Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Sziasztok!
2 csomagot várok Kínából, egyik 9 $ másik 5 $ alatt van. Tegnap nem voltam itthon, így bedobott a postás egy értesítőt, amire ráírta, hogy "Tételes küldemény". Mi a fenét jelent ez a "tételes" megjelölés? -
orkester
őstag
Nem tudom jártatok-e már így, de 3 hete jött csomagom USA-ból(üzletből), amit Németo.-ban átmatricáztak és hozzám közvetlenül onnan jött. Gondolom meg van ennek a miértje, hogy miért így csinálják.
Kb. 80$ volt, így számíthattam, hogy fizehetek utána. Jött a postás, volt a csomag mellett egy befizetett 4E Ft körüli összegről szóló csekk, de tőlem nem kért semmit. Nem foglalkoztam vele, most kaptam egy levelet a postavezetőtől, hogy hívjam fel és elmondta, hogy azt elfelejtették beszedni, legyek szíves rendezni. Azt többször is megkérdezte, hogy emlékszem-e a csomagra.
Nem akarok rosszba lenni velük, mert foglalkoztatom őket eleget, de jogos ez így utólag, vagy csak bíztak a jóindulatomban?
Megjegyzem a postásunk kb. azóta más, pedig az előző nagyon rendes volt. (A mostani elköszönés nélkül nyomja a kezembe a csomagot, plusz állandóan olyan képet vág, mintha ő lenne az egyetlen ember a Földön akinek dolgoznia kell.) Remélem nem váltak meg a régitől egy ilyen hiba miatt! -
orkester
őstag
Sziasztok!
Valaki a központban ráállt a kínai csomagokra, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy az utóbbi 2, még február végi rendelésem nem érkezett meg? Eddig nem volt ilyen, de azóta inkább hanyagoltam a vásárolgatást. Persze a pénz visszaadták, az nem is probléma. -
orkester
őstag
Most törölgetem a régi leveleim és még 3 hete írta egy kínai eladó, hogy a kínai posta fejlesztés alatt áll, így a csomagszállításban késések lehetnek. Már legalább értem miért nem jön a csomagom.
Úgyhogy aki Kínából rendel, készüljön erre. -
orkester
őstag
válasz
ludsimon
üzenetére
Azt írta, hogy EMS-el nem lehet küldeni Magyarországra(gondolom csak véletlenül vagyunk a kínai ems oldal listáján), ezért lett belőle DHL, ami egyébként neki plusz pénzbe került (+20$-ért lehetett volna alapból azt kérni), mert gyorsabb, de ezt ő most kifizeti, mert elfelejtett időben szólni.

-
orkester
őstag
Köszi a válaszokat!

Azt már megírtam neki, hogy nem vagyok túl elégedett, főleg, hogy 24 órán belüli feladásról volt szó, kíváncsi vagyok a válaszára.
-
orkester
őstag
Október 12-én vettem valamit, rá 3 napra kéreztem az eladót, hogy mikor fogja feladni, mert addig nem sikerült. Erre elnézést kért, elfelejtette megírni a csomagszámot. Ok jött a szokásos üzenet az Ebaytől is, meg az EMS szám is. Hiába próbáltam neten ellenőrizni hol jár, mindig azt kaptam, hogy nincs információ. Írtam az embernek, hogy mi van, semmi válasz csak egy újabb üzenet a csomagszámmal és a UPS címével. A UPS oldalán sem ment a nyomkövetés. Ma hajnalban viszont a DHL-től kaptam egy sms-t, hogy csomagom érkezik. Ráadásul csak tegnap dél körül vették fel a cuccom az eladónál.

Szerintetek mit éremel az eladó? Mert én ennyi össze-visszaság után nem szívesen adnék pozitív értékelést.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Autós topik
- Óra topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Úgyhogy aki Kínából rendel, készüljön erre.

V/