Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz FoxiestFox #115595 üzenetére
A Radius-t, Otherlife-ot és az Endless-t mondanám. Egyik sem tipikus "hollywoodi". Meg mondjuk a Ritual-t is, bár az a legkevésbé sci-fi, de ugye megint csak attól függ mit nevezünk annak...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz emiki6 #115587 üzenetére
az aktuális ellenségén kivül mindenki a haverja volt, segitettek neki szinte mindig. most a pöcsméregetés eredménye az lett, hogy ezeket forditotta maga ellen és nekik mutatta meg, mennyire kemény csávó. mivel az utolsó gonosznak lényegében mindegy volt hol hal meg. simán várhatott volna Wick is. lehet túl sokat látok bele, de nekem ez egyáltalán nem volt ésszerű cselekedet. pláne tőle.
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #115593 üzenetére
Igazán meglepő, hogy mi számít sci-finek.
-
nagyúr
válasz FoxiestFox #115589 üzenetére
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
cyberkind
félisten
-
félisten
-
madgie
titán
válasz FoxiestFox #115589 üzenetére
Soriban, The Expanse.
-
félisten
Hello!
Volt az elmúlt 1-1.5 évben megtekintésre érdemes scifi? Nem csak Hollywoodi szar érdekel, hanem kis zugscifik is, csak legyen angol felirat.
Megnéztük most az Alien Covenantot, de ez még viccnek is kevés volt sajnos. -
hoffman_
nagyúr
Groundhog Day
hát igen. ez a tuti
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
emiki6
veterán
válasz #75376384 #115586 üzenetére
Így mutatták meg, hogy mennyire badass, hogy vele nem lehet gicezni. Húzkodhatod az oroszlán bajszát, de megjárod. Szvsz.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
törölt tag
A John Wick 2-ben volt bármi oka annak, hogy a végén a srácot a hotelban lőtte le? Mármint eléggé értelmes karaktert írtak, erre egy ekkora baromsággal elszúr mindent. Vagy kellett az alapanyag a harmadik részhez?
-
törölt tag
Ez most olyan, mintha azt mondanád, nem szeretem a vígjátékokat, mert mindig röhögök rajtuk Szegről-végről, de pont ez lenne a horror filmek lényege, hogy kis kaksi befigyeljen.
Nekem pont az ellenkezője a bajom. Nagyon kevés horror alatt tudok félni.
Jumpscareken persze akár meg is ijedhetek, de az natúrba, félelem nélkül, eléggé wattafakk nálam.szerk:
nekem erről az egészről, az a véleményem, hogy az embereknek, valahol van egy félelem igényük, amit ki így, ki úgy igyekszik kielégíteni. Hogy mást ne mondjak, az extrém sportok is, valami hasonló célt szolgálnak, azzal a különbséggel, hogy ott lehet ordítani közben. (Nagy kár, hogy moziban ezt nem lehet. Tök jól kompenzálna, egy jó horror alatt.)
Na szóval, hogy ne írjak oldalakat. Egy rossz horror, para nélkül, az kb olyan, mint bungee jumpingezni a Holdon[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Mission: Impossible - Fallout 6.5/10
Avagy Tom Cruise 60-hoz közeledve újra sziklát mászik.
Az első Mission: Impossible filmet szerettem, a könyvet is olvastam. Nagyon vártam a másodikat annak idején. Sajnos alaposan mellément.
A harmadik rész ezért már nem izgatott különösebben, pedig így visszatekintve szerintem a folytatások közül messze az lett a legjobb, bár ez elsősorban Philip Seymour Hoffman-nek volt köszönhető.
Az utolsó három film mindegyike jobb, mint az M:I 2, de valahogy nincs már meg az az igazi M:I feelingje az egésznek, ami az első és a harmadik részben még tökre megvolt.
Cruise meg öreg, és ez már kezd kicsit zavaró lenni. Nem áll már neki jól a karakter.
Viszont bármelyik gülüfejű Daniel Craig-es James Bond-nál jobb ez a film is, és az előző 2 is, még ha hangvételében kevésbé komor is ez a sorozat, mint az.#értékelés
[ Módosította: vond ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz #42308056 #115572 üzenetére
Jogos, csak átsiklottam a kép tetején lévő szövegen, és csesztem értelmezni.
Ettől függetlenül ez megint az n + 1 -ik tucat szar démonos/szörnyes horror, ami jumpscare -ekkel akar rémisztgetni. Egyedi. Ja nem.A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
gboszi
senior tag
Megnéztük asszonnyal a kszi, Simon (miért ez a magyar cime?) filmet. Nagyon kedves szerethető film. Persze ha huszonévesen néztük volna biztos nagyobbat ütött volna de nagyon jól mutatja be a fiatalok problémáit. Szerintem korrekt képet mutatott -persze főleg amcsi- a jelen gondokról.
#értékelés
"If you're good at something, never do it for free!"
-
törölt tag
válasz Tibiajax #115575 üzenetére
Én Wan-t a Saw-al azonosítom. Szerintem, óriási az a film. Az, hogy kamaradráma jelleggel akár színpadra is vihető, meg csak hab a tortán. Írta, és rendezte. Azóta jegyzem a nevét.
Egyébként igen. Ezek a sokadik folytatások már nem érdemelnek túl nagy figyelmet. A The NuN még előttem van, és bíztam is benne nagyon, de ahogyan hallom, nem lett nagy durranás. Pedig, maga a karakter, lehetett volna egy új horror ikon, mint pl Freddy, vagy Jason, annak idején.
Van is egy tetkó elképzelésem ezzel kapcsolatban, de ha a film kajli lesz, akkor hagyom a francba.
Az Annabelle meg annyira nem hozott lázba, hogy semennyire. Semmi hátborzongató nincs abban a babában. Inkább csak szimplán idétlen.
Insidious valóban jó volt, de csak az első része. Hálistennek, azt végleg befejezték. Viszont, csak engem zavart, hogy Patrick Wilson kapta az egyik főszerepet? Aki ugyanaz a színész, aki Ed Warrent játszotta, a The Conjuring sagaban?
szerk:
erahurkaAz Aquamant csakis Jason Momoa miatt nézem be. Nekem bejönnek az általa formált karakterek, már a Stargate Atlantis óta.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz #48613632 #115574 üzenetére
én attól hányok, hogy Wan-t mindenki a démonok közt-tel azonosítja és ha Wan, akkor mindig csak jajj démonok közt, démonok közt meg minden, amiben ijjesztgetés van.. ma meg már az egész kolóniát vele említik, holott rohadtul nem őt képviselik ezek a filmek
ez a sok mellékszál, meg az insidious utóbbi részei is mind csak pénzlehúzás és köze nincs az eredeti Wan-féle félelemkeltéshez. az Insidious volt az igazi, a one&true Wan-mozi, ott és akkor találta ki és fosatta meg a népet és jómagamat is ezzel az egész démonos és the further-őrülettel. a démonok közt volt igen, a második, kifejezetten ő általa megrendezett zenebona, de én számomra mindig is az insidious marad Wan. és az ő által annyira ráérzett para - ami nálam olyannyira betalált és mai napig imádom
ez a sok mellékszál mind csak rókabőr és pénzbeszedés Wan-nek.. élükön az apácával meg azzal az ostoba babával -
törölt tag
-
KaitouP
nagyúr
válasz gyuromoj #115568 üzenetére
Kezdik túltolni ezt az universumépítgetősdit a Conjuring esetében. Az első két főfilm jó, ezek a mindenféle mellékfilmek meg vackok, totál feleslegesek. A The Nun is béna volt, ez is erőlködés szagú.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
oriic
HÁZIGAZDA
"A CC Filmünnep október 25-28. között lesz. Premier előtt lehet látni a Bohém rapszódiát, az Egy napot és az X-et. 2D-s jegyár 850 Ft, a 3D-s 1050. A ScreenX és a 4DX is beszáll a buliba."
Live-Die-Respawn
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
atike
nagyúr
Az úr hangja trailer
(magyar sci-fi, CineEurope oldalon van a trailer - nem tudok direkt videót linkelni...)
Érdekes. Magyar viszonylatban nagy költségvetésű film (majd' 1 mrd Ft). Nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e...
-
Valty
aktív tag
válasz koncsik #115560 üzenetére
Nem erre gondolsz esetleg? The Science of Interstellar
Megvan a könyv, de kb. 300 oldal terjedelmű -
MODERÁTOR
válasz SunMount3r #115556 üzenetére
Az eredeti nem lesz hosszú, de nem hiszem, hogy lefordítják
8 oldalas ötletbörze volt a relativitásról, a gravitációról és az időről Kip Thorne (fizikus) és Lynda Obst (screenwriter) által.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
PuMbA
titán
"Tervben van, hogy az eredeti könyvet is elolvasom."
Mármint a filmből készült könyvet
-
törölt tag
Hé. Az Interstellar könyv alapján készült? Én azt hittem az Nolan sajátja minden téren.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz PuMbA #115552 üzenetére
Nekem a Stellar-t 2x kellett megnéznem, hogy mindent értsek. Kicsit sok és gyors a tudományos szöveg ott ahol ez számít (Angolul magyar felirattal). Amint több mindent értettem belőle, 2x-ra sokkal inkább bejött. Csak a vége volt egy kicsit túl "Fantasy-zva" (nomeg végig az az akcentus ). Tervben van, hogy az eredeti könyvet is elolvasom.
-
pikszel
addikt
válasz radi8tor #115554 üzenetére
Kicsit visszatérve a filmre, engem már a ~4 perces nyitójelenettel megvett kilóra. Nem bírom a videoklippé agyonvágott filmeket.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
pikszel
addikt
Ha már szóba került a Gravity (engem lenyűgözött), ezt ismeritek?
[ Szerkesztve ]
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
PuMbA
titán
válasz -secret- #115544 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy megnézem a First Man-t, de semmi "meg kell néznem" vagy nagyobb várakozásom nincs, mondhatni majdnem hidegen hagy, mert igazából tudható, hogy miről szól a film és mi lesz benne. Interstellar ebből a szempontból sokkal feltüzelőbb volt, mert nem lehetett tudni, hogy mi lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz diablo1984 #115550 üzenetére
Sajnos nekem a 3D-be nem játszik, pedig jó lenne...
-
MODERÁTOR
válasz -secret- #115544 üzenetére
Remélem jó lesz Interstellarról is megoszlanak a vélemények, nekem nagy kedvencem. Első lelkesedésemben még a 2001-hez is hasonlítottam, de azért az másik kategória...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Arcképgyáros
Valaki holnap megy Első emberre?
-
-
törölt tag
válasz Peterhappy #115539 üzenetére
Az első rész tetszett, de én is félek tőle, hogy igazad lesz.
A kötelező dráma miatt kinyírták azt a szereplőt, akivel nagyon jók voltak együtt. Erre most megint szerepelni fog...
szerintem hatásosabb lett volna, ha csak az utolsó ww film végén hal meg. Ehhez persze előre kellett volna gondolkodni. -
gyuromoj
veterán
A DC/Warner sem Henry Cavill-lel, sem Ben Affleckkel nem számol a jövőben
Jön a remake szörny: Wrong Turn
A FOX csak szopatja a többieket?
Csúszik a FlashPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
bAtt001
addikt
Nézd meg a Cosmopolis-t is vele, hasonló véleményed lesz róla, azóta se mertem nekiállni mióta láttam a moziban anno. Félek tőle
-
vond
MODERÁTOR
válasz #42308056 #115530 üzenetére
Én talán egy filmet láttam eddig tőle, de abban egész jó volt.
Maga a film is egy érdekes cucc amúgy. Azóta se tudom eldönteni, hogy tetszett-e, vagy csak felszabta az agyamat.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
Hö, ez akár még jó is lehet. Kicsit olyan Pandorum light, vagy nem is tudom. De jöhetne már egy ilyesmi jó kis sci-fi.
(#115527) SunMount3r: Én egy hetest dobtam rá, szerintem nagyjából reális a 7.2. Nem kiemelkedő film, de korrektnek korrekt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz SunMount3r #115527 üzenetére
A Fracture az egyik legjobb filmje Hopkinsnak a Bárányok után... Valószínűleg az lehet a gond, hogy szinkronnal nézted és az meg rengeteget módosít/ronthat a hangulatán a filmnek. Nem is értem miért így nézted.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
SunMount3r
nagyúr
Nemrég láttam én is a Fracture-t. Szerintem egy kissé túlértékelt film. A színészek Okék benne, de az egész valahogy túl kiszámítható, nincs igazi velős csavar benne és a párbeszédek is elég közhelyesnek tűntek. Lehet sokat rontott rajta, hogy magyar szinkronnal néztem, ami nem sikerült valami túl jól.
-
seadrone
őstag
van egy film, amiben kikér két zsaru egy fánkot vagy hambit a dinerben és hártaszól a pincér hogy "zsaruknak lesz"
és megkérdezik a zsaruk hogy azert mondta, hogy köpjenek bele?
ez melyik film?
köszi
-
Mik76
senior tag
First Man
Eredetileg nem nagyon érdekelt ez a film, főleg Ryan Gosling miatt. Úgy alakult hogy lett egy kis szabadidőm úgyhogy gondoltam Megyek megnézem.
Nagyon kellemesen csalódtam ez a film Remekül lett összerakva. Biztos hogy az akadémia kajálni fogja. Már eleve a téma miatt is. Amerika nagy és dicsőséges pillanata, amikor sikerült az oroszokat lenyomni végre az ur versenyben. El kell azért ismernem hogy mind a történetvezetés, a rendezés, vizuális effektek, színészek, hangeffektek mind kiválóak voltak. Tényleg szerencsétlen Ryan Gosling volt a leggyengébb láncszem itt is. Most vagy Neil Armstrong nézett ki úgy és viselkedett Úgy mint eddig Ryan Gosling összes alakítása, vagy ez a szerencsétlen túlértékelt színész megint nem tudott többet nyújtani mint minden egyes filmjében. A filmbeli felesége konkrétan lejátszotta vászonról. A mellék szerepekben remek színészeket lehet látni, tökéletesen hozzák a kötelezőt.
Biztos vagyok benne hogy rengeteg referencia felvétel át nézésével és szakértő bevonásával készültek fel az űrutazás legélethűbb bemutatására. Mai szemmel nézve bádog dobozokban lőtték fel ezeket az embereket.
Olyan sikeresen ismételgetik vagy százszor azt hogy lehet hogy nem jönnek vissza, hogy én is konkrétan azon kezdtem aggódni hogy vajon sikerül-e.
Jo dontes volt hogy az idő kétharmadát az előkészületek és a családok bemutatása vitte el. Maga a holdraszállás az utolsó harmadra maradt.
Mindenképpen moziban nézős!
9.5/10#értékelés
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
vond
MODERÁTOR
válasz brownus #115513 üzenetére
Én kicsit húzósabbra számítottam, de azért jó volt a Split is.
Glass tréjlerkettőt meg már szerintem túlzásba vitték. Nyilván nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg. De sajnos ez már túl sokat mutatott. Mindegy, talán elfelejtem, mire elérhető lesz a film.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Fitzgerald
veterán
Apostle
Avagy Outlast the Movie. Ezt nehéz lenne értékelni mert fingom sincs miről szólt, de érdeklődve néztem végig, vagyis szórakoztató a film. Ha mégis értékelném, valószínűleg 7+ -os szám lenne.
#értékelés
-
Viszlát
addikt
válasz hoffman_ #115290 üzenetére
Ezt csak most látom, egy apró figyelmeztetés azért szerintem elfért volna, hogy felkészítsed szegény Tibit, nagyon súlyos a film, tuti nem volt módosulatlan tudatállapotban senki a készítők közül.
De azért örülök, hogy művelődsz.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
brownus
veterán
a split milyen? f.sza? mert ez a glass tréler2 masszívan libabőrös!!!
az unbreakable-re már nem is emlékszem, hogy mi volt, de meg akarom nézni mielőtt megyünk a moziba
james mcavoy zseniális már a trélerben is..[ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
Egyik régi barátom készített filmet, Kedvencem temetője 3 Remake! Hungary Edition xd
Csak erős idegzetűek számára ajánlomHiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
emiki6
veterán
válasz Fandango #115507 üzenetére
Skálázásnál se éreztem sokkal jobbnak, persze nem FHD-t skáláztam UHD-ra, csak 720p-t meg mégrosszabbat FHD-ra. Más volt, de nem volt jobb szvsz.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
vond
MODERÁTOR
Szégyen, nem szégyen, csak most sikerült behúznom a Játsz/ma című filmet. Eddig valahogy kimaradt az életemből.
De bazzeg, mekkora egy mozi ez. Az elején egy kicsit megijedtem, hogy kidobott idő lesz, de aztán berántott, mint óvodást a körhinta. Fincher itt is megcsinálta. Simán dobtam rá egy 9-est az ájemdíbin.
Sajnos van még jópár ilyen klasszikus, amit be kel pótolnom. Csak lenne az embernek ideje erre a sok filmre, meg sorozatra.
#értékelés
A hétvégén végre elkezdtem a Sharp Objects-et is. De bár ne tettem volna. Itt remegek, hogy mikor folytathatom a második résszel. Brutál erős cucc. Tiszta True Detective S1 feeling.
[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
válasz emiki6 #115478 üzenetére
Mert a madVR-nek a skálázási algoritmusokban van az igazi ereje, nem abban, hogy a kép "szebb" lesz. Illetve a skálázás minőségét javító eljárásokban.
Olyan videó anyagnál ahol nem kell méretezni, szinte semmi javulást nem fog eredményezni, ez igaz, mert nem is igazán lehet. Persze lehet, de azt lejátszás közbe nem nagyon fogod észrevenni.
Illetve most már a HDR-ben tud nagyon sokat. -
Arcképgyáros
Venom (2018)
A történet nagyon gyenge volt, látványügyileg viszont faszán megcsinálták. Volt pár para/undorító jelenet amit nagyon eltaláltak illetve izgalmas is volt az egész... ez ami a film mellett szól. Az elb*szott poénokat nem díjazom, szerintem nem ebbe a filmbe illett illetve nem is nagyon sikerültek jól. Kicsit Deadpool-nak éreztem az egészet emiatt.
Következő részbe várjuk Cletus Kasady-t!!! #értékelés
-
gabor0077
aktív tag
Bad Times At El Royale (2018)
Tarantino összes húzását sikerült ellesni... kivéve a jó párbeszédeket, ami egy ilyen hosszú filmnél azért kicsit problematikus is tud lenni. Kicsit kár érte, mert benne volt a potenciál, hogy klasszikus legyen, és ha Tarantino rendezi az is lett volna. Így csak egy okéska film, ami kicsit talán túlzottan el van nyújtva. Azért ha szeretitek a mester filmjeit érdemes vele egy próbát tenni, amíg várunk a Once Upon a Time in Hollywood-ra. 6/10
#értékelés
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
k-adi
nagyúr
The Spy Who Dumped Me
Azt hittem rosszabb lesz, de egész jól szórakoztam rajta. Az elején döcögősen indul, de a kezdeti nehézségek után egész jól beindul...a poén része a filmnek. Mert az az egy ami értékelhető benne.
A csajok közt lévő párbeszédek mikor nem vinnyognak akkor egész vicces, ami meglepő mostanság.Persze az is plusz pont, hogy sok jelenet BP-en játszódik, no meg a snowdenes jelent is megérdemel egy említést.
[ Módosította: Viszlát ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Harman/Kardon Onyx Studio 7
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest