Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
kaliber
aktív tag
válasz
trendax
üzenetére
Sziasztok!
Én is Fibernettel kezdtem (Százhalombatta) és ugyanezek miatt, amikor végre lett választási lehetőség (három évet kellett rá várni) szolgáltatót váltottam (TVnetwork) velük megvoltam elégedve, de mit ad isten idén január elején jött egy levél, hogy a Fibernet megvette az egész kiépitett TVnetwork rendszert szőröstül-bőröstül és engem üdvözölnek Fibernetes ügyfélként gondolhatjátok, hogy mennyire örültem
.
Szuper, én is a globalizáció egyik áldozata lettem, a helyi újságban írtak is egy cikket ezzel kapcsolatban és az írója is nem tetszését fejezte ki, meg az ismerőseim közül is sokan. -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
trendax
üzenetére
Az első csatát elvesztetted...
De ne csüggedj! Lesz még rosszabb...S legalább a kiesést, amit a modem okoz, jóváírják valahol? Mert azt kétlem...
Ezért, illetve az ilyenek miatt hagytam én is ott őket.
Mióta váltottam, érdekes módon semmi gond nincs a netszolgáltatással. Minden oldal bejön, bármikor is nézem. A pingem nem megy 50ms fölé...
-
egle
tag
válasz
trendax
üzenetére
Az egyik haverom a város másik végében lakik, nála ugyanezek a problémák szoktak jelentkezni. Namost ha így nézem a dolgot, akkor kb. az egész városban ez van, csak én aki játszik is a neten és nemcsak a leveleimet nézem meg esténként, nekem feltünik hogy ez a "szolgáltatás" köszönő viszonyban sincs azzal a sebességgel, amennyinek lennie kellene. Másoknak ez nem tünik fel, megnézi a leveleit, elolvas pár weblapot, 30 kbyte/s sebesség bőven elég ehhez.
Namost ha egy minimális önérzet lenne a fibernek az üzleti politikájában, akkor ez a probléma már nem létezne. Úgyhogy holnap telefon, aztán ha nem változik semmi, akkor valószínű írok egy levelet a GVH-nak, egy olyan egyszerű kis érdeklödő félét. Esetleg nincs-e kedvük egy kicsit körülnézni a fibernél is.Jelenleg az 1 megás netem.

-
Gülümaci
tag
válasz
trendax
üzenetére
Hali! Ma ugyanezt a hibát jelentettem be a fiberéknek! Kérdeztem, hogy valami központi hiba van-e, de azt mondták, hogy náluk minden szép és jó!
Nem rossz mi?!!!
Majd küldenek mukit, hogy megnézze, lehet, hogy modemcsere lesz! Vagy mittom én! Azt vártam, hogy azt mondják, hogy központi hiba van. De nem. Szerintük minden oké! Szerintem meg nem!
Délután a legjobb, kb amikor mindenki hazaér a melóból; ahogy mondod: percenként 2x szakad meg net! Vagy a "Cable" LED nem világít, vagy úgy csinál, mintha kikapcsoltam volna, majd újra be.
Kíváncsi vagyok mi lesz........ -
egle
tag
válasz
trendax
üzenetére
Hát ha valaki tényleg azt gondolja hogy képes vagyok több ezer oldalon direkt magas számokat beírkálni, csakhogy úgy tünjön mintha, az valószínű nem normális vagy a fiber beépített embere.
De ha ez nem akkor mi lenne a megoldás? Peticíót elkezdeni, aláiratni több 100-1000 emberrel? Megkérni mindenkit hogy egy adott időpontban mindeni mondja fel ezt a "szolgáltatást" mert akkor talán észbe kapnának?
Mondjuk az biztos hogy az Invitelhez fogok átmenni ADSL-re, sebességre ugyanott van, a kérdés csak az hogy mikor és hogyan. A fibertől szabadulni akarok amilyen gyorsan csak lehet. Nem vagyok hajlandó tizensokezer forintot fizetni egy 30 kbyte/s -os "netszolgáltatásért". 2008-at írunk, nem 1990-et. -
Jégkokó
veterán
válasz
trendax
üzenetére
Írtam nekik egy mailt, hogy mi van akkor ha mégsem kiépíthető nálam az adsl, akkor kell e valamilyen díjjat fizetni.És szinte hihetetlen módon kb 1 órán belül válaszoltak is a levelemre
Azért ha a cég ennyire korrekt és minden rendbe lesz, akkor nem hiszem, hogy sok problémám lesz velük
-
trendax
tag
válasz
trendax
üzenetére
Már csak onnan is le tudnám szűrni, hogy adnak magukra és az ügyfelekre, hogy:
- honlapjukat Carnation csinálta (..és nincsenek rajta vízjeles stock fotók, lol...)
- van fórum rajta, ahol max pár órán belül választ kapsz szinte mindenre
- az ügyfélszolgálat tényleg a nevében foglaltakat végzi..
Perszeeeeee, bizonyára több pénz is van mögötte, mint piciny fiberünk mögött..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
.Bukta..
csendes tag
válasz
trendax
üzenetére
Ötlet: válts szolgáltatót. Sajna jobb nincs.
Barátnőméknél Villányban tv+telefon csomag van, 1 hónapja vette át a fiber a rendszert. Nos azóta néha se tv adás se telefon városszerte.....illetve ezek néha vannak és általában nincs szolgáltatás. Net az nem tudom, szerencsére rám hallgattak és megtartották az ADLS-t.
Telefon 4 napja nem jön vissza, az ügyfélszolgálat elérhetetlen ''Kérem tartsa a vonalat, jelenleg minden munkatársunk foglalt blabla...'' ez megy vazze egész nap és hát mobilról kénytelenek hívni a fibert! Ja és hiába tartják sokáig a vonalat, még mindig nem küldték ki a szerelőket!
SZÉGYENLETES FIBERNET! Aki teheti meneküljön
-
Bitraider2
csendes tag
válasz
trendax
üzenetére
Sziasztok,
olvasgatom .Bukta. irását, és áldom az eszem, hogy nem Fibernetes lettem,
mert azon gondolkoztam én is, de nem akarok nagyon offolni, de nekem a sokak által szidott mikrós netem van, és bármikor mérem ezt látom:
[URL=http://www.speedtest.net]
[/URL]
bocsi, ha off, csak nekem olyan fura mikor azt irjátok, hogy a 10M-es net csúcsidőben
csak 1M, elég idegesitő lehet. Nekem csak 2M, de ezt tudja bármikor, és inkább ilyen
legyen, mint ''akár'' 10M ;) -
-
p_m
csendes tag
válasz
trendax
üzenetére
nem, valóban nem normális. nem ismerem konkrétan a helyeket ahol megtörtént az emelés, de van egy olyan érzésem hogy kisebb településeken emeltek (kevesebb háztartás) a nagyobb települések kárára (több háztartás), mivel a szükséges fejlesztéseket korántsem hajtották végre, hanem egyik helyről elvonják a sávszélességet a másik hely javára (pl. gödöllőn mondjuk mindenkitől elvettek most 0,5-1 megát és mondjuk van vagy 2000 fibernetes háztartás, könnyen kikövetkeztethető hogy ercsiben, vagy hol ahol van mondjuk 100 fibernetes háztartás, miből lett 8 és 10 megabit). elég érdekes üzletpolitika, ha engem kérdeztek

[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Saros (PS5)
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X ROG STRIX OC Eladó!
- Thrustmaster t300 Ferrari (21hó garancia)!
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, nekem még több, mint 1 év a "börtönben"
, ünnepnap lesz az amikor lejár a netem náluk, aztán irány az ADSL.
a jó netért .

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(szintén Kecskemét természetesen)

![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/162256019.png)
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/162062999.png)

5ért meg még a router is vihető