Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz GameKeeper #82400 üzenetére

Hmm, én arra leszek kíváncsi hogy ezek alapján ha a csomagom vámkezelési díját utánvéttel akarom kifizetni, akkor a postásnak elemi érdeke hogy találkozzon velem, ergo nem teheti meg hogy betömködi a postaládába akármekkora méretű is a csomag. :Y

Azt mondhatja hogy nem voltam otthon, én hibám, de akkor a postaládában összetörve-kilopott csomagok száma redukálódhat.
    Tudom eléggé gáz hogy így próbálom megindokolni a lehúzást, de fő a naív optimizmus, meg a johiszeműség hogy az egésszel nekem akarnak jót. :D

Amúgy gazdaságilag valóban nekem akarnak jót, hisz jelenleg amikor 2-3 ezer forintokért komoly elektronikákat tudsz rendelni kínából hobbi projektekhez, eszed ágában se lesz valamelyik magyar manufactúra 5-6 ezres termékét keresni, így kilapátolod a pénzt.

Ha viszont ugyanannyiba kerül a végösszeg vám kezeléssel, áfával, szállítással, akkor miért kockáztatnál a kínaival.
    Megveszed a hazait, idehaza marad a pénz, az itteni cég lehet pont a Te cégedtől tud majd olyan munkát berendelni, amit eredetileg nem tudott, mert alacsony volt a forgalma.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés