Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Aktív témák
-
Pimpa29
csendes tag
Én tavaly február környékén bontottam velük, de nem a hátralevő időt kellett kifizetni, hanem az eltelt hűség kedvezményes és listaár közötti különbségét. Szerencsém volt, mert csak pár hónapja ment az aktuális hűségszerződés, így nem volt vészes az összeg. Akkortájt részletesen leírtam a dolgot, de mindenképp kérdezz rá fibernetnél, mert jelentős káosz tud uralkodni náluk.

-
Pimpa29
csendes tag
Sziasztok
Eltelt az első chello-s évem (fibernetről váltottam). Utólag teljesen jó döntésnek tartom, az első chello-évben 9000 forintért kaptam 10/1-es netet, áprilistól pedig 6000-ért kapok 10/2-est. (Bár győzködtek, hogy 7600-ért adnak 20/3-ast.) A sebességgel nincs gond, p2p korlátozás pedig ki lett már tárgyalva ezerszer.

Üdv
-
-
Pimpa29
csendes tag
-
Pimpa29
csendes tag
Sziasztok
Néhány infó azoknak, akik mondjuk IX. kerületben akarnak chello-ra váltani fiberről (nem tudom utóbbi milyen mostanában).
- chello elég mókás p2p lassítást üzemelt be pár napja: délután, este max 1 megabiten muzsikál a 10 megabites csomag
- eddig is volt lassítás, de csak az esti csúcsidőszakban volt igazán érezhető
- ha ez így marad, akkor p2p-t használóknak nem javaslom a váltást, bár ismétlem, nem tudom a fibernet milyen mostanság.Üdv
-
Pimpa29
csendes tag
válasz
varga911
üzenetére
Én februárban felbontottam a még élő fibernet-hűséget. Az aktuális hűségidőszak eltelt hónapjaira kell kifizetni a hűséges (tehát fizetett) havidíj és a hűség nélküli havidíj különbözetét.
Ha jól emlékszem még emberkedtek, hogy a 4 évvel ezelőtt elengedett bekötési díjat is fizessem vissza, de mondtam nekik, hogy szó nincs róla, mert előtte e-mailben direkt megkérdeztem, hogy mit kell visszafizetnem, és akkor ezt nem említették...
-
Pimpa29
csendes tag
Itt (Bp. IX. ker.), ahol lehet választani Fibernet és UPC között, emigyen működik a p2p lassítás:
- 0-16 óra között: nincs lassítás - 10 megás csomag 10 megával megy,
- 16-18 óra között: kb. felére lassítják - 10 megás csomag kb. 5 megával megy,
- 18-24 óra között: kb. negyedére lassítják - 10 megás csomag kb. 2-3 megával megy.Persze mindez csak p2p-re vonatkozik, http-n, ftp-n csutkán megy mindig a 10 mega.
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest