Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
-
callmeakos
veterán
No, születésnapomra kaptam egy Suicide Squad jegyet holnap estére. Harakiri?
All→M8
-
Dilikutya
félisten
válasz FollowTheORI #91097 üzenetére
Én még nem láttam olyan régi, jó filmet, ami ma nézhetetlen lenne. Imádom a 30-as évek Universal horrorjait, nagyon hangulatosak, és egyáltalán nem gagyik. Ez egy elég idióta felfogás.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
nagyúr
válasz cyberkind #91095 üzenetére
Én nem utálom őket, ha önmagukban jó filmek (pl a Man of Steel számomra egy jó "remake" Superman)... de persze nyilván örülök a totál új történeteknek is.
Sajnos van pár régi film ami ugyanabban szenved, mint pl a játékok. Mai szemmel inkább gagyi és komikus élményt okoz és ez kizökkent a film mondanivalójából.
Pár hónapja is ment a dunán valami nagyon híres régi film, de a mozgó vetített hátteres kocsikázás, meg a gyorsítot szerpentinen kivűlről kocsikázás... meg na szóval az egész néha túl komikus és viccesnek hatott egy komolyabb hangvételű filmnél, ahol épp izgulnom vagy drámaian komoran el kellene merülnöm hangulatilag.
Egy James Bondnál még azt mondom oké, azt amugysem lehet annyira komolyan venni (régi JB filmek amugyis kicsit önmaguk paródiái ma már), de egy két drámánál vagy "romantikus" filmnél nem jó élmény.
Azzal meg semmire sem megyek, hogy van a talonban a világon egy régi jó film, amit mindenki etalonnak tart, csak épp nézhetetlen ma már, mai szemmel.Szóval jöhetnek a frissítések számomra, csak legyenek jók.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
emiki6
veterán
válasz FollowTheORI #91094 üzenetére
Én se valószínű, hogy megnézem a régit, mondjuk az újat se...
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #91094 üzenetére
Én utálom a remakeket, ebből a filmből láttam a régi, eredetit még gyerekként nem is 1x és tetszett, az más kérdés, hogy azóta elő se vettem de itt az ideje, tőlem veszhetne minden remake mert szánalmasnak tartok minden ilyen próbálkozást ha jól is sikerül a végén.
-
nagyúr
válasz cyberkind #91093 üzenetére
Fiataloknak... igazából szerintem a mai ifjúság ezeket kötve hiszem, hogy elő fogja venni... gondolom úgy voltak vele, miért ne.
Legalább újra előhozzák a történetet, ha már olvasni nem fognak (már én se olvasok), akkor marad a film.
Filmeket meg időnként érdemes lenne "felfrissíteni" a kor szinvonalára, csakúgy mint pl a játékokat. Van amit érdemes, csak piszok nehéz jól csinálni.Én se nagyon nézek ilyen régi filmeket, rengetegről csak hallomásból tudok. Persze épp láttam már a régit ebből valamikor, mondjuk sokra nem emlékeztem belőle. Mármint hogy milyen volt, mint élmény... na meg moziba ezt már senki sem fogja látni nagyvásznon, csak max otthon.
Van/lenne ezeknek létjogosultsága, csak nem mindegy hogyan állnak hozzá készítők... no meg pont az ilyen vélemények miatt nagy az ellenszél kapásból... kb -5 pont eleve ahonnan indul 10-es skálán.
Kb szerintem így is pontozták le a kritikusok.Pedig tényleg annyira nem rossz. Na de mindegy... végülis szubjektív.
Szerintem rengeteg olyan film/történet hever parlagon, amit te sem láttál és nagyon jó... csak túl régi már.
Egyrészt sosem fogd látni már vásznon, másrészt a történeteket is lehet hogy megéri előhozni.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #91092 üzenetére
Nem is tudom, egy 11 Oscar-os filmet minek is remake-elni?
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Criminal017 #91073 üzenetére
No igen... én már vagy 10x néztem meg emiatt a zene miatt a BvS elejét... zseniálisan fülbemászó lett. És nagyon illik a jelenethez is.
Engem nagyon megragadott a BvS zenéje amugy. 10/10 a soundtrack 10/7-8 a film.
-
Dilikutya
félisten
válasz brownus #91087 üzenetére
Azt eladják majd a sztárok. A Ben Hurban egy sem volt, akinek a nevére kicsit többen elmennének. Engem mondjuk önmagában a nevek sosem hoznak lázba, kb. Schwarzenegger az egyetlen, aki nyerő, ha akciófilmben látom.
Eleve nem megyek remake-et nézni, ha van egy minden szempontból kiváló eredeti. Az új Rémálom az Elm utcábant sem láttam. A hét mesterlövész is legfeljebb kikölcsönözve lesz itthon látható. Legfeljebb.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Tisztességes bukást produkált az új Ben Hur.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Magnum_
nagyúr
válasz callmeakos #91081 üzenetére
Nem tudtam aludni es yt-on kerestem valamit.
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
Szuperbojz:
ez meg mi????
-
törölt tag
14 trailer
Vannak benne jónak tűnő alkotások minden műfajban. -
Criminal017
őstag
válasz TheProb #91076 üzenetére
Ha már favorit, szerintem a "legbadassebb" (jaj!) a Black Rain főcímzenéje. Órákat tudom hallgatni...
Ugye nem baj, hogy folyamatosan erről beszélek? Abbahagyom, ha zavaró. -
TheProb
veterán
Nekem a time az örök favorit, nem tudom eleget hallgatni.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
k-adi
nagyúr
Hát igen,.... Hans Zimmer
-
Viszlát
addikt
válasz Crytek #91072 üzenetére
Nekem egy remlik, bar nem biztos, hogy pontosan fedi a leirast, van mar vagy 8-10 eve, hogy lattam. The Girl in the Park volt a cime, Sigourney Weaverrel.
Meg par eve volt egy sorozat, bar abban asszem halottnak velt srac tert vissza: The Returned.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Criminal017
őstag
válasz emiki6 #91069 üzenetére
Kung Fu Pandában még mindig a Hero c. szám verhetetlen: [link]
Interstellarból a két kötelező darab: No Time For Caution, Mountains
BvS? Szerintem ez gyönyörű lett: Beautiful Lie
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Azt szeretném kérdezni, hogy tudnátok olyan filmcímeket mondani (én mintha láttam volna 2 ilyet vagy csak 1 volt már nem tudom) aminek a The Family sorozat az alapja? Tehát ,hogy eltűnik a családból valaki és azt hiszik meghal (mert meg is) majd x év után visszatér ,de kiderül mégsem ő az. ..
Next PC Upgrade: 2022
-
k-adi
nagyúr
válasz Narxis #91035 üzenetére
Now You See Me 2
Hát igen, amit írtál erről azzal egyetértek én is. A trükkök jók és látványosak - de persze ez elvárt is. A történet elég zagyva, engem nem is nagyon izgatott. Pottert jó volt látni gonoszként, de még így is felejtős számomra az egész. Jó volt, látványos volt, de mégegyszer tuti nem nézném meg. Az meg slusszpoén, hogy megint mindent megmagyaráznak, hogy még a hülye is megértse....
-
emiki6
veterán
válasz #54715584 #91066 üzenetére
Az Interstellar zenéje a filmben jól működik, a moziban (IMAX) borzasztó sokat hozzáadott az élményhez, viszont csak hallgatni nekem nem tetszett annyira, de újra fogom hallgatni, lehet mégis jó. A BvS-nek valahogy nem volt "semmi extra" a zenéje, legalább is a filmélményt nem támogatta meg feltűnőne nagyon. Én azt mondom, Zimmer legutóbbi jó műve a Kung fu panda 3-ban hallható.
Monstre: Hágé-től megtudtuk, hogy az Imagine Dragons - I'm Sorry dallamát behasználta Zimmer, így jött létre Kai theme-je.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
törölt tag
válasz Criminal017 #91067 üzenetére
Na akkor majd hegyezem a fülemet, az Inferno-t biztosan megnézem.
-
törölt tag
válasz emiki6 #91062 üzenetére
És van még jó pár ilyen dolog benne, ami lehet már elcsépelt lett azóta is, de azért van létjogosultsága. Az is fura, hogy egy következő hasonló film csak az Ex Machina volt. Aztán lehet már nem elég jó a memóriám, de nem nagyon emlékszem a kettő között robotos filmre. Volt ilyen, kihagytam vmit?
(#91063) Pearce Valóban, a fia volt. De ez sem mentette meg attól, hogy rossz legyen.
Interstellarnál annyi rémlik, hogy mindenkinek fura volt az orgona. De egyébként nem nagyon maradt meg bennem a zene, mint ahogy a film sem tetszett maradéktalanul.
(#91064) Criminal017 Nem emlékszem már melyik volt az a legutóbbi film, amelyiknél szintén ő szerezte a zenét, de az nagyon repetitív volt. Szinte végig ugyanazt lehetett hallani kicsi módosításokkal. Tetszik, amit csinál, de úgy érzem kezd kifogyni az ötletekből.
-
Pitterix
őstag
válasz Criminal017 #91045 üzenetére
Könyvet olvastad? Ha igen, ahhoz képest tényleg nagyon gyengusz? Bár négy pont után nem is tudom, mit várok.....
Kellemes vasárnap esti nem éppen családi kutyás film. Szerintem szerethető a történet, sőt a gyengébb lelkületűek talán még egy-két könnycseppet is elmorzsolnak.
Hibái természetesen vannak, de ezt nem azért kell nézni.7\10
[ Szerkesztve ]
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
emiki6
veterán
válasz #54715584 #91060 üzenetére
Nekem az egyik kedvenc mondatom az irobotból van: "A válaszok már megvannak, csak jól kell kérdezni őket!". Bár valójában csak a program miatt hangzik el, de ha nem úgy tekintünk rá, akkor filozofikus tartalmú, mintha egy bölcsesség lenne.
Szóval szerintem egy érdekes mondat, viszont ha belegondolunk egy kicsit, akkor már nem tűnik olyan mélynek, de mégis számtalan példával tudnánk szemléltetni, hogy hol van létjogosultsága ennek a kijelentésnek."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
törölt tag
I, Robot – Én, a robot
#akció #scifi #misztikusEz a film még 12 év után is bejött. Apró dolgokba tudnék csak belekötni, de még a sablonos dolgokat / szereplőket is meg tudom bocsájtani, mert a történet szempontjából szükség volt rájuk. A moziban anno még izgultam is a menekülős részek alatt, és most sem jutott eszembe még a végén sem, hogy hát persze, hogy megmenekül majd a főhős. Látszik a filmen, hogy jól átgondolták, jól összerakták, még ha a nagykönyv szerint is, de legalább volt mondanivalója és nagyon szépen felvetette a robotikával kapcsolatos aggályokat, kérdéseket. Ami lassan már tényleg valóság lesz és nem scifi.
Folytatásról esetleg valami hír?
Beyond the Black Rainbow
#scifi #thriller #drámaNem is tudom igazából, hogy mit láttam, nem nagyon állt össze a kép. A látvány a 2001 Űrodüsszeiára hajaz, de ennyiben ki is fújt. Érdekes volt, hogyan próbálták meg leutánozni a ’60-as évek stílusát, miközben végig modern maradt, a zene nagy része szintizene, nem is sikerült annyira rosszul. A reális sztori annyi, hogy egy leszedált nő próbál megszökni egy pszichopata fogságából valahonnan. Míg a film inkább 8-10 kisebb összerakott sztori / jelenet, ahol néhányszor a jóról és a gonoszról filozofálnak. Ha valaki vágyik valami szokatlanra, netán szürrealitásra, akkor nézze meg, de nem biztos, hogy összeáll a végén a film. Nálam legalábbis ez nem történt meg. És azt hiszem most a dráma adagomat teljesítettem is egy időre.
Batman v Superman: Dawn of Justice - Batman Superman ellen - Az igazság hajnala
#akció #scifi #kaland #fantasyTudom, már sokan írtak erről, de mindenki csak fikázta, azt viszont senki nem firtatta, hogy vajon miért sikerülhetett ennyire rosszul a film. Legalábbis nem nagyon láttam erről értekezést itt a topikban. Meglátásom szerint ki kellene nőni a cukormázas kis aranyos szuperhős sztorikból, mint a régebbi Superman és Batman filmek, ahol az akció rovására ment a romantika és egyéb dolgok, mint ahogy ez a film is nagyon jó példa erre. Például a végén lévő romantika teljesen kizökkentett az akciófolyamból, megakasztotta az egész előtte lévő 2,5 órát, ráadásul így nagyobbat ütött volna némely cselekmény benne. De a hasonló butaságokból is ki kellene nőni, mint pl. végre úgy kezelni ezeket a sztorikat, hogy tényleg földönkívüli lényekről és hatalmas erőkről van szó, nem pedig 5 percenként szembeállítani őket az Isten kifejezéssel, ami már valószínűleg az ókori Egyiptomban is elcsépelt volt nem még itt Lex Luthor szájából. A Justice League sztorik nem ezekról szólnak, Lois mellékszereplő, és nincsenek benne vallási filozofálgatások, Lex Luthor pedig nem egy tejfelesszájú ripacs, mint volt itt is.
A JL filmekben ellenben van szarkazmus, humor, piszkálódás és sok-sok egysoros interakció a szuperhősök között és bár azért csak van még filozofálgatás is, de kinőtték már az emberi kicsinyesség határait. Valószínűleg itt siklott félre az egész, hogy kapkodva megpróbáltak áttérni a teljesen felesleges cukormázból egy komolyabb íven hajló sztoriba, mert sok-sok évtized beidegződését kellett volna ennek a filmnek kitörölnie az emberi elmékből, és ez így bizony sajnos nem működik, hogy kiemelünk részeket ebből az univerzumból és egymás után rakjuk őket. Mert ez is olyan volt, mintha 7-8 kisebb sztorit raktak volna össze mindenféle összekötés nélkül. Látszik, hogy merre akartak elindulni, de sajnos nagyon nem érkeztek meg. Míg a Marvel szépen építkezik, a rég lejárt eszmék ellenére is sikerült modernizálniuk az elmúlt jó néhány film alatt. Még egy dolog, ami nagyon zavart: a boss fight a végén rövid volt, a történtek ellenére nem volt kellően komolyan megcsinálva, ráadásul a fő ellenség úgy nézett ki, mint egy felszteroidozott krumpli beledugva a 220-ba. Szóval jah, tényleg nem sikerült jól, és lenne mit tanulni, akár a konkurenciától is.
A Watchmen áthallások tetszettek, jó néhányszor eszembe juttatták a filmet, igaz, nekem az is bejött, de egyébként is szeretem a lassított és jól megkoreografált felvételeket.
Viszont a B v S volt végre az a film, ami alatt volt egy kis JL érzésem, mint amikor az animációkat néztem és jól szórakoztam, itt néhány pillanatra felcsillant a remény, hogy talán a folytatásban lehet még ebből jó. WW is nagyon tetszett, igaz volt nettó 3 perces képernyőideje, végig ugyanazzal a dallammal.
Ja a zene, nagyon tetszett, igaz, kicsit hiányoltam is még őket. Néha a film nagyon steril volt és csendes, zene inkább csak az akciós részek alatt voltak. Viszont jól sikerültek, úgy tűnik van még remény Zimmer számára, főleg ha társul is valakikkel.
Azért várom a JL filmet, ha jól sikerül, fogok ujjongani, mint egy kisgyerek.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz Criminal017 #91045 üzenetére
Samuel bácsi ilyen alja filmben? wtf?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Criminal017
őstag
Cell (2016). Öööö, izé.
Egy újabb zombis film, de most mástól, másképp.
John Cusack és Samuel L. Jackson jön, megy. Valamiféle horrornak jó, egyszer (félszer?!) nézhető.
10/4 -
TheProb
veterán
Na megnéztem ezt a kill command-ot, nem olyan rossz ez szerintem. imdb értékelésnél biztos jobb.
-
devil-k
nagyúr
Valaki látta a Z, világháború rendezői változatát? Én a "moziverziót" láttam, de számomra az 6/10-es, de azt mondták egy páran, hogy a rendezői verzió sokkal jobb, érdemes megnézni. Van erről valakinek információja?
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Dilikutya
félisten
válasz Narxis #91035 üzenetére
A gyilkos tréfából azért nehéz lett volna vidám rajzfilmet csinálni, az képregényben is ilyen sztori. Kivéve, hogy az eleje, a Batgirl szál nincs benne, és Batman nem kufircol vele. De így se hosszú a film, az alapanyag pedig egy 48 oldalas történet csupán.
-
Narxis
nagyúr
Neighbors 2: Sorority Rising
4/10
Ha valaki szellemi munkát végez és pihentetni szeretné az agyát akkor ez a film neki való. Kiersey Clemons nagyon kellemes jelenség benne. Kb. ennyi a pozitívum az egész filmben.
Whiskey Tango Foxtrot
6/10
Tina Fey miatt néztem meg. Tetszett, egyszerű, szerethető, itt-ott vicces sztori egy nőről aki 40 évesen döbben rá, hogy elcseszte az életét. Tetszik, hogy nincs benne amcsi propaganda a közel-keleti háborúról és feminista agymosás sincs benne.
Kill Command
5/10
Vanessa Kirby-nek nagyon jól áll a szőke. Sci-fi éhségem csillapítására néztem, szerintem óriási ziccerek maradtak ki a sztoriban, valahogy úgy éreztem, hogy lehetett volna ez sokkal jobb is bár úgy tudom alacsony költségvetéssel készült a film.
Ratchet and Clank
8/10
Nem ismertem a játékot de ez az animációs film nagyon tetszett.
Now You See me 2
6/10
Már az első részre szinte alig emlékeztem, de valahogy úgy tűnt ez is ilyen random összedobált látványos trükkök egyvelege aminek a végén értelme kellene, hogy legyen de NINCS. Valahogy az egész film egy látványos de annál nagyobb zagyvaságnak tűnt. Erősen felejthető.
Money Monster
7/10
Egy szomorú film arról, hogy mennyire buta és gyarló is az ember ha pénzről van szó. Odamond a film mindenkinek, a szakértőktől, a kisemberen át a gazdag tőzsdésekig tényleg mindenkinek. A végén elmarad a katarzis, inkább kiábrándító de az igazsághoz talán közelebb álló lezárást kapunk.
Before I Wake
6/10
Fejthető film, tipikus egyszer jó megnézni ha nincs más. Abszolút nem horror, nem tudom miért kapta ezt a kategóriát a fantasy, dráma mellett.
Cell
1/10
Mazochistáknak ajánlott. Értem amit mondani akartak a filmmel de ehhez felesleges volt filmet készíteni. Legközelebb írjon egy blogbejegyzést az akinek ez kiötlött a fejéből.
The Jungle Book
8/10
Tetszett, nagyon is. Bátran ajánlom.
Scooby-Doo! And WWE: Curse of the Speed Demon
6/10
Gyerekkoromban néztem a régi részeket cartoon network-on, ugyanazt a hangulatot adják ezek a mai hosszabb részek is. Csak hát időközben felnőttünk. Azért nem rossz még így se.
God's Not Dead 2
2/10
2 pont mert végig tudtam nézni. Teljesen félrevezető film ami azt feszegeti, hogy miért nem lehet a Bibliáról beszélni az iskolában tanároknak diákokkal vagy diákoknak egymás között. Kár, hogy lehet és inkább arról van szó, hogy a Biblia szempontjai szerinti tanítás szorul háttérbe lassan de biztosan, pl. a teremtéstörténet mellett(!!!) már beszélnek az evolúciós elméletről is. Én azt hittem az utóbbi az alap de sajnos nem, európai szemmel el se tudjuk képzelni, hogy milyen keményvonalas hittanoktatás folyik az amerikai állami iskolákban.
Angry Birds
6/10
Egyszer nézhető.
Batman: The Killing Joke
7/10
Egyszer nézhető de még mindig meglep, hogy a DC univerzum mennyire "dárkosabb", felnőttesebb ha animációs filmekről van szó.
The Huntsman: Winter's War
6/10
Tetszett mert fantasy de erősen felejthető.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Magnum_
nagyúr
Megneztem masodszor is a Nice guys c filmet. Nem rossz ez, de elsore se volt olyan 'hudefilmtortenelmetirt' erzesem, most plane nem. Tobbet nem fogom megnezni.
-
Pitterix
őstag
válasz radi8tor #91027 üzenetére
Itt nem az a lényeg, hogy hányszor nézném meg, hanem a tudat, hogy megvan, szép, tök jól néz ki.
A bővített kiadású díszdobozos DVD csomagra még mindig öröm ránézni. Annak idején azért sem volt kevés a 24000Ft...."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz devil-k #91028 üzenetére
Na igen ez is felmerülhet az emberekben, DE: ki kényszerítette őket arra, hogy megvegyék a moziváltozatot? Ha tudták, hogy a bővített változat kell nekik, akkor miért nem vártak még a vásárlással?
Nagyon jó marketingesei vannak Jacksonnak. Tudták hogyan lehet a legtöbb pénzt kaszálni legkevesebb energiával.
Gyűrűk urából én meg se vettem BluRay-t. DVD-n már kifizettem a jogdíjakat.⭐ Stella
-
emiki6
veterán
válasz spammer #91016 üzenetére
Nem láttam, de akikkel néztem felvetették, de szerintem csak a téma miatt.
Most egy ideje leálltam az itthoni filmnézéssel. Túlságosan le vagyok maradva. Láttam már pár filmet, de ha azt mondom még legalább 200 at meg kéne néznem, akkor szerintem nem mondok olyan sokat.
-
brownus
veterán
risen - azt hittem egy klasszikus történelmi (véres csatákkal megtűzdelve, mégiscsak a római légiókról van szó) filmet kapok, joseph f. miatt is kíváncsi voltam a filmre. hát, nem az, de kellemes meglepetésként ért, hogy végre más aspektusból is filmre viszik a feltámadás történetét. szerintem ilyen film még nem készült. jó film, fiennes remek, de mindenki az (van pár ismerős arc, pl. a harry potterből, ftwd sorozatból) 7/10
nekem csemege volt ez a film, mert szeretem a bibliai történeteket. -
spammer
veterán
Na, ki vesz 200-250 ezer pénzmagért Gyűrűk Ura / Hobbit kollekciót?
Nálunk is megjelenhet a Középfölde ultrabrutális kiadása
unboxing videó[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Pitterix
őstag
Batman v Superman: Dawn of Justice-----Batman Superman ellen - Az igazság hajnala
Megnéztem a bővített verziót és most jobban tetszik, mint a másik a moziban. Igaza van Tibinek, Gal G. tökéletes választás W.W.-nek. Ráadásul nálam ütött a zene, ami az ő megjelenésekor lett "odakomponálva".
Most már tényleg jöhet a folytatás."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Viszlát
addikt
Mindenkinél eljön egyszer a felismerés pillanata.
Viszont ha neked a kollégák által említett filmek nagy része nem top akkor néhány példa? Mindig jól jön ha több forrásból lehet meríteni.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
No.01
őstag
Nem mondom, h napi szinten olvasom a topicot, de azert heti 1x minimum ranezek. A legtobbetekrol az irasaitok alapjan v.mi sokkal, de sokkal szofisztikaltabb izles volt a fejemben, mint kialakult kep, de latom, h a nagy filmeknel rendre elokerulnek olyanok amik valoban nem rosszak, de, h azok lennenek a TOP?
(NEM, nem irok cimeket mert nem akarok flamet, inkabb csak leirtam a velemenyem)Midenesetre koszonom mindenkinek. Olvasni is jo ezeket foleg a topic "butordarabjaitol"
-
emiki6
veterán
-
somasz
addikt
Ajánlásotokra most láttam először a Sunshine-t, ha eltekintünk attól, hogy nyugodtan küldhettek volna ember nélküli hajót, tetszett.
Végülis teljesítettéka missziót, happy endről szó sem volt már akkor, amikor kiderült, hogy vissza nem tudnak jönni.
Mark Strongot pedig a hangjáról felismertem, büszke voltam magamra.A top listákba nevezném a Grand Budapest Hotelt, nekem az egyik legmeghatározóbb volt az utóbbi időben, furcsállom, hogy senki nem említette. Én eddig kb. hétszer láttam...
Wes Anderson pedig nálam ott ül Tarantino És Scorsese mellett. Fantastic Mr. Fox-ot is nevezném (nem feltétlen a top 5-be)Gran Torino-t sem írtátok, talán top 5-be nem érne fel, de nagyon szeretem. Ha választani kéne inkább a Million Dollar Baby menne Eastwoodtól. És egyébként is hülyeség a top 5.
In Bruges, imádom.Sosem felejtem, ahogy Bruges főterén söröztem a haverokkal, tökéletesen emlékeztető világítással. Ajánlom mindenkinek.
Hodejegerne pedig képviselheti Skandináviát, nagyon szerettem.
Szóval ez nem top 5, az lehetetlen, inkább ajánlás a többi mellé.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
emiki6
veterán
War Dogs
Még a Suicide Squad előtt láttam a trailerét és amolyan Jump Streetes vígjátéknak tűnt, egészen megtetszett, de igazából azárt néztem csak meg, mert a haverokat érdekelte, így elmentünk rá. Jól tettük!
Azt mondanám, "Igen! Végre egy jó vígjáték!", de ez nem igaz, mert a film csak annyira vígjáték, mint amennyire egy valós történeten alapuló film lehet, szóval nem igazán nevezhető vígjátéknak, csak részben, de akkoris, végre egy jó vígjáték! (Ebben meglepő módon még az alpári poénok is jók!) A jól megírt poénok mellett talán az teszi jóvá, amitől nem teljesen vígjáték, mégpedig az alap, a valós történet, ad neki komolyságot, súlyt.
Nos, ha filmet kerestek a hétre, ez jó lehet. Ha tetszett pl. a Jump Street, a Wall Street farkasa vagy a Pain & Gain, akkor szerintem érdemes megnézni. Szinkronosan is! (Szvsz kellemes a szinkron. )Sikerült 6x leírnom, hogy végjáték (7), remélem azért nem túl zavaró.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz FollowTheORI #91006 üzenetére
Na a Pandorum pl tetszett. De hát mindegy, ízlések és pofonok
Egy biztos, hogy utóbbi idők sci-fi-je nálam torony magasan az interstellar.
-
Dyingsoul
veterán
Bocsi most néztem az összefoglalóban hogy máshová kell írni ha elfelejtett filmet keresek. Esetleg ha tudna valaki segíteni megköszönném!
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
nagyúr
válasz TheProb #90988 üzenetére
Alapvetően a film hangulata az ami nagyon jó... De ha épp nem tudsz belemélyedni, akkor nem lesz jó élmény. Szerintem nálad most ez volt, nem tudtál rahangolódni.
A Pandorum is hasonló... Ha nincs meg a környezet, pl sötétített szoba, jó hang és kellően belemerülés a filmbe, akkor "nem jön át" és egy gagyi scifinek hat csak majd élményileg.
Amugy a zenéjét nem Hans Zimmer csinálta... A többieknek írom.
-
spammer
veterán
válasz szilva01 #91004 üzenetére
"Hasonló kiinduló témával"
Egyébként úgy (is) értettem, hogy mindkettő egy házban játszódik, pár szereplővel, mindkettő azzal operál, hogy a néző találgasson, mi történhet(ett) (rejtély), mindkettő feszültséget akar teremteni, mindkettő sötét film és hasonlók. Persze a két történet más és vannak műfaji eltérések is.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Mintha Sajmalan a legrosszabb időszakában oktatott volna egy amatőr filmes csoportot és kiadta volna feladatnak, hogy hozzanak össze egy thrillert. Na kb. ilyen ez a film. A nagy része dögunalom, nulla karakterek, próbál sejtelmes, baljós hangulattal operálni a "történet" folyamán, aztán próbál egy kis drámai szállal valami mélységet adni neki, csak hogy később egy öncélú, kliséhalmaz moslékká csapja össze. 100 perc az életemből, amit nem kapok vissza.
Hasonló kiinduló témával sokkal érdekesebb és jobb film a Coherence.
-
TheProb
veterán
válasz Criminal017 #90998 üzenetére
Én nagyon el akartam menni rá, de nem találtam senkit aki szintén rajongó lett volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest