Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#106960) Per Degaton


Per Degaton
tag

Sziasztok!

Itt a nagy maffiázás közben megosztanék egy kis store tapasztalatot, méghozzá elég
negatívat a Macgamestore oldalról.

Múlt vasárnap délelőtt (október 2-án) befejeztem a Bioshock Infinite alapjátékot és megjött a kedvem a DLC-ihez.
Felnéztem az istheranydeal.com-ra (ami az elvileg megbízható kulcsboltokat listázza) és ami a Macgamestore-t dobta legolcsóbbként a season pass-ra, mindössze 5 dollárért.
Gondoltam ennyit megér és miután utánanéztem reddit gamedeals-en, hogy steam kulcsot adnak ami jó win-re is, illetve megnéztem ezt és a testvértopikot itt és ezekben sem írtatok semmi szörnyűséget a bolttal kapcsolatban megvettem az SP-t.

Na a kódot azóta sem kaptam meg :D :((( :W

Az oldal My Games részlegén "Processing Purchase, Check Back Later" üzenet van azóta is, a konkrét rendelés oldalán pedig először "Processing" volt, néhány nap után pedig "Being reviewed"-ra váltott és azóta is az virít ott, a kulcs meg sehol.

Kedden írtam egy support ticket-et nekik (amire elvileg max 48 órán belül válaszolnak), de mivel nulla válasz érkezett pénteken megint rájuk írtam, de azóta sem történt semmi.

Azt még valamennyire megérteném, hogyha beragadt a rendszerük vagy ilyesmi és emiatt akadt el, de hogy a support ticket-re se válaszolnak meg fel sem veszik velem a kapcsolatot több mint egy hétig az egyszerűen felháborító!

Nem egy nagy összegről van szó, de pont azért vettem elvileg megbízható oldalról és nem szürkeboltból, hogy mihamarabb játszani tudjak vele, erre tessék...

Csak azért írtam ezt le, hogy szerintem óvastosan vásároljatok itt bármit is, ha az én ügyem például meg is fog oldódni valamikor, az tuti, hogy többet nem veszek tőlük semmit.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.