Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
footy
addikt
Megbízható memóriakártyás eladót tud valaki ajánlani?
köszi
-
footy
addikt
Eladtam két dolgot ebay-n és be kellene fizetnem a díjját. Azonban mikor kiválasztom, hogy one-time payment utánna ezt a hibaüzenetet kapom: Sorry, we only support USD,EUR currency for one time PayPal payment. Pedig a paypalhoz kötött számlán euro van.
-
footy
addikt
Sziasztok!
Egy barátomnak rendeltem egy CB rádiót. A leütés (21-Február-2011 ) után kiderült, hogy nem fog működni Magyarországon a cucc. Írtam az eladónak még aznap, hogy mi a helyzet, erre visszaküldött annyit, hogy "you may return, data below" meg egy linket http://return.phiconnect.com/id/electronicsproshop .
Erre az oldalra sajnos nem sikerült belépni. Aztán egyikünknek sem volt ideje foglalkozni a dologgal. A termék természetesen nem érkezett meg.Lehet valamit még kezdeni a dologgal?
-
footy
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
footy
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem.
Azt az egyet amit vásárolni akartam a termékből azt ki is fizettem és meg is érkezett, de a másik ott van simán a listában fizetetlenül. -
footy
addikt
Sziasztok,
következő történt:
Buy it now-val vettem egy terméket, amikor rákattintottam magára az ikonra megszakadt a netem. Nyomtam egy frissítést és a termék 2x szerepelt a listában a megvásárolt termékek között. Írtam az eladónak, ő elindított egy cancelling case-t. Mit kell tennem hogy lezárják az ügyet? Most itt jár a dolog: -
footy
addikt
Rendelt már valaki ebay-ről memóriakártyát, ami nem volt gagyi?
Én EZZEL szemezek most. -
footy
addikt
Kicsit OT de hátha van valakinek tapasztalata.
Az amazon.co.uk-ről szeretnék rendelni apple kábelt, mert az ebay-en nem találtam olyat ami egyértelműen eredeti lenne, vagy ami eredetinek tűnik az elég drága. Lényeg a lényeg, hogy van rá mód hogy paypallal fizessek? Ha nem akkor drága lenne hogyha a magyar kártyámmal fizetném a terméket? Postaköltség mennyi lehet? (Nem találok olyan részt az oldalon ahol egyértelműen le lenne írva)
-
footy
addikt
válasz
ludsimon
üzenetére
Találtam 100%-ost, de itt is van egy két trükk az ipodokkal: bargain5hop Az 1000-ből mondjuk nem rossz arány, meg elvileg visszaküldte a pénzt, de nem tudom igazából.
-
footy
addikt
Ti rendelnétek angliából iPod-ot? kb 100 gbp
Az eladó 99%-os 1376 visszajelzésből. -
footy
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az lesz, köszi. Mondjuk mindegy lett volna ha msn-en kérdezlek meg

Dave46:
Kína -
footy
addikt
Sziasztok!
Kezdő ebay-s vagyok, 6-án ütöttem le egy nokia autós tartót, paypallal nyomban ki is lett fizetve. A megnyert cuccaim között ha ránézek, akkor még mindig azt mutatja, hogy nem lett postázva. Az eladó 99,5% pozitív 2006 eladásból és 24-72 órát ígér a csomag feladására. (a pénz megérkezése után) Írjak rá, hogy csípkedje magát, vagy még felesleges?
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűnyíró topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/