Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atua
aktív tag
Az előbb nekem már működött az ebay-paypal linkelés.
-
atua
aktív tag
válasz Balázs1621 #72561 üzenetére
Igen, van esélye, illetve igen, szokás a végén licitálni.
-
atua
aktív tag
-
atua
aktív tag
"Tudomásom szerint nem alkalmazzák kérelem nélkül. Mert erre nincs előírva a hivatalból történő figyelembe vétel"
Szerintem ez hülyeség, miért kellene hivatalból előírni? Jogszabály mondja ki (írja elő), hogy 10 EUR alatt nem kell megfizetni. Feleslegesen dolgozni, szerintem, ők sem akarnak.
-
atua
aktív tag
válasz Speeedfire #73336 üzenetére
Ajánlott nagyobb különbséggel kezdeni, általában válaszként ő is ajánl valamit, amiből már ki lehet indulni, mennyire rugalmas, aztán még van két lehetőséged az ajánlattételre. Néha durva engedménnyel is meg lehet venni bizonyos tételeket.
-
atua
aktív tag
válasz buckrogers #74759 üzenetére
Nem kell külön regisztrálni, be tudsz lépni ezekre is a com-os reggel.
-
atua
aktív tag
válasz Pintim.... #75371 üzenetére
Ja, az a hülye, aki használ egy általad beállított lehetőséget...
-
atua
aktív tag
Gondolom, USA címre postáztatsz. Az elmúlt hónapokban változtak a jogszabályok, eddig csak államon belül, bizonyos eladóknál számoltak fel sales tax-ot, de már most az államok többségében felszámolják ezt az adót, függetlenül attól, hogy üzleti-e az eladó vagy nem. Az ebay pedig ezt be is gyűjti, már a fizetésnél felszámolja, ha olyan államban van a címed, ahol ezt alkalmazzák.
-
-
atua
aktív tag
válasz Occon adom #77933 üzenetére
-
atua
aktív tag
Vagy lehet, az a helyzet, hogy türelmetlen vagy. Vasárnap este leütsz egy terméket és hétfő reggel nem az az első az eladónak, hogy neked válaszol? Értem én, hogy manapság mindenki azonnal akar mindent IS, de bármi közbe jöhetett, amiért nem tud válaszolni. Lehet, nézte a super bowlt, és még alszik. Várj türelmesen, majd reagálni fog.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest