Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
Magnat
üzenetére
"Igazából sztem csak a vba "engedékenységének" köszönhető, h a Vizsgal nélkül nem fut hibára az első körben"
Azt külön lekezeltem, még ha kicsit gagyin is, egy If-fel (összehasonlítás egy fixen üres cellával). De majd lehet, hogy átírom, mert jobban tetszik, amit írtál, csak volt pár apróbb gond az átírásnál, ezért inkább kiszedtem. Az én szintemen már ez is elég bonyolult makró, jól széthúzva már vagy 80-90 sor.

"(Ha meg a ciklus előtt adnál értéket a PreCellnek, pl azt, h PreCell=0, akkor meg az lenne a gond, h ha az első mezőben szintén pont 0 az érték, akkor "Please check"-re fut ok nélkül ... szóval sztem ezért korrekt a Vizsgal változóval)"
(Nem voltam kellően explicit a probléma körülírásával, alapvetően direkt.) Az érték gyakorlatilag nem lehet 0. De még ha az is lenne, az se lenne igazi gond, mert "csak" annyi a jelentősége az összehasonlításnak, hogy felhívja a figyelmet egy esetleges hibára. Elvileg lehetnek azonosak, vagy nagyon hasonlóak az egymás utáni értékek, csak kicsi rá az esély. Van esély fals pozitívra és fals negatívra is, az viszont már a júzer feladata, hogy akarja-e egyáltalán ellenőrizni. Mindenesetre legalább a lehetőség, az automatikus figyelemfelhívás adott hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Microsoft Excel topic
- Apple MacBook
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50