Hirdetés
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolic
őstag
Sajnos a tegnapi balfaszsága miatt megszűnt a M1 Híradónak teletext szolgáltatás a saját Amiko beltéri egységen, de szüleim Panasonic TV-nek van M1 Híradó TXT-je!
Most mit csináljak vele? Nem szívesen újrahangolni manuálisan!
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
atosz
őstag
Sziasztok,
Új házba költöztünk és most először vagyok Digi-s előfizető.
Próbáltam beállítani a kábel TV digitális adásait, de tök süket a TV.Panasonics TX50-CS630E TV-m van amiben van DBD-C tuner. Igyekeztem minden vonatkozót elolvasni a Digi oldalán és itt is, de már kifogytam az ötletekből.
Valakinek valamilyen tanács, ötlet, hogyan tovább? Tapasztalat a fenti TV-vel?
-
Bogyi007
veterán
Srácok! Kódolatlan napok lennének az HBO-nál? Mert én tutira nem fizettem elő a csatikra és mégis megy mindhárom HBO csatorna és a Cinemax is...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
4Grider
nagyúr
Pedig általában nem bonyolult kábeltunerrel rendelkező tv-kben a kábeles adásokat beállítani. De ha elolvasod a topik összefoglalóját, abban sok hasznos tippet kapsz, pl. ilyeneket, hogy sok tv az országbeállítástól függően kapcsolja csak be a dvb-c tunerjét, és a helyes országbeállítás nem biztos, hogy pont Magyarország. Meg ilyenek...
-
-
Fürkésző
tag
Ha eddig nem használtad a DVB-C tunert a TV-n, lehet hozzá kell adni. Valahol a hangolási menüben található ilyen menüpont Panasonic TV-ken, emlékeim szerint.
Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
Fürkésző
tag
válasz bendegruz #56963 üzenetére
Nem (feltétlenül) erről van szó.
A Panasonic TX50-CS630E nem olyan régi (2015-ös talán). Nekem már a 2011-es G30-asnál sem kellett az országgal trükközni ahhoz, hogy megjelenjen a DVB-C hangolási lehetőség. Az más kérdés, hogy az újabb (mióta Mo-on a szolgáltatóknak kötelező a közszolgálati csatornákat előre helyezni) készülékeknél ismét célszerű lehet az országváltás, de már csak azért, hogy saját sorrendbe lehessen rendezni a csatornákat.
Ha még nem használta a DVB-C (kábeles digitális) tunert, akkor lehet, hogy csak analóg és DVB-T (földfelszíni digitális) tuneren keres a TV. Ehhez lehet hozzáadni (valamelyik menüpontban) a DVB-C-s keresést is.Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
atosz
őstag
válasz Fürkésző #56966 üzenetére
A DVB-C keresési menüt megvan, de nem talál semmit sem. Kerestem az orszagvaltasi lehetőséget, de sehol nem találtam ilyet.
A szolgáltatás aktív, már kétszer voltak is kint szerelők, mert gond volt a nettel.
Elolvastam már mindent ezzel kapcsolatban.
Digi azt mondja, digitális adásra nem jönnek ki, rendeljék tőlük plusz boxot.
A gyári resetet meg megpróbálom, ahogy lentebb javasolva volt.
-
dh66e
veterán
Nos ha megvan a kábeles keresés menüje akkor már nem vagy messze a megoldástól.Egy teljes resettel kezdenék.
Állítsd be hogy 'Teljes keresés' legyen ha van ilyen opció a szolgáltató 'Egyéb' legyen.
Ami fontos lehet még ha régebbi a tv a QAM és SR értékeket állítsd be rajta. -
bolic
őstag
Helyreállt a teletext és digitális magyar felirat szolgáltatás!
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
mpo
veterán
Néztem a snookert tegnapelőtt az Eurosporton, egyszer csak jön a gagyi, bugyuta, 60-as IQ-ra készült reklám, ami eddig a Sporttv és Spíler kiváltsága volt (gyógyszer és a többi @#&$Ł).
Ez már a világvége. Az Eurosport levitte a reklámidő árát?
Az olimpia alatt majd ezek lesznek, a mute gombon pihenhet a hüvelykujjam, mint eddig is, erről az egyről már a felirat is lekopott.Ha érted, akkor már elavult.
-
-
ubid
senior tag
Sziasztok. Mitől lehet az hogy HBO 2,3 csak angolul jön?
Hanh választásnál van magyar, de nem a dolby jel van ott. Es ha kivalasztom a magyar nyelvet nincs hang.
Köszi a tippeket előre is.-.-
-
Adama123
aktív tag
Az Eurosport 1 es csatornája a lokalizálva lett, így Magyarországon is tudnak reklámidőt értékesíteni. A diginél viszont az Eurosport 2 es csatornából a szlovák/cseh verzió van, nem a magyar/román, így ők lemaradnak az ATP tenisztornákról. Így ők most az indiai ATP250 tenisztorna helyett biciklit nézhetnek.
-
-
Fürkésző
tag
Sziasztok!
A február 5-i földfelszíni frekvenciacserék miatt a Digi is cserélt csatornákat. A modositasok_listaja_2020.02.01_2.pdf szerint "Budapest analóg kiosztásban az AXN cműsora az S23- S20 csatornára, a H!T Music Channel műsora S20-ról C5 csatornára kerül."
Van itt budapesti, akinek a C5-ön jön valami a zajcsíkokon kívül?Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
Fürkésző
tag
Köszönöm. Akkor nem értem, itt mi zavarhatja be az analógon H!T Music Channel-t (C5). Bár XI. kerület.
Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
Sanyi.mTs
addikt
Mindig TV-n ingyen foghatóak a közszolgálati csatornák (meg még néhány). Diginél hogy van ez? Neki is (törvényi)kötelessége lenne csak közszolgálati csatornákat szolgáltatnia? Nekem azt mondták a digi pontban, hogy a Bp 4. kerületben nincs közszolgálati csomag.
Van valamilyen törvényi kötelezettsége, hogy szolgáltasson? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz Sanyi.mTs #56991 üzenetére
MindigTV-n ingyen van. Nincs.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
leviske
veterán
Sziasztok!
Azt jól sejtem, hogy FTTH területen az ONT-ból kivezetett koax kábel nem segítheti elő földhurok kialakulását?
-
Watt25
veterán
válasz Sanyi.mTs #56991 üzenetére
Semmilyen olyan törvényi kötelesség nincs, hogy kábelszolgáltatónak ingyen kellene bármit is adnia. Ha ingyen akarsz tévézni, akkor tegyél fel antennát a ház tetejére, de nem használhatod ingyen a sok pénzért kiépített kábelhálózatot.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
zichie
senior tag
Másfél hete néztem rá a két HBO csatornára, valóban megjelent dolby digital eredeti nyelvű hangsáv, ami korábban nem volt. Magyar hangsáv eddig is volt, de nem dolby digital, így ez nem változott, nálam volt hang is másfél hete, azóta nem néztem, de ma este otthon ránézek. Már nem szoktam HBO-kat nézni, csak HBO GO-t, mert az legalább HD.
[ Szerkesztve ]
-
expander
senior tag
Sziasztok,
miert es hogyan lehetseges az, hogy egyik honaprol a masikra, barmifele tajekoztatas nelkul emelkedett az elofizetesi dij?
2017. nyaran alairtam a 2ev huseget (kb. 6000 Ft), ez ugye tavaly nyaron lejart, de nem valtozott semmi, majd hirtelen december ota 7600Ft-ra nott a havidij. (az oldalukon termeszetesen 6000Ft-ert elerheto csomag)
Ujra tudok szerzodni (bizonyos ido utan?), vagy van barmilyen mas lehetosegem vagy csak siman nyeljem le ?Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch
- Trump vagy Harris
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest