Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Aktív témák
-
Lukász
csendes tag
Hali.
Az én történetem-->
Nyáron gondok voltak az internettel, cabelről lejött az ezüstös pöcök, amit a modemre kell cserélni, és csak drotot dugtam a modembe, szal a lényeg h kijöttek megcsinálták mert érintkezési probléma volt, és jó lett.. 3 hónapig talán jó is volt,de kb. durván 2 hónapja gondok vannak nálam az internettel, eleinte csak 3-6 óránként, most már szinte teljesen élvezhetetlen szolgáltatás már 5-10 percenként szakd meg a netem ezzel a szöveggel--> a hálózati kapcsolatoknál-->1 hálózati kábel nincs bedugva, hálózati cím lekérése, majd csatlakoztatva, kb. ezt csinálja 2 hónapja, mindegyik kábel a helyén van rendesen.Lényeg, mindent megcsináltunk amit lehtett 1.nek a régi mdeomre rátettek egy erősitőt htalán azzal van a gond, ugyan úgy szar maradt, kicserélték a modemet, szar maradt, vettünk új utp kábelt, ugyan úgy szar maradt, 3 gépen kriprobáltunk 3-an ugyan az 1 hálózati kábe nincs bedugva stb. másik modem is ugyan ezt csinálta... a gépeken tálcán az óra melett mikor megyszakad a 2 kiis gép ikonnál egy nagy piros X áthúzva van ,de csak 10 msp mert utána visszajön, és mikor ezt kiírha a modeme az összes led elmehy, majd szépen visszajönnek, pl. most is, majd mikor elküldöm az üzit, a laő nem jeleithető meg, a kacspoalt időtulépéés miat megszakadt stb. mert folyton megszakad.. továbbá 2 napja vettem új hálókártyát azzal is szar, ja gép újra lett telepítve, ezek után is szar, online ügyfélszolgálat egy nagy 0, ne mtudnak semmit, és össze vissza hazudoznak, nem értesítenek semmiről, pl. h tegnap Vörösváron állitólag erősitőket cserélnek és szinteztek, ezt mind este 8kor korom sötétbe -6 fokba az oszlopokon, kb. 4 éves unokatestvérem nem veszi ezt be, mindez2 hónapjafolyik, 3-6 óra sem elfogadható, régen 3-6 óránként volt ez jelenség, de most folyamatosan újraindítja magát a modem, és folyamatosan megszakad, valamikor ledek visszasem jönnek, szal már nagyon elegem van
Most pl. teljesen element, ma kb 100-szor.. napok alatt egyreszarabb lett..Online hibabejeltésnél 30 perceket kell várni "kérem várjon mert az összes kollegám fogalat géphang vicces,mivel összes 1 kolge van
naponta kb 3-szor 4-szer hívjuk őket, ott kezdjük h 3 nap alatt megkell szüntetni hibát, illetve ki kell h jöjjenek az nekik 10 nap, pl modemnél a csóka 1. eltelik 3 nap semmi, majd újrahívjuk őket, másnak felhív a csóka h hozza modemet, 10 perc múlva visszahív h csak telfonos modem van nála, majd hétfőn hozza kábelest, ahoz képest várunk hétdőn semmi, elteik 1 hét semmi, újrahívni kelett, valahogy kiment a fejéből, aztán csak hozák a modemet de szar.. Kicsit erősebb hangnemben beszélzünk az online hibabejelentős gyerekel, 3 napja a felhívott minket szerelő részlegtől a gyerek, h már nem tudnak mit csinálni, és szolgáltatás üzemeltetőkének szól, majd az fog minket hívni 2 nap múlva, érdekes,(és h majd ők szofverekkel utánanéznek) szerintem nem lesz belőle semmi, hanem továbbra és szívni fogok..
Én online játkkal játszok Silkroad, és a folyamatosan internetkapcsolat szükséges, de sajna felépek a játékba és 5 perc után ledob DC, ránézek a modemere és nem világítanak ledek, (megszakad a kapcsoalt 1 hálózati kábel nincs bedugva, de bevanminde dugva és még router sincsen.. mert azt kiiktattuk.. mostanság játékot elfejthetem mert szar egész, már simán internetezni sem tudok mert lassú sok idő míg betölti honlapot,folyamatosanszakadozik, a kapcsoalt időtullépés maitt megszakadt, szal ez a történet
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Éjszakai műszak
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
naponta kb 3-szor 4-szer hívjuk őket, ott kezdjük h 3 nap alatt megkell szüntetni hibát, illetve ki kell h jöjjenek az nekik 10 nap, pl modemnél a csóka 1. eltelik 3 nap semmi, majd újrahívjuk őket, másnak felhív a csóka h hozza modemet, 10 perc múlva visszahív h csak telfonos modem van nála, majd hétfőn hozza kábelest, ahoz képest várunk hétdőn semmi, elteik 1 hét semmi, újrahívni kelett, valahogy kiment a fejéből, aztán csak hozák a modemet de szar.. Kicsit erősebb hangnemben beszélzünk az online hibabejelentős gyerekel, 3 napja a felhívott minket szerelő részlegtől a gyerek, h már nem tudnak mit csinálni, és szolgáltatás üzemeltetőkének szól, majd az fog minket hívni 2 nap múlva, érdekes,(és h majd ők szofverekkel utánanéznek) szerintem nem lesz belőle semmi, hanem továbbra és szívni fogok..