Hirdetés
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
válasz Laccoss #56651 üzenetére
Néztem Internet Explorer alatt is ( most Chrome van ) ugyan ezt csinálja. Már töröltem a böngészőt újra telepítettem de ugyan ez a hiba.
A rendszer idő jó.[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
bobokock
csendes tag
válasz Watt25 #56647 üzenetére
Kiiktattam az erősítőt és láss csodát mindkét tv-n tökéletes a vétel miközben a teljes kiépített hálózat rá van kötve a modemre. Nem gondoltam, hogy egy ekkora hálózat esetén nem szükséges az erősítő. Ezek szerint ha minden végpontra tennék tv-t akkor is maradna jó a vétel vagy akkor már szükség lehet jelerősítésre? (kb. 9 végpont) Köszönöm a segítséget! Üdv
-
benike123
tag
Sziasztok!
Olyanra van lehetőség, hogy 1 év után lemondani a jelenlegi csomagot,majd újra kötni más névvel?
Megspórolva ezzel a 3600 Ft-os átírási költséget..
Albérletből elmegy a lakók fele, és az egyik nevén volt, és ezt szeretném saját névre megkötni majd. -
MODERÁTOR
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Látom másnál sem megy a digi online.
[kép]10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
unravel
őstag
mi van? még mindig van sport1?
¯\_(ツ)_/¯
-
zsolti72837
addikt
válasz unravel #56665 üzenetére
Még mindig itt vagy?
A Spíler bekerülés előtt is ugyanezt csináltad. Ez miért jó neked?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
ballazol
senior tag
válasz zsolti72837 #56667 üzenetére
nem értitek az intrikát
"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Néha az M1-en szakadozik a hang, lefagy a kép. Csak ezzel van gond. Találkoztatok már ilyen problémával? Diginél azt mondták, hogy analóg csatorna hibánál ingyen kivizsgálják (mert arra vonatkozik a szerződésem), digitális hibánál ha nincs általuk biztosított vevő eszközöm, akkor 2500Ft-ba kerül a kiszállás. Ez, hogy lehet? Most szerződtem 1évre, Digi Full csomagra, ott csak digitális csatornákat vannak feltüntetve.
DVB-C tuneres TV-m van. Lehet DIGI Smart CAM-al jobb lenne? Egyébként nincs vele semmi gond.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Semmi köze nincs hozzá a fikázásodnak. Be kell jelenteni hibára, mivel masnal nem jelentkezik mashol igy velhetoleg helyi hiba. Barmely mas szolgaltatónál necces az ilyen fantomhiba.
pinnacle: smart camnak nincs köze hozza, egy DVB-C STB-vel vagy masik TV-vel ki kellene probalni. Esetleg tul eros a jel vagy tul gyenge vagy valoban az adóban és valahol a digi rendszerében van a hiba. Alsófrekis időszakos problémára (nem csak 1 adót érintett) nekem regebben a lépcsőházi erősítő cseréje volt a megoldás a Digi által. Egyebkent egy STB talan ingyen van Digitől (SD), legrosszabb esetben meg 1000/hó a HD box egy próbára egy hónapra..
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
pinnacle
nagyúr
válasz wwenigma #56676 üzenetére
Köszi! Nálunk (XIII. kerület) egyébként a Digi a legdrágább. Van Flip is , de a UPC is olcsóbb. Csak várom, majd csak lesz FTTH.
Megnéztem pár csatornát, mindenhol Jelminőség 100, Jelszint 82 volt. Újabb dobozt nem szeretnék berakni, akkor inkább elviselem.
Ez a Digitális csatorna hiba eseténi kiszállási díj jogos? Sehol sincs feltüntetve, hogy analóg csatornákra vonatkozik a szerződésem, sőt pont csak digitális van feltüntetve.
Arról nem is beszélve ha bevezetik végre az optikát, mert akkor már csak digitális szolgáltatás lesz. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz pinnacle #56677 üzenetére
Igen de mindkettő khmm, részemről messziről kerülendő kategória.
Én anno a Smart Cam-ra hivatkoztam mint szolgaltatoi digitalis eszköz. [link] Viszont a felettem lako meg digi boxos volt es ő is bejelentette közben. Egyebkent ha a lakasod halozataban talalnak hibat akkor jogos - és legalabb megcsinaljak -, egyebkent szerintem nem szamlazhatjak ki ha a bejovo jel rossz, legyen az digitalis vagy analog.Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
M_AND_Ms
veterán
válasz pinnacle #56677 üzenetére
Bejelented, hogy analógon van a hiba. A szerelővel meg lebeszéled. Neki mindegy. Ennyi!
A más szolgáltatók árairól tett állításodat pedig érdemes újra gondolnod és megnézned, mi van az árak mögött, mit kapsz értük, mit vállalsz, meddig annyi az annyi, stb... Egyénenként sok összetevős dolog ez és a legtöbbször a Digi a legjobb.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
4Grider
nagyúr
válasz pinnacle #56674 üzenetére
Jó neked, hogy a propaganda tv minőségével van problémád.
Mivel csak saját tv-vel nézed, ezért a tv diagnosztikai menüjére vagy utalva. Ott megnézed az adott csatornához tartozó jelszintet és jelminőséget. A leggyakoribb jelenség ftth területen az, hogy az ftth receiver-ből kijövő jel túl erős a egy-két tv-nek. Ilyenkor a jelszint stabilan erős, a jelminőség viszont ingadozik akkor, amikor a kép kockásodik/kifagy.
Viszont nálad a tv menüje pont fordított sorrendet mutat, ami vagy fordítási probléma (angol menüben is megelőzi a jelminőség a jelszintet?), vagy tényleg így van. Ha tényleg így van az angol menüben is, akkor kellene figyelni a jelminőség értéket, amikor a kép kifagy. Ha ekkor változik, akkor valami zajbetörésre gondolok, vagy csak natúran szar kábelezésre nálad. (Repülőtér vagy valami hasonló rádiójelet kibocsátó nincs a közeledben?) Mindkettő fizetős probléma. Ha viszont az angolban fordított a helyzet, akkor túl erős a jel, tegyél be csillapítót a rendszerbe, mert túl erős a jelszint a tv-dnek (ezt is tv-je válogatja).[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz wwenigma #56678 üzenetére
Köszi mindenkinek! Angolul is így van. Amikor fotóztam pont megbicsaklott a hang, de egyik érték sem változott. Lehet, hogy a Sony TV-k túl érzékenyek. Tavaly is vettem egyet, azzal az volt a gond, hogy ilyen vörös feje volt az embereknek. Szintén főleg az M1-en jelentkezett. Ott vagy túl van erős a jel (milyen csillapítót kellene venni?), vagy gyenge , a többi csatornának, közelről láthatóan tisztább a képe. Sony szervizben azt mondták, hogy szinte lakásonként más a jelerősség, nem tudnak mit csinálni, szolgáltatóval beszéljek.
DIGI-nél FTTH-nál megmarad az analóg adás is? Másik lakásban pont az volt a gond a UPC-vel, hogy az optika bevezetése után, már nem volt analóg jel.Szerződésben azt írják, hogy digitális adás esetén csak az ő eszközük esetén vállalják a felelősséget, tehát csak rosszul tájékoztattak, hogy analóg adásra szól a szerződésem. Mondjuk nem tudom, hogy miért tesznek különbséget analóg és digitális TV tuner között.
[ Szerkesztve ]
-
Samott
addikt
válasz pinnacle #56682 üzenetére
Erdemes az M1 miatt ennyit kuzdeni? Meg ha valami ertelmes csatival lenne gond, de azert? Osszefoglaloben egyebkent kulon kiemelik mi a teendo ha a kozszolgalati csatornakkal van gond.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
SirKero
őstag
Most vannak a fiaméknál bekötni.
Be van huzalozva a lakás csak a fejeket kell rányomni. Azt mondja a szerelő,hogy kiállásonként ( 1utp+egy koax ) 4000FT. + amiért beüzemeli a netet ( felhasználóné-jelszó ) még 3600 HUF.
Három szoba + beözemelés 15 600 HUF.
Ezért mióta kell fizetni?? Nálam még ingyen csinálták. ( rég volt az igaz )Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
OK. De az összeg nekem akkor is soknak tűnik főleg,hogy anno ingyen csinálták.
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
4Grider
nagyúr
válasz SirKero #56694 üzenetére
Három helyről kértem be árat egy panelben lévő fürdőszoba felújítására (szaniterek cseréje, burkolatok cseréje) csak munkadíjra. Az első és az utolsó ajánlat között 1 millió Ft differencia volt (csak munkadíj). A legolcsóbb elkezdte, de nem fejezte be, mert a szétverésig jutott 2 hét alatt. Muszáj volt a drágább mestert választani, aki csak bő egy héttel később kezdte meg, ám 1 hét alatt megcsinálta. Az órabére jóval magasabb lett így, mint a te szerelődé...
-
SirKero
őstag
válasz 4Grider #56696 üzenetére
Nem érted a problémám.
Ezek a munkálatok eddig benne voltak az előfizetésben ( legalább is tőlem egy fillért nem kértek ) most pedig fizetős lett vagy csak a szerelők bizniszelnek.
Kb. két éve egy lengő koax csatlakozóz rakattam fel velük ( ők adták a csatit is ) alig akartak egy ezrest elfogadni kávéra.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
4Grider
nagyúr
válasz SirKero #56698 üzenetére
Értem, de te is értsd meg az alábbiakat:
Kétfajta Digis szerelő van:
Alkalmazott és alvállalkozó. Az alkalmazott sem köteles neked az otthoni hálózatodat ingyen befejezni, főleg nem olyan tételekkel, amik nincsenek benne az árjegyzékben. Az alvállalkozó meg eldöntheti, hogy a Digitől kapott egyszeri 5000 Ft-ba a kiszálláson kívül mi fér bele. Sajnos ilyen világban élünk, a szolgáltatások egyre drágábbak lesznek, ahogy fehéredik kifelé a gazdaság... -
tomee987
tag
válasz SirKero #56698 üzenetére
Kb. 4 éve nekem is kellett fizetni DIGI internet bekötésre. Ha alvállalkozó jön akkor rögtön KP-ba le kell csengetni (nekem így volt), persze számlát ad. Ha DIGI-s szerelő, akkor a következő havi számlához hozzácsapják.
Kb. 10 perces meló volt, behúzták a lépcsőházi switchből az UTP kábelt (kb. 15-20 m-t) és fizetnem kellett érte akkor közel 2000 Ft-ot.
Azóta már Vodafone-os (ex. UPC) lettem. Ők megcsinálták szépen kábelcsatornába a teljes belső hálózat kábelezését, kiépítését vadiúj kábelekkel ahogyan kértem. Egy forintot sem kértek el érte.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Synology NAS
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Arena Breakout: Infinite
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külpolitika
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Alapfelhasználásra tökéletesen alkalmas 4 magos HP laptop
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest