Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltl
csendes tag
válasz #40835072 #11559 üzenetére
Hali
Én nem merném bevállalni. Az egyik ismerősöm néhány hónapja vett egy szifont az ebay-en. A csomag meg is érkezett rendben, csak nem az volt benne amit leütött. A seller belerakott egy 40 dolláros kínai gagyifont, ami ráadásul nem is működött.
Próbált reklamálni a paypal-nál meg az ebay-nál is de nem jutott semmire.
kb 300 doli bukó lett a dolog vége.ZS
-
zsoltl
csendes tag
Amikor megnyered a licitet akkor kapsz egy emailt amiben nagyon örülnek és abban lesz egy "pay now" link, aminek a segítségével manuálisan ki kell fizetned a terméket. A terméklapon le van írva, hogy mennyi időn belül kell rendezni a fizetést.
Ilyen gondom már nekem is volt. Írtam a sellernek, hogy nem fogok beleférni a 3 napba, mert ..... Azt válaszolta, hogy semmi gond, kb a 6. napon fizettem ki a cuccotBy
ZS -
zsoltl
csendes tag
Mindenki kedvéért megosztom ezt az eladót
http://stores.ebay.com/Sincerity-Memory-Computer-AccessoryInnen többször vettem már memória kártyát és még soha nem volt gondom vele. Mind
méretben mind minőségben rendben voltak.
Vettem SD.MicroSD és CF kártyát is már tőle.By
ZS -
zsoltl
csendes tag
válasz varga.balazs #12325 üzenetére
Hi
Az Iphone-nál azt vedd figyelembe, hogy egyre többet írnak arról, hogy a 3G modellnél ami most kb 2 éves egyre több a WIFI meghibásodás. A napokban volt is egy cikk erről az indexen. A wifi hiba pedig szinte csak alaplap cserével javítható sajnos.
ZS
-
zsoltl
csendes tag
válasz Winner_hun #12417 üzenetére
Akkor nekem lehet szerencsém van. Még június körül rendeltem Kínábol egy Converse cipőt aminek azóta sincs semmi baja. Bár hozzá kell tennem, hogy nem az ócsó 8-10 dolis tárgyat vettem meg, hanem adtam érte kb 40-et. Még így is sokkal olcsóbb volt mintha itt vettem volna meg. Bár hozzáteszem a seller azóta eltűnt az ebay-ról, úgyhogy ez sem volt eredeti (nem is gondoltam).
Szerintem sokkal nagyobb a kockázat a memóriás cuccokkal (pendrive, SD kártya, etc) mint a ruhákkal.
ZS
[ Szerkesztve ]
-
zsoltl
csendes tag
A pendrive-ok memória kártyák tesztelésére való az említett h2testw programocska. Jól megrángatja a benne lévő memóriacsipet bitről-bitre.
Ha a barátodnak megy 30G a kártyára akkor nagy malaca van (volt). Bár a másik kérdés még az, hogy meddig.
Én biztosan nem tartanék rajta értékes == pótolhatatlan adatokat.ZS
-
zsoltl
csendes tag
Sziasztok!
Nem Ebay, de hátha
Vásárolt már valaki innen?
[link]Elég jó áron vannak cipők. Elvileg free shipping, paypal megy.
Kösz
ZS -
zsoltl
csendes tag
válasz ^Clown #15052 üzenetére
A 20-25 dolis cipőkkel sztem az a gond, hogy tuti biztos hogy hamisítvány. Azokat pedig az ebay írtja alaposan. Jártam úgy hogy találtam olcsón leütöttem, de már fizetni nem engedte az ebay. Néhány perc múlva pedig az eladó összes terméke eltűnt. Az első eladónál van 35$ körüli összegért cipő.
ZS
-
zsoltl
csendes tag
válasz enginev3.0 #18923 üzenetére
Hali!
Az általad linkelt eladótól már többször vettem memóriakártyát és pen drive-ot.
Semmi gond nem volt még a termékekkel.
A HTC-mben is ilyen memkártya van most is.Ugyan nem a legolcsóbb seller de legalább megbízható.
ZS
-
zsoltl
csendes tag
Sziasztok!
Csak tanulságként írom le.
2 hete vettem egy tabletet nem az Ebay-en hanem egy kínai shop-ban. Szállítással együtt 140$ volt a cucc. A seller DHL-el küldte (annak ellenére, hogy én EMS-t kértem).
Természetesen a vám rögtön mgállította a csomagot, és felhívtak, hogy küldjem el a Paypal számlát. Az volt a szerencsém, hogy valamiért 2 részletben lett kifizetve (egy 90 és egy 50 dollár körüli összeg).
Elküldtem a dhl-nek a 90$-os számlát. Ez volt múlt csütörtökön. Azután többször is kerestek, hogy biztos, hogy ennyi? Írtak a kínainak is emailt, hogy biztosan ennyi volt a termék ami az utaláson van?Ezek után tegnap délután kaptam meg a gépet 5000 forint vám ellenében.
Szóval azt gondolom, hogy semmit nem számít az, hogy mi van a számlán, vagy az utaláson, a vámosok utánanéznek és az ő általuk eldöntött összeg után kell fizetni.
Az csak mellékzönge, hogy a kínai egy 30$-os számlát rakott a csomaghoz .
Ja és kibontották a dobozt, majd visszaragasztották. Szerencsére megvolt benne mindenÜdv
ZS -
zsoltl
csendes tag
-
zsoltl
csendes tag
válasz primalinea #21115 üzenetére
Szia!
A DHL-es tracking megmutatja, hogy hol áll az ügylet. Valószínűleg vámérték nyilatkozatot kell majd tenned.
Nálam az volt, hogy nyilatkoznom kellett arról, hogy a csaolt számla (amit í kis kínai adott) valós összeget tartalmaz e.
Ezután a vámos eldönti, hogy mit ér a cucc. Utánanéznek a hazai forgalmazónál ha van és a neten is.
Majd megvámolják a cuccot. Sajnos nem nagyon tudod elkerülni a vám ás ÁFA fizetést.A tapasztalataim azt mutatják, hogy DHL-nél 100% a vémeljárás alá vont arány. Ha EMS-el rendelek akkor a cuccok legalább fele átjön simán vám nélkül
ZS
A vámot kifizeti előre helyetted a DHL, amit majd a futárnak kell kifizetned
[ Szerkesztve ]
-
zsoltl
csendes tag
válasz kerobi #21363 üzenetére
Szia!
A vámost nem nagyon "érdekli" a számla. Kibontja a csomagot utána néz a neten plusz még tőled is kér egy vámérték nyilatkozatot.
Ha a Te nyilatkozatod és a neten fellelt ár között nagy a differencia akkor a netes árat veszi figyelembe.Én vettem 120$-t egy tabletet 89-ről volt az egyik számlám, volt egy másik a különbségről persze. A 89-est beíveltem a vámnak, majd kaptam egy ötezer körüli vámot a cuccra.
Ha teheted akkor EMS-el hozasd a cuccot mert az könnyeben átmegy vám nélkül. A barátom múlt pénteken kapta meg a hétfőn rendelt ainol tábláját ems-el vám nélkül.
A tapasztalatom azt mutatja, hogy ami dhl az biztosan megáll a vámon és megy a kekeckedés a vámosok részéről.ZS
-
zsoltl
csendes tag
válasz maathe #21383 üzenetére
Azért kérik a számlát mert a vám meg akar bizonyosodni, hogy a valódi árról van a számla a dobozban.
amikor a tabletet vettem a kínaí a 125$-os cuccról berakott egy 30$-os számlát a dobozbaHa elfogadják a vámértéket akkor 2-4 nap alatt nálad van a cucc
ZS
P.S. Ha kell vámot fizetned azt a futárnak/postásnak kell majd adni
-
zsoltl
csendes tag
válasz Melack #21730 üzenetére
Hali!
Én egy Onda Vi10 Elite tabletet vettem kb. 2 hónapja.
120$ körül volt a teljes ár postával együtt. 2 paypal számlám volt, az egyik 89,9-ről. Ezt íveltem be a vámosoknak és fizetnem kellett 5200 ft vámot a cuccra. DHL-el 3 np alatt MO-n volt, és még 4 nap volt a vám szarakodása.Valszeg nem fogod megúszni a vámot.
innen vettem: redtabletpc.com
ZS
-
zsoltl
csendes tag
válasz Melack #21760 üzenetére
Hali
Nekem 30$-ról volt számla a csomagban. A vámos első kérése az egy nyilatkozat volt az értékről, második pedig egy másolat a paypal-ról.
Ök sem hülyék, nem fogják elhinni a 15$-t.
Utánanéznek a neten is a típusnak, ugyanis kibontják általában a csomagot. (az enyém legalábbis ki volt bontva)ZS
P.S. Ha 5K-t kell fizetned akkor még jó sztem
-
zsoltl
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja azt vettem észre, hogy az ebay keresőből eltünt a suggestions. Először azt hittem, hogy böngésző gond de FF és Chrome alatt is ez van.
Tapasztalta ezt valaki?
Lehet ezt valahol állítani?Kösz
-
zsoltl
csendes tag
Sziasztok!
Valaki vásárolt már az aliexpress-ről? Keresgélek régóta rajta, de nem találok paypal lehetőséget.
lehet egyáltalán?Kösz
ZS -
zsoltl
csendes tag
-
zsoltl
csendes tag
Sziasztok!
Valaki vett már vagy tudna ajánlani bluetooth head set-et telefonhoz.
Nagyon sokféle van, de nem tudom milyet volna érdemes venni.
Egy Galaxy S4-hez keresgélekKösz
ZS
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ford topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- T-Force szériás szélgépeket mutatott be a Team Group
- Szólánc.
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- TUF Dash F15 FX517ZC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
- Kitűnő MacBook Pro 13 8/256 (94%-os akku)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest