Hirdetés
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 Ultimate gamer egér és ATK Sky Pro egérpad
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszmisz
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni.
Adott A oszlopban egy adott tétel neve, valamint C oszlopban az adott tétel összefoglaló tulajdonságai kötőjellel elválasztva.
Szeretném D oszlopba kötőjellel összefűzni a C oszlopban található összefoglaló neveihez tartozó A oszlopban található neveket, kivéve a saját nevét(ezt egy helyette függvénnyel megcsinálnám, ha a többi része kivitelezhető valahogyan).Példa:
A B C D
1. alma piros-zöld paprika-körte
2. paprika sárga-zöld-piros alma-körte
3. körte zöld alma-paprika
4. labda csíkos-pöttyös-tarka terítő-asztal
5. terítő tarka labda
6. golfütő fehér
7. asztal fa-fém-csíkos labdaAddig stimmel nálam a dolog hogy C után beszúrok egy oszlopot, majd új oszlop =A1 -> fkeres, közelítőleges egyezés, 2.oszlopból kérném vissza az adat.
Csak azt nem tudom hogyan kezeljem le, hogy a kötőjellel összekötött adatok mindegyikét keresse és minden hozzá tartozó eredményt fűzzön össze.Előre köszönöm szépen mindenféle útbaigazítást is.
Valószínűleg ez már makróval megoldható csupán, csak nem tudom merre induljak el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gaming notebook topik
- Yettel topik
- Politika
- Grim Dawn
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest