Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
Üdv!
Ezt ilyenkor megfogta a vámos brigád? (ems kicsi csomag)
2012.06.19 xx:xx Budapest 1005 Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2012.06.19 xx:xx Budapest 1005 Vámkezelésre vár / Waiting customs clearanceKérdés, kb meddig szoktak ilyen esetben kotlani rajta, ill kapok-e valami értesítőt, dokumentum bekérőt (kizárt, hogy befáradjak érte, nem Bp-i vagyok).
Tudtam, hogy nem ems-el kellett volna küldeni... én hülye meg belementem
-
devast
addikt
válasz
Blackhole13
üzenetére
Dehogy nincs. Ebay-nek hívják
Licitnél azt adod meg amit max fizetnél érte, ha valaki túl licitál buktad. Ha nem, akkor az utánnad következő licit + kb $1-ért a tied a cucc. -
devast
addikt
Sziasztok!
Gyors segítség kéne.... (akár privátban).
Kínából vettem pár cuccot(nem első alkalommal), DHL-el most jött meg a vámra. Kaptam valami mail-t a dhl-es vámkezelésről. (Nyilván kevesebb van a csomagra írva mint amennyit fizettem). Ez a részlet belőle zavar: "Kérjük a deviza- átutalási megbizást is legyen szives csatolni a vámkezelési megbizáshoz, mert a vámhivatal jelenleg minden vámkezeléshez kéri az áruérték igazolása miatt"
Ha valaki tud erre valami megoldást, mindenképpen jelezzen pls privibe.
Köszönöm. -
devast
addikt
válasz
pentium4
üzenetére
Nem tudom ezeket mi alapján írod... Amit én láttam, a biztosítás és az érték kijelentés a cp71-es formon van, amíg a customs(vámos) papír a cn23-as. Keress rá neten miről beszélsz... cn23-on semmi biztosításhoz kapcsolódó dolog nem szerepel. Persze, akkor alapban vámolnak ha találnak a dobozban számlát... Nem hinném, hogy a biztosítás összege számukra egyáltalán látható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Battlefield 6
- 3D nyomtatás
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- UGREEN 3x1 HDMI Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/