Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolic
őstag
Már lassacskán tud helyettesíteni a History a Discovery Channel-t, pl. raktár verseny. Sajnos a többi szarságokat nem tudtam mihez kezdeni, inkább a letöltött filmeket nézegettem tovább...
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
bolic
őstag
RTL Klub szerint meg fog változni a csatorna kiosztás július 1.-től, ez mit jelent gyakorlatban?
-
bolic
őstag
A kedvenc Sport1-es és Sport2-es nem elérhető, tegnap borzasztóan akadnak!!!
-
bolic
őstag
Nem válaszolták a problémámra, de kiderült hogy újrahangolás során kaptam elérhető Sport1-est és Sport2-est.
-
bolic
őstag
Miért nem működik rendesen az EPG? Nem jeleníti meg az összes csatornát, csak a meglévőt igen. Digi SD Set Top Box.
-
bolic
őstag
válasz sityupityu #35591 üzenetére
Miért? Szeretnél kb. 99%-os műsorokat ismételten nézni? Én csak a Mythbusters (Állítólag...) miatt mindenképpen meg akarom nézni, de nincs Discovery, ehelyette nCore-ról mindig töltöm le a Mythbusters összes sorozatot, nagyon jó volt végignézni. Még mindig ismételten nézem végig ezt, kihagyhatatlan szórakozás fullhd feliratos filmek mellett.
-
bolic
őstag
Most teszteltem újra, érdekességképpen elindult a Cool TV, amint a Csatornák linkre kattintottam és a listán lévő csatornára váltottam és a nagy PLAY gombra kattintottam többször és nem működik rendesen, kimondottan alfabéta és nem béta!
-
bolic
őstag
Kár hogy a TLC műsorújságból kimarad az OCC Orange County Choppers (Amcsi motorok), azokat a régieket számítógépről rongyosra többször végignéztem!
Röviden, a TLC is uncsi marad.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Ezen a héten kétszer újrahangoltam a sávokat és sehol nincs Discovery és TLC!
Inkább nem hagnolom újra, míg nem írtátok hogy megjelent!
-
bolic
őstag
Újrahangoltam a Digi SD STB-on, tényleg megjelent a Discovery Channel és TLC!!!
Várom az Amcsi motorok és Mythbuster visszatérésért!!!
-
bolic
őstag
Na kiderült hogy torrent oldalon felbukkant a Mythbusters folytatás, azaz Mythbusters The Search új néven folytatnak másik emberekkel, sajnos a régi arcok véglelg eltűntek. Jelenleg SCI csatornában van, mindig bújkálnak...
-
bolic
őstag
Ahogy a RTLII-en kéne a teletext, pedig létezik!
-
bolic
őstag
Úgy tűnik hogy anyukám Digi HUMAX SD STB-jét végleg letiltották a sűrű és gyors csatornaváltástól, már az újrahangolás és gyári alapállapot visszahozás sem segített, nincs csatorna találat. Gratuláltam neki, hahahaha!!!!
-
bolic
őstag
válasz xeon forever #45485 üzenetére
Akkor most mit nem értesz, kedves kis Dr. Szöszikém?! A megvásárolható STB a boltokban kaphatóak, van amelyik tud felvenni stb. Ezen nem kell rágódnod, ha teljesen új TV-t veszel, az már nem szükséges a STB., elég ha becsatlakozod a koax kábelet a TV csatlakozóba és hangolással végigmenni és ennyi.
-
-
bolic
őstag
válasz Watt25 #48775 üzenetére
Panasonic th-42pz85ee csak MPEG2-es digitális és analóg tunere van, mégsem működik együtt a Digi által sugárzott digitális csatornák, egyszerűen nincs ilyenek.
Úgy tűnik hogy mind MPEG4-es lettek végül a Digi csatornák.
Persze SD STB-vel nézem.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Áááá túl öreg a plazma TV-m, lassan már kb. 10 éves! Inkább nem piszkálom tovább, majd ha hirtelen halál jön, akkor jöhet a TV vásárlás.
-
bolic
őstag
válasz #29810560 #48781 üzenetére
Igen valóban, pedig megfeledkeztem róla, hogy nem DVB-C a tuner.
Habár imádom a HD adásokat, azonban a TV készülékem annyira szemtelen hogy bekapcsoláskor mindig az analóg tunerre kapcsol be, ha nincs be van kapcsolva a SD STB, viszont a HDMI-re mindig manuálisan át kell váltani, az egy fárasztó dolog és nem lehet megjegyezni hogy maradjon a HDMI-nél mindig, nincs ilyen.
Mindegy, az újabb TV-vel fogok boldogulni, asszem a 4K HDR jó lesz, az ára nem érdekes, van pénzem erre.
-
bolic
őstag
válasz istnag #48785 üzenetére
Sajnos nem sikerült megtalálni a probléma forrást a TV-men, viszont megtaláltam a túlpásztázást, végre örökre eltűnik a felső és alsó vibráló vonalakat!
De találtam Q-Link bemeneti beállítást, az oké, de az AV2-es pedig TV volt most AV2-es bemenetre állítottam át, majd kb. 3 nap múlva írok róla, hogy sikerült-e végleg a CRT képzajt eltüntetni minden bekapcsoláskor.
-
bolic
őstag
válasz Pityu89 #48786 üzenetére
Uhh ez nagyon nehéz kérdésed van, mivel körülbelül 9 hónap múlva végleg elköltözöm az ágyipoloskás panellakásból, az új helyszín nagy valószínúséggel átmeneti szállásom lesz, biztosan valami ősrégi palotában. Ugyanis az U alakú kétemeletes palotát meg kell építeni rozsdamentes acélrudakkal és beton alapzatokkal. Majd kiderül, hogy mennyi vagyonosodási öröklődő pénzt fogok kapni.
Palotában biztosan 2-10 méteres átlójú TV-éim lesznek, majd kiderül!
Majd 2019-tól fogok még ideírni, ha továbbra sem fogják megtiltani engem az internet használatot.
[ Szerkesztve ]
-
-
bolic
őstag
Igaz-e a hír, hogy tényleg tönkrement az Orange County Choppers (American Choppers OCC)?
Az is, hogy tavaly tél óta vetítették az OCC-t amerikai Discovery Channel-en?
Ui.: Nem kellett volna megint leszedték az újabb Mythbusters-et!!!! Azért nem nézem tovább a Discovery Channel-t, pláne ha lesz az újabb OCC, akkor szívesen tovább néznem!!!
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Hónapok óta problémásak voltak a csatornák, nézhetetlenül akadoztak mint a rogyott állat. Tegnap voltak itt a Digi karbantartók, rendesek voltatok mert teljesen ingyen újrahúzni az ajtótól elosztóig a koax kábelt és kicserélni a lépcsőházban (természetesen FTTB) lévő készüléket. Hálás vagyok, mert akkor tudok megnézni az Eurosport1-et, Eurosport2-öt, Sport1-et és Sport2-est akadásmentesen, leesett a kő a szívemről.
Javítási költség kb. 30-40 ezer Ft-ba kerülhetett volna!!!
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Nagy kár, mert megint összeomlottak a TV adások. Nincs bejövő jel...
-
bolic
őstag
Inkább letöltöm nCore-ról a focimeccseket, minthogy itt reklamáljon hogy kellene mindenkinek a Spíler ésatöbbi faszságot. Kellemes volt letölteni, habár nagyon kevés seedelő vannak ott, vagyis nagyon népszerűtlen a foci a torrentezők számára.
-
bolic
őstag
Kérdezerm, melyik kártyás HDMI kimenetes HD BOX-t kaptátok eddig? Mivel Berci hófehér házimacskám ledöntött szüleim kb. 10 éves régi Sony TV-t, így kellett venni vadiúj Samsung UE32N5002 80cm-es fullHD TV-t, azonban a régi SCART csatlakozós HUMAX SD BOX nem kompatibilis, mert az új TV-nek nincs ilyen SCART csatlakozója.
Viszont hangoltam az új TV-n, szépen jöttek a HD adások! Baromi nagyon szép kristálytiszta képe van!
Leadtunk a budapesti Árkád bevásárlóközpontban lévő Digi ügyfélszolgálaton a régi HUMAX SD BOX-t mindenféle tartozékokkal, sajnos hiánycikk lett az új kártyás HD BOX, azért kérdezem!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest