Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz RoyBatty #41512 üzenetére
miután a média törvény ezt írta elő így mindkettő ugyanaz a Must Offer típusú tévé.
ez nem azt jelenti egyben, hogy kötelező berakni őket ahogy azt sokan terjesztik tévesen (mivel nem közmédia csatornák), hanem az vonatkozik rá mint eddig bármelyik másik fizetősre pl. sport tv, eurosport stb. szerződést kell kötni velük. Amelyik szolgáltató nem fogadja el a két csatorna júl.1-től érvényes ÁSZF-t, 90 napja van rá, hogy megegyezzen vagy kivegye a csatornalistából őket.
Igaz van az MKSZ által benyújtott történetek, de azok kb. időhúzásra jól semmi másra...Realme GT Master Edition
-
-
törölt tag
válasz RoyBatty #42290 üzenetére
Jó ebben igazad lehet, de akkor is azért itt több a csatorna mozgás,
kb 11-12 repül.
a legkisebb csatornánál pedig 5 csatorna jön:
2 nem tv2 érdekeltség, és 3 tv2 érdekeltség.összesen meg ha jól nézem 12-13 jön. Darabra kb meg van, elosztogatva csomagokra.
Ebből nagyjából 6 nem tv-ő érdekeltség és kb ugyan ennyi igen.
Plusz ha idevesszük, hogy natgeoból volt pl sd/hd 2x is, akkor máris egyszerűbb a képlet.
Úgy gondolom, persze jelentős hatással lehet a tv2 csoport csatornái a csomagokra, de azért nem csak amiatt lettek változtatások, bevezetve T-nél.
-
Freezee
senior tag
válasz RoyBatty #42529 üzenetére
Igen ez így van. Csak csodálkozok hogy az egyik oldalt van innováció ( NET a leggyorsabb és stabil) a másik oldalon ( TV) viszont nagyon le vannak maradva. Cserébe kb 1000 Ft al olcsóbb . De nem az ár miatt döntöttem mellettük meg sem néztem mennyibe kerülnek. Kellett a NET amit a T nem tudott adni. UPC akkor még nem adta a 7 napig visszanézhető cuccot( illetve úgy tájékoztattak DIGI oldalon hogy azok amiket szeretnék náluk is vannak ezért bólintottam rá. Aztán kiderült hogy félretájékoztattak, ennyi beszívtam azóta próbálom belőle kihozni amit lehet) Különben szerintem a UPC-t próbáltam volna ki.
Viszont az hogy az EPG szinte nincs is annyiszor hibás szerintem 2016 nagyon ciki bárhogyan is nézzük. Hetente legalább 1 rossz kiírásba belefutok. Előtte ilyennel nem találkoztam bevallom őszintén.
[ Szerkesztve ]
-
Freezee
senior tag
válasz RoyBatty #44433 üzenetére
5000 -nél most is többet fizetek a DIGI-nek. Nem is várom el hogy 1 órán belül jöjjenek, de 72 óra?? Na ne viccelj. Most nem csak a kijövetelről van szó. De akkor visszakérdezek, mennyit kell fizetnem hogy sikerüljön eltalálni a saját műsorukat az EPG-n? vagy hogy a 3.5 fél hete teljesen sötét a prime+ csak hang van, azt mikorra sikerül megcsinálniuk? 2040-re? Bejelentettem már 2x 2nap után felhívtak hogy már jó ugye? Mondom nem, jó akkor még kérnek egy kis időt kiküldik a kollégát. Na a kolléga azóta is jön. Én meg feladtam , sz....k a prime+- ukra , nem fogok 2 naponta 20 percet várni mire elmondhatom ugyan azt és megint ne foglalkozzanak vele. Amúgy is mint említettem az ügyfélszolgálatuknak fogalma sincsen mit, min keresztül és hogyan szolgáltatnak
-
Nethooligan
tag
válasz RoyBatty #44852 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Ezek szerint keresnem kell másikat. Már csak az a kérdés, hogy valaki tudna-e ajánlani típust, vagy olyan oldal(aka)t, ahol a leírásokból számomra kiderül, hogy mindent tud-e a készülék, amire szükségem lenne. Mert eddig amiket találtam, ott véletlen sem láttam a felvételi formátumot, a fogadott HDD-nek szükséges fájlrendszert vagy éppen azt, hogy PC-n lejátszható/szerkeszthető-e vagy sem.
-
sajog159
aktív tag
válasz RoyBatty #45557 üzenetére
Szia,
"...Azt viszont tudni kell, hogy a Diginél csak IP-s telefon van, ha valami miatt (régi fax, riasztórendszer, stb.) kell az analóg vonal, akkor felejtős...."
=> a digi hónlapján ez szerepel: Vezetékes vagy nomadikus.
Bár az nekem sem egészen világos, hogy lehet kábelen a vezetékes telefontÜdv
[ Szerkesztve ]
-
MDanny
senior tag
válasz RoyBatty #45641 üzenetére
A jelenleg alkalmazott kodekekkel vezetékesen működik a fax és a Contact ID formátumot (tehát a manapság leggyakoribb) használó riasztórendszer átjelzése is. Riasztó esetében a szünetmentesség hiánya a kockázatos (ha nincs áram, nincs telefonvonal), a minőséggel és rendelkezésre állással nincs probléma, tapasztalat. Az utóbbi időben (1-1,5 év) sokkal több riasztós probléma volt az analóg T-s vonalakkal, mint a digis vagy UPC-sekkel.
Persze nem szeretnék senkit sem arra bíztatni, hogy VOIP telefont használjon távfelügyelethez, de legtöbbször technikailag működik. A riasztószerelő és/vagy a távfelügyelet segít a megfelelő átjelzés biztosításában.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoLTE + Vodafone VoLTE), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
jaroslav
aktív tag
válasz RoyBatty #46340 üzenetére
Én is eléggé be voltam rágva a hétvégén, mikor szembesültem azzal, hogy a TV Go Spíler csatornáján nem adnak semmi Premier Ligával kapcsolatos műsort.
Ráadásul a My TV Telenor is megszüntette a kedvező árú csomagját, amiben benne volt a Spíler...Szerintem az nem egyértelmű, hogy a mi lesz a Spílerrel a volt Inviteleseknél, mivel nyilván határozott idejű szerződés él a TV2 csoport és az Invitel között. Azt gondolom, lesz egy átmeneti idő, amíg a szerződés lejártáig, a volt Inviteleseknél lesz Spíler.
Megértem a Digi-t, hogy berágott, hogy elvitték tőlük a Premier Liga jogokat (nem piaci alapon licitálva), de lassan el kellene gondolkodni, hogy mégis bevegyék a csatorna kínálatba a Spílert.
Reménykedek benne, hogy most, mivel a Digi megvette az Invitelt, így a TV2 csoport az Inviteles szerződés lejárta után bukja az Inviteles Spíler előfizetőket (kb. 70 millió bukta havonta a TV2 csoportnak), és ennek fényében, talán egyszerűbben meg fognak egyezni a Digivel.
Ez a Diginek is érdeke, mivel most, hogy bejött a képbe a Flip (4.000 Ft-ért havonta), az a Digi előfizető, aki Premier Ligát akar nézni, és elérhető neki a Flip, könnyen lehet, hogy átvált a Flip-re.Ha bevenné a Digi a csatornái közé a Spílert és Fox-ot, és HD-ben adná a Sport 2-t, akkor az elképzelhető legjobb szolgáltató lenne (legalábbis számomra)
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.
-
jaroslav
aktív tag
válasz RoyBatty #46728 üzenetére
Hát az nem lenne jó a Digi-nek. Angol és spanyol bajnokság is ugrik, ha ez a "pletyka" igaz ...
Márpedig az a logikus, hogy a Sport TV, azért vette meg a német bajnokságot, mert megy a spanyol.Valamit lépni kellene a Digiseknek...
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.
-
törölt tag
válasz RoyBatty #46825 üzenetére
Vannak tény...
De kb 10 éve ha akartál volna, mindent be kellett volna kábelezni, plussz max 2 tv-t tudott volna kiszolgálni.
Azon kívül állandóan lefagyott vagy vmi baja volt... Igaz 10 éve Hát 4 vagy 8 mb -es net volt itt max. Ráadásul az egyik tv elég messze, szóval sehogy sem volt jó.Arról nem, is beszélve, hogy a felvétellel sem tudtál volna mit kezdeni.
Sokkal jobb a kábel/ digiféle nyitott rendszer van saját stb és azt csinálok vele amit akarok kvázi. Nem iptv hogy minden visszanézhető, de ezzel együtt tudok élni Így sincs időm mindent megnézni...
Amúgy meg 10 év alatt a helyi kábeltv is sokat fejlődött, azóta pl van digitális adás sőt, inkább digitális van mint analóg, plusz kapcsolatba került a digivel is. Szóval csatornából is van rengeteg, kb hasonló áron. Semmiért nem cserélném iptv-re.
A net+tel az viszont marad T-nél mert nagycég, és jól fejleszti a dolgokat stb... Igaz ebben lehet az is ok, hogy a kábeltv ajánlata megelőzte a T-ét... De most bizonytalanra cserélni a biztost... utána meg lehetett volna visszamászni, jó ez így ahogy volt/van
De lehet digitnél nem kivitelezhető a csak net vagy külön a tv vagy nem tudom, miért van neki 2 szolgáltatása, hacsak nem a hűség okán...
Szóval mind2nek vannak előnyei hátrányai. De ez a ház nem is most épült...
Nah igen szoftveresen, minden t-s cucc le van korlátozva...
Amúgy a boxnak köszönhetően, simán lehet streamelni, is, szal ez sem gond, androidra mindenképp, de pc-re is lehetne csak az befektetéssel jár... annyit meg nem ér meg... de majd egyszer veszek egy pöpec kis tabletet is
"4k adásoknál mi lesz majd?"
Itt is írtak cikkeket, hogy a streamelt 4k és a Valós 4k között hatalmas különbség van azért.
Spíler TV-ből nincs hd?
Amúgy szerintem mind digi mint T-nél vannak helyi csatornák, azt is beleszámítják a közösbe
-
Freezee
senior tag
válasz RoyBatty #46825 üzenetére
Mind2 szolgáltatásnak vannak előnyi -hátrányai. Mondjuk nem mondanám hátránynak hogy kell 1 box az mindenhez kell kb. A DIGI-hez is kell, normális szolgálttáshoz/felvétel programozáshoz.
Egyszerre nézhető HD adások száma sem nagy korlát számomra jelenleg 1 helyen kell ahol minden HD adás kell. Ezen kívül összesen 2 HD adást tud kiszolgálni ami számomra bőven elég. Ha nagyon kell max a TVGO-t belövöm ott ahol kell még1. Annak aki 4-5 Tv re akarja kirakni annak valóban a DIGI a megoldás, de szerintem ez elég szűk réteg. Aztán lehet tévedek, és dübörög "4 kerék 4 gyerek" kormányprogram és mindenkinek 4 gyereke van legalább
Az adás minősége teljesen jó. Terület függő amúgy, ahol elötte laktam a NET is és ebből kifolyólag a TV adás is problémás volt. Itt az adás nagyon szép ( sport2 fényévekkel szebb a Tcomnál ) a többi csatorna is pariban van. A digisportok, természet csatornák HD ben, mondjuk sokkal szebbek mint a többi adás a Tcomnál de azt sosem nézem. 60" TV-n nézve.
Raktam be régebben összehasonlító képet, nagyon kicsi eltérés van csak. Spíler abszolút nem rosszabb mint a DIGI-s sport2 . Ha HD lenne a DIGI-nél a sport2 valamint HD lenne a spíler és átmennének a régi NHL-es kommentátorok a sport tv től a spílerhez , na az lenne maga a kánaán -
Freezee
senior tag
válasz RoyBatty #47044 üzenetére
Ez kétségtelen, elismerem. Nem is akarom hogy ne legyen Digi, ellenkezőleg, azt szeretném ha fejlődnének egy kicsit és invesztálnának a Tv részlegbe is. Sok lehetőség lenne de egyszerűen úgy néz ki nem foglalkoznak vele. Sport 2 HD is nem egy nagy dolog lenne hogy meglegyen nekik, Spíler is kellene.
-
MODERÁTOR
-
lacibacsi
addikt
válasz RoyBatty #49494 üzenetére
Köszi. Nem hiszem, hogy a kábelezéssel van gond, mert ahol a kábel megy (szekrény mögött) arra nem piszkáltam szeptember óta. Meg nem hirtelen jött a hiba, mint amikor kirántok egy csatlakozót, hanem folyamatában...
Ha ezt az "analóg hibára jelentés"-t bemondom a telefonba, akkor nem küldenek el, hogy ne okoskodjak?
(#49495) Watt25: teljesen igazad van. Felindulásból cselekedtem és nem olvastam el az összefoglalót. Már bepótoltam...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Bogyi007
veterán
válasz RoyBatty #49500 üzenetére
Belga már most is van azt hiszem - de abból még a zenekart sem szeretem nemhogy a bajnokságot....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
veterán
-
veterán
válasz RoyBatty #49629 üzenetére
Az elég gyenge magyarázat, hogy kis híján azt mondod, hogy mivel a digi olcsó és gyors internetet ad, ezért jobb ha tv csatornák terén csak a közszolgálati csatornákat és az echo tv-t várjuk. Tudom költőien túloztam, de ez azért eléggé meredek. Főleg egy akkora szolgáltatótól, mint a digi. Persze könnyű kijelentgetni ilyeneket, amíg nem a te általad nézett tv csatornáról van szó. Vagy úgy, ha te nem nézel tv-t és sportot.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz RoyBatty #49641 üzenetére
Én meg előfizettem a Telenor MyTV-re, ott van Spíler, reméljük a többi 2-3 is lesz. Megoldottam, hogy tv-n is nézhessem kényelmesen. Csak ezt a pénzt inkább fizetném a diginek. Sokan ezt nem értik. Nem a digit szídom, hanem miért nincs választási lehetőség, ahogy itt korábban szó volt róla, tegye külön csomagba. Kódkártya stb. Én már mennék is és fizetnék elő.
-
WaterWave
veterán
válasz RoyBatty #49730 üzenetére
darts szokott rajta lenni... nekem már azért megéri, nem kockásan látom
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
yogibear
addikt
-
istnag
addikt
válasz RoyBatty #51480 üzenetére
Az a cikk, akkor is bullshit egy országos olvasottságú médiafelületen, teljesen irreális képet fest le. Nem értek vele egyet.
A számolásod meg olyan, hogy lehet ez is, meg ez ellentéte is. Kicsit sok az ismeretlen az egyenletben.Amúgy már biztos vagyok benne, hogy a szolgáltatók "csődbe" akarják juttatni a Spíler 2-t és egyetértek velük.
-
nagyúr
válasz RoyBatty #52203 üzenetére
A TV az zsír új LG OLED B7V, kb 3 hete vettem. Már hívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták pásztázzam végig mégegyszer a csatornákat, hogy benne van a modul, de így sem lett jó, így holnap visszaviszem szerintem nekik, adjanak egy másikat. A TV-vel nem lehet baj, mert beolvassa a CI+ modult, érzékeli is, ki is tudok íratni róla adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest