Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
félisten
-
devil-k
nagyúr
válasz radi8tor #76794 üzenetére
Sosem értettem, hogy miért vártok egy képregényfilmtől bármilyen realitást? Úgy értem, hogy a 99,9% olyan eseményeket dolgoz fel ami soha meg nem történhetne, innentől kezdve minden csak fikció, meglepődni nincs min szerintem. Én élveztem, szerintem jópofa volt a mexikói fickó is, olyan tipikusan mesélős, kamus figura.
- mozi bolondéria -
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
batai15
félisten
válasz FollowTheORI #76790 üzenetére
persze , gondoltam hogy bennem van a hiba, mert a többségnek a fórumon itt tetszett.,
-
nagyúr
-
batai15
félisten
válasz Magnum_ #76787 üzenetére
Nem.
Nem arról van (fan) szó hogy csak bádog emberre áll fel a tömlő.
Vagy ilyenek.
De egyszerűen semmi nincs a filmben ami meg fogott volna, se a szereplő , se a történet semmi.
Volt néhány kifejezetten rémes rész is benne, amire már nem is emlékszem annyira nem fogott meg a film . -
Ispy
veterán
válasz ígyvanferi #76781 üzenetére
Nekünk megvolt VHS-en, láttam egy párszor (1000x?), szerettem azt a filmet, nem tudom mai fejjel is tetszene-e, sajnos sokszor az emlékek szebbek, mint a valóság
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
batai15
félisten
Megnéztem énis az Ant-mant
Mit ne mondjak nekem a legrosszabb marvel film volt. -
devil-k
nagyúr
- mozi bolondéria -
-
Arcképgyáros
Hangyaember
Szeretem a Marvel-es filmeket, nem vártam ettől ennyit. Tetszett!
Számomra 7/10
-
jjeahh
nagyúr
válasz Dilikutya #76777 üzenetére
Nemnemnem, spórolok az agysejtekkel...
dying_star: jó pár film nekem is listán van, de csak azért, mert még meg sem jelentek
Ispy: 48 óra megvolt, másik kettő promo meg trailer alapján pont azoktól a fura megoldásoktól szenved, amiért tartok a 80-as évek előtti filmektől De ha komolyan gondoltad belenézek, nem veszik semmi
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
ígyvanferi
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
-
Ispy
veterán
válasz jjeahh #76767 üzenetére
Akkor itt az ideje, hogy elővegyed a Bosszúvágy sorozatot
Esetleg egy kis Pokoli torny?
Vagy, ha lazább filmre vágysz, akkor egy örök klasszikus: 48 óra
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz jjeahh #76775 üzenetére
Ez az a pont, amikor még is csak el kell merülni a 70-es évek exploitation/blaxploitation filmjeiben, meg a 80-as évek egysoros akciófilmjeiben, aztán jöhet utána a jó kis gumiszörnyes/zombis mócsing.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Pitterix
őstag
Csapó kettő, másodszorra is jó. Most is megnevettetett, tehát a célját elérte, jól szórakoztam.
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
-
Magnum_
nagyúr
Aizen, ajanlj valamit jot ma estere, mint muktkor a dope!
I humbly and respectfully decline™
-
Dilikutya
félisten
-
emiki6
veterán
válasz jjeahh #76767 üzenetére
Pedig direkt olyat is írtam, ami kevésbé népszerű.
Egyszer majd én is el akarok jutni oda, hogy ne legyen mit nézni!A sötétség krónikája (ha már téma volt nemrég), Antman, Self/less, Redemption, Mechanic, Machinist, Killer elite. Jó ezek jórészt akciófilmek, de hátha
Trantino, Eastwood és Kusturica filmek...Sőt: Van itt egy ilyen 100-asos lista: [link]
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
gerii
addikt
válasz emiki6 #76764 üzenetére
Auchan-ban ma láttam Nolan DVD pakkot, SW naptárat, ami igen jól nézett ki, belül romboló képekkel, stb, hátha valaki rágerjed
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #76760 üzenetére
az is egy olyan film, amit nem tudsz annyiszor megnézni, h megunjad -
emiki6
veterán
válasz jjeahh #76759 üzenetére
Az U.N.C.L.E. embere.
Kémes, nem lőnek sokat, humoros a jó értelemben.
Meg Guy Richie szinte összes filmjét is ajánlom, ha még nem láttad."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
jjeahh
nagyúr
válasz bagyulajuve #76760 üzenetére
Megvolt!
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
bagyulajuve
addikt
-
jjeahh
nagyúr
válasz Dilikutya #76758 üzenetére
80-as évek előtt valahogy még csak kevés alkotásra haraptam rá, majd lehet belejövök a régi filmekbe is. Jaj zombis szörnyest se légyszi, azt kifelejtettem... Bár szörnyesből azért volt ami kimondottan tetszett, pl. Cronenberg féle Naked lunch, vagy a 81'-es Possession, mondjuk ezek nem azok a tipikus szörnyes filmek
Szerk: persze szórakoztató meg komédia is jöhet azért simán ha minőségi, csak az ilyen absz agymenéseket nem szeretem, mint dumb és dumber és társai, pl. kapásból 500 days of summer vagy yes man tetszett anno.[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Hi! Sajnos teljesen kifogytam hétvégére, tudnátok pár filmet ajánlani, amiben nem lőnek túl sokat, nem komédia és amit nem 80-as évek előtt gyártottak? Eddig kb. ezek a kedvencek.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz nincsisbéla #76750 üzenetére
Hétköznapi vámpírok (What We Do in The Shadows) (2014) - vámpíros-vígjáték, némileg groteszk
A Hangya (Ant-man) (2015)
I Origins (2014) - misztikus-nyomozós, de van benne egy szép romantikus szál is
Houdini Extended Part 1+2 (2014) - film a bűvész életéről, sok köze a valósághoz nincs, de jók a trükkök
The Best Offer (2013) - műkincses-romantikus
A 100 éves ember aki kimászott az ablakon és eltűnt - svéd/norvég
Paul (2011) - vicces földönkívülisCsak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
james001
veterán
válasz nincsisbéla #76753 üzenetére
Egy klasszikust ajánlok: Sharknado
https://psnprofiles.com/kazama001
-
ígyvanferi
addikt
Nézzétek meg A kis herceget!
-
-
Dilikutya
félisten
Rocco hátulról szereti
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
bagyulajuve
addikt
nem tudom miért, de ez ugrott be, hogy jó: Napos oldal
Resistencia eterna
-
nincsisbéla
aktív tag
Srácok-lányok!
Estére keresek valami lazulós könnyed (nem feltétlenül vígjáték, de persze lehet az is) csajjal nézős filmet.
Tudom, hogy ez így kva tág, de most nem nagyon tudom szűkíteni a kört. Csak úgy néznék valami. Értitek?
Gyorsan felcsaptam az nizé oldalt, de semmit nem találtam hirtelen. Ötletek?Kösz-kösz!
Szerk1: bagyulajuve: köszi, de láttam már!
[ Szerkesztve ]
Mentalita'
-
spiky03
veterán
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
-
-
pohár
félisten
válasz madgie #76744 üzenetére
pedig azt hittem, hogy ha már ilyen felületi a karc, hogy a körmöm se akad bele, akkor meg lehet oldani polírozással, vagy valami karcfeltöltéssel... na majd akkor egyszer megcsináltatom, most nincs kedvem kiadni vagy 40 ezret egy lencsepárért
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz madgie #76741 üzenetére
te, figyu már, mennyire fognak hülyének nézni, ha bemegyek egy optikába azzal, hogy van egy körömmel sem érzékelhető karcocska a szemüveglencsémen, ki lehetne-e javítani valahogy
mert pont a közepén van, és mocsok mód zavar, pont olyan, mikor egy kis szövegszál tapad rá, attól is agyfaszt kapok, annyira zavar...Cokebacca, szakadok
[ Módosította: radi8tor ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
madgie
titán
Mondom, olyan nincs. Milyen érzékenységű filmmel vették fel? Mert ugye az is meghatározza a szemcseméretet (ami amúgy is random azonos filmen belül is).
De megértem, ha valamihez viszonyítani akar az ember, bár a 35 millis kisfilmnél azt mondták anno, hogy a 24 MP megvan simán (ami 6000x4000 pixel).
-
pohár
félisten
válasz devil-k #76738 üzenetére
kizárt dolog, hogy invesztáljon ebbe bármelyik mozi is jóóóó pár millió forint értékben (szorozva kb 20-szal a CC-k esetében), csak azért, mert egy bolond egy ilyen rég halott formátumra forgatta le a filmjét, mert olyanja volt
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz radi8tor #76722 üzenetére
hát nem szar ez sem
akkor itthon is így hozzák a filmeket, nem?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
spiky03
veterán
válasz radi8tor #76722 üzenetére
Ez komoly, hogy milyen pókhálót kell szőni.
Az azért vicces lenne, ha valaki átszaladna a kifeszített filmszalagok között, vsz nem kellene másnap bemennie dolgozni.
Amúgy az miért kel úgy szét tekergetni mindenfelé?SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
james001
veterán
Nem tudom volt-e már,de én csak most láttam és besírtam The Rock az új filmjében kissé "másképp"
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
james001
veterán
-
pohár
félisten
válasz devil-k #76708 üzenetére
de úgy látom, hogy már elkészültek ezzel a borzalommal is, ami a Krampusz összegányolt verziója, nagy lendületben vannak a srácok
-
pohár
félisten
-
WayneGace
őstag
válasz FollowTheORI #76703 üzenetére
Melyik menne bele? Mindegyik szerintem. Nyilván nem csak a saját hálózatban vetítik. Ahogy a sajátjukban sem csak a saját készítésűeket. Nem mernék rá megesküdni, de mintha több éve azt olvastam volna, hogy a WB vett meg (vagy egy részét) mozihálózatnak.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Tibiajax
nagyúr
megtörtént eset alapján!!
-
nagyúr
válasz WayneGace #76701 üzenetére
Nincsen ilyen, legalábbis nagy országos hálózat nincs, mindegyik független... ez külön szerződések miatt van így. Gondolj bele melyik studió menne bele abba, hogy a filmjét egy másik mozihálózatán vetítsék?
Van hogy az első pár hétben 80-90%-ot kapnak és utána szépen csökken a részesedésük akár 10% alá is (addig meg a mozik a büféből élnek)... csakis ezért fordulhat elő több a szokásos 50%-nál. Nyilván az bevétel nagy része az első 1-2 hétvégén jön össze.Most pl a Mockingjay 2 nyitott 100-al, jövő héten már csak fele lesz a bevétel kb és így tovább szépen csökken. Ha rossz a film, akkor nagyon hamar és le is veszik a mozik a műsorrrol, ha lassabban esik, akkor 5-10 hétig is műsoron van és hozza szépen az 5-10 milliókat hetente.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest