Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ha valakit érdekel élőben lehet majd nézni a vörös szőnyeges US premiert ma éjjel: Visit StarWars.com at 5:30 p.m. PT (8:30 p.m. ET) - 02:30 magyar idő
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
pohár
félisten
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
pohár
félisten
válasz K Norbi #77586 üzenetére
én már csak a rendező személye miatt is bízok a filmben, a trailerek csak megerősítettek ebben a hitemben
de soká lesz még szombat délután...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dilikutya
félisten
válasz K Norbi #77586 üzenetére
4 nap 5 óra 14 perc és kezdődik az én vetítésem is.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
pohár
félisten
válasz K Norbi #77581 üzenetére
elsőt is moziban láttam, ennél is így teszek mindenképp
egy ilyet mindenképp be kell szerezzek
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
devil-k
nagyúr
válasz callmeakos #77583 üzenetére
Kicsit tartok. A 2. résznek a rendezője semmi érdemlegeset nem csinált eddig... de úgy látom, hogy Justin Bieber-t szereti.
- mozi bolondéria -
-
K Norbi
addikt
Sziasztok! örülök hogy rátaláltam erre a topicra
Várós film Szemfényvesztők 2 magyar szinkronos előzetes[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
maugli, és ő is? a mozikban 2016ban
margotot én is megmajomkodnám, kivűl-belül :p
[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
Nem bírtam végignézni. Max negyed órát bírtam, aztán belepörgettem, majd vége.
Ez szerintem-nekem egy förmedvény.4/10
Amanda S. miatt a 4 pont
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
gyuromoj
veterán
A Függetlenség napja 2 – Ezért nem lesz benne Will Smith karaktere
Tovább csúszhatnak az Avatar folytatások
Az Aljas nyolcas, mint Django-folytatás?[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
Angolul azért elég kemény téma, de szerintem még magyarul is. Tisztelem azokat, akik megértik első nekifutásra valamilyen nyelven.
Régen én sem szerettem, de már igen. Ugyanez van a sci-fivel is. Régen utáltam, ma már nem. Változik az ember,.
(#77571) Dilikutya
Nehéz véleményt alkotni úgy, hogy alap tanokat, műveket nem ismersz. Ez olyan, mintha úgy akarnál szakács lenni, hogy nem tanulod meg az alapokat, nem tanulod meg, hogy kell levest készíteni, mert téged csak a főételek érdekelnek. S nem is az a baj, hogy nem láttad vagy nem akarod, hanem az a vérlázító, hogy kategorikusan kijelented, hogy ezek sz*r filmek, semmirevalóak.(#77572) atike
A Csillagok között mindig is sci-fi vót', nem?(#77574) Dilikutya
Közvetlenül biztos nem, csak közvetve, célozgatva.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Dilikutya
félisten
válasz Tibiajax #77568 üzenetére
Attól, hogy vezeti az imdb pontlistát, és mindenki leborul előtte, még nem fogok kedvet kapni hozzá. Egész egyszerűen nem érdekel már a téma, sztori sem. Ahogyan egyetlen más dráma sem. Én szórakozni ülök le filmet nézni.
De legalább az U.N.C.L.E. emberét láttam, és tetszett, ha már illik bírni azt, amit mindenki. De az utóbbi két film, ami láttam, a Halálfolyó (Michael Dudikoff, Donald Pleasance, Robert Vaughn, Herbert) és a Keoma (Franco Nero) volt, nem azt nézem, amit illik, kötelező, meg mások szeretik, hanem megyek a magam feje után.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ben11
őstag
válasz devil-k #77565 üzenetére
Nem bírtam kivárni, így belekezdtem angolul. A fekete lyukak tárgyalásánál már kezd nehézkes lenni, te nagyon tetszik. Ebből látszik mennyire professzionálisan álltak az egész filmhez.
Bár én képtelen vagyok megnézni A Gyűrűk Urát (egyszerűen nem szeretem a fantasy-kat), ettől még elismerem, hogy kiemelkedő alkotás, ha egyszer ennyi embert megmozgat.
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
Exkluzív bepillantás Christopher Nolan Csillagok között című filmjének tudományos hátterébe.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
w333
félisten
-
hoffman_
nagyúr
válasz Dilikutya #77561 üzenetére
az, hogy te mire tartod, egy szubjektív vélemény. semmi több. realisztikus, a te szemszögedből. mások szemszögéből nem feltétlen az, legalábbis ha valóban tisztában vagy a fajsúlyos szó jelentésével. ezt cáfolni merő butaság. tömegeket mozgatott meg, hatalmas rajongótábora van és filmes körökben is kedvelt alkotás lett, sok esetben szakértői szemmel is. ebbe bele lehet kötni, esetleg átlagos vagy épp rossz filmnek ítélni, de azt kijelenteni, hogy nem fajsúlyos, nos, öngól.
akárcsak a Gyűrűk Ura. példaértékű alkotás a maga nemében. lehet szeretni, vagy nem szeretni, de szintén ráaggatni, hogy nem fajsúlyos, szerény véleményem szerint, nevetséges.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Dilikutya
félisten
válasz devil-k #77547 üzenetére
A Tim Burton féle Batman-ban sincs több képtelenség. Még a vigyorex sem az.
A Gyűrűk ura is ekörül van, mégsem mondanám fajsúlyosnak, kutya közönséges popcorn mozi, fantasy. A Nolan filmek ugyanúgy csak akciófilmek. Tudom a tyúkszemére lépek sokaknak, de én akkor sem tartom többnek egy jó akciófilmnél, semmi súlyos, fajsúlyos, vagy mélyebb nincs bennük.
-
nagyúr
-
w333
félisten
Akit érdekel ... TV2(HD) most kezdődött a Prometheus
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
callmeakos
veterán
válasz gyuromoj #77548 üzenetére
Eléggé monumentális, már már indokolatlanul is Persze érthető hogy az idegenek kicsit bepöccentek azon a vérprimitív vírusos trollkodáson
Nem tudom mit mondjak, mert az első rész az, aminek sose akartam folytatást. A látvánnyal nem lesz gond, majd meglátjuk. De azért nem nyugodtam meg.All→M8
-
Bad Pritt
félisten
válasz cyberkind #77551 üzenetére
Szigorúan véve nem is volt rajta gatya. Legalábbis kívül semmiképp, hacsak azt a szuszpenzort nem vesszük annak.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
cyberkind
félisten
válasz Dilikutya #77514 üzenetére
A valaha készült legjobb Batman film, és a 2. legjobb Batman film ha az animációsokat is nézzük, az tény hogy a külső gatya egy vicc, legalább ennyiben frissülhetne a ruha.
(#77552) HáGé
Még mindig az Arkham Knight-ban a legjobb a ruhája, de valahogy felfrissíthetnék ezt is úgy mint Superman-nél.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
Elsőre nem hozott lázba.
(#77549) HáGé
Eléggé B kategóriás érzésem van... pedig az elsőt részt nagyon bírtam.[ Szerkesztve ]
-
-
vj0c1
aktív tag
üdv
tudtok ajánlani az ex maxcinához hasonló számtech/MI témakörrel foglalkozó fimeket? lehetőleg az utóbbi évekből érdekelne, ha akad..
köszi!"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
w333
félisten
Hát ez meg mi ... Mad Max koppintás ? biztosan jó lehet (IMDb *2.7)
(#77542) pohár
Nem értem ezeket a sok Trailereket, max 2-3 de ne legyen már több ... lassan összevágom a trailereket és készen is van a film
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
pohár
félisten
2. Deadpool trailer karácsonykor fog jönni, ami nekünk már 26-a hajnal lesz (feltéve, ha korai meccsek lesznek aznap, akkor még este/éjjel mi is láthatjuk)
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz #54715584 #77538 üzenetére
másnak sem lehet spoileres, abban mi a spoiler, hogy megtudja, hogy Amerikában milyen TRAILEREK fognak menni film előtt?
ez már a spoilerfóbia erős túltolása
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz radi8tor #77534 üzenetére
ami valószínűleg csak a doboza, amiben küldték
ez a spoilermánia az őrületbe kerget, bár a GoT topikban a legelviselhetetlenebb, minden szart abba raknakorichalcos... lehet annak nincs még IMAX-es trailere, csak sima
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
SW7 IMAX 3D pack spoileres, benne vannak a film előtti trailerek is.
[link][ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz Dilikutya #77512 üzenetére
He. Felreerted. Rosszul foglmaztam sorry. Engem erdekelt volna a spoiler, azt szerettem volna, ha leirja.
En nem vagyok annyira a spoilerek ellen, mint ti
Amugy is gyenge lesz a SW szerintem. Amugy termeszetesen 2het mulva megnezem moziban.A TDK kritikad miatt meg haragszom rad
I humbly and respectfully decline™
-
félisten
-
emiki6
veterán
válasz FoxiestFox #77523 üzenetére
Sosem elég, ez már a topik szerves, megfelelő helyzetekben ismétlődő rész.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz FoxiestFox #77523 üzenetére
Én vágtam mire gondoltál, de nem akartam külön újra ezt beírni.
Live-Die-Respawn
-
Dilikutya
félisten
válasz maajsz #77519 üzenetére
Ezért nem kellett volna Kétarcot belevenni. Másrészt ez a film épp csak annyira realisztikus, mint az összes többi Batman, legfeljebb csak úgy tálalta Nolan, hogy elhidd, ez valóságosabb. De attól még nem az. A szuperhős téma alapból kizár mindenfajta realitást, és bolond, aki mégis azt keresi egy filmben, amiben maszkos, kosztümös bosszúállók üldöznek mindenféle városokat romba döntő szuperbűnözőt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elvileg előrehozták január 1. napjára a The Hateful Eight premierjét.
Live-Die-Respawn
-
alpihun
senior tag
válasz diablo1984 #77511 üzenetére
Köszi szépen
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
maajsz
senior tag
válasz Dilikutya #77514 üzenetére
Amikor vélemény alkotásról van szó egy filmről falra tudok mászni ettől a "helyén kezelni a dolgokat" dumától .. A Dark Knight egy jóra sikerült alkotás, nála millió rosszabb akció film van, nem beszélve arról, hogy az előtt majd minden képregény film nevetséges volt. Összehozni egy Gotham-féle világot, mindenféle szuperhőskosztümökkel meg kellékekkel úgy hogy az ne egy 2 órás klisé legyen hanem egy nézhető akció, nem elbagatellizált sztorival és karakterekkel, bármilyen egyszerűnek is tűnik az egyik legnehezebb feladat.
Nicholson nem végzett rossz munkát, de alapból egy "felrakott" fake mosollyal kezdett szóval a saját arcrezzenései kevésbé látszanak, másrészt abban a filmben úgy játszhatta túl a karaktert ahogy akarta. Míg Ledgernek elő kellett jönni egy igen csak nem mindennapi karakterrel úgy, hogy az Nolan realisztikus világába passzoljon, és még is életre keltse az egyik legrégibb, legkifordultabb fő gonoszt. Kétarcot nem lehetett erőteljesebben nyomatni mert akkor a Jokertól elveszi a main villain feelinget. Ehelyett viszont jól megmutatták az átmenetet ahogyan Dent elveszti a fonalat. -
Dilikutya
félisten
válasz james001 #77497 üzenetére
Ez a gyerek mondjuk ritka irritáló, ahogy felveszi, amint nem viccesen kommentálja (szelektív hulladékgyűjtés, ünnepi töltöttkáposzta) a dolgokat a kamerába (eleve ezt a műfajt magamutogató gyökérségnek érzem, mint a pjúdjúpáj is). A Holiday Special viszont akkora agyfasz, hogy arra nincsenek szavak. Még én sem voltam soha elég bátor, hogy meg merjem teljes egészében nézni. Nem vagyok rá méltó.
-
Dilikutya
félisten
válasz FoxiestFox #77516 üzenetére
Tényleg nem értem, mi a spoiler azon, hogy elárulod, spoiler van valamiben, amit itt úgysem néz senki. Nekem se jutna eszembe a retekklubon SW-t nézni.
-
brownus
veterán
the gift, elég nyomasztó film. színészi alakítás rendben, fura is volt az arrested development után egy ilyen szerepben látni j.b. egynek ok volt, nem kedvelem már az ilyen beteg sztorikat.
the voice, ez is fura egy film, szintén beteges háttér történettel, deadpool remekelt, hmm, jobban tetszett mint az előző, a the gift.
absolutely anything, na, ez szuper volt, végre egy nevettető vicces film!
meru, doku film hegymászásról, szépen fényképezve, komoly élettörténettel, történetekkel. aki mászik, mászott ha csak indoor is, annak kötelező!
-
Dilikutya
félisten
válasz devil-k #77452 üzenetére
A Sötét lovagot semmi esetre sem mondanám fajsúlyosnak, egyesek kicsit túlmisztifikálják Nolan-t és Bale, meg Heath Ledger miatt az egészet, pedig akárhogy is nézzük, továbbra is csak egy akciófilm, ahol a főhős lepedőben szaladgál és kívül hordja az alsóját, a gonosz meg bohócnak sminkeli magát. Ahogy a Marvel filmeknél elvárja mindenki, úgy ennél is tudni kéne a helyén kezelni a dolgokat. Ráadásul Kétarcot sikerült jelentéktelenné tenni, míg Dent-et szinte orálisan kényezteti a forgatókönyv. Azt már nem is említem, hogy az a tank rettenetes (bár az már a Begins-ben is megvolt), Joker pedig még mindig Jack Nicholson.
-
Dilikutya
félisten
válasz Magnum_ #77482 üzenetére
De csak azt írta le, hogy spoiler volt. Már azt is spoilerbe kell tenni, hogy valaki leírja a spoiler szót? Persze én már meg sem lepődöm azon a kutatási eredményen, mely szerint a britek 83%-a jobban fél a spoilerektől, mint a haláltól.
-
alpihun
senior tag
Hali!
egy nő és egy pasi vegasban részegen összeházasodnak, el akarnak válni, de kiderül hogy négy hónapig (de lehet hogy hét) kell várniuk, addig párterápiára járnak. a végére egymásba szeretnek, elválnak, de aztán a pasi a tengerparton (hátul látszik egy világítótorony is ) megkéri a nő kezét
Melyik ez a film? Valakinek örömet szereznétek vele
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
cyberkind
félisten
Tibi, hova tűntek az osztrákok?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
pohár
félisten
válasz Pearce #77500 üzenetére
én mozira értettem (Amerikában mindenképp), de akkor lehet mi is láthatjuk már ezeket péntek környékén
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest