Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
-
-
senior tag
-
senior tag
Sziasztok,
egy kicsit megzavarodtam így kérnék egy kis segítséget.
Apum rendelt egy telefont Németországból, innen is szállítva október 26-án.
Ma kapott egy levelet október 31-i keltezéssel, a német posta frankfurti kirendeltségétől hogy a csomagot átvilágították, és lítium-ion aksit találtak benne, így viszont nem postázható. Odaírták hogy az egyik lehetőség az, hogy a csomagot felnyitják, és a "szóban forgó" terméket eltávolítják. (De ezt mint lehetőséget írják csak, és amennyiben más javaslatunk van, akkor azt várják szeretettel).A nyomkövető oldala alapján viszont (nyomkövetési szám: RC000360202DE)
- A magyar posta szerint ez a kódú termék október 28-án célországba elküldve
- a 17track szerint szintén
- a trackitonline.org szerint 29-e óta Magyarországon van
- a német posta oldala szerint: The item was scanned in the country of destination Hungary (Rep) at Oct 29, 2016. (azaz 29-én Magyarországon világították át).Szerintetek hol keressem?
No money, no honey.
-
senior tag
válasz albandy #64195 üzenetére
Kiderült hogy a feladó nem írta fel magát a csomagra, azért leveleznek velünk. Írtam az eladónak hogy a posta nem hajlandó elküldeni a csomagot, erre válaszolt, hogy szerinte minden rendben a csomaggal, és azt kérdezi hogy ez most a vámhivatal-e? (miután elküldtem neki a német posta levelét). Jó móka lesz, remélem hogy visszakapjuk a pénzt.
No money, no honey.
-
senior tag
Öröm ezekkel a német cégnek álcázott kínaiakkal a levelezés.
Az állítólagosan Hamburgból küldött telefon Frankfurtban áll a reptéri postán, mert Li-ion aksit találtak benne, és annak eltávolítása nélkül kizárólag Németországon belül postázzák.
A feladó neve/címe nem volt a csomagon, én meg kb. az 5. levelet írom az eladónak hogy vegye már fel velük a kapcsolatot.
Ő pedig nem akar pénzt visszaadni, amíg nem ér vissza a csomag, és baromira nem érti/akarja megérteni hogy miről van szól, csak a "Hello my friend-ezés van".
Ez az első alkalom hogy case/dispute lesz belőle 10 évnyi vásárolgatás után.
[ Szerkesztve ]
No money, no honey.
-
senior tag
Jó nekem az angol, jobb mint a német, már beszéltem vele, a feladó nem írta rá az adatait, és kizárólag aksi nélkül továbbítják Magyarországra a készüléket, aksival, vagy ha az aksi nem kiszedhető, kizárólag Németországon belül küldik.
Gondolom visszaküldték volna a feladónak, ha írt volna rá címet.
Ezért próbálom a feladót kapacitálni hogy ugyan beszéljen már velük, nem kell vitatkoznia, szépen küldesse vissza a csomagot a saját címére (szállítási kiindulásnak Hamburg volt megadva az ebay-en), nekünk meg utalja vissza a pénzt.
Mondjuk fel sem merült bennem hogy nem keréken jön a cucc.
No money, no honey.
-
senior tag
Azért nem akarok vitatkozni vele, mert ez alapján a német posta a légiszállításból kizárja ezeket mint nemzetközi levelet:
[link]
https://www.deutschepost.de/de/b/briefe-ins-ausland/unzulaessige-inhalte-gefaehrliche-gueter.html Na és valszeg az a gond, hogy az eladó így adta fel, és légivel jött volna.[ Szerkesztve ]
No money, no honey.
-
senior tag
válasz PitkyePadvan #78700 üzenetére
Valszeg arra próbált utalni, hogy visszatérítik a pénzt (we can refund the amount), de ha esetleg megérkezik a csomag, akkor kifizeted nekik az árát. (once you receive the product after that you will pay us back).
[ Szerkesztve ]
No money, no honey.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Sorozatok
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest