Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajos1966
tag
A jelszinttel kapcsolatban én változatlanul azt gondolom,hogy a tv tunerek is okozhatnak különbségeket.Az én Pana plazma tévémbe pl.van egy olyan opció,hogy jel csillapítás,ami némileg korrigálni képes a túl erős beérkező jelet.Gondolom ez sok más tv-be is benne van.Egy próbát megér ennek az ellenőrzése.
-
yogibear
addikt
Akár...
Csak ott 6200-ért van 122 kanális (nem hasonlítottam össze a digivel v trékommal, melyikek), plusz sima tv-n nem megy, vagyis valami droid box is kell mellé...Plusz idősebbeknek elég macera a sima "bekapcsolom nézem" módszerrel szemben...
Trénél 4100-at dobott az oldaluk az árra 1 box-szal (második box egy ezres), 115 kanális (legolcsóbb netre megint ugyanennyit mellé, de az nekem már van és lehet még ezen is "ócsit" magentában)...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Tonyk
veterán
Ez így nem igaz! A fájl van kódolva nem az eszköz. Én kiveszem a tvből a pendrivot, simán tudom olvasni pc-vel. Az más kérdés, hogy a drive fájlrendszere nem nfts vagy fat, amit a win kapásból olvasni tud, de Linux alá bedugva azonnal olvasható. De win alá is megoldható ext2,3,4,stb olvasóval. Tehát a fájl lesz kódolt, nem az eszköz.
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Atis45
aktív tag
-
Félreértés van a levegőben... Úgy értettem, hogy a WiFi 6 opció árát akkor is kötelezően kifizettetik veled is és velem is ha van sokkal nagyobb tudású WiFi 6-os router, és értelemszerűen nem az olcsó ONT AX-es Wifijét akarod használni hanem a 60K-s saját routert... Aztán azokkal is kifizetetti ezt akinek kell az 1000 Mbites Internet,de nincs WiFi 6-os eszköze...
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
MODERÁTOR
-
tuto558
aktív tag
Annyit helyesbítenék, hogy a koax-ot kihúzza annyi helyre, amennyi TV végpont van a rendelésben. 3 végpontig alapárban benne van, szóval ha nincs is ténylegesen TV annyi helyen, azt megéri kérni, hogy ne később legyen vele gond. 4 vagy több vételi hely esetén mát plusz költséget számolnak fel a kábelezéshez.
Ethernet-et tényleg nem fog húzni.
T 2000/1000 (Optika), Technicolor FGA2235 MAG
-
Bocsi az igaz. Csak közszolgálatit nem szokták letiltani. Kivéve SüSüt.
Index - FOMO - Magyar YouTube-sztár a NAV fegyvereseiről: Férfiasan bevallom, hogy azért be***rtam
Oké, projekt törölve. Egyébként is, ami ma megy, az holnap nem ...ugyanannál a tartalomnál lehetne érdekes. Kivéve ha dörgedelmes a különbség.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Ezt még mindenképpen meg akartam várni rendelés előtt, mert ha véletlen megcsinálták volna, úgy hogy olyan legyen a minőség mint régen, akkor nem lett volna ennyire sürgős a váltás, sőt, akár hűségidőt is vállaltam volna rá. Így viszont ez felejtős.
Húségidőm nincs már a DIGI-vel, szóval akármikor felmondhatnám, de ameddig - és kb addig - 5999 Ft-ért kapom a három szolgáltatást addig maradok azt hiszem. Az Internet egyébként patent, azzal nincs baj. A telefon meg van ugyan, de a Magenta 1-es SIM-et használom... szóval igazából nekem csak az Internet kellene ebből a trióból, bár elvileg a telefonnal annak az árát lehet csökkenteni majd. A TV-t azt két irányba szervezhetem ki:
A Vodafone koaxkábel nekem szó szerint bent van a lakásomban, mivel 2019-2022 között tőlük volt az Internet + TV + Telefon.Elképzelhető, hogy a TV-t plusz telefont a Vodafone-hoz vinném át, de ezen a téren nem vagyok valami lelkes, mert kb pár hónap múlva, amikor megtörténik az egyesülés, akkor a koaxot beszántja ott ahol van optika. Az időtállóbb megoldás a Yettel TV lenne, de ott meg TV-t csak Internettel együtt lehet ... A Telekomot meg nem tudom áthozni a másik lakásból Különben már dobbantottam volna.
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
oszy
veterán
Árban is!
___Tudja valaki, hogy hogyan lehet kicseréltetni az ONT-t Huaweire? Nálam az az otromba fiberhome van. Egy ZTE-ben jobban bíznék. Bár lehet nem lennék előrébb, de tennék egy próbát.
A képminőség pedig egyértelmű kuka nálam is. Legszívesebben váltanék, de lehet a hűség után tényleg csak a stream-ek maradnak.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
MODERÁTOR
-
MadMancs
veterán
Nem biztos.
Azért a CAM kártyákhoz liszensz díj is tartozik, ezt így megússza. Plusz nem kell vennie több kártyát. Ami jelenleg van elég HBO/filmbox/felnőtt csatorna usereknek.
Nem a kódolatlanság miatt kaptak büntit hanem azért mert előfizetés nélkül is lehetett TV szolgáltatást használni ha valaki leleményes volt. Már nem. Optikán is szűrőznek ha nincs TV előfizetés akkor be se jut hozzád az 1550nm amin TV közlekedik.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
yogibear
addikt
Persze erről a TV2 tehet...
Az adott műsor (film, sorozat, sport, stb.) jogtulaja engedélyezi, vagy sem "hordozható" platformokon is továbbítani a műsorát... ha a tv2 úgy veszi meg a vetítési jogot, mert úgy olcsóbb, hogy csak a lineáris tévén át nézhető a usereknek, akkor tetszik, vagy sem, le lesz tiltva az adott műsor a hordozható platformokon...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
MadMancs
veterán
Dehogy van letiltva. Yettel TV lineárisnak minősül ha box ha app.
Tiltósdit akkor játszanak ha lineáris mellé elérhető online is. Itt maga a platform a lineáris szolgáltatás. Szépen is néznénk ki ha előfizetnénk egy szolgáltatásra és csak hébe hóba tudnánk használni. Sőt, minden elérhető csatorna esetében visszajátszható, megállítható, felvehető a műsor. Ez alól kivételek a propaganda csatornák (Mx és Duna). Lehetőség ott is adott, csak néha egyszerűen nem működik.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
-
MadMancs
veterán
Nem olyan biztos az.
Emellett a Kudelski és partnerei további készüléktámogatást is tudnak nyújtani okostévékre (smart tv), a FireTV-re, az AppleTV-re és más jelentős mobil eszközökre is.
-
törölt tag
ALT-DVB (MyGica T230 tuner, BDA driver) progit használok PC-n. Tegnap minden csatorna OK volt. Mára elromlottak. Rescan után 111 csatornát frissített.
Régi Samsung TV-nk meg se érzi a változást, nem kell piszkálni. Szerintem sok függ a TV tunerétől és a szoftvertől is.
Ja, igen: 17. kerület[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- Csere-Beszámítás! MSI G32CQ4 E2 Ívelt WQHD 170HZ 2560x1440 1MS Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest