Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Természetesen drótos internet. Vezeték nélküli soha nem lesz jó.
ui.: természetesen itt is lesznek kiskapuk, hogy miért nem valósult meg az infrastruktúra a kiszabott határidőre. Gondolom ebbe te is bele fogsz esni.
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
"HBO Max-ból lett Max közvetíteni fogja az Olimpiát."
Nincs ebben semmi új. Az első streamimg szolgáltatók a sportcsatornák ill. az amerikai major ligák (NFL, MLB) voltak. Ilyen streaming szolgáltatás volt a hosszú évek óta működő Eurosport Player, ami most integrálódott a Max-ba. Az Olimpiai közvetítési jogok tulajdonosa pedig az EuroSport, így azt régóta tolják a saját szolgáltatásukon.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Lackooo84
nagyúr
Aszok én rá legyen netes stream ami megy a tévémen box nélkül, és max quality legyen.
The Truth is out there...
-
MDanny
senior tag
válasz Lackooo84 #72585 üzenetére
Éjfélkor stabilan 5-10 mp tesztábra, persze az M1-et nem érinti, de History, Comedy Central, TV2 Comedy stb. érintett. Telekomnál nem. De hogy mennyivel szebb a Telekom TV SD-je, pl. Jocky TV, Viasat6, szavakban leírhatatlan, a gyönyörű BBC Earth HD-ről, HGTV HD-ről nem is beszélve, ami ugye itt nincs. A mostani szoftverrel villámgyors a csatornaváltás, gyors az EPG, nem indul újra stb., az elsők közül való Android box... Csak a telekomos ED3 tart már vissza a digi teljes lemondásától, van DirectOne előfizetésem is, két boxot kibírnék anyagilag... Hiába mondtam le a mobilokat, a digi egy rendes számlát nem tud kiállítani, csak mínuszolgatnak, amikor reklamálok, arról nem is beszélve, hogy én másszak be egy Samsung TV-ben sikertelen frissítés áldozatául esett CA modullal. Inkább lemondom, nem kell oda HBO, ami szintén meg-megakad, ami korábban nem volt... Utálom a munkatársak hozzáállását is, csak én lehetek mindenért a hibás...
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoLTE + Vodafone VoLTE), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
Lajos1966
tag
válasz MDanny #72617 üzenetére
Akkor most mondok egy ellenpéldát.Rokonomék Bp.2.ker.Remete-kertvárosban Telekom ed3 terület.2 db oled tv meg 1 pc és olyan a tv szolgáltatás,mint a mese.Hol van,hol nincs.Amikor éppen van a tv még csak-csak,de a net borzasztó lassú.Szerelők többszöri kiszállás után:"Sajnos ez ilyen."
-
MDanny
senior tag
válasz Lajos1966 #72619 üzenetére
Most az a hír járja, hogy még idén elkezdődik a koax leváltása optikára, XVI. kerületben már elkezdték.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoLTE + Vodafone VoLTE), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
-
MDanny
senior tag
Nálam már kb. 3 éve nincsen probléma az Andriod box-szal, sem a stream-mel, digi DVB-C-vel annál több, ennyit tudok elmondani. Ha az internet nincs rendben az átviteli közeg miatt, akkor a TV stream sem lesz jó, egyszerű logika. Téma részemről lezárva.
[ Szerkesztve ]
-
MDanny
senior tag
Kérlek ne vitatkozzatok velem. Leírtam, hogy a témát befejeztem.
Leírtam mik az én tapasztalataim, nálam nincsen semmilyen hiba a szutyok T-vel. Amikor előfordult 3 év alatt egy kimaradás, akkor kaptam 72 óra korlátlanságot minden magentás dolgomra. A koaxom nekem is rossz, 50dBmV körül van felfelé, 6 helyett csak 5 csatorna van, azt monták ez ennyi, többet nem tudnak tenni, de már nem kell sokáig kínlódni ezzel (majd hiszem, ha látom). Ettől függetlenül kifigástalanul működik. Nem vagy hívő (3 betűsre gondolok), kimondottan a Telekomot nem szerettem, de a hárombetűs tett róla, hogy revidiáljam az álláspontomat. Nálam nem áll meg semmi, a feltöltéssel elégedetlen vagyok, de ezt el kel fogadnom, a TV viszont kifogástalan, ezzel elégedett vagyok.
És ha belegondolok abba, hogy mennyi küzdelmem volt, hogy lehessen egyáltalán digink, mennyire szerettem és boldog voltam... De mindegy, felejtsük el és szeretném, hogy az utolsó szó az enyém legyen ebben a témában.
Köszönöm, béke, szeretet mindenki felé!
-
Lsilent
tag
Sziasztok! Múltkori témám részbeni folytatásaként kérdeznék. Találtam olyan listát a frekvencia.hu oldalon. Ahol a földfelszíni csatornák hang formátuma listába van szedve. Tudtok esetleg ilyen listát a diginél kábelre? Elképzelhető az, hogy bizonyos csatornákat átkódolnak más formátumra? Vagy valószínűbb az, hogy azonos a kódolás a földfelszínivel? Még mindig a csatornák egy része makog normális beszéd helyett. Próbáltam csillapított jellel, Próbáltam csillapítás nélkül. Az eredmény változatlan. Köszi bármilyen infót.
A gyors és lényegretörő kommunikációt szeretem. Ne raboljuk egymás idejét!!! Ha pedig kérdeznek az a minimum, hogy válaszolj. Köszönöm.
-
-
MODERÁTOR
válasz RoyBatty #72627 üzenetére
Ez azért barokkos túlzás... Ha a fórumtársnál "makognak" bizonyos csatornák, akkor ott más probléma lesz, pl. a TV nem a megfelelő codec-el próbálja kicsomagolni a hang adatfolyamot, vagy nem tudom. Kétségtelen, hogy vannak alacsonyabb bitrátájú csatornák, de ott is mindegyiken érthető a hang.
Ha más opció nincs, akkor meg kell próbálni bérelni egy szolgáltatói boxot egy hónapra, és megnézni, hogy azzal milyen.
[ Szerkesztve ]
-
Lsilent
tag
válasz RoyBatty #72627 üzenetére
Nem ilyen jellegű a problémám, szó szerint nem sikerült bizonyos csatornák hangját visszakódolni. Így olyan mint amikor gyenge jel miatt, elmegy a hang és kockas lesz a kép. De itt ez csak a hangot érinti. Arra gondoltam, hogy valami kódolás lehet, ami nem kompatibilis az eszközömmel. Ezért volt kérdés. Össze akarnám vetni.
A gyors és lényegretörő kommunikációt szeretem. Ne raboljuk egymás idejét!!! Ha pedig kérdeznek az a minimum, hogy válaszolj. Köszönöm.
-
Lsilent
tag
válasz Intruder2k5 #72628 üzenetére
Én is erre gondolok már. Csak tudnom kellene melyik milyen módon van tömörítve.
-
pjen
félisten
válasz Intruder2k5 #72628 üzenetére
Ez nálam is megvan, igaz csak a viasat nature csatornán. 4 Tv n próbáltam, mindegyiken rossz a hang a digin. Viszont a vodán ugyanazon Tv n hibátlan.
-
levin70
tag
2024 Július 01-utáni DIGI és DIGI által üzemeltetett hálózatok, VODAFONE (ÁSZ)szerint csatornák / [DIGI] és [VODAFONE] [VODAFONE] /összevetése:
[ Szerkesztve ]
Húsz év múlva sokkal jobban fogod sajnálni azokat a dolgokat, amiket nem csináltál meg, mint azokat, amiket igen.
-
sandró60
addikt
Az se normális.Egyik adó hallkabb a másik adó "bömből ugyanaz a hangerő.Tényleg van olyan hogy mint ha "fazékból"beszélne.
Nejem meggyanúsított,hogy a fülemmel van baj
Az LG tévén még úgy ahogy,de a 2015-ben vásárolt 145cm Samsungon az adó hangerejét kezelni kell-hol fel-hol le -
gulyasa
őstag
válasz sandró60 #72634 üzenetére
Van egy-két csatorna ahol lehet választani 2.0 és 5.1 hang között (pl. M4 Sport is ilyen). Az 5.1 "dekódolásánál" előfordul, hogy sztereó eszközön halkabbnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
sandró60
addikt
Ezt mind végig "zongoráztam".Nem jött be Szerintem helyi probléma
Mármint-szolgáltató
Bp 3.ker -
DarkChild
senior tag
Visszakerestem piros LED témában, de nem találtam választ a hiba okára (talán mert nincs is? )
Szóval, nálam is az a fehér ZTE csoda van, ami itt a topicban sokaknál.
Korábban minden LED zölden világított rajta, de úgy 2 hónapja a CATV szinte folyamatosan pirosan világít, annak ellenére, hogy a TV adás - többnyire - jó.
Néha van, hogy 1-1 csatornán "Nincs jel" üzenetet mutat a TV, de ez nagyon ritka, a LED ettől függetlenül konstans piros. (Néhány hete egyszer visszaváltott pár óra erejéig zöldre, de azóta ugyanúgy piros, itt van a monitorom mellett a kütyü, szóval ha a gép előtt vagyok, nonstop látom. )
A koax kábelekhez nem lett nyúlva mióta ki lett építve a rendszer, mozgatva sem voltak, ahogy az ONT sem, az is a falra van rögzítve, szóval az nem lehet magyarázat, hogy kicsúszott a kábel, vagy megtört, vagy hasonlók...
Ezek szerint akkor ez normális jelenség ennél a készüléknél, nincs rá egyszerű megoldás?
(Nincs fordítva bekötve a LED, hiszen korábban évekig zölden világított.) -
mcll
senior tag
válasz DarkChild #72643 üzenetére
Anyámnál is ez a ZTE van, nála az első perctől fogva a CATV pirosan világít, a jelszintek rendben vannak, semmi gond. Szóval nem hiba ennél a modemnél, ne foglalkozz vele. Ha zavar hogy pirosan világít, ragaszd le vastagon fekete szigszalaggal
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
DarkChild
senior tag
Köszi mindenkinek, akkor nem foglalkozom vele
Az elmúlt napokban kicsit érzékenyebb lettem a piros LED-ekre, mivel kétszer volt kábelszakadás az utcában, ezért 2 napig nézegettem a pirosan villogó LOS (nincs jel) ledet a készüléken
-
levin70
tag
2024 Július 01-utáni DIGI és DIGI által üzemeltetett hálózatok, VODAFONE (ÁSZ)szerint csatornák / [DIGI] és [VODAFONE] [VODAFONE] /összevetése:
Húsz év múlva sokkal jobban fogod sajnálni azokat a dolgokat, amiket nem csináltál meg, mint azokat, amiket igen.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Lexus, Toyota topik
- Világrekord: már 12 GHz felett járnak a DDR5 memóriák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Projektor topic