Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#114472) ayo válasza ayo (#114467) üzenetére


ayo
addikt

na közben végre géphez is jutottam, mobilon lejárt a szerkesztés, szóval.

Egy PS4 példa: barátom ős COD-os, mindegyiket megvette, mindig a legdrágább VGA-t hozzá, hogy multit maxon tudja tolni, DE 4-5 éve hagyta az egészet, mert annyira pocsék lett az egész PC-n. Vett egy PS4-et nagyjából egy VGA árából és azóta is köszöni megvan a 200K körüli játékosokkal, míg PC-n egyre igénytelenebb portok jöttek és még Free Weekenden is alig talált embert az alapmódban, nem hogy egy-két extrémebb opcióban.

A port ctrl c-v meg hát pontosan látszik, hogy nem így van, hiszen szarabbnál szarabb portok jönnek ki PC-re. Batman összeszarta magát és amire kijött rendesen verzióban, addig a konzolosok kellemesen ki tudták tolni és egyéb élmények.

A Gamepad téma meg megint megszokás kérdése, egy régi haverom a hanyategérre esküszik és keményen is tolja a headshotokat is vele, nekem régen 1 gombos touchpadem volt a Quake Live-hoz melóban, idővel top játékosok között voltam...megszokás kérdése, hogy jobb rosszabb, az már megint más dolog, de nem feltélten lehetetlen.

Aki a Forza miatt aggódott, hogy kiadják PC-re, azt meg egyszerű eset. Vett egy gépet adott játékokért és ma ott tart a dolog, hogy a játékok nagy részét PC-n is tudná játszani, tehát nem sok értelme maradt a konzoljának, jóhogy rage-el. Mondjuk kellemesebb, egyszerűbb és biztosabb a konzol, de engem is felhúzna, ha vennék egy 120K konzolt, majd az összes játékot PC-re is kiadják...és nem a PC utálata miatt, az remélem egyértelmű...

Az meg hogy majd emulátorral lenyomunk mindent, az pontosan azt jelenti, hogy majd torrentről leszedjük az ISO-t. Ha szarul állnának a cégek, akkor váltanának, alkalmazkodnának, de jelenleg igen csak elvannak a saját világukban.

http://jateknaplo.blog.hu

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.