Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
na ez jó ötlet én is megcsinálom ezt a pingelős dolgot legalább lesz bizonyítékom.
off: WOW accomat trójai lopta el mint kiderült volt 2 is a gépen de már leírtottam, szerencsére a srác ugye nem tudta a tiktos választ és visszaszereztem az accom de az összes goldom eltünk rakat cucc(full t5 voltam) mountjaim is stb, írtam gm-nek és azonnal lezárta az accot most nyomoznak, elvileg pár nap ésmindent visszakapok, nekem is 2 év van a karimban nagyon jó kis guildben vagyok és nem lenne jó ha odaveszne a munkám gyümölcse de guildtársak megnyugtattak hogy pár nap és visszakapok mindent most csak azért zárták le az accom mert kinyomozzák mi történt.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest