Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Bad Pritt #111997 üzenetére
Így másodszorra megnézve, igazad van. Főként Bagheera-nál látszik, hogy eléggé fura.
Meglátjuk.
Ugye a 2016-os változat is eléggé megosztotta a nézőket, legalábbis az Én ismerőseim között. De ott is főként a színészek keltették fel az érdeklődésemet, és itt is.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Bad Pritt
félisten
válasz hackeeeee #111996 üzenetére
Belefér, meg top kategóriás színész lesz mindegyik állat, csak engem ez nagyon ki tud zökkenteni, nem egy medvét, tigrist vagy párducot látok, hanem valami mutáns jószágot. A majmoknál ez nem volt nagy baj, mert az arcuk emberi, de itt furcsa nagyon.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
-
Pearce
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Avengers: Infinity War
BD megjelenés augusztus 14. (Itthon nem, majd csak DVD lesz kapható valamikor)
Digitális változatban július 31-től lesz kapható.
Live-Die-Respawn
-
Peterhappy
őstag
válasz csadi0011 #111934 üzenetére
Sorozat:
- Broen. Mindent visz, mint a piros ász. Skandináv gyönyörűség.
- The killing. Ez is parádés, az eredetije (Forbrydelsen) szintén az északiaktól érkezett, szintúgy zseniális.
- Broadchurch (szigorúan a brit, nem az amcsi remake!)És ha nem volt meg, ajánlom a Black Mirror-t is. Ez kicsit kakukktojás, nem folytatásos sorozat, minden epizód egy-egy külön történet, de a filmes élmény garantált.
Filmek. Olyanokat írok, amik nem hangzottak el:
- The Machinist - Emikinek lesz igaza, Bad Pritt úr valószínűleg erre gondolt.
- Isten városa - a brazil valóság
- Vadászat - Mads Mikkelsen gyöngyszem
- Száll a kakukk fészkére
- Hetedik
- OldboyÉs Lars von Triertől bármi. Pl. az Antikrisztus.
Ezek vagy krimik, vagy alvilági-, vagy pszicho témájúak, de nyomasztónak mind nyomasztó. Jó "szórakozást"!
-
-
csadi0011
őstag
(#111935) Bad Pritt
(#111936) Drizzt
(#111937) baryllKöszi az ajánlásokat.
Bad Pritt, Mechanicból melyikre gondoltál? Most látom, hogy van 72-es film is ilyen címmel. Statham-es nem tetszett.
-
Dani82
senior tag
Tudnatok ajanlani valami jo horrort az ujabbak kozul? 2017-18as erdekelne
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ebből sok minden feltűnt, de tény, hogy nem minden.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
spiky03
veterán
A Deadpool utan csak stablistas jelenet van ugye?
Itt most nem kell vegigulni a feliratokat?SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
k-adi
nagyúr
Vörös veréb (2018)
Red SparrowÓ te jó ég, hogy ez mekkora csalódás.hihetetlen. Még JLaw pucérkodása is kevés ehhez. Az a veréb aki ezt moziba nézi
-
Bad Pritt
félisten
Ez a Deadpool 2... Mindent meg lehet neki bocsájtani az X-Force-ért, a cameókért és azért a bizonyos after credits jelenetért. Pedig egy szar film, de ezek...
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
addikt
válasz gerii #111965 üzenetére
Ugye nem hiszed el a videó címét? Ez nem a filmhez készült, de egyébként valós, az Universal kalandparkban volt/van valami 3D mozi, ahhoz forgatták. Elég nagy truváj volt a 3D még akkoriban.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Pitterix
őstag
Egész élvezhető film lett volna, ha nem lett volna sima egyszerű mezei zsaruként olyan kemény Liam papa, mint Amcsikapcsi. No meg az a
vonatos kisiklatás.... 5\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Ha a feketehumor, zsidó, házasság kulcsszavaknál akarsz maradni, akkor ajánlom A Serious Man (2009) (Egy komoly ember) című Coen filmet. Csak itt egy válásról van szó.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
MODERÁTOR
Egy izraeli film, héberül. Angol feliraton kívül mást nem találtam hozzá, azzal néztük meg. Érdekes világba kalauzol, a megszervezett, kerítőn keresztüli esküvők földjére, ahol egy lánynak két héttel az mennyegző előtt vallja be a leendő férje, hogy nem is szereti.
Ez nem szegi kedvét hősnőknek, és Istenbe veti minden bizalmát, hogy újabb és újabb vakrandikkal megtalálja a férjét két héten belül (még az esküvő előtt).
Hát no...
A trailer azt sugallja, hogy ez egy vígjáték. A poénok szatírikusak, és a vallásosság csak egy eszköze a filmnek, hogy poénokat generáljon.
Abszolút nem erről szól a dolog, szerintem az összes poént ellőtték a bemutatóban, és inkább egy nyomasztó, elvakult istenhívőt tárnak elénk.
Egyszer meg lehet nézni, de nem fogom levenni a polcról újra, hogy ÚÚÚúúúú de rég láttam, milyen jó is volt. Viszont bárkinek aki fogékonyabb az amerikai kultúrkörön kívüli filmekre, annak ajánlom. De hangulat kell hozzá azért.
5/10
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
gerii
addikt
Ezt láttátok már?
Cameron alternatív Terminator jeleneteAz összes marvelfost elcserélném rá...
-
atike
nagyúr
Kb mindenkinek van...
-
-
Viszlát
addikt
válasz lezso6 #111959 üzenetére
Á így már más a leányzó fekvése, másként definiálod a blockbustert, én a hagyományos értelmezés szerint értettem és ezért nem állt össze a kép (a film, book, or other product that is a great commercial success).
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
radi8tor
MODERÁTOR
Srácok, kanyarodjatok vissza a topik tárgyához!
⭐ Stella
-
Ispy
veterán
válasz lezso6 #111946 üzenetére
Nekem a jelenlegi lakásban nincsen igényem nagy hangrendszerre, egy mezei sztereo rendszer van, ráadásul az álló hangfalak a szekrényen vannak a hely miatt, ki is lettem már tagadva egy-két topikból emiatt.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
válasz Viszlát #111958 üzenetére
Pedig vannak ilyenek, én személyesen is ismerek több ilyet, meg szerintem talán itt a topikban is vannak. Nekik szórakozás kell, gondolkodás nélkül. Hiába ajánlottam valami értelmesebbet, nem nézik meg, mert unalmas, nyomasztó nekik.
-
Viszlát
addikt
válasz lezso6 #111957 üzenetére
OK, a túlértékeltséget adom, sőt, 10-es skálán értékelni is kihívás sokaknak, de olyannal még nem találkoztam aki csak blockbustereket nézett volna. Persze ettől még lehet, hogy van, csak nekem kissé hihetetlen.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
-
madgie
titán
-
Viszlát
addikt
válasz madgie #111945 üzenetére
HE-ről szó sincs, nem olyan családból származom én, van nekem is soundbarom, bizonyos helyzetekben tökéletesen megfelel. Az iPhone füles is teljesen rendben van, zenehallgatásra használom én is. Nem kell ám skatulyázni, mindenféle jelzőket ráhúzni arra akinek esetleg mások az igényei és megengedheti magának.
Ez a 4K projektor is olyan, hogy mára bőven van rá anyag, itt figyel a polcon például az UHD Planet Earth 2, nagy élmény lesz faltól falig vásznon megnézni.
-
eeXaa
addikt
...nahh.. technapot tartunk? ...ebben madgie mellett állok.... teljesen felesleges azért az évi 1-2 filmért ami valóban megérdemli, milliós cuccba ölni a pénzt.... (sznobok) ráadásul ezt mindig olyanok teszik akiknek végképp semmi fülük, szemük a dologhoz.... aki ért is hozzá meg tudja olcsón oldani, és tudja mi ér annyit amennyit...
-
Viszlát
addikt
válasz BITBOYS #111941 üzenetére
Nem rossz darab, de használtan nem akarnék venni.
Madgie: ha így állsz hozzá, akkor már egy normális tévén is megbukik a mutatvány, a hangrendszerről nem is beszélve...
[ Szerkesztve ]
-
Sprq
aktív tag
Elérhető Fahrenheit 451 HBO
Do you hear the voices, too?
-
BITBOYS
addikt
Viszlát kolléga.... lehet elérkezett a vásárlás ideje? Sony VPL-VW1100ES
bocs az off miatt
-
válasz Mik76 #111933 üzenetére
"A Queen film kapcsan itt felmerult ugye hogy minek kell tolni a gay propagandat? Na ez egy remek pelda arra hogy miert. Ne feledjuk, meg Europaban is par evtizede meg bortonnel sulytottak a melegeket, es a fold szamos orszagaban a mai napig ez van, vagy eppen halalbuntetes. Raadasul az hogy szellemileg hol tart a tarsadalomnak egy jelentos retege meg a felvilagosultabb orszagokban is azert elgondolkodtato."
De ez a film nem fog eljutni azokba az országokba, ahol a homoszexualitás bűncselekmény. Hisz ott egy ilyen film eleve illegális. Aki mégis megnézi, azt is tarkón lövik (focinézésért is öltek már meg tinifiúkat nem egyszer).
Aki meg itt nyugaton homofób, az pont nem egy ilyen filmtől fog "kigyógyulni" a hülyeségéből. Sőt, meg se fogja nézni (vagy kikapcsolja a közepén), s annyival elintézi, hogy "buzifilmet nem nézek".
A nem homofób emberek meg felháborodnak, hogy túl pozitív módon vannak reprezentálva a melegek.
Egyedül az tapsol, aki homofil, azaz imádja a meleg kultúrát. Nem mintha utóbbival bármi baj lenne.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz k-adi #111928 üzenetére
ITT a válasz Hulk miért nem alakult át. Erősen spoileres, és az Avengers 4-re is van benne utalás. Angol nyelvű.
A Szomszéd Nője újabb epizódja, ezúttal Tommy Lee Jones, és Morgan Freeman tálalásában. TLJ csajozik, és igen! Mosolyog is néha MF -t pedig imádom, mióta a vásznon van.
Nyugodtan leülhetsz elé, nem fogod megbánni. Túl sokra azért ne számíts, de a két öreg nagyon jól elszórakoztat majd, még ha a történet nem is túl csavaros.
Nevetési faktor: időnként felnyerítesz, végig mosolyogszSzerintem, alul értékelték ezt a filmet, a 4.1 IMDB pontszámmal. Én 6-ot megadnék rá azért.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Tudom hogy vki szerint ez is mérföldkő lesz és nem negatív értelemben.
China Salesman Official TrailerThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Drizzt
nagyúr
válasz csadi0011 #111934 üzenetére
- Éjszakai ragadozók(Nocturnal animals).
Deadpool 2 megvolt ma. Igazából tetszett, 6/10. Nagyon sok erőltetett poén volt, de szerencsére majd mindegyikre jutott egy olyan is, amit őszintén meg lehetett könnyezni a röhögéstől. Második megnézésre valószínűleg sokkal rosszabb véleményem lenne róla, így nem nézem többször.
I am having fun staying poor.
-
csadi0011
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani igazán izgulós, esetleg csavaros thrillereket? Krimi, alvilági, vagy hasonló témában leginkább, de pszicho is jöhet. Szinte bármi, ami nem horror, az érdekel. Lényeg, hogy nyomasztó vagy sokkoló legyen.
Jöhetnek töménytelen mennyiségben a címek, mert sokat láttam, de sokat is felejtettem.Írok párat, amik most eszembe jutnak. Van köztük sorozat is.
-Kiképzés (Training Day)
-Hollywoodi lidércnyomás (Barton Fink) / Nem vénnek való vidék (No Country for Old Men) / Égető bizonyíték (Burn After Reading) / Fargo
-A törvény nevében (True Detective)
-Memento
-Közönséges bűnözők (The Usual Suspects)
-Egy gyilkos agya (Mindhunters)
-Kisiklottak (Derailed)
-Nincs határ (Unthinkable)
-Mad Dogs
-Pi
-Taxisofőr (Taxi Driver)
-Alvilági játékok (Lucky Number Slevin)
-Kemény zsaruk (The Shield)
-Drót (The Wire)
-Éjjeli féreg (Nightcrawler)[ Szerkesztve ]
-
Mik76
senior tag
The Imitation Game
Nekem nagyon tetszett. Egy olyan kis momentum ami dontoen befolyasolta a haboru kimenetelet es evtizedekig nem is lehetett tudni rola. Knightley kisasszonytol mondjuk fejfajast kapok rovid uton, de hala istennek nem volt sok szerepe.
A Queen film kapcsan itt felmerult ugye hogy minek kell tolni a gay propagandat? Na ez egy remek pelda arra hogy miert. Ne feledjuk, meg Europaban is par evtizede meg bortonnel sulytottak a melegeket, es a fold szamos orszagaban a mai napig ez van, vagy eppen halalbuntetes. Raadasul az hogy szellemileg hol tart a tarsadalomnak egy jelentos retege meg a felvilagosultabb orszagokban is azert elgondolkodtato.
Egyebkent egyaltalan nem volt ebben a filmben kozeppontba allitva a tema, de a vegkifejlet szempontjabol nagyon erdekes hogy egy olyan ember is aki siman bortonbe kerulhet ((igaz titkositott muvelet keretein belul) milliok eletet menti meg, ) emiatt.vagy kenyszer "gyogykezelesre" Jo film, ajanlott mindenkinek.
8.5/10http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
.LnB
titán
Pacific Rim: Uprising
Ez a film maradandó agykárosodást okoz.. (ami az én esetemben már így is veszélyes mértékű)
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
k-adi
nagyúr
Bosszúállók: Végtelen háború (2018)
Avengers: Infinity WarNa végre eljutottam én is erre. Gondolom már a legtöbben látták akik akarták, itt a fórumon is eléggé ki lett beszélve, spoilerezve, úgyhogy nem is rizsázok sokat róla.
Nekem alapvetően tetszett, főleg a Fekete Párduc rém után, hatalmas a különbség...de ettől függetlenül ugyan képregényes filmként jó, de sima filmként értékelve max 7/10 pontot adnék neki, ugyanis van benne jó pár fasssság..finoman szólva.
A szuperhősök annyira semmilyenek, érdektelenek voltak számomra, hogy azt leírni se tudom, de Thanos végre egy érdekes gonosz karakter volt és a haverjai (blackorder?) is, kár hogy sima hitman szinte süllyedtek.
A harcok amúgy valóban látványosak voltak, talán túlságosan is. Sokan fikázzák a Transformers filmeket, de ez cgi orgia mivel másabb?Akció-dráma-poénkodás...majd dráma-poénkodás-akció...majd akció-dráma-poénkodás, stb... ez megy élesen felváltva.
Tetszett, hogy nem sokat tököltek már az elején se, illetve most tényleg kevés üresjárat van...de amikor van az totál indokolatlan.
Két fő dolgot emelnék csak ki, ami számomra hatalmas negatívum volt:
1. A besértődött Hulk jelenetek iszonyú idegesítőek voltak.. Hulk gyere-nem-de-nem-de kellesz-de nem-de pls pls-de nem-de gyere mert meghalok-de nem jövök... legalább magyarázták volna meg, hogy azért nem mer előjönni mert a film elején brutálisan leverték és betört (bár hulk alapból nem tud betörni, nem?)
2. Sokan kritizálták itt is a kesztyűlevétel-Starlord pofon jelenetet: teljesen jogosan.
Strange jelenete egyértelmű utalás, de anélkül is biztosra vehető, hogy lesz csavar és sokan mégsem haltak meg.Kérdés:
A köveket csakpusztításra lehet használni amúgy? Ezt mintha nem magyarázták volna meg, vagy csak én nem figyeltem. Miután megszerzi a köveket, utána kb. isten lesz, ..ennyi erővel csinálhatna valami jót is gyilok helyett? -
oriic
HÁZIGAZDA
Jacki Chan scifi-ben játszik. Összecsap egy fél-cyborggal. Valaki látta már? Tavaly film elvileg.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Deadpool 2
Nekem az első rész jobban tetszett, de azért ezen is tudtam röhögni. X-Force tagjainak jelenete kicsit WTF lett nekem, ezzel meg tudtak lépni.
Valamint a teljes X-men csapat felbukkanása arra az egy másodpercre, na az odavágott. A 2. stáblistás jelenetért rohadt nagy pacsi, aki azt kitalálta...
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
S e t h
nagyúr
Akárki csinálta ügyes volt.
Solo trailer ForddalThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
atike
nagyúr
The Happytime Murders trailer
Muppet Show felnőtteknek... Vígjáték, Melissa McCarthy... ÖÖöööö....
-
Bad Pritt
félisten
Cargo
VÉGRE! Egy film, ami Netflix Originals címke alatt fut és nem ócskaszar, sőt, még talán újat is mutat a megfáradt zombizsánerben.
Pedig nem indult túl erősen a sztori: manapság már szokásosnak mondható in medias res nyitás, semmi magyarázkodás, csak a road movie, aztán jön a váltás és mintha teljesen más filmet látnánk, hogy aztán elérjünk egy csöppet sem meglepő, de furcsaságában is megható végkifejlethez.
Martin Freeman jó, mindenhol azt olvasni, hogy oda meg vissza voltak érte a stábtagok és ez a filmen is meglátszik, nem túl széles színészi repertoárját eredményesen csillogtatja ebben a másfél órában, persze, ettől még nem válik belőle rögtön egy Laurence Olivier, de tisztességgel helytáll. Mellette csak epizódszereplők vannak a babán kívül, mindenki hozza a kötelezőt, a táj gyönyörű, a zenék nagyon passzolnak, a fényképezés néhány helyen tényleg példamutató.
A sztori nem tartogat alapvetően nagy meglepetéseket, inkább maga a hangulat az, amit nagyon jól elkaptak a rendezők: talán a Last of Us játékhoz tudnám hasonlítani, ahol bár a világot a fertőzés határozza meg, de nem az a központi mozgatórugója a történetnek. Itt még annyira sincs előtérben, inkább tudnám a Roverhez vagy a The Road-hoz hasonlítani, mint bármely másik zombifilmhez és ez jól is áll neki, főleg annak az egyszerű ténynek köszönhetően, hogy Martin Freeman nem mindenható karaktert játszik.
Nem is tudom, mikor volt, ha volt olyan zombifilm, amiben a főszereplő nem egy szuperkatona, egy ezermester, vagy egy leprikón szerencséjével rendelkező egyén: itt végre kapunk egy ilyen embert, aki olyan életszerű hibákat vét, amitől néha beleborzong a néző, hisz ezeket a hibákat valószínűleg mindenki elkövetné. A kötelék a váratlan társsal szintén hasonlóan életszerű és érezhetően szükséges, jól oldották meg azt is.
Mindenkinek ajánlom, vannak nem egyszerű és felkavaróbb részei, néhány talán túl mvűészies és színpadias jelenete, de ezekkel együtt is a zsáner jobbik felébe és a Netflix filmjeinek felső harmadába tartozik.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
tuki2200
senior tag
válasz Gery9112 #111897 üzenetére
Ez a panszexualis annyira nemgáz, furcsa is lenne ha Han nem fekudne le minden novel az univerzumba csak az emberekkel (haho galaxis orzoi Star Lord, ott is termeszetes a karakternek, hogy nem csak emberekre hajt) az h a jovoben minnel tobb LMBTQ karaktert akarnak beszuszakolni, már igen. Es nem azert mert ellene lennek, mindenki azzal amit akivel akar, de ha valamit eroltetnek az sose lesz jo..a szexualitas nem kell, hogy tenyezo legyen egy filmben, Dumbledornal sem erdekelt soha h meleg, mert nem volt rajta a hangsuly, de ha direkt erre mennek...
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz pocokxx #111912 üzenetére
Fú apám, ez ütött. Köszi hogy mutattad! Nagyon durva tükör (és rohadtul helyesen) a sok egyenlőségi, elfogadási maszlagot túltoló idiótának. Nem is tudom, láttam -e már bármit ebben a témában ami ennyire jó volt.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
pocokxx
Közösségépítő
Nekem meg ez jutott eszembe. Bár lehet off .... [link]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
KaitouP
nagyúr
válasz Gery9112 #111897 üzenetére
Nagyon durva, és egyben nevetséges, hová fajul ez a világ...
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
emiki6
veterán
válasz ígyvanferi #111898 üzenetére
Pánsípokhoz vonzódik... xd
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
válasz Gery9112 #111904 üzenetére
A helyedben először megkérdeztem volna, hogy miként szólíthatsz meg. A helyes megszólításom "őbogársága", úgyhogy legyél szíves a legközelebbi hozzám intézett hsz-eidet ezzel kezdeni. Ha nem így teszel, akkor azzal elnyomsz, és én pedig beperellek diszkriminációért!
Ja és ha hamradik személyben beszél valaki rólam, akkor a "Xub" személyes névmást használja!
[ Szerkesztve ]
-
Gery9112
őstag
válasz ígyvanferi #111901 üzenetére
Milyen igaz.
Várom, hogy R2-ről vagy C-3PO-ról is kiderüljön, hogy ők jártak és a másságuk miatt kellett menekülni Antilles kapitány hajójáról az Új Remény elején. A tervrajz csak ürügy volt.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
ígyvanferi
addikt
válasz Gery9112 #111899 üzenetére
Na, megyek is nézni a hétvégén a pánszexuális Landot.
Amúgy ez szerintem nem csoda, abban a világban, ahol egy rakás különböző űrlény van, elég nagy hiba lenne csak a földi lányok (csábítók) irányában korlátozni magunkat. Plusz valószínűleg néhány fajnál el sem lehet dönteni, hogy male vagy female. Szóval nem akkora meglepetés ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest