Hirdetés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Midnight Special
Huh ez most nagyon bejott -
spammer
veterán
válasz Realradical #89497 üzenetére
De azért mások profitálhatnak belőle.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Realradical
őstag
válasz FollowTheORI #89496 üzenetére
Igen, mert a magyar törvények szerint nem profitálhatott volna a filmből, mivel az bűncselekményből származó haszon lett volna.
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
nagyúr
-
gerii
addikt
Arra kíváncsi lennék kap-e zsetont AA, és ha igen mennyit
-
Pitterix
őstag
válasz callmeakos #89484 üzenetére
Csatlakozom, minden szavaddal egyet értek. Buta róka és ravasz nyuszi nagyon cuki!
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
spiky03
veterán
válasz szekzol #89488 üzenetére
Függetlenség napja vagy a Tarzan.
Főleg ha az első rész tetszett. Kb ugyan az lesz csak több humorral, meg több/jobb CGI-vel.
A Tarzan meg szerintem sem olyan rossz, mint ahogy sokan lehúzták. Igaz abban néhol fura a CGI, de amúgy rendben van.A többi film az otthonnézős, legalábbis nekem.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
nagyúr
-
szekzol
tag
Szerintetek melyiket lenne érdemes moziban megnézni? A feleségemmel holnap estére tervezzük:
- A Függetlenség napja - Feltámadás (az első rész tetszett)
- Jégkorszak: A nagy bumm (sokadik bőr, már nem is tudom hol tart, bár a feleségem megnézné)
- Mike és Dave esküvőhöz csajt keres (esetleg otthon nézős)
- Szemfényvesztők 2 (már az elsőtől sem voltam elájulva)
- Tarzan legendája
- Életem NAGY szerelme (francia vígjáték) (mostanában a francia filmek sokszor jobban bejönnek mint az amerikaiak pl: Életrevalók, Belier család, Bazi nagy francia lagzik stb.)Én a Tarzan felé hajlok, bár nagyon sok jót nem olvastam róla (a könyveket régen olvastam). Nem várok tőle Avatar minőséget - ami nagyon tetszett nekünk - de valami hasonló kikapcsolódást várnék. Sajnálom, hogy a dzsungel könyvét nem néztük meg nemrég.
-
Bad Pritt
félisten
Nem olvastam a könyvet, elvileg baromi jó meg szépen van illusztrálva. Az előzetes elég sok korábbi gyerekekről szóló filmet megidéz, de tagadhatatlanul hangulata... nos, az van.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
devil-k
nagyúr
A tenger szívében
In the Heart of the Sea5/10
Számomra egy olyan tipikus közepes film. Minden ami benne volt, már láthattuk más filmekben is évekkel ezelőtt. Semmi újdonságot nem hozott. A magasztos erkölcsi mondanivaló is csak középszerűre sikeredett, nem hozott áttörést. Az operatőri munka és a képi világ tetszetős.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Dilikutya
félisten
Angliában élő ismerős már látta a Szellemirtókat: Engem annyira nem zavart, hogy a trailer a legtöbb dislike-ot kapta, és a trágya zenei feldolgozás sem szegte kedvem
A film egy 5/10 pici jóindulattal. Pedig jól indul, mert szép lassan vezetik fel a Szellemírtók megalakulását (a logó megalkotása egy remek jelenet). De utána mintha azt mondták volna a készítők, hogy : "Ú vazze,mindjárt itt a premier, gyorsan dobjuk össze a filmet,mert szorít az idő!"
Sajnos a fináléra már csak látvány jutott, semmi más. Erőtlen, ötlettelen, semmilyen.
Humor van, tény, hogy 90%-ban Chris Hemsworth-nak köszönhetőek, de legalább viccesek, mert a lányok sajnos nem azok. A szőke csaj, Holtzmann borzasztóan idegesítő karakter, egyszerűen gáz.
Nah mindegy, van sok rövid cameo, mondanom sem kell kiktől de meglepetések is voltak,mint pl. Ozzy Osbourne.Szerencsére az eredeti zene is belekerült,nem csak az új moslék, a soundtrack felejthető.
A 3D most REAL D 3D volt. Csodálkoztam az elején, hogy miért van valamennyi levágva a kép alsó és felső részéből. Na azon a fekete részen sokszor belement a filmes effekt,mint pl. lézer, ektoplazma, egyebek. Egész fasza 3D effektek voltak.
Stáblista után van jelenet, de akik megvártak mind egymást kérdezgették, hogy kiről is volt szó abban a pár másodperces jelenetben...Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
callmeakos
veterán
Zootropolis
Sejtettem hogy tetszeni fog, a trailerek is tetszettek, a visszhangja is jó volt a filmnek, és nem is kaptam mást. Imádtam minden egyes percét. Hihetetlenül reflexív, tele van mondanivalóval, mint például a nagyvárosi életről, az evolúcióról, a faji hovatartozásról, az előítéletességről és még sorolhatnám. Azért az nagyon kemény hogy az ilyen fontos mondanivalókat sorra animációs filmekben kapjuk meg (példának okáért mondjuk az Inside Out). A poénok jók, nagyon sokszor felnevettem, és a szinkron.... na azon besírtam. Valamiért úgy döntöttem hogy ezt most szinkronosan nézem és gyerekek, seírtam. Szóval amikor a hírbemondók megszólalnak az Erős-SZellő páros hangján, vagy a titkosügynök kos Kautzky Armandként.... Zseniális
A vége kicsit mézesmázas lett, de egy gyerekfilmtől ez nagy gáz.9/10
All→M8
-
gerii
addikt
Lesz Fűrész 8 !!!!!!!44!
-
Pearce
aktív tag
Teaser-trailer a Whiplash rendezőjének új filmjéhez + Gosling és Emma Stone: La La Land Official Trailer - Teaser (2016)
Zack Snyder, Geoff Johns and Allan Heinberg Wrote The ‘Wonder Woman’ Movie?!
-
Bad Pritt
félisten
A Legendary Pokemon filmet akar csinálni. Ez kivételesen egy olyan ötlet, amiben elég nagy potenciál van, ha nem bután állnak hozzá. Az eddigi pletykák szerint a Power Rangers-t is komolyan veszik és komoly filmet akarnak (még a Sötét lovagot is volt merszük megemlíteni ).
Pokemonból bírnék egy ilyen Jurassic Park 2-szerű sztorit, autóval meg szigonnyal felszerelt pokemon vadászokkal, meg a jófiúkkal, akik pokelabdával tolják az ipart és védik a vadvilágot.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Dilikutya
félisten
-
dokee78
félisten
válasz radi8tor #89471 üzenetére
Van ebből egy Francia,bár nem láttam,nem tűnik rossznak!
La belle et la bêteMost látom a The Little Prince-ben Cassel adta a Róka hangját.
-
radi8tor
MODERÁTOR
A szépség és a szörnyeteg - magyar nyelvű előzetes azoknak, akik ezt várták.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Dilikutya
félisten
válasz devil-k #89466 üzenetére
Majd, ha a Disney ezt is megveszi, jöhetnek kétévente a folytatások Voldemort utódaival, a köztes időben meg a Hagrid eredetfilm, Voldemort gyerekkora, meg a patkánnyá változott fazon patkányévei. Meg persze Harry szüleinek találkozása, és egy Dobby spin-off.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
eeXaa
addikt
Warcraft 2016
..ez sem volt rossz, bàr az elejét elég erőltetettnek éreztem, plusz egy csomószor eszembe jutott az avatar is, azért jól szórakoztam... itt azért kiváncsi lettem, mi lesz majd a folytatásban.... -
Tibiajax
nagyúr
no, még mindig a hirtelen emelkedős majd ember nyomáskülönbség miatt kipukkanós keresésemhez:
sajnos, egyelőre eredménytelen, nem találom, melyik film volt az
Sphere
The Abyss
Leviathan
Háborgó mélység
Mélytengeri szörnyetegkilőve, azokban nincs ez.
itt van előttem pedig a jelenet.. a film nem volt régi (~20évnél fiatalabb), a gyerek ült egy gömbszerű kabinban és húzott felfele. aztán szétdurrant lassan a teste szegénynek. nem biztos h a film végén volt egyébként, lehet hamarabb már, ami biztos, h menekült a többiek vagy valami más rém elől, sürgős volt mindenképp a dolga, ezért is szart a nyomáskiegyenlítésre. aztán ráfázott. a kamera mutatta szépen, ahogy szépen elkezdett vérezni, majd szétrepedni
nem hiszem el, h nem találom meg ezt a nyűves filmet -
spammer
veterán
válasz devil-k #89451 üzenetére
Azt, hogy hozzá ne merjenek nyúlni a HP-hez. A hiányosságaik ellenére szerethető filmek voltak. A HP egyébként szép volt, jó volt, ennyi volt, köszönjük (nem kellene piszkálni semmilyen módon a továbbiakban). Ekkora terjedelmet amúgy is csak sok évados sorozatban lehetne rendesen feldolgozni.
-
Jim-X
őstag
válasz Tibiajax #89437 üzenetére
En ilyenkor amikor racuppanok a temara (szabadtudos merules, buvarkodas...especially in summer time ) alap A nagy kekseg
Melyseg titka ugye kotelezo darab (amugy is)
Ferfibecsulet nalam alapEs hardcore freedivereknek:The Greater Meaning of Water
The Freediver(#89441) atike :Tenyleg a mai fejemmel vicces, de en meg mindig szeretem
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
devil-k
nagyúr
Ti mit szólnátok egy Harry Potter 1 remake-hez?
(#89452) radi8tor1
Igen, ez várós is, nem kicsit.Most olvasom a HP1 könyvet és eszembe jutott valami: Miért hagytak ki ennyi mindent?
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
spammer
veterán
Szerintem a Zodiákus a legjobb krimi témában, a Hetedik mellett. Meg az utóbbi időkből még a Fogságban (Prisoners) volt mlg elég korrekt darab. Egy megtekintést talán a Gone Girl is megér, meg régebbről a Gone Baby Gone. Ha sorozat is érdekel, akkor ezt ajánlom: The Killing (4 évad), de a sorozatos topikban tudunk még ajánlani.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Allegiant kérdés:
a végén akkor most mégsem lettek szabadok? David ott állt mellettük és figyelte őket. Maradtak benne a kísérletben? -
xors
senior tag
válasz genndy #89435 üzenetére
& Realradical
úúú nagyon jókat mondtatok ahogy nézegetem őket, nem is tudom mivel indítsak
Már kezdtem kifogyni a filmekből, ezek a mai akciófilmnek és thrillernek mondott marhaságokpedig már untatnak. Talán ami újabb, és nagyon megfogott, az Az árva című film volt, de azt még én is durvának tartottam, a sok száz horror után is amiket már láttam. -
dokee78
félisten
-
atike
nagyúr
Nagyon ko a Véres játék... Pedig mennyire tetszett sok évvel ezelőtt... Most meg nevetek olyanokat... Klasszikus.
-
emiki6
veterán
Hardcore Henry megjelent Digital HD-ban.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Dilikutya
félisten
Hoppá! Első világháborús magyar akciófilm készül!
A Szürke senkik egy első világháborús történet egy K.U.K. felderítőcsapatról, amely öngyilkos küldetésben, ellenséges vonalak mögött kísérel meg megsemmisíteni egy korabeli olasz kommunikációs központot. Írta Köbli Norbert, rendezte Kovács István, producer Lajos Tamás. A címbéli szürke senkiket Trill Zsolt, Molnár Levente, Keszég László, Björn Freiberg és Kovács S. József alakítják. Bemutató ősszel.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Dilikutya #89436 üzenetére
ja ja, mindenképp rájuk nézek. most így a nyaralásos búvárkodásaim nyomán kicsit rácuppantam a témára..
igaz, én csak másfél méterig jutottam a felszíntől lefele, utána vissza kellett mindig jönnöm, mert vagy beparáztam épp egy halrajtól, mert azt hittem cápa vagy mérges rája, vagy csak éppen nem kaptam levegőt -
Dilikutya
félisten
válasz Tibiajax #89404 üzenetére
Belenéztem a két tippembe, egyik sem jött be. Ugyanakkor, ha még nem láttad őket, érdemes megnézni, jó kis mélytengeri mókák. A Mélytengeri szörnyetegben a szörnyike egész pofásan néz ki.
-
addikt
-
xors
senior tag
Hali!
Valami jó thriller-horror-crime filmet keresek ilyen igazi 90es évekbelit. Szökevény, Se7en, Bárányok hallgatnak, Szigorúan Bizalmas amikre emlékszem, és tetszettek nagyon. -
Dilikutya
félisten
Még egyszer mondom, más, rossz filmektől nem lesz jobb ez a rossz film sem. De mondjuk a te értékrended eleve szembemegy a maradék 99,9999~ % értékrendjével. Akinek az Alien vs Predator is jó film...
-
-
Dilikutya
félisten
Nem. Egy szuperhősös filmdömping sem tesz kiemelkedővé egy szar filmet. És mivel csak évi pár szuperhős film van, így az arányok sem olyan rosszak, és dömpingről sem beszélhetünk, tekintettel arra, mennyi film készül.
-
eeXaa
addikt
válasz Dilikutya #89426 üzenetére
Én viszont úgy gondolom hogy a rengeteg szuperhősös univerzumos tucat akciófilmek mellett kifejezetten kiemelkedő egy egy ilyen alkotás... nem vártam túl sokat én sem amikor elöszőr szóba jött, de minden téren pozitívan csalódtam, míg ezt nem igazán mondhatom el úgy általában a blockbuster hájpolt filmekről..
A huntsmant is ezért vállaltam be, és nem lett csalódás a végén..[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Nyilván a bevételek nem mindig állnak arányban a film minőségével, erre rossz film/sok bevétel és jó film/bukás esetében is van bőven példa. Meg persze ott vannak az ilyen gyenge filmek, ahol megérdemelten nem jön be még a gyártási költség sem. Tényleg gyenge film, nem szar, csak gyenge. Elég rossz, hogy ne szórakoztasson, de nem elég szar, hogy végigröhöghessem. A sztori nem tud lekötni, a karakterek teljesen érdektelenek, különösen a főszereplő szerelmespár, pedig kulcsfontosságúak a történetben. Gerard Butler újra eljátssza Leónidaszt, csak gonoszban, Hórusz meg szintén semmilyen. Fölösleges volt Bryan Brown Ozirisznek, hogy az elején meghaljon, és Geoffrey Rush-ra is elég gagyi szerepet bíztak. És ennek tetejébe a látvány is elég mű, és fölöslegesen túltolták a CGI-t már egy sima sivatagnál is.
-
marilllyo
veterán
válasz Dilikutya #89421 üzenetére
Az ilyen filmektől igazából mi mást is vár az ember. Már a trailere is borzalmas volt. Tényleg úgy ültem le elé, hogy ez valami katasztrófa lesz.
DE! ....amennyire rosszra számítottam...annyira nem volt rossz. Elszórakoztam alatta.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
eeXaa
addikt
válasz Dilikutya #89421 üzenetére
...ha nem is mérnénk semmihez, pont akkor is megállná a helyét... szerintem a GofE minden tekintetben egy jó film... nem mestermű, de azért jóval több, mint egy "éppen meglehetett nézni" kategória.... az meg hogy megbukott, semmit sem jelent, max. a moziba járók igénytelenségét, mertugye ha fizet akkor kapjon is mán olyat amilyet elvárna... ott van pl. a John Carter... a dizni legnagyobb bukása, és egyben a legnagyszerűbb produkciója..
-
Dilikutya
félisten
Kicsavart mitológia, rossz színészek, pocsék párbeszédek, volt-e egyáltalán forgatókönyv... a CGI pedig iszonyat mű, még a sivatag is bitekből van, ráadásul végig olyan gagyi, természetellenes a látvány. Teljesen megérdemelten bukott meg.
Miért kéne bármihez is mérni? Attól még nem lesz jobb. Egyébként látványos, jó fantasy a Gyűrűk urán kívül nem nagyon rémlik az utóbbi jó pár évből. Nem, a két titános nem jó. Legalábbis az első biztos nem, a másodikat emiatt meg se néztem.[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
The huntsman winters war
...nekem stílusban eléggé hasonlít a Gods of egypt-hoz, habár nem volt annyira jó mint az, nekem ez is nagyon tetszett... és hála az égnek hogy kihagyták az univerzum legborzalmasabb szinésznőjécskét belőle.. -
Dilikutya
félisten
válasz Tibiajax #89414 üzenetére
Nekem valamiért a Mélytengeri szörnyeteg rémlik. Illetve van még egy tippem, a Hasadék, ha hazamegyek, belenézek mindkettőbe. A Leviathan-t még nem láttam, de ott van a tervezettek között, pont ez a két film anno meghozta a kedvem ezekhez a mélytengeri szörnyes filmekhez. A mélység titka nem jött be, de szerintem nem is annak a végén van, amit írtál. Nem tetszettek benne az idegenek, Cameron már akkor elkezdett nyáladzani.
-
gerii
addikt
Vagy a Háborgó mélység (cápás). - ezt meg is nézem este.
Tegnap Ötödik elem volt soron, még mindig baromi jó film Zöld?
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Mintha: Mélytengeri szörnyeteg.
-
marilllyo
veterán
Szerintem is jó film.
"Mind megfogunk halni."
-Azt mondtad, hogy mind meghalunk?! Ezt, hogy értetted?
-Hát...ha túlélnénk akkor elmondtuk volna másoknak és a jövőben már tudnának a dolog létezéséről.Nem emlékszem pontosan az idézetre....de ez egy okos gondolat volt a filmben ami megmaradt.
Meg azért a film végén az izgalom nagyon erős.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Tibiajax
nagyúr
A gömb.
hd,szinkron
imdb 6.0, hagyjuk már.. ez a kis klausztofób thriller sokkal jobb mint 6pont, korrekt és élvezetes mélytengeri vízió jó színészekkel, jó szinkronhangokkal. aki egy jó kis villámsci-fi-t akar magának az estére -és még nem látta volna- , nosza
10/8viszont kérnék segítséget is ezúttal
keresem azt a filmet, ami szintén tenger/óceán mélyén játszódik és már nem emlékszem a tartalmára pontosan, csak a végére, amikor a kabinnal a hosszú idő után ugye végre feljönnek a felszínre sorban. először valaki sietve jön fel (talán egy néger csávó, aki menekül a többi elől) és a hirtelen nyomáskülönbség miatt szétrobban, míg a többi túlélő főszereplő már lassabban csinálja meg ugyanezt és így ők felérnek a felszínre.
azt hittem alapból h a gömb végén volt/lesz ez - azért is raktam be újra, majd 20 év után a filmet h újranézzem- de nem ebben volt köszi előre is, ha valaki tud segíteni -
spammer
veterán
Én ma már azon lepődök meg, hogy kivágták. Amennyire elkezdték nyomatni a témát már egyre több filmben/sorozatban. Pedig rendkívül fontos lett volna egy homár Tarzan, szivárványos zászlóból kellett volna gatyát csinálni neki.
-
atike
nagyúr
Erre mit lehet mondani....?
Nem tetszett a tesztközönségnek - csoda...?
Tartzan legendája - meleg csók is lett volna benne eredetileg... A rendező szerette volna...
-
Magnum_
nagyúr
Függetlenség napja, 2. rész.
Zseniális. Imádtam, nem untam. Emmerich - német létére - annyira érzi az amerikai túlcsordult patriotizmust, hogy le a kalappal.
kedvenc részem az volt, amikor az executor leszállt és PONT a fehér ház falánál állt meg, így az állva maradt.
20 év múlva jöhet a 3. rész.I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest