Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
K9
tag
Basszameg meg az origo.hu-ra is 180as a pingem!!!!!!!
Csézni akarok, de még a bombát sem sikerült lerakni!!!
Jóóóóóóóó akkor lerakom a bombát a fibernet székhelyre. Ezt Szedjétek fel! -
K9
tag
Jaj de rég jártam itt
Kb 1,5 hónapja
De nem azért mert annyira qrva jó a net
óóó még véletlenül sem.
Csak most egy pár napja elérte azt a pontot, amikor a netet egy tízpontos listán egy ponttal jutalmaznám.
Azért nem kap nullát mert még letőlteni tudok.
De a minősége egy büdös nulla. Gratulálni tudok a fibernetes csapatnak ezért a minőségi munkáért!óó most vissza is olvastam látom mindenki elégedett főleg a pingel!

Énis qrva elégedett vagyok a pingel!
Fibernet van egy nagyon jó mottó szövegem, nyugodtan írjátok oda reklám kampányotokba:Semmi sem olyan rossz,hogy ne tudna tovább romlani.
-
K9
tag
Válasz fibernet.
Szar.
-
K9
tag
Na tudom datanet. Kicsit felhúztam magam....De érthető nem?????
-
K9
tag
Fibernet.
Telnek a napok,hetek, hónapok....A ping még mindig qurva szar!
Már nem kérdezem mikor lesz jó... Már csak terjesztem a fertőt.
Ha hírdetitek a szolgáltatásotokat, ajánlom ezt a reklám szöveget:
"Nyugdíjas internet" Mert nekik b*zmeg ez elég. És akkor nem is vertek át senkit. -
K9
tag
Rengeteg külföldi szerverre 200 körüli ping van.Olyanokra ahol nekem 40-50 ping szokott lenni.
Nemcsak a fibernetnél szar. Invitelnél is. Meg még kitudja hol.
Megmagyarázná valaki hogy ez mikor lesz javítva és miért szar?
Jó szar a szerver, de az miért szar?
Ezt a tökölést a nettel amit már egy fél éve művel a legtöbb magyar szolgáltató.
Hullámzik a net minősége állandóan.
Legtöbbször persze magyar szerverekre jó.De fejlődni kéne nemde?
Volt amikor jó volt egy évig is bármelyik külföldire! Hogy lesz a jóbol egyszerre ilyen szar? -
K9
tag
Na most a wowot nem mértem még mennyit eszik.De gyanítom nem sokkal többet mint a csé. Sőt még lehet kevesebbet.
Csénél 128kbit net elég. Feltőltési sebességnek elég 68kbit.Ezzel a nettel már 50es pingel lehet rohangálni.
Leteszteltem mert ilyen netem volt anno.
A netes játékok nagyon keveset esznek. Csak a net minősége a fontos. -
K9
tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Hát igen ez szarnak mondható. Egynek sem szabadna elvesznie.
Érdekes hogy kb 21:20után hirtelen lett, szar majd egy óra múlva hirtelen lett megint normális.
Fejleszteni kellene....biztos hogy van rá zsé. Csak tudjátok mi kis réteg vagyunk akiknek a net minősége is számít. -
K9
tag
Az isten megb*ssza. 21:20kor a fibernet ugy döntött átlibben szarba. Egésznap nyomtam a csét mindvégig "egészjó" volt. Persze lost volt rendesen, de legalább a ping jó volt.
Minnyá elkezdem pingelni a fiber szervereket kiváncsi vagyok hogy lossolnak a drágák..... -
K9
tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Csak ugy hogy személyesen bekell vinni modemet/tartozékokat/papírokat/kábeleket.
Ha határidő nem járt még le akkor kemény lesz, de kitartó munkával lelehet mondani.
Az is jó ha azt mondod nem tudod fizetni, elvesztetted a munkád, a házad leégett, most körözés alatt álsz, és egyébként a híd alatt túl hideg van és még fegyvered is van.
-
K9
tag
Hát szerintem ha van a közelben más szólgáltató akkor ezt lekell mondani.
De előtte probáljátok meg kizárni hogy nem e a géppel van a probléma?
Vírus? Úrja telepítés. Vagy tök tiszta másgéppel tesztelni.
Nem használtok semmi net gyorsítot példáúl cfosspeed?
Mert ezeket nem szabad! Fibernet ettől beokádik.
Ha ezeket tisztázátok akkor tiszta szívvel belehet menni, megmondani hogy szar a net, és senki nem tudta megoldani, egy fibernetes szakember sem. -
K9
tag
Na most 23:00 után egész jó volt a ping.
Hétvégére lealkudom 22:00ra. -
K9
tag
Lukász neked már annyira szar, hogy ennyire szar már nem lehet.
Vagy mégis?
De tényleg ennél azért jobbnak kéne lennie.Vírus nem lehet?Én is ellenőrzöm a net minőségét folyamatosan, és persze megállapítható hogy a béka segge alatt van az elérési idők.
Szerintem lekellene szabályozni törvényekkel ezt az internet szolgáltatást.
Mondjuk ha ilyen minőségben szolgáltatnak akkor fél áron számolnak fel vagy semmit.
Ez lenne a korrect.Mert így ez hivatalos rablás.
Ha így lenne ahogy mondtam, rögtön kapkodnának a javításával.
De persze én sem vagyok szívbajos.Ha iylen netet adnak akkor nem csak velem csesznek ki.
Sok az ismerős aki netet akar. És én segítek nekik mit ne válasszanak
))) -
K9
tag
OOOOOOOOOOO bejövök ide hogy szidjam a fibernetet, hogy nem bírok játszani annyira szar az elérési idő, erre most látom hogy nem én vagyok az első

Kihidte volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fibernet valamit fejleszteni kéne, kicsit több szerver!!!!!!!!!
Éjfél után már elégjó, de most nem mondják komolyan hogy maradjak fent addig!!!
Csúcsidőben 200 ping egy counter strikeban játszhatatlanságot eredményez.
A net minsőségét is szemelődt kell tartani!!!
Most újat mondtam??????
Egyszerűen nem értem hogy évente többször felkell háborodni hogy megjavítsák.
Nem lehetne automatikusan arra törekedni hogy az előfizetőket minél jobban kiszolgálni.
Hátha maradunk. HÁTHA. -
K9
tag
Na jelentem:
Én voltam az akinek a smc 7004vbr routerje nem csipázta a thomson modemet.
Fibernettől kértem egy lehetőleg nem thomson modemet.Véletlenül szerencsémre pont volt egy másik márka egy motorolla.
És most feleségül vette a routerem a modememet, mert akkora nagy a boldogság
Tehát ezt a thomson vs smc7004 párosítást kerüljétek az eggyik homokos!!! -
K9
tag
Na teszteltem kicsit, haverom motorola modemét áthoztam.Azzal is tökéletesen megy a smc 7004vbr router.
Tehát thomson modemmel vagy véletlen szívtam meg, vagy thomsont nem szereti az smc 7004vbr router.És ebben az esetben hozhatnak nekem száz ílyen thomson modemet, mind szar lesz. -
K9
tag
Firmware frissítés ugrott mert nincs új, semmilyen nincs.Alap van.
Bevallom én utálom ezt a routert, szerintem egy szar.De legalább működik, és működnie kellene.Fibernet hamarosan kijön.Remélem van másik márkájú modemük mint a thomson.Vagy adjanak abból valami jót.Terayon modemükről nem szólok egy rossz szót sem. 3-4évig használtam tökéletes volt.Monnyon le a thomson! -
K9
tag
Csomagváltás miatt kaptam egy thomson modemet.És smc 7004vbr routerem van.
Ez a router tökéletesen működött a régi terayon modemükkel.Ahogy megtörtént a csere ez a router "elromlott". Van amikor 10percig tartja a kapcsolatot van amikor 30percig és ugy áll le, fagy meg, hogy egyre lassabban tudok böngészni és aztán végleg meghal.Csak az segít utána hogy tápot ki, majd tápot be.
Ez a thomson modem nem csípi a routeremet vagy mi?
Mert szimplán a modemmel netezve tökéletes gyors kapcsolat van.
Lehet ez modem hiba is? Nem szeretnék uj routert venni... -
K9
tag
Thx de már semmi probléma.Nem tudom mivolt a megoldás.
14x bontottam a kapcsolatot majd mérgembe megcsináltam az ip javítást 15x-re és megkapta a 85ös ipét. LOL.
Erre mi a magyarázat? Most reggelte a mac adresst a központ vagy mi?
Pedig kezdtem már feladni.Már nagyon szerettem volna lesz*rozni a fibernetnek a modemüket. -
K9
tag
Na a fibernettől kaptunk egy motorola routert. Azt mondják fix ipét kitörőlni és automatice megkapjuk az ipét és lehet netezni.
Na automaticére beállítottam az ipéket és kapok egy 192.168.100.11 ipét.
átjárónak meg 192.168.100.1-et ha jól emlékszem.
Van még valami trükk mert így nincs net, de a kapott és fogadott csomagok vannak
Elvileg ehez hasonló ipét kellene kapni 85.66.34.58....
Vagy várni kell még észhez tér? Vagy már tárcsázhatom a fibernetet hogy elkúrtuk nem kicsit nagyon....Mármint a fibernet
-
K9
tag
Na most sikerült vissza olvasni kicsit, látom mindenkinek ilyen takony

-
K9
tag
Kecskemét nyíri út.
Itt fibernet ügyben egy katasztrófa van.
Lassan egy hónapja a kábel tv szar. National spectrum hbo meg mittudomén milyen csatornák nem jönnek be. És van ugy hogy az összes csatorna szar. És más fibernetesnek is itt a környéken. Aztán bejönnek a csatonák és egy óra múlva megint szar 2óráig...
Ez engem nagyon nem is érdekel, de hogy az internet is pont ezt játsza a tv-vel szinkronban 1 hónapja.Kicsit már szar. Nem mondom hogy nagyon felbasz, mert már megszoktam a szart tőlük. Hát a fogyasztó védelem mostmár azért megkérdezi tőlük hogy biztosak e abban, hogy e hónapban kikell e fizetni a fibernetes számlát?
(örülök hogy e komment megírását nem kell megismételnem mert közben nem ment el a net!) -
K9
tag
Pár kommentel arébb írtam hogy erre felé gondok vannak. Aztán rájöttem a hibára. Én voltam béna.
-
K9
tag
Tegnap este source-al szerettem volna multizni, és még ilyen rossz soha nem volt, ahogy nekiálltam kicsit mozogni a játékban a ping ugrott 50ről 200-300ra. Uj raktam a wint, mert ugy megilyedtem, mert ilyen rossz soha nem volt még. És hát nem ez volt a probléma. Ma reggel is megnéztem 7kor, de ugyanaz, szóval még azt sem lehet mondani hogy leterhelt lenne, mert nem hiszem hogy mindenki ott kuksól 7kor. Ma is még erőlködök.Net sebessége jó, de én erről már mondtam hogy az nem izgat mennyivel tőltök le.
Kecskemét széchenyi város.
[Szerkesztve] -
K9
tag
Kecskemét, Széchenyi város. Símán jó volt tegnap a net. Most elégedett vagyok a fibernettel.
Azóta egyébként megoldódott az irreális lossom a játékok kapcsán. Remélem marad a jó világ. -
K9
tag
Kecskemét, Széchenyi város, Nyíri út. Még nem emeltek semmit, de azt már látom hogy 60K-ról leestem 50re. Jobb ez így, mert ha 70en lenne, akkor már elkönyveltem volna emelésnek
És akkor persze nem mosolyognák így 
[Szerkesztve] -
K9
tag
Hahó Fibernetes csóka nézi a topikot vagy mi?
2napja javúlt a net minősége! Nem mondom hogy tökéletes, de lényegesebben kevesebb loss van.
Pedig én nem csináltam semmit, csak sírtam pár fórumra. -
K9
tag
'' 2 7 ms 10 ms 13 ms 85.66.........
3 * * * A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.''
3. lépés szerintem normális a kérésre.....mert nálam is így van.Erre is van magyarázat hogy mi ez, de én nem tudom.
Na 2. lépésben lévő server ipét pingeltem én.
(De ez akkor lehet nem mérvadó) de probálkozni lehet. -
K9
tag
Rendben, ez jó magyarázat. De azt a tényt nem magyarázza hogy bármely serverre fellépek ott nekem állandó 3-15 lossom van folyamatosan.Ezzel szembe 9 társamnak semmi loss-a nincs.Tehát nem a szerverrel van baj (magyarul a játék szerver ki tud szolgálni).És utána persze ezt is meglehetne magyarázni biztos kémprogram/vírusos a gépem. Hát de sajnos ez sem.
Nem volt ez mindig így mint mondtam. Emlékszem a régi szép időkre amikor 256kbit-es nettel játszottam a source játékokkal 0 loss és 0 chokel. Azóta 512kbit és 15loss 40choke.
Nem kell nekem a fibernet az biztos.
De Gozi egyébként t-onlinenál miért nem lövik ki akkor ''a ping feldolgozása és arra való válaszadást''. Mert azt addig pingelhettem amíg jól esett, semmi loss.Ők megtehetik? -
K9
tag
Akkor helyzet jelentés. Kecskemét.
Régóta fibernetes vagyok kb 3 éve. 3évvel ezelőtt minden szép és jó volt.
Aztán szép lassan eljutott a fibernet arra a pontra hogy a szart probálja eladni.
A lényeg hogy én sosem a net sebességet néztem hanem a minőséget. Engem teljesen hidegen hagy, hogy 10mbit, vagy 512kbit.
Mivel én, az online játékokkal szórakozom, nem pedig a letőltéssel.
Jöjjön a lényeg a minőség annyiban romlott, hogy a fibernet szerverei lossolnak.Méghozzá igen szép számban, csúcs időben volt már olyan hogy 50% losst produkálnak.Átlag júzer ebből semmit nem vesz észre, így neki eladhatják a szart. Nem tünik fel neki, mert ha letőlt valamit és loss van, a csomagokat ugyis ujra küldi.
De aki online játszik annak erre nincs idelye. Másodperc tört része alatt történik minden.
Az persze már csak hab a tortán hogy mostmár sávszélesség is babapiskóta a többi szolgáltatóhoz képest.
Sávszélesség emelés nem lesz.Hameg lesz, akkor még nagyobb baj van.
Azt az értesülést kaptam (haver) hogy sajna nincs pénz. Ugy hogy fibernet csillaga leáldozóban van. De inkább már ugymondom lehullott.
Mindenki leellenőrizheti az álításaimat.
startgomb--->Futtatás-->cmd
Beírja tracert origo.hu (de akármiylen oldal nevet vagy ipét beírhat)
A lényeg hogy megmutatja hogy milyen útvonalon jutsz el te az origo főszerveréig.
Téged persze csak azok a serverek érdekelnek amik fibernetesek.
Látni fogod az fibernet serverek ipéjét.
És kezdődhet a játék ping 666.666.666.666 /t
Nem tudom hogy mindenkinek garantáltan olyan rossz az első fibernet servere mint az enyém.De hogy én 5 fibernetes servert megnéztem és az eredmény lehangoló az biztos.
Arról nem is beszélve hogy utvonalban is már nagyon szar a fibernet.Épp ma teszteltem a t-onlinet és sokkal rövidebb utvonal, sokkal stabilabb elérések.
Persze későbbiekben ott is előfordúlhat ez a probléma, de még nem tudni hogy ott a szerverek hogy viselik a sávszél emelést.
A lényeg az hogy minél hamarabb megszabadulok a fibernettől, mert játékra ez a net egy nulla. Aki meg letőlteni akar az meg ugyis megy máshová, sokkal barátibb árak, nagyobb sávszél. Kössz fibernet, mostmár lehúzhatod a rolót.
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- További aktív témák...
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
óóó még véletlenül sem.

)))