Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
francois8
üzenetére
A július 17 egy várható kézbesítési időpont, senki nem garantálja azt, attól számolva ha ez volt az végső időpont van 30 napod reklamálni, ha adsz még ehhez 10-12 napot akkor is bőven benne vagy az időben.
Az Összefoglalóban ezzel két bejegyzésben is foglalkozva van a 3. A problémák megoldása a vásárlói védelem keretében és a 4. Az eBay-en probléma rendezés (Request, Case) indítás, ha nem érkezett meg a vásárolt termék, vagy ha a vásárolt termékkel gond van.
-
francois8
csendes tag
Kedves Fórumozók,
Nem jött meg néhány (2db), Anyósomnak "nélkülönözhetetlenül" fontos objektumja Kínából, aminek júli. 17.-re kellett volna legkésőbb megérkeznie. A seller-el felvettem már a kapcsolatot, írta, hogy refund-ol. Azonban az lenne a kérdésem, hogy erre azonnal csapjak-e le, vagy érdemes várni még valamennyi időt, hogy esetleg hátha megérkezne valami? Van-e ezzel valakinek tapasztalata, vagy teljesen felesleges a várakozás? Ha nem, akkor az ebay resolution center-jébe kell belépnem? Add message-be mit szokás írni, ha eljutok arra a felületre? Ilyet sem csináltam még, mivel minden megjött eddig.
Köszönettel! -
-
RBJ
addikt
Két eladó is eltűnt termékkel együtt, de még a listámon sincs. Hogyan tudok reklamálni?
Vagy csak a telefonos appon nincs ilyen lehetőség. -
Sziasztok.
Oroszoktól szeretnék rendelni egy 40 dolláros terméket sima postai szállítással. Tudom, hogy már túl fut az összeg a kérdésem annyi, hogy mennyire szokták megfogni az Oroszoktól jövő cuccokat? Van akkora szigor mint USA-ból?
-
oil120
senior tag
Köszi, meg is találtam és teljesen érthető ahogy leírtad.
Most, hogy néztem volt nekem egy másik szállítási cím is megadva, de nem emlékszem, hogy az utóbbi időben feldobta volna a választás lehetőségét. De lehet csak nem figyeltem, mert a saját címem láttam és nem foglalkoztam vele. -
válasz
oil120
üzenetére
Több szállítási címet tudsz felvenni a fiókhoz és fizetéskor azt választod ki.
Itt az megoldás, (persze a tneked szükséges adatokat írod) a képen láthatod, hogy még más nevet, telefonszámot is lehet megadni. A telefonszám akkor jó hogy azt is el tudja érni a kézbesítő aki átvenné. Persze egyeztetni kell azzal akit ezzel megbízol.
eBay esetén ezt használja, de a PayPal-ra is felveheted ezt a címet, de ott a te neveden fut a dolog. -
oil120
senior tag
Szeretnék rendelni az ebay-ről egy terméket.
Mivel elképzelhető, hogy annak érkezésekor éppen nyaralunk, ezért más címre szeretném rendelni a terméket, nem az én regisztrált címemre.
Új címet regisztráljak?
Paypal-en vagy ebay-en?
Vagy hogyan járjak el?
Köszönöm a segítséget! -
Watcher45
tag
válasz
Dracula72
üzenetére
Nem vesztesz semmit ha van PayPal regisztrációd, mivel gondolom fizikai kártyával vásárolnál és nem virtuálissal. Sőt ha rákapsz érdemes regisztrálni Revolut kártyát is az Aliexpress vásárlásokhoz. Mindegyiknek van külön topicja ajánlom tanulmányozni, főleg a topic összefoglalókban van sok hasznos tanács.
-
cof
veterán
válasz
Dracula72
üzenetére
A fizetés a Paypal rendszerén fog végbemenni mindenképp. Paypal mellett plusz érvek szólnak, csak egyszer kell felvinni a bankkártya adatokat, és van 2FA is SMS belépési kód formában, plusz így a védelem is kitolódik, ha nem sikerül az ügyet tisztázni ebay-en, egy meg nem jött csomag esetén tovább lehet vinni paypal-ra. Az már egy másik dolog ha ritkán vásárolsz megéri-e ezzel szöszölni.
-
Dracula72
senior tag
Sziasztok.
eBay terén kezdőként kérdezem: regisztráltam eBay-ra , PayPal regisztrációm nincs még, a vásárlásnál ha rányomok a "Credit or debit card"-ra akkor olyan adatokat kér mint a bankkártyás vásárlásnál. Ez biztonságos? vagy csak a PayPal? -
tbalint3
tag
válasz
tbalint3
üzenetére
Úgy néz ki csak idetalál végül
Tett egy "kis" kitérőt a csomag, lehet nyaralni akart csak.
[Bulgaria Post] [Magyar posta] -
-
rednifegnar
senior tag
válasz
rednifegnar
üzenetére
na, hogy magamnak valaszoljak, kihoztak kozvetlenul a bcsku1-bol, jo kis vam+afava megterhelve (ugy tapasztalom ha fizetni kell akkor eleg porgosen mennek naluk a dolgok).
-
válasz
Sanyaaa26
üzenetére
Ez az előszámla, de nem adót szednek, hanem jutalékot, ha nem értesz egyet akkor most kell szólni.
A nem fizetéses dolog esetén szokott lenni hogy indítani kell a nem fizetett a vevő case-t annak végén automatikusan sztornózzák az előzőleg felszámolt jutalékoz.
Viszont nem minden esetben sztornózzák azt a költséget ha a hirdetésnek volt valami pénzes kiegészítése, ezért nem is szoktunk nagyon jópofizni ha a vásárló törlést kér, mert az bukta lesz. -
Sanyaaa26
aktív tag
Sziasztok!
Ebay-en mennyire megszokott az, hogy olyan után számláz fel adót, amit leütöttek állítólag tévedésből, nem lett kifizetve, töröltem az egészet a vevő kérésére. Most meg kijön a végén hogy adózzak utána?
-
Az a PayPal-on megadott cím, az eBay-en van külön Registration address, van a Primary shipping address, van egy elküldési cím: Primary ship from address és van a visszaküldési cím: Primary return address.
A PayPal nem veszi át ezeket. Ezért utaltam a címpontosításra, nekem ugyan mindegyik azonos, de nem garantált hogy más eladóknak is az lenne. Nézd már körbe az eBay hirdetést cím ügyileg. -
Mivel GSP-s volt a szállítás ezért van a két tétel erre a vásárlásra.
Nem tudom hova kell visszaküldeni és mennyi a súlya, így pontos szállítási ajánlatot nem tudok mondani, de az Összefoglaló 8.b Ha eladtuk a terméket azt el is kell juttatni a vevőnek. van futár kalkulátor is. Posta esetén 2 kg-ig levélküldemény is lehet.
Miután feladtad és kezedben a feladóvevény már igényelheted vissza.
Nem tudom miként tudod ilyen eladói hozzáállás miatt a pontos visszaküldési címet kideríteni, nem minden esetben az eBay-en vagy a PayPal-on megadott címre kell visszaküldeni. -
Béló
aktív tag
Jó reggelt,
Az eladó nem válaszolt, ezért a dispute-bol Claimre váltottam.
Leírtam újra a történetet, továbbra se válaszolt, de letiltott a termékeiről, ha belépek az Ebayre akkor a kereső nek listázza ki a termékeit, csak inkognito módban.
A paypal pár nap után Refundot ítélt meg, és a paypal azt kérte hogy küldjem vissza a terméket.
A kérdésem a következő:
a postán feladom nemzetközi csomagként nyomkövetéssel vagy van más megbízhatóbb cég is?A return shipping refundot elküldés után már igenyelhetem vagy csak megérkezés után?
Fura még hogy a paypal kettészedte a termék árát: külön Claim van a termékre és a postazasra. Remélem a postát visszakapom. Előre is köszönöm a választ!
-
válasz
bitpork
üzenetére
Esetleg egy link, mert nem egészen értem a dolgot: Az első 100 termékénél 40ből licitál.
100 hirdetése van és szerinted ő licitál 40-nél? Ugyanaz a felhasználói azonosító van mindegyiknél?
Abból még nem következik az hogy egy kamu profil, ami az eladóé.
Megnézném én is. Néha van ilyenre is időm.
Nem vitatkozom a rutinosságoddal, de hidd el, hogy felkészíttették az eBay rendszerét az ilyen csalók kiszűrésere.
Inkább komolyabb probléma az hogy rászállnak egy eladóra fellicitáltatják magasra a hirdetéseit és aztán nem fizetnek. Mivel a licit lejártakor az eBay rögtön előjegyzi a jutalékot, a nem fizetés esetén egy csomó munkája lesz az eladónak, hogy töröltesse a jutalékot, a fizetős opciók egy részének az árát nem kapja vissza és újból hirdetni kell és nem mindig ingyenes.
De ki lehet próbálni hogy milyen a védelmi rendszer. -
válasz
bitpork
üzenetére
Újból leírom, ilyen nem igazán lehetséges. A licitálókra is rá lehet nézni és kamu profillal lebukna, ilyen esetben nem csak kizárják az eBay-ről.
Annyira azért ki van alakítva a rendszer hogy ezt megakadályozzák, több módon is ellenőrzik.
Már ha valaki 2 profilnál (magán és üzleti) többet regisztrál azt is észlelik.
De jelezhetted az eBay-nek, ha van rá bizonyítékod. De miből gondolod egyébként?
Valaki elvitte a dolgot előled? -
rednifegnar
senior tag
sot meg egyszerubb indoklas nelkul torolni, ahogy mostanaban divik...
esetleg tudja valaki, hogy a hirneves bcsku 1-es bazisrol (verseny strassze), kezbesitenek ki kozvetlenul? vagy elotte mindig kezbesito postara megy? par uccaval odebb levo cimrol van szo, es mivel vamos igy jo volna tudni holnap kihozzak e kozvetlen vagy eljatszak meg a kezbesito postara hordast es utana gyalogpostat..
-
válasz
bitpork
üzenetére
A kamu profil a saját magamra licitálásra már nem igazán hozható össze és hülyeség is. Ha megnyered saját magadat, fizetned kell nemcsak a vételárat, hanem a jutalékokat is, el is kell küldeni, szóval nincs annak valószínűsége amit írsz. Már a Vaterán sem csinálhatsz ilyet.
-
bitpork
nagyúr
Szasztok!
Miért tűnik úgy nekem hogy vannak olyan termékek ahol az eladó nem köt ki minimumot de cserébe kamu profilról licitál amíg neki tetszik? -
tbalint3
tag
Köszi, írtam ma korábban az eladónak. Most pedig vissza is írt, hogy felvette a kapcsolatot a német postával, de állítólag ott csak 10 nap eltelte után lehet reklamációt/tudakozványt indítani, ami esetemben 21-ét jelenti. Remélem azért addigra csak feltűnik ott Szófiában valakinek hogy Budapest az Mo-n van és akár továbbíthatják is, visszaküldés helyett.
-
Update.
Tehát sms védlem kikapcsolva fizetés előtt. Aztán vissza.
Nálam minden angol nyelvű, ennek ellenére a PayPal belépési adatkérő az eBay fizetésnél magyar nyelven jön elő, no ezzel már volt probléma, szerintem megint a rossz verzió került elő.
De minek "magyarkodik" nekem amikor én csak angolul vagyok hajlandó használni az eBay-t és a Paypal-t? -
tbalint3
tag
Na ezt nem hiszem el...
Röviden a problémám a következő:
Vettem valamit Németországból, az eladó rendesen el is küldte a korrekt címre (küldött képet a csomagról feladás előtt, majd lefényképezte az ottani feladóvevény-féle papírt is).
Viszont a csomag valamiért Bulgáriában kötött ki:
[kép1] [kép2]
Van még erre esély, hogy megkapom valamikor, vagy visszaküldik a feladónak? Mit tudnék csinálni? -
válasz
nagyharcos
üzenetére
Egyenlőre ott tartok hogy írtam mindkét helyre. Nem adja át az eBay a chekout a megfelelő paraméterek és a PayPal nem adja be a sms kérés ablakot. Mindeketten benne vannak a dologban.
Úgy fizettem hogy kikapcsoltam az sms védelmet, azután fizetem, majd újból bekapcsoltam.
Hasonló hiba volt már régebben is, akkor is valami paraméter átadás maradt le. Az gond hogy ebbe a részbe az eBay is be tud nyúlni és akkor mindig megy az egymásra mutogatás. -
No én is belefutottam abba a hibába, hogy a Chekout oldalon fizetésre választom a PayPal-t, azonosító és jelszó oké, viszont nem jön elő az sms kérés ablak, hanem visszaugrik az alaphelyzetre, hogy válasszak fizetőeszközt
Persze ha a PP-re simán be tudok lépni, akkor működik.
Ami megoldást írtam az Öf-be az ilyen problémára most nem igazán működnek. -
totyak
aktív tag
-
válasz
totyak
üzenetére
Kb. olyan hülye mint aki nem tud olvasni, az eBay felé fizetendő jutalékát részletezi. Eleve annak figyelembevételével adjuk meg az eladási árat, beletesszük, ez maximum a leütési ár és a szállítási költség összegének a 13 %-a. A kereskedő a költségeit sehol nem tünteti fel tételesen és külön az eladási ártól.
A postaköltség meg a súlytól függően kalkulálható a Royal Mail oldalán
-
totyak
aktív tag
Hölgyek, Urak!
Hülyén halok meg, ha nem bogozzátok ki nekem ezt a dolgot. Lehet egyszerű, csak én nem értem mit akar az eladó.
eBay termék, licites, jelenlegi ára 13 font. Kérdezem mennyi a posta hozzánk. Válasz:
"hi cost of postage to hungary tracked signed is 14.70 plus ebay costs will be 17 pounds for postage .thats a lot to post look if there is other items can post together"
Mi az az eBay cost? Megkérdeztem tőle is, hogy mi az az extra 17 font. Válasz:
"the cost of posting is 14.70 when i charge you ebay also charge me 10 percent plus pay pal charge 3 percent so add 13 percent on top of the price i get charged then you have the total cost i need to charge you."
Nem csak a plusz 17 fontot nem értem, konkrétan azt sem tudom kihámozni, amit utoljára magyarázatként írt.
Ennyiért már tuti nem veszem meg, de nagyon kíváncsi vagyok hogy jön ki a matek. Máskor a termék ára+a megadott postaköltség szokott lenni, semmi egyéb.
Köszönöm
-
válasz
chungee
üzenetére
Felveszed a kapcsolatot az eladóval. Akkor is lehet ilyen, ha szabadságra megy és kímélni akarja magát az értetlen vásárlóktól hogy miért nem adta még fel, pedig 2 napot ír ilyenre. Vagy más ok miatt állította le.
Nincs valami tájékoztató szöveg hogy az eladó nem elérhető? -
chungee
addikt
Napot!
Checkout-ra mentem és ez fogad. Még nem találkoztam ilyennel. Mit kell tenni ilyenkor
1db item-ről van szó -
Directors
senior tag
-
válasz
Directors
üzenetére
Nem jó, a kártya alatt nálad semmi, így az egyenleget nézi elsődlegesnek. Lehet hogy ez mégsem gond, de nem vagyok benne biztos. Valamiért ezt beállították és ilyeneket írnak:
Átállítottam egyenlegre:
Sikeresen beállította az elsődleges fizetési módot.
PayPal-egyenlegét választotta ki elsődleges fizetési módként.
Ezt fogjuk használni, amikor online vásárol, vagy pénzt küld termékekért vagy szolgáltatásokért.
A fizetési beállításait bármikor módosíthatja. Ehhez jelentkezzen be a PayPal-számlájára, majd válassza ki valamelyik használható fizetési módot.A kártyára visszaállítva meg ezt:
Sikeresen beállította az elsődleges fizetési módot.
A(z) VISA X-9999 fizetési módot választotta ki elsődleges fizetési módként.
Ezt fogjuk használni, amikor online vásárol, vagy pénzt küld termékekért vagy szolgáltatásokért.Mivel mindig a kártyát használom ezért nálam az van megadva

Ha nem is javulna meg, de akkor is inkább kártya legyen az alap.
-
totyak
aktív tag
Inkább kicsit Paypal a kérdésem, de szerintem itt gyorsabban kapok választ.
PP acc-ra kártyáról szoktam utalni, nincs összekötve az acc a kártyámmal (paranoia). Régen egy-egy utalás napokig eltartott, mire odaért az összeg, vagy választhattam némi felárért az azonnali feltöltést. Ez még most is így van, vagy most már normál utalással is odaér a pénz a PP-ra gyorsan?
Köszönöm
-
válasz
Directors
üzenetére
Ne töröld a PayPal fiókot, macerásabb lesz újat készíteni és nem azzal van a gond, az eBay-nél keletkezett.
A PayPal-on mi az alapértelmezett fizetés beállítása?
Pénztárca, (Wallet) a kártya alatt az ELSŐDLEGES, (PREFERRED) szöveg van? Ha igen, akkor az jó.
Hanem akkor az Egyenleg (PayPal balance) alatti részen, jobb oldalt Elsődleges fizetési mód online vásárlás esetén (Preferred when paying online) át kellene állítani a kártyára.Ha nincs az eBay gyors fizetés bekapcsolva akkor (nálam) úgy működik, hogy Checkout, PayPal jelölése, ezután jön a PP belépő ablak, azonosító és jelszó megadása, jön az sms belépési védelemhez az sms küldés ablak, beírom a kódot, jön az a gyorsfizetéses felajánlása ablak ott alul a majd későbbre kattintok és visszajön az eBay Checkout és ott már kattinthatok a fizetésre.
De nem kell ragaszkodnod a PayPal-on keresztüli fizetéshez, az eBay védelem is elegendő, egyébként is ott kell mindig kezdeni, a PayPal csak a második vonal. Most fizesd ki a kártyát választva és esetleg neked is megjavul hamarosan.
-
-
Directors
senior tag
Paypalnál annyi jön elő hogy beírom a jelszót, teker egy kis ideig, majd vissza dob az eBay Checkout-ra. Még az sms-ben kapott jelszót se kéri. Addig nem jut el.
Van reklám blokkoló, viszont ki van kapcsolva azon a honlapon.
Próbáltam már más tételt is vásárolni de ugyan ez a helyzet.
Szétrendeltem. aztán pedig töröltem a sütiket és vissza rendeltem.
A helyzet változatlan. -
válasz
Directors
üzenetére
De nem csak ezt kell ellenőrizni. A többitis meg kell csinálni, a z eBay és a PayPal szétrendelését is.
Előjön a PayPal belépési ablak?
Beírod az adatokat és nem jön vissza a Checkout ablak?
Gondolom a böngészőben nincs tiltva felugró ablak és a reklámblokkoló, ha van az sem kavar be?
De egy másik tételt is célszerű lenne megpróbálni vásárolni. -
totyak
aktív tag
válasz
rednifegnar
üzenetére
Köszönöm szépen, ez megnyugtató.
-
válasz
Directors
üzenetére
A leírásokban és itt is már beírtam a magyar szöveget, lásd az előző hozzászólásom #77430, nem muszáj visszaállítani angolra.
De belépsz, a felül a Kijelentkezés link előtt a fogaskerék ikon és bal oldalt a Számlabeállítások rész, Nyelv, ott átállítod a a Magyar (Magyarország) értéket English-re a v jelre kattintva jön elő. Az hogy a teljes oldal frissüljön igényli hogy ki- és belépj újból, bár van amit azonnal már a másik nyelven látsz. Magyarra visszaállítani is ennek megfelelően.
Hosszú évekig nem jutott eszükbe magyarítani, és tökéletesen működött akkor is, semmi értelme nem volt. -
Kiegészítettem a leírásokat a magyar szavakkal.
A PayPal-on felül a Kijelentkezés link előtt a fogaskerék ikon, majd a Biztonság (Security) fülnél a Edit Szerkesztés link az Ön által adott engedélyeknél (Permissions you’ve given) az eBay-es bejegyzéseket és a A vásárlások gyorsabb lebonyolítása érdekében maradjon bejelentkezve (Stay logged in for faster purchases)-nél nem ezt olvasod: A One Touch™ minden eszközön ki van kapcsolva, One Touch™ is turned off for all devices. akkor törlöd, szétkapcsolod
Mind az eBay-ről, mind a PayPal-ról kilépve törlöd a sütijüket, böngésző gyorsítótárat és a böngészőt újra indítod
Legközelebb amikor fizetnél a megjelenő ablakban a Talán később (Maybe Later)-t válaszd.

-
Directors
senior tag
Minden okés a kártyával és van rajta elegendő pénz is. A bankomnál ezzel kapcsolatos karbantartás nincs.
Visa online kártya van hozzárendelve, nem Maestro.
Megpróbáltam egy másik számítógépről is. Ugyan úgy nem jó.
Megpróbáltam egy másik terméket is megvenni, ugyan úgy nem jó.Az egyes és a négyes pontot szeretném megcsinálni, csak nem tudom mert itt angolul van írva a menet, az én paypal-om meg teljesen magyar.
Tudnál nekem ebben az összerendelés törlésében segíteni ? -
totyak
aktív tag
Nálam egyébként levonta az egyenlegből, tehát valahova átkerült az összeg. Illetve vásárlás után az eladó írt is rögtön, hogy amint küldöm az összeget, már tudja is postázni, mert már csomagolva van a tétel. Utaltam, ő meg jelölte, hogy elküldve. Nem reklamált, hogy nem ment át az összeg.
De akkor azért majd megérdeklődöm.
-
válasz
Directors
üzenetére
Gondolom a kártyánál minden oké, se limit, se bank karbantartás és pénz is elegendő. De Maestro kártya az megkergülhet és itt ennél nem tudsz fizetni.
Az Összefoglalóban itt 15. Ha az eBay-en történő fizetéskor nem megy végig a PayPal fizetés vannak javítási lehetőségek.
Az is segíthet ha az eBay gyors-fizetés ki van kapcsolva, mert ha előzőleg egy másik eszközön volt ez beállítva, akkor egy számára új eszköz esetén is megakadhat.
Ha működik neked az eBay mobil app+ PayPal app akkor még azokon keresztül is lehet próbálkozni. -
Addig kalkuláltam hogy mire használjam fel a 10 $-os kedvezmény a MRTN10RBFSV2XQQM kódot, hogy mire döntöttem már el is fogyott.
Lényeg az hogy ha e-mailben jön a kód és a hirdetéseknél is ajánlgatja, hiába van egy dátum megemlítve, hamarabb is elfogyhat. -
totyak
aktív tag
Üdv!
Tegnap előtt vásároltam eBay-ről egy pár fontos terméket Portugáliából. Kifizettem PP-lal, de a PP oldala azt írja a fizetésnél, hogy "függő', illetve az eBay oldalán is a vásárlásnál nem sötétedik ki a kis font jel, hanem homokóra van helyette és azt írja "Your 12 Jul, 2019 payment is being processed". Értem, hogy mit jelent, csak azt nem tudom, hogy normális-e, hogy ez most ilyen. Máskor fizetés után rögtön feketére vált a font jel és ha ráviszem az egeret, mutatja mikor fizettem pontosan.
Ennek ellenére, ha minden igaz az eladó tegnap fel is adta a terméket, de már semmiben nem vagyok biztos. Nem akarom becsapni, tényleg kifizettem, remélem odaér az összeg.
Tudnátok erre valami okosat mondani nekem?
Köszönöm -
válasz
Laraxior
üzenetére
Az Összefoglalóban itt minden leírva: a 3. A problémák megoldása a vásárlói védelem keretében és a 4. Az eBay-en probléma rendezés (Request, Case) indítás, ha nem érkezett meg a vásárolt termék, vagy ha a vásárolt termékkel gond van.
Június 28-tól van 30 napod a probléma jelzésére. Ha elindítod a dolgot, elsőként az eladónak kell reagálnia mindenképp, felesleges külön üzeneteket küldözgetni, a 30 nap az úgyis ketyeg. Az eBay közbelépését akkor kell kérned ha nem reagál az eladó, vagy nem tudtok megegyezni. -
Laraxior
titán
Mennyi időt lehet várni egy csomagra, és utána indítani valamit ebayen, hogy nem igazán kaptam semmit?
Május 12-én vettem valamit, június 27-28at ír szállításra, akörül írtam is neki, annyit írtak, hogy 6-8 hét a szállítás... (30ezer értékelés, 98,6%)
Na már most ez letelt, meg a türelmem is, ugyanis nem magamnak lett volna, és magyarázkodhatok...
Szóval írjak még egyszer az eladónak, vagy hagyjuk ezt a részt és egyből ebay?
-
darvinya
titán
Ma kaptam promócióban, de most biztosan nem fogom felhasználni.
MRTN102JVKJ2XQQM
Activate Your Coupon →
* Coupon is valid till 11:59 PM July 21st. Maximum discount: $10. Minimum spend: $15. All prices are marked in USD. -
animatrix11
őstag
válasz
rednifegnar
üzenetére
értem köszi, a minimum rendelés 100 karton azért ekkora az összeg
-
cof
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
Meg erre még menne mindenféle adó, mert a cigarettán nem csak áfa van. De már ma sem árulhat akárki, és akármennyiért cigarettát, csak trafikok, szerintem felejtős.
-
rednifegnar
senior tag
válasz
animatrix11
üzenetére
sztem nem fogjak beengedni, eleve 900$-ert nem hiszem hogy szemelyes fogyasztasnak fogjak venni (de az is csak utazasnal elfogadott, ez meg rendeles). jovedeki termekeket amugyse komaljak. ilyeneket talaltam:
"A jövedéki termék nem küldhető - a tagállami hatóság tudomása nélkül - közvetlen a megrendelő személy részére, mert akkor az adóztatási előírások a fogadó tagállamban nem teljesülnének"
ja es az lesz a legjobb ha elkobozzak es megsemmisitik, de akkor meg a lovet is bukod.
-
animatrix11
őstag
Sziasztok!
Még soha nem rendeltem alibaba.com-ról. Dohányárút, Heets-et rendelnék kb 900$ értékben, az egy dolog hogy vámon megfogják, de egyáltalán beengedik az országba? Annak is 27% az áfatartalma? Szállítást hogyan lehet intézni?
Köszi! -
trialboj
őstag
válasz
trialboj
üzenetére
"nem enged paypallal fizetni, 2 böngészőt próbáltam, megnyílik a kis ablak bejelentkezem, kicsit gondolkodik, és visszavág a checkout oldalra, minden hibaüzenet nélkül."
Ez reggel volt, most este van elsőre bejelentkezett, külön ablakot nyitott, kérte az sms azonosítást, és ki is fizettem, nem piszkáltam semmit sem.
Szóval csak rossz lábbal kelt az íbéj

-
válasz
Mosqu!to
üzenetére
Nem lehet.
Ez az alap:Kell a szöveg és azután lejjebb beírod hogy mit hagyjon figyelmen kívül az Exclude words from your search-nél, amit tudsz még szabályozni az egyezés módja és sorrendje az All words, any order lenyitásával és nézd meg a See general search tips or using advanced search options a tippeket. Normális külsős keresőt én nem ismerek, nem is igazán találtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Autós topik
- Kutya topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(PayPal)