Hirdetés
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
Ora atallitasos (regebben EPG zavaros) jo napot!
Realme GT Master Edition
-
törölt tag
Sziasztok,
A HBO csatornák tényleg mind HD-k lettek, meg tudjátok ezt erősíteni?
Hangsáv szempontjából milyenek? Dolby vagy sztereó?
Esetleg van ehhez valami leírás Digi oldalán? Kerestem, de nem találtam. -
4Grider
nagyúr
válasz Watt25 #57408 üzenetére
Huú, házépítéssel és kertépítéssel foglalkozó prémium csatorna. Kíváncsian várom, milyen prémium csatornák jöhetnek még. Csincsillák tenyésztése, vagy háziszőttesek készítése, esetleg tojásfestés nagyüzemben prémium csatorna. Ááá megvan a tuti: Arcmaszk készítése gyorsan és olcsón prémium csatorna. Hiába, mindig van lejjebb...
[ Szerkesztve ]
-
raider21
aktív tag
válasz #75501312 #57402 üzenetére
HBO HD -nál Dolby Digital 5.1 az eredeti és a magyar hangsáv is, a többi csatorna esetében (HBO, HBO2 HD, HBO2, HBO3 HD, HBO3, Cinemax HD, Cinemax, Cinemax 2 HD, Cinemax 2) SD -nél sztereó, míg a HD esetében az eredeti hangsáv az Dolby Digital, a magyar viszont csak sztereó.
raider21
-
mcdennis
tag
Sziasztok!
kinek hogy jöttek ki a digisek bekötni a kábel tvt illetve az internetet. Én március 20-an kötöttem meg bent a szerződést és még nem jöttek. Oké, április 04-ig van idejük, de azért gondoltam volna hogy hamarabb megejtik ha már van ez a vírushelyzet. Nah mindegy ..
-
őstag
válasz mcdennis #57418 üzenetére
Sztem ne feszkózd magad.
Főleg ezekben az időkben.
Ha már türelmesen vártál, ezt a maradék időt is kibírod.
Én T-s 10 Mbit-es netről, sat-tévéről, és vonalas telóról váltottam Digis gigabites csomagra.
Nagyon megérte.
Én mindenféleképpen türelemmel kivárnám...[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
válasz mcdennis #57416 üzenetére
és úgy széttépem a szerződést hogy csak úgy füstölögni fog
Ez egy teljesen logikus döntés. Hiszen ha eddig tudtál élni Digi nélkül, akkor most már nem tudsz ebben a katasztrófális helyzetben sem mondjuk plusz 10 napot várni arra, hogy legyen, hiszen a szerződésben le van írva, hogy április 4...
És még hülyét sem csináltál magadból.
Ügyes.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
mcdennis
tag
Elfogultságot érzek a részedről. Fizetek 500 ftos belépési díjat és 5000 ft os beszerelési díjat. Maguknak meghatároznak egy időpontot és nem tudják betartani, és ha reklamálni merek akkor én vagyok a hülye? Úgy hogy nincs már ingyenes beszerelés és társai mint anno... pedig 1 éves hűséget is aláírtam...
-
mcdennis
tag
válasz 4Grider #57420 üzenetére
Én értem de ugyanúgy 1 éves hűséggel 200 fttal dragabb a UPC hasonlo csomagja. Ez a low cost azért mar annyira nem allja meg a helyét ezen a teruleten. Jóllehet en tudom hogy a digi mennyit tett az olcsobb szolgaltatasokert hiszen anno 10 ezer alatt egy normális csomag nem futotta ki a UPC-nél. Az hogy most a upc ennyiert adja az a digi érdeme
-
4Grider
nagyúr
válasz mcdennis #57423 üzenetére
Az a UPC csomag csak ott annyi, ahol ott a Digi. Meg a Telekom sem véletlenül áraz másképp Digis területen, mint mondjuk UPC konkurenciával.
És azért a UPC netben labdába nem rúg a 1000/300-al, meg a hulladék szolgáltatói eszközeivel és a kötelező - szintén hulladék - boxaival fizetős második-harmadik médiakártyáival. -
Csabroncka
addikt
válasz #75501312 #57402 üzenetére
Én is ma figyeltem fel rá! Szerintem egyébként ez nem valódi HD, mármint 1080i-s a jel, de ez egy felkonvertált sd adás lesz, méghozzá ezért:
A csatornalogóra hívnám fel a figyelmet a jobb felső sarokban!
Illetve most találtam egy ilyen kiosztást, ez alapján a HBO max pakkban vannak benne.
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Csabroncka #57433 üzenetére
Felkonvertált Sd adást egyből ki lehet szúrni, a logón kívűl.
Amúgy, amikor Sd adás megy azt mindig Hd-ra felkonvertálva nézed. A tv konvertálja, pontosabban skálázza a Hd kijelzőhöz. Ha nem így lenne, akkor az Sd adás a képernyő közepén egy kis kép lenne.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Csabroncka
addikt
válasz M_AND_Ms #57434 üzenetére
Kicsit utánajártam, ez alapján lekerült róluk a HD logó 2019 szeptembere óta.
"in medias res"
-
veterán
-
mcdennis
tag
válasz qnadam #57436 üzenetére
Nyilván nem tépném szét a szerződést. Közben beszéltem velük telefonon mondták, hogy várjak de majd holnap csörögjek vissza. A hölgy hangjábol az jött le hogy érzi hogy probléma lehet de neki nincs kedve foglalkozni vele, hívjam vissza holnap őket ( gondolom akkor ugyse o lesz a Call Centeres így nem neki kell vele foglalkozni) nah majd meglátjuk
-
Kardos.N
tag
Sziasztok.
Tudnátok nekem esetleg segíteni?
Tegnap kezdődött a probléma, a fontosabb csatornák számomra (HBO1-2,Comedy Central, National plusz meg kb 10 csatorna)
Váratlanul elkezdetett csikozni es ugral a kep.
A maradek 100 csatorna viszont jó.
Van erre esetleg valami gyógymód, vagy hívjam a digit?
Valaszotokat elore is köszönöm. -
-
veterán
Oroszlány. 0:20-kor minden elment. De még a mobil térerő is eltűnt. Nulla az az 0 Digi szolgáltatás. Se net, se tv, se telefon, se mobil térerő.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Humax HD4 beltéri az kikapcsol magától, hogy ha nem nyomizod pár órán keresztül? Azt vettem észre, hogy este be szoktam a tévé állítani timer kikapcsolásra. De ezt a beltérit nem lehet beállítani, ezért azt akkor szoktam kikapcsolni, ha felébredek. Most úgy rémlik, hogy előző éjjel nem kapcsoltam ki magam, de reggelre még is piros volt. Viszont ilyenkor meg nehezebben bootol be, amikor bekapcsolom, először Digi logó van, és kell neki fél-egy perc, mire magához tér, az EPG-nek meg még fél perc.
Szerk: Meg is van a válasz, alapból három óra után kikapcsol magától, ezt lehet állítani "Ki" és "8 óra" közé.
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
GuruZone
őstag
Sziasztok, tizenakárhány év után elhagyom a várost, ahol élek. :) Irány a falu!
A digit még télen kötöttem újra, hogy akciós legyen.
az első három hónapban féláron ment a cucc, de most úgy hozta az élet, hogy le kell mondanom.Mekkora kötbérre kell számítanom a hűség miatt?
Tv + NET500
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Bubaaa
aktív tag
Csepelen reggel óta nincs adás!
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest