Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitterix
őstag
válasz
üzenetére
Akkor Te is moziban nézed velem együtt?
A trailer után én ihletet kaptam, hogy játsszak vele, mondjuk nekem a 2. része tetszett a legjobban.
De jó lesz majd a footmaneket nézni, ahogy rohangálnak, miközben a Gruntok verik a fejüket.
Ha már így előjött, a miből lehetne film, én meglepő módon egy jó kis L.L.L. könyvet néznék meg filmen.
Játékból mondjuk a Heroes sorozat. -
spiky03
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
+1
Támogatom
Azt én is megnézném.
-
-
cyberkind
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hajjaj, ez is igaz, eszméletlen egy jó széria az is, de hát nincs évente fosva úgyhogy bebuktuk, az AC-t ezért se várom mert már nyomokban se tartalmaz semmi értelmeset mint a régebbiek.
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
engem a Fallout film érdekelne, igaz bár az a játék anno pont a Mad ax hatására jött létre szal 22-esbe futottam... de akkor is, Brotherhood of Steel mennyire menő lenne vásznon.

-
-
cyberkind
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Az tény hogy a MW a CoD-ok legjava, de még így is szar rengeteg játékhoz képest, az említett Dead Space-hez meg aztán főleg.
Ja és a Mass Effect... -
atike
nagyúr
Mad Max Fury Road vs Mad Max Trilogy
Érdekes...

-
-
atike
nagyúr
-
törölt tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Inkább csinálnának egy Dead Space mozit. Vagy hármat.

-
Pearce
aktív tag
"2017/2018-ban jön a CALL OF DUTY mozifilm!!!!" - via Geekz
-
ígyvanferi
addikt
Segítség, karácsony! Steve Martin-os bolondozás.
-
Magnum_
nagyúr
-
-
Magnum_
nagyúr
A Hangya sokkal jobb volt, mint barmelyik Avengers, vagy Vazsember. Szerintem.
-
PuMbA
titán
Tudtok mondani jó karácsonyi vígjáték filmeket? Karácsonyi vakáción (National Lampoon's Christmas Vacation) kívül

-
Azért hihetetlen, hogy néhány szakértő mit kielemez ebből a két percből.....

-
Bicskás
senior tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Hát pedig a videó alapján nagyon úgy tűnik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rétisün
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
"miert is szeret bele a csavo az ork csajba"
miért szeretnek egymásba a törp meg a tünde a hobbitban? ezek már csak ilyen fura lények

-
-
She's Funny That Way és Danny Collins c. filmet nézte valaki szinkronosan?
Megtudná valaki mondani hogy a szinkron miért ennyire torz végig? rosszabb mintha moziból vették volna fel. Egyszerűen 2 percnél nem bírtam tovább, rendesen felzaklatott, mintha vödörből szólna az egész

(mielőtt bárki kérdezné tömörítetlen anyagot néztem, vagyis próbáltam nézni
) -
gerii
addikt
Nem volt rossz ez a Bond film, a kritikusok hülyék. Kicsit hosszú volt, az egyes jeleneteket, főleg az átvezetőket jól kinyújtották, nem volt kapkodás sehol, talán ezért érezni egy kicsit vérszegénynek, de nekem tetszett, nálam a Skyfallt veri (abban a szökéses, londoni rész egy ritka nagy baromság volt).
Valaki írta hogy a zenéje szar, nos hát igen, a főcímen kívül teljesen semmilyen.
Az első jelenet nagyon jó lett, míg az Astonos lett talán a leggyengébb, nem is értem hogy törtek össze vagy 7 kocsit, dögunalom volt az a rész. -
törölt tag
Lehet LOTR utánérzés, de egyes CGI-s jelenetek engem teljesen a játékra emlékeztetnek. Rendezőtől (is) függ, ki hogyan álmodja meg a vizuális megjelenítést. De néhány vágókép teljesen a játékból jött.
Lehet egyet (nem) érteni, de ne kezdjük már a fújolást egy trailer alapján. Azt gondolná az ember, hogy 2015-ben (végén) intelligensebbek az emberek. Hát nagyon nem.
Akinek nem inge...szerk: a magyar fordítás/szinkron meg egyenesen borzasztó...szorri (dehogy szorri, shame, pity)
Találd meg e vadakat...pffJa és Avatar utánérzés? Senkinek? Nem? Biztos?

-
callmeakos
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Bicskás
üzenetére
Nem égetünk meg, de ez szimplán hülyeség.
A trailer alapján sikerült tipikus hollywoodi módon (persze hogy máshogy) megközelíteni a történetet: klisék, kiszámíthatóság, csöpögés. Reméljük egészében már nem ilyen lesz a hatása, és komplex sztorit kapunk, nem csak a: - Szövetkezzünk a közös ellenség ellen!, - Elárultad a saját fajtád! és persze valami szerelmi szál, amiről szólni fog. A sok-sok régi emlék miatt nyilván én is moziban nézem majd.
(#75752) noxwill: szinkronos?
-
Magnum_
nagyúr
Ant-man vagy Uncle? :-)
-
callmeakos
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Nem Pontosan nekem is ez jutott eszembe. Megnézem mondjuk a WoW: Cataclysm "trailerét" még mindig a hideg a hátamon még úgy is, hogy nem játszok a WoW-al. Ez viszont annyira semmilyen, hogy a szinkronos előzetes alatt amit néztem, jobban elvoltam azzal foglalva, hogy Fekete Ernőt hallván csak Tony Stark jut az eszembe. Ez meg egy ilyen kaliberű film első előzetesénél szerintem gáz.
-
gyuromoj
veterán
-
batai15
félisten
ha már ébred az erő, akkor r2d2 merre van? c3po benne van a trailerbe .. remélem nem "hótt" meg szegény.
-
gyuromoj
veterán
-
devil-k
nagyúr
Mission: Impossible - Titkos nemzet
Mission: Impossible - Rogue Nation7/10
Jó "vót", de semmi extra. James Bond alternatíva.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
callmeakos
üzenetére
instagram gyanúst olvastam 2x is...
-
gyuromoj
veterán
-
-
BITBOYS
addikt
Valami hiányzik a képről
Spoiler!!!44!4!!! -
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Pearce
üzenetére
En tsztelettel megallapitom, hogy - a magam reszerol- Tarantinonak van 1 tenyleg zsenialis es 2 tobbszor is megnezheto filmje. Ponyva, Jackie es Kutyaszoritoban. A tobbi filmjet is lattam 1x, eleg is volt. Szerintetek ez az uj filmje lesz annyira cool, mint a 90es evek kozepen elkapott 3 jo filmje
-
Pearce
aktív tag
Burton csak producer.
Más:
THE HATEFUL EIGHT - Official Trailer - új trailer, bár ennek valahogy nincs ritmusa, de a film ettől függetlenül is várós.
American Hero Official Trailer #1 (2015) - ez pedig elég jónak tűnik
-
atike
nagyúr
Alice Through the Looking Glass first look / trailer / vagymi
Tim Burton az Tim Burton... Nagyon kész...
Johnny Depp, Helene Bonham Carter, .. Jó lesz ez. -
dokee78
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pohár
félisten
-
atike
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
Köszi.... Nem a nyíl észrevételével volt gond....
Ja, rá is kattintottam.... 
-
zoltanz
nagyúr
Nekem ez kedvenc Halloween es jelmezem: (mystic x-man)

[link] -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Kevesebb hűha volt benne, mint a legújabb Mission Impossible-ben?
-
atike
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nekem csak az első töltődött be, de nem jött be...

-
-
atike
nagyúr
Csak nekem nem jön be rendesen?
Képek a Harry Potter előzményfilmből...
-
Dilikutya
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Jó nagy hülyeség. Egy Bond filmbe egyébként se várok több robbanást, dugást, szerintem a vodka-martiniből is elég neki. Újabb gonosz, újabb világuralmi tervek, Bond meg rúgja seggbe. Mindig is erről szólt, sose emelte a tétet egyik film se, se látványban, se történetben, még csak csavarok se voltak jellemzőek. Nem derült ki Blofeld-ről, hogy Bond testvére lenne.

Pl. a Die Hard-nál nekem már sok is volt, amikor egy F-35 prototípus kergette John McLane-t az autópályán, teljesen értelmetlen ez a mindig többet, nagyobbat. Egy szórakoztató film szórakoztat akkor is, ha csak ugyanannyi kocsi törik össze benne, mint az előző részben, de az egyel kevesebb is kibírható. De az emberek jó része gyökér, tudom, csak hajszolni, hajszolni, hajszolni.
-
válasz
Dyrtyho
üzenetére
Volt már ilyen előtte is... (mármint hogy rákosok előtte láthatták, talán épp SW is, Phantom Menace, meg ep.3. is rémlik hogy volt egy ilyen sztori előtte, meg talán Star Trek ami így homályosan rémlik.)
Amugy jah, követek pár filmes yt-talk showt és amikor bejelentették hogy 2020-ig meg utána is lesznek filmek, páran viccelték is, hogy most már csak meg kell élni addig hogy láthasd is mindet.
Marvel Uni dettó.

-
válasz
Dilikutya
üzenetére
Hát nem csak a tini, a kritikusok jórésze is mindig többet és jobbat vár, vagy legalább ugyanolyat.
Ezzel csak az a baj, hogy nagyon soknál úgy van mintha ez valami magasugró verseny lenne folyamatosan, és jönnek a jobbnál jobb filmek amik egyre fentebb és fentebb tolják ügye a lécet náluk és ehhez mérnek mindig nagyon sokan. Szóval nem mindig nulláról indul a léc, vagy egy adott jó szinvonalról, hanem már eleve magasan van ahova az előzőek feltolták, és mindig nagyobbat kell megugrani hogy átjusson vagy legalább megérintse az ingerküszöböt.
Aztán jön egy film ami gyengébb picit és nem üti meg azt, akkor az egyből gyalázatos földbedöngölni való sz*r... ilyenkor jönnek ezek a lehúzós kritikák egyre gyakrabban. Néha tök alaptalanul.

Néha meg van valami beteges szerelem, vagy az ilyet még nem láttunk ezért zseniálisan csodálatosan jó ügye, és akkor mindegy mennyire nem jó valójában a film, mindenki mintha kötelező lenne ugyanazt a dicshimnuszt kezdi el tolni... tök érthetetlenül.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- ÚJ Macbook Air 15" - M4, 256gb/16gb
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Költő kérdés)

... remelem a story nem egy klasszikus klise halmaz lesz.