Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#114976) i2k válasza eami (#114975) üzenetére


i2k
senior tag

Volt itt minden - én ugye csak 2015 óta vagyok aktív online player. A játék 2013 óta fut, még mindig ~7-800, van mikor több aktív játékossal -, a videók is (amik a JuhTyúkon fenn vannak) linkelve lettek minden egyes jelentés során, de írtak nekik e-maileket is, STEAM-en is jelezve van, és a STEAM kliensen belül is lehet reportokat küldeni a playerekre --- hasztalan.

Sőt, mivel gyakorlatilag már bagóért vehető a játék, a cheaternek nem kell sokat erőlködnie - vesz egyet, készít egy új STEAM kontót, aktivál egy példányt, és lövi hozzá a csíter progit.

Ja, és ha valaki azt hiszi, hogy ez egyedi, akkor nyilvánvalóan téved. Minden játékkal így csinálják már (nem csak a 2 német majom ofc).
Én helyből megnézem a gyanús playerek profilját - és ilyenkor az is gyanús, ha privát a profil, hát még az, ha csak 1 játék van a fiókon, vagy mellé csak F2P.

//Még valami:
Ugyanezek a németek, és haverjaik csalnak az összes Codemasters játék online módjában.
Az Autosport-ból lopott videók is igazolják, a JuhTyúkon.

[ Szerkesztve ]

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.