- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mik76
senior tag
First Man
Eredetileg nem nagyon érdekelt ez a film, főleg Ryan Gosling miatt. Úgy alakult hogy lett egy kis szabadidőm úgyhogy gondoltam Megyek megnézem.
Nagyon kellemesen csalódtam ez a film Remekül lett összerakva. Biztos hogy az akadémia kajálni fogja. Már eleve a téma miatt is. Amerika nagy és dicsőséges pillanata, amikor sikerült az oroszokat lenyomni végre az ur versenyben. El kell azért ismernem hogy mind a történetvezetés, a rendezés, vizuális effektek, színészek, hangeffektek mind kiválóak voltak. Tényleg szerencsétlen Ryan Gosling volt a leggyengébb láncszem itt is. Most vagy Neil Armstrong nézett ki úgy és viselkedett Úgy mint eddig Ryan Gosling összes alakítása, vagy ez a szerencsétlen túlértékelt színész megint nem tudott többet nyújtani mint minden egyes filmjében. A filmbeli felesége konkrétan lejátszotta vászonról. A mellék szerepekben remek színészeket lehet látni, tökéletesen hozzák a kötelezőt.
Biztos vagyok benne hogy rengeteg referencia felvétel át nézésével és szakértő bevonásával készültek fel az űrutazás legélethűbb bemutatására. Mai szemmel nézve bádog dobozokban lőtték fel ezeket az embereket.
Olyan sikeresen ismételgetik vagy százszor azt hogy lehet hogy nem jönnek vissza, hogy én is konkrétan azon kezdtem aggódni hogy vajon sikerül-e.
Jo dontes volt hogy az idő kétharmadát az előkészületek és a családok bemutatása vitte el. Maga a holdraszállás az utolsó harmadra maradt.
Mindenképpen moziban nézős!
9.5/10#értékelés
[ Módosította: vond ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- LEGO klub
- Wuthering Waves
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Túra és kirándulás topic
- One mobilszolgáltatások
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Le Mans Ultimate
- BMW topik
- További aktív témák...
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest