Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
bteebi #48955 üzenetére
Nmit, arra, h az első cellát még nincs mivel hasonlítsa, így meg az első alkalommal az else ágra fut, átbillenti a Vizsgal-t true-ra és a második cellától kezdve vizsgál mindig az előzővel.
Igazából sztem csak a vba "engedékenységének" köszönhető, h a Vizsgal nélkül nem fut hibára az első körben, hiszen akkor a PreCell-nek még nincs is értéke, szóval vagy Null vagy vmi szemét van benne, szigorúbb nyelvek esetében sztem exceptiont dobna. (Ha meg a ciklus előtt adnál értéket a PreCellnek, pl azt, h PreCell=0, akkor meg az lenne a gond, h ha az első mezőben szintén pont 0 az érték, akkor "Please check"-re fut ok nélkül ... szóval sztem ezért korrekt a Vizsgal változóval)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő