Hirdetés
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
A fenti kérdésre közben kaptál választ.
Szerintem őket nem nagyon érdekli. Ha az rtl, rtl2 vagy tv2 kerülne ki már csapnák az asztalt a Diginél.
Az előző hozászolásomban VB-t írtam, de korrigálom most akkor, mert EB lesz az.
Sport TV a következőket fogja adni szerintem jövőre:
Kincsem+, Spanyol Kupa, férfi kézilabda EB, női kézilabda EB, női/férfi BL, EHF kupa, Bundesliga, Német kupa, labdarúgó VB- és EB-selejtezők és válogatott felkészülési meccsek, Olasz Kupa, Olasz Szuperkupa, portugál/török bajnokság, NFL, Super Bowl, PDC VB és majd kezdődik a a darts Premier League is, darts BDO VB, (lesz még pár darts közvetítés csak ezek a nagyobbak), NBA, UFC, Box.Hokit és az Európa Ligát viszont nem tudom, hogy adja-e?
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
mpo
veterán
A sportot élőben szeretem nézni.
Hétvégén torlódás van a sok esemény miatt, ezért egy döntőt esetleg este közvetítenek felvételről.
Előfordul, hogy egy jó bokszmeccset meg egyik adó sem közvetíti.
Mindkét esetben megkerestem a stream lehetőséget és megnéztem.
A PL-t és a La Ligát nem üldöztem az interneten, beletörődtem, hogy egy ideig nincs.Ha érted, akkor már elavult.
-
Sonja
nagyúr
Pontosan. Nekem is UPC TV (Fullos HD-s) + DigiTV van, így talán nem maradok le semmiről. Csak sport és természet/show csatornák érdekelnek.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
zsolti72837
addikt
Milyen döntőre gondolsz?
Szerencsére a nagyobb bokszmeccseket a Sport Tv szokta azért adni, aki meg szereti az UFC-t Ő is tudja nézni.
La Ligát és PL-t néha néztem hébe-hóba amíg a Spílerek nem kerültek be, de soha nem olyan a streamen való meccsnézés, mintha az ember TV-ben nézné rendes felbontásban.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
mpo
veterán
válasz zsolti72837 #56204 üzenetére
Teniszdöntő is volt már meg a snookerdöntő közepe, amikor 3 részletben játszották.
A tévé és a digionline is ment tegnap egyszerre, a Liverpool és a négysáncverseny egyidőben volt.
Megértem azokat, akik a Sporttv miatt dühösek, még akkor is ha ritkán nézem, mert elfogadom, hogy más sportot szeretünk nézni.
A Spektrumot a 10 percenként beinduló reklám miatt már nem bírom nézni, sok műsorát a BBC Earth-on meg már láttam reklám nélkül. Sajnos a Natgeo és a Discovery is nyomja a hülye reklámot, akkor mute gomb és emiatt néha elalszom, mert a reklám alatt becsukom a szemem.Ha érted, akkor már elavult.
-
zsolti72837
addikt
Így már érthető. Sajnos van ilyen.
Szerdán a Darts VB-t fogom nézni, de nézném az esti PL rangadót is, sajnos egybecsúsznak.Mindenkinek más az igénye, ezt elfogadom Én is. Csak azt nem szeretem amikor hőbörögnek, hogy más miért hőbörög azért, hogy kikerülnek bizonyos csatornák.
Valakinek rtl valakinek sportadás vagy természetcsatornák vagy filmadók.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
g0dl
addikt
Vészmegoldásnak itt a telenor csomagja merült fel.
A telekom tvgo szolgáltatásával ( ami kicsit olcsóbb) van valakinek tapasztalata?
Használható ez több készüléken?[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
válasz zsolti72837 #56206 üzenetére
Ha egybecsúsznak, akkor asztali vagy laptop, tablet, mobil és nem maradsz le, mert ott a digionline.
Ha érted, akkor már elavult.
-
veterán
Használható. Én tvbox-on libreelec-es kodin használom nem hivatalos addon-al. A minőség kiváló, fullhd. Nem akad, nem szakadozik. Annyi, hogy a focimeccseknél kijön, hogy 25 fps-el ad. Nem 50-el. Ezért a gyors labdamozgásoknál a labda akadozik. De nem olyan vészes. Ez nagytv-n látható. Laptopon, tableten nem.
-
agroman
senior tag
aki olcson akarja meguszni es nem technohomokekszualis (pl. HD, 4K) annak van egy utolso lehetoseg: valamelyik nagyobb online bukinal nezheti a streamet..
------
-
milan26
senior tag
Én is emlékszem, hogy az EHF honlapján néztem VPN-nel. Nem volt kommentár, be lehetett hallani mindent. Amikor nyertünk a döntőben, beszaladtak a lányokhoz együtt ünnepelni, de a rendezők nem akarták engedni. Az egyik szurkolót le is nyomták, erre ott termett egy másik,akkora mint Kinizsi Pali ellökte a rendezőt, és rákiabált, hogy megbszlak.
-
djsunstealer
aktív tag
Ezt hogy kell értelmezni?
3. Az ÁSZF „E” és „E.1” Mellékleteiben feltüntetett csatornák szerepeltetésének vállalt
időpontja 2020. január 31-re módosul. -
g0dl
addikt
válasz djsunstealer #56219 üzenetére
Hát megnézed melyik csatornák szerepelnek a mellékletekben, és a Digi azokat 2020. január 31-ig fogja szolgáltatni.
-
dh66e
veterán
Pont úgy ahogy le van írva.
-
4Grider
nagyúr
Így (együtt) kell értelmezni:
1. Az ÁSZF „E” Mellékletében feltüntetett csatornakiosztás az alábbiak szerint módosul:
- A Megamax, a CBS Reality, a Sport1 HD, a Sport2 HD és a Spektrum HD csatornák kikerülnek a digitális kábeltelevíziós csatornakiosztásból.
- A Sport1, a Sport2, az AMC, a Spektrum, a Minimax, a TV Paprika és a Film Café csatornák
kikerülnek az analóg és digitális kábeltelevíziós csatornakiosztásból.
2. Az ÁSZF „E.1” Mellékletében feltüntetett csatornakiosztás az alábbiak szerint módosul:
- A Megamax, a CBS Reality, a Sport1, a Sport1 HD, a Sport2, az AMC, a Spektrum, a Minimax, a TV Paprika és a Film Café csatornák kikerülnek a műholdas csatornakiosztásból.
3. Az ÁSZF „E” és „E.1” Mellékleteiben feltüntetett csatornák szerepeltetésének vállalt
időpontja 2020. január 31-re módosul.
4. Az ÁSZF „H” Mellékletének X. pontja az alábbiak szerint módosul:
Az AMC, Minimax, Spektrum, SPORT1, SPORT2 és TV Paprika csatornákat töröltük a
csatornalistából. -
Kija
aktív tag
válasz djsunstealer #56223 üzenetére
Ezekben a leírásokban (E, E1, H) ezek a csatornák (Sport 1…sport 2 paprika stb.) már nem szerepelnek. Tehát a többire vállalják a 2020 január 31-et...
-
zsolti72837
addikt
Nem tudom, hogy használható-e több készüléken, de telenor is szóba jöhet, igaz picivel drágább.
(#56208) mpo: Szerencsére a DigiSport adja szóval telefonon tudom nézni, de ha Spíleren menne akkor off lenne.
(#56216) agroman: Ez is egy megoldás és mostanában Tippmixpron is egyre több az ilyen közvetítés.
-
djsunstealer
aktív tag
4Grider, Kija! Köszi srácok!
-
mpo
veterán
válasz zsolti72837 #56226 üzenetére
Két különböző böngészővel ugyanazon a PC-n mehet két digionline egyszerre, az előbb próbáltam ki a 23"-os LG monitoron, plusz ott a tévé harmadiknak, ha a Spílerre van szükség.
Az LG-hez van Screen split, így négyfelé is oszthatom a képernyőt, nem kell a Windows 10 lehetősége a négy ablakkal.Ha érted, akkor már elavult.
-
-
zsolti72837
addikt
-
mpo
veterán
válasz zsolti72837 #56232 üzenetére
Streamnél nem, a digionline-nál még nem találtam ki, hogy csak az adás látszódjon.
De ez ritkán kell szerencsére.Ha érted, akkor már elavult.
-
zsolti72837
addikt
Értem. Bár nem tudom, hogy a TV-nél tudom-e osztani a képernyőt, de lehet, hogy zavarna.
-
pjen
félisten
válasz zsolti72837 #56234 üzenetére
Különösen a 4 hang lenne érdkes.Hang nélkül viszont nem az igazi.
-
bendegruz
őstag
cbs reality-t kicsit sajnalom, igaz nem reg ota van nekem, de nem rossz adó
Asus Rog Strix Scar III
-
zsolti72837
addikt
Az meg a másik.
(#56235) 4Grider Spílert is csak utána jelentették be, ha jól rémlik. (Digi hivatalos oldalán)
-
Adama123
aktív tag
Úgy fest, nem született AMC/DIGI megállapodás a határidőig, büszkén küldött elterelő hadműveletként sajtóanyagot az imént a DIGI, hogy hosszabbított a Discoveryvel az eddigi csatornákra + HGTV...
"A DIGI Csoport meghosszabbította együttműködését a Discovery-vel annak érdekében, hogy a tévénézők továbbra is élvezhessék a műsorszolgáltató prémium tartalmait. A két társaság emellett egy hazánkban még kevésbé ismert prémium csatornáról, a HGTV-ről is megállapodott, amely 2020 januárjától lesz elérhető a DIGI és az Invitel csatornakiosztásában.
Az együttműködésnek köszönhetően a DIGI és az Invitel ügyfelei továbbra is élvezhetik a Eurosport 1 és a Eurosport 2 prémium sport csatornákon látható legrangosabb téli sporteseményeket, illetve a nyári kerékpárversenyeket, valamint megtekinthetik a négy ’Grand Slam’ és az ’ATP’ tenisztorna mérkőzéseit is. A tévénézők számára emellett a jövőben is elérhetők lesznek az életmóddal és divattal foglalkozó TLC szórakoztató műsorai, mint például a ’Tortakirály’ vagy a ’Mondj igent a ruhára!’. Az izgalmas kalandok kedvelői pedig továbbra is követhetik a Discovery főleg ismeretterjesztő témákat bemutató tudományos sorozatait, többek között a ’Bear Grylls: A sziget’ újabb epizódjait. További jó hír az egzotikus tájak és a különleges helyi ételek szerelmeseinek, hogy a világ vezető, utazással foglalkozó tévécsatornája, a Travel Channel szintén megtalálható lesz a kínálatban.
A DIGI és Discovery Networks közötti megállapodás emellett magában foglalja a hazánkban még kevésbé ismert, leginkább házfelújítással és kertépítéssel foglalkozó prémium csatorna, a HGTV elindítását is. Az új csatorna 2020 januárjától kerül majd be a DIGI és az Invitel kínálatába."
-
Hegyirabló
veterán
-
Flashget
félisten
Órái vannak hátra 9 tévécsatornának a DIGI-nél, köztük a Sport1-nek, a TV Paprikának és a Spektrumnak?
[link]
van itt katyvasz rendesen...egyiket kidobjak masikat berakjak, akiket par eve kidobtak meg. ;)[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
zsolti72837
addikt
-
MDanny
senior tag
válasz Adama123 #56239 üzenetére
A HGTV műholdon digis CI+ kártyával már nézhető is, magyar nyelv és felirat nincs.
A History2 ajánlóját már Moser Károly narrálja a History-n, telekomosoknak pár nap múlva úgy látszik magyarul fog érkezni. Nem bánnám, ha hamarosan mi is megkapnánk, de ne a Spektrum és a Sport TV-k helyett.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoLTE + Vodafone VoLTE), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
zsolti72837
addikt
-
snooze
veterán
válasz zsolti72837 #56246 üzenetére
dehogy fognak..majd holnap meglátod..vagyis csak sötét képernyöt egyes csatornák helyén..
GO Gunners!!!
-
zsolti72837
addikt
-
Hegyirabló
veterán
válasz zsolti72837 #56249 üzenetére
Szerintem ne reménykedj. Ma már fű sem nő.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest