Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
GameKeeper
üzenetére
Hmm, én arra leszek kíváncsi hogy ezek alapján ha a csomagom vámkezelési díját utánvéttel akarom kifizetni, akkor a postásnak elemi érdeke hogy találkozzon velem, ergo nem teheti meg hogy betömködi a postaládába akármekkora méretű is a csomag.

Azt mondhatja hogy nem voltam otthon, én hibám, de akkor a postaládában összetörve-kilopott csomagok száma redukálódhat.
Tudom eléggé gáz hogy így próbálom megindokolni a lehúzást, de fő a naív optimizmus, meg a johiszeműség hogy az egésszel nekem akarnak jót.
Amúgy gazdaságilag valóban nekem akarnak jót, hisz jelenleg amikor 2-3 ezer forintokért komoly elektronikákat tudsz rendelni kínából hobbi projektekhez, eszed ágában se lesz valamelyik magyar manufactúra 5-6 ezres termékét keresni, így kilapátolod a pénzt.
Ha viszont ugyanannyiba kerül a végösszeg vám kezeléssel, áfával, szállítással, akkor miért kockáztatnál a kínaival.
Megveszed a hazait, idehaza marad a pénz, az itteni cég lehet pont a Te cégedtől tud majd olyan munkát berendelni, amit eredetileg nem tudott, mert alacsony volt a forgalma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Alienware 17r4 olvass
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/