Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz levin70 #34638 üzenetére
Ezt a listát honnan vetted és melyik "régióra" vonatkozik?
Film Cafe csatornával mi történt? Törölték, vagy csak áthelyezték? Salgótarjánban 2 napja "Nincs teleweb szolgáltatás", egyik tévém törölte is a listából.
A digi honlapján hogyan lehet megnézni az egyes digitális csatornák frekvencia, stb. adatait, a kézi hangoláshoz? (Régebben tudtam, ma 1/2óra csattogtatás után sem jöttem rá )
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Bogyi007
veterán
válasz levin70 #36091 üzenetére
Na ezért jobb az LG tévé!
Bekapcsoltam a tévét és igaz hogy a csatornalista legvégén de már ott is vannak a DigiSport 3-ak Sd és HD kivitelben is.
Fél perc alatt a helyükre tettem a többi sportcsatornához...
Ugyanez Samsungnál anno....
Meg persze a Humax SD Boxoknál - a Hd Boxot meg mindjárt meglesem....Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
rocket
nagyúr
válasz levin70 #36091 üzenetére
Szuper, mostmar lehet adni heti 39 meccset plusz megismetelni a 0-0-as meccseket 2x
Akkor kellett volna, amikor tele voltak jogokkal, es egymást utottek eloben a foci nelkuli sport adasok.DTM es az F1 betetfutamait visszaszerezhetnek, ramatyul bantak vele az M4-en, sokszor meg a musorban szereplo idopontban se voltak.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
zsolt501
nagyúr
válasz levin70 #36582 üzenetére
Most komolyan ezt miért kellett még egyszer beraknod?
Semmivel sem jobb az előzőnél a minősége, de amúgy is megtalálható a téma összefoglalóban.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Flashget
félisten
válasz levin70 #37289 üzenetére
Kezdjük ott, hogy az milyen Sportcsatorna ami nem közvetít egyetlen sporteseményt sem élőben? Nincsenek már jogai. Melyik cég akar ilyen csatornán reklámozni akit a kutya sem néz? melyik szolgáltató akar fizetni stúdiós talkshowért, konzerv műsorokért, ismétlésekért élőben sugárzott sport helyett? Na jó nézik, de elenyésző számban.
Stúdió dumák, arcoskodó Havas egyedül a Troll foci ért ott valamit. Ezek arra jók, hogy kitöltsék az időt két sportesemény között, de már azok nincsenek.
Innentől kezdve ez a csatorna vagy átalakul teljesen mássá (már pedig sport riporterek nem kellenek Horti, Léderer) csak még az sem biztos, hogy érdekli az embereket majd. vagy most még megy a maszatolás majd a bejelentés, hogy game over.
Arról nem is szólva az UPC már kidobta őket a következő a Digi lenne,ha nem a Digihez közeli ember vette volna meg a SK-t rossz nyelvek szerint :pJobban járnánk, ha a Digi ezt reptetné és helyére berakná a Sport 2 HD-t vagy ha azt nem akarja az UPC akkor a Digifilm HD-t..
Realme GT Master Edition
-
inter29
csendes tag
válasz levin70 #40393 üzenetére
Igen. A samsung lcd tv és 3d felvevő hdmi-vel van összekötve. A digis antennakábel bemegy a dvd-be, és rf kábel van még a tv és dvd között ennyi.
Amúgy a bejövő digi főkábel kettes elosztón van, egyik tévének másik a netnek, ennyi.
Viszont tv így is hibátlanul fog mindent.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz levin70 #42229 üzenetére
A bekötési időre vonatkozó kérdés ennyire bizonytalan, azért nem reagált senki? (IV. ker. káposztásmegyer)
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Kernel
nagyúr
válasz levin70 #45046 üzenetére
Ez volt az általam betett képen is, amit csak tájékoztatásként mutattam a hozzáértők részére, hogy mégis miről van szó.
Akié a TV, az viszont egyáltalán nem hozzáértő.
Mégpedig azt nem lehet érteni, hogy le lett futtatva az automatikus keresés egy újonnan vásárolt Samsung TV-n, át lettek lapozva a digitális adók, de nem találja sehol a Sorozat + műsort.
Lehet, hogy ott van valahol, ehhez kellene valamilyen programszám, programhely, hogy mégis merrefelé keresse.
Kihasználva azt a tényt, hogy a digitális műsorokat a digitális TV-k a logikai azonosító segítségével a szolgáltató által meghatározott sorrendbe rendezik, általában. (Most lényegtelen, hogy lehetnek kivételek is).
Felejtsük el a MHz-eket, nem mindenki szakember. Vannak idős, beteg stb. emberek is stb., akiknek még a TV bekapcsolása, használata is problémát jelent.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Cr00py
senior tag
válasz levin70 #60780 üzenetére
Igen, ezt tudom.
Hajnalban nem volt adás, ezért ilyenkor mindig megnézem a weboldalt, hátha tervezett karbantartás van, és amiatt nem jó. Ezt találtam.
Eddig nem is lenne baj, fejlesztenek. A leírás alapján újra hangoltam a csatornákat, ahogyan írták is, mert össze-vissza volt minden.
A legtöbb, főleg analóg csatornát viszont szinte lehetetlen megtalálni, mert auto kereséssel talál kb 1000-t ( van amiből több is van. ) illetve még a csatorna nevét sem írja ki sok esetben.
Egy örökkévalóság sorba rendezni sajnos.
Persze tudom, hogy ez inkább a tv hibája. Van egy másik LG is, ahol csak egy auto keresést csinálok, és az magától sorba is rendezi, be is számozza 1-től.
Na most a philips ezt ismét össze-vissza teszi. 27-től kezdődik, és jó pár szám ki is marad.
Ezt még el is viselném.. de a műsorújság egy katasztrófa lett.
Próbálok majd keresni egy képet a régiről, illetve lefotózom az újat.
Valamit biztosan változtattak, mert teljesen más design-t kapott, és nem is magyar. Ugyan találtam pár magyar csatornát is köztük, de 90%-ban valamilyen orosz, lengyel csatornákat mutat. ( nem is értem, hisz gondolom ez a tv sw-től függ, nem? )
Smart tv, viszont ez még nem androidos. Ilyen van egész pontosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Nintendo switch v2 Fortnite limited és Oled verzió eladó/csere/beszámítás
- Apple Watch Ultra 2, Titan, 49mm, GPS + Cellular, új állapotú, 100% akku, 2025.07-ig garos
- 3db hp chromebook 14 g3 egyben
- POCO X3 PRO 8/256
- Samsung UHD, QLED, Smart 125CM-es, kijelző+keret fólia, GARANCIÁLIS, hibátlan TV, OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest