagyúr
6/10
Nem lett volna rossz. Remek, ütős, magával ragadó hangulat, egy jó nagy adag brutalitás. Az utóbbinál viszont kavart éreztem. Egyszer mutat mindent, máskor meg mindent eltakar. A történet alapjai nem rosszak, de a cselekményszálak kibontása egyenlő a semmivel. Vagy lusta volt a rendező vagy ötlettelen, de ez így, ebben a formában nem volt kielégítő. Hiába is Patrick Stewart, hogyha nincs ami megtámassza ezt a nagy nevet. Ha megtoldják 45 perccel a játékidőt, akkor nagyon kerek alkotás lett volna az egész.
- mozi bolondéria -
-
törölt tag
Before I Wake
#drama #fantasy #horror(?)Már megint egy családos, kisgyerekes horror(?), amibe szépen belepakoltak pár sablon alapján működő klisét. Még annyira sem vették a fáradtságot, hogy néhány mondatot átírjanak benne bizonyos helyzetekben. Bár ez még így is a jobbik megoldás volt, mert még több időt rászánni azokra teljes időpocsékolás lett volna. Aztán a végére szépen csavarták a sztorit, de nekem az ijesztgetős rész nagyon kevés volt. Csodálkozom is, hogy 6.1-en áll imdb-n.
Másik oldalról viszont voltak benne szépen megkomponált jelenetek, sőt, zene is volt benne, méghozzá elég jó. De ez is kevés volt ahhoz, hogy a film maga jó legyen, nagyon vérszegény volt ez (és nem azért, mert nem folyt benne )
Hasonló (inkább fantasy) témában az Inkheart és a Goosebumps sokkal jobb volt, sokkal többet ki tudtak hozni ezekből.Ha valaki tud, ajánljatok 2000-10 közötti horrorokat, thrillereket, hátha nem láttam még valami jó alkotást. Nem a vér a lényeg meg a kaszabolás, hanem hogy tudjanak megijeszteni, de ne a hirtelen hangokkal, hanem a helyzetekkel. Szóval inkább legyen szellemes, misztikus ijesztgetős, mint egy menekülős baltás gyilkosos.
-
Jim-X
őstag
-
Sir Pocok
őstag
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
gyuromoj
veterán
válasz ígyvanferi #91355 üzenetére
Elvileg a forgatókönyvből idéznek a videóban, vagy is egy jelenetet olvas fel valaki.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
válasz ígyvanferi #91353 üzenetére
Ezt most nem tudom értelmezni.
-
Pearce
aktív tag
23 pletyka a DC Moziverzum kapcsán
Ez meg egy 2 hetes hír kb, de nem láttam, hogy lett vóna: Egy messzi-messzi galaxisból érkezhet a DC Moziverzum megmentője?
Persze mindkét cikk pletyka, de szerintem nagyon nem bánnánk, ha valamelyik akár igaz lenne.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
-
pelenka35
őstag
Harlemi éjszakák (1989) … ,de rég láttam.
Gamertag:Rob3rt75
-
gyuromoj
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na a Captain America: Civil War eredeti hanggal egy fokkal jobb volt. Csak a párduc hangja volt nekem kicsit fura.
Live-Die-Respawn
-
Dilikutya
félisten
válasz Bad Pritt #91341 üzenetére
Nincs az a pénz, hogy én azt megnézzem. Szerintem mai napig nem láttam teljes egészében.
Ha jobban belegondolok, James Cameron-nak három értékelhető filmje van számomra, ha eltekintünk a Piranha 2-től, ami csak részben az ő munkája.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Magnum_ #91339 üzenetére
A Titanic az egyik legjobb imax 3d film volt, mikor újra moziba küldték a 100 éves évfordulókor. Cameron felügyelte a munkát (hiszi a piszi), hátha itt is hasonló minőséget produkálnak. Amúgyis moziban nézős lenne, de így kíváncsi vagyok a 3D-re is.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Tibiajax
nagyúr
skacok. tudtok olyan amcsi filmeket, ami szupermarketben (boltban) játszódik?.. '70-es, '80-as, '90-es évek előnyben. lehet horror, akció, komédia, vagy csak sima dráma
ajánljatok már párat Tibi bácsinak. hátha lesz olyan, amit még nem láttam
köszi![ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
-
törölt tag
Vaksötét:
Tetszett, izgalmas volt a végéig. 7/10
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz brownus #91321 üzenetére
vaklárma, aztán így..ennyi? ezzel mindig ki is fúj mindig mindenkinél a téma?....
nálam Mel Brooks filmjei simán viszik a pálmát. a fényes nyergek, de főleg a frankenstein
gyerkőc koromban soha nem nézhettem a tévét későn, ilyen 9 után már, de egyszer sikerült elkapnom egy késő esti Studio **-évjárat epizódot, amiben bemutatták az ominózus mozifilm-részletet bizonyos Az ifjú Frankenstein c. amerikai filmből, melyet természetesen csak felnőtt nézőinknek ajánlunk: az 'egy éves halott, két éves halott, friss halott'-jelenetet, lehettem valami 8 éves körüli... hát sose felejtem el ahogy megijjedtem rajta és már tűntem is a szobámba. s bár nyilván a gülüszemű Feldman vitte a szkeccset, de tisztán megmarad bennem Wilder arca, fizimiskája is.. soha el nem felejthető emlék
és egy fantasztikus paródia
[link]lovely
nekem ő volt az utolsó, még élő színész talán - Woody-n kívül- , aki megtestesítette az elmúlt idők moziját, magában hordozta annak hangulatát..már csak Starkwell maradt
-
cyberkind
félisten
RIP Gene Wilder.
-
Viszlát
addikt
válasz PeeterssoN #91293 üzenetére
Ez az oldal nem egy olyan adatbázis mint például az imdb. Szimplán pár tucat ember személyes toplistájából lett összetéve, meg azóta néhányan hozzáadogattak, de senki sem töltögetett fel oda filmeket csak azért, hogy minden fent legyen. Ha regisztrálsz akkor te magad is felteheted a kedvenc filmjeidet, mások aztán szavazhatnak rá, de tekintve az oldal látogatottságát, nagy mozgás már nem lesz az első 100-ban.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Sir Pocok
őstag
válasz PeeterssoN #91293 üzenetére
Külön bejegyzés van róla az oldalon:
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
bitmad
aktív tag
A visszatérő 16 biten! Az a medveharc...
-
nagyúr
válasz Dilikutya #91306 üzenetére
Én nem írtam le személy szerint... sőt a BvS hangulata eszméletlen beszippantott még ígyis... meg a zenéje miatt is (erről ugye volt már szó nemrég itt).
Ettől független csak félsiker lett DC/Warner szinten sajnos...
És hát a trend nem túl bíztató...
A trailerek eddigis jók voltak meg felcsigázóak... csakúgy mint a WW meg a JL is...
De majd kiderül mit sütöttek ki ilyen rövid idő alatt és tudnak e javítani.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Dilikutya
félisten
válasz FollowTheORI #91305 üzenetére
Nem írnám le a DC-t azért. A BvS messze nem rossz, pláne nem olyan rossz, ahogy a Rotten számolja, bár vannak benne fölösleges részek, összecsapott is, a vége is gyengécske, de végül is azért összességében csak megérte a mozijegyet, amit természetesen nem arany- ás CC-áron mértek.
Az Öngyilkos osztag meg engem személy szerint nem is érdekelt. B-kategóriás DC gonoszok, meg egy szörnyen gyengének, ripacsnak tűnő új Joker, aki inkább hasonlít egy rossz ízlésű Joker-imitátor stricire, mintsem magára Jokerre. Ráadásul kapott pár percet, a többi meg ilyen futottakmég karakter. Bocs, nekem Harley Quinn is ilyen.
De egy jó Batman film mindig jöhet.
-
nagyúr
válasz cyberkind #91304 üzenetére
Gondolom nem árt egy kicsit felhozni a hype-ot megint, ez az év eléggé hamar lecsengett mindkét DC film után eddig.
Mondjuk a legnagyobb váratlan bukta az új Star Trek Beyond... főleg hogy a film egész jó, de hát anyagilag katasztrófa lett.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
cyberkind
félisten
Batman és Deathstroke?
Érdekes ez a videó Ben Afflack FB oldalán.
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
Hajajj... Nagyon jó a trailer, remélhetőleg nem okoz a csalódást, a téma abszolút szívbemarkoló. Tuti nem moziban nézős, nem kéne megismételni a Marley and Me fiaskót...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SkyShowtime
- Xbox Series X|S
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen autót vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest