Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Louis0731
friss újonc
Sziasztok!
Digionline tv-re vetítve telefonról, laptopról(hdmi kábellel is próbáltam) , a focit nézve kicsit szaggat!! Tudna nekem valaki segíteni, hogy mivel tudnám ezt korigálni?! Cromcast 3 segítene ezen??
Vagy valami más?? Köszönöm. -
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
Visszaolvastam, de nem találtam választ a problémámra. A Digi tv-t egy régi Panasonic plazmán nézem, vettem hozzá egy AMIKO HD 8142 TWIN set top boxot. A gondom a műsorújsággal van. Ha beállítom a boxon a pontos időt, akkor 1 óra elcsúszással jelenik meg a műsorújság. Ha az idő beállítom UTC+0-ra a műsorújság elcsúszik, de ez idő jó, ha átállítom UTC+1-re, akkor a műsorújság jó, de az idő tolódik el egy órával. Van valami tippetek?
-
Watt25
veterán
Nem. 23-25. pont.
-
fcc
aktív tag
Hi!
Másnál is kockásodik az M2? Szhbatta. -
WaterWave
veterán
Várjuk az Arénát
-
so_ha
senior tag
válasz
Watt25 #57260 üzenetére
Én korábban lejelentettem hibára a Sport 1/2 HD adást (amikor bejöttek), majd a kijövő szerelők azt mondták, hogy mégváltoztatták a csatornák kódolását, így 1-2 régebbi Tv már nem tudja jól dekódolni. A Spektrum HD is ilyen lett, így "gyúrok" egy új Tv-re. Nálam minden más HD csatorna egyébként tökéletes, illetve az SD adások is.
-
Watt25
veterán
válasz
mcdennis #57275 üzenetére
Akkor ehhez (HD csatornákhoz) nem kell se box sem C+ kártya?
4-12. pont. Ja, meg a 29-es. -
Flashget
félisten
Bovebb infok az uj sportcsatornarol.
Vegre lesz ujra Indycar kozvetites!
Allitolag Palik is posztolta
Multiplatform sportszolgáltatást indít a Network4 -
mcdennis
tag
válasz
4Grider #57274 üzenetére
Rosszul néztem Digi Nekem csomag. 500 mb net meg 100+ csatorna. Akkor ehhez (HD csatornákhoz) nem kell se box sem C+ kártya?
A panelba már be van vezetve a digi (nyílván), ez esetben is 90 nap? Mármint hogy ez reális is?Azt gondoltam ennél jóval rövidebb idő, míg kimásznak
-
4Grider
nagyúr
válasz
mcdennis #57273 üzenetére
90 napon belül jönnek bekötni.
CI+ kártyára csak HBO/Digi Now esetén van szükséged, ez nem UPC. Vagy hozzák, vagy nem, mert hiánycikk a kártya.
Mi az a Digi kompakt csomag?
Szerk.:
Ja most már látom. Digi kompakt az alábbi településeken köthető:
Abony,Mátészalka,Berkesz,Monor,Biharkeresztes,Nagydobos,Csökmő,Nagykereki,Felsőpakony,Nyírbogdány,Földes,Nyírparasznya,Furta,Nyírtura,Győrtelek,Ócsa,Gyüre,Pocsaj,Hencida,Szentpéterszeg,Inárcs,Sáránd,Karácsond,Tépe,Kenderes,Konyár
Miért akarnál vezetéknélküli csomagot a XI. kerületben? -
mcdennis
tag
Srácok ha megrendelek egy Digi kompakt csomagot az irodában CI+ kártyával illetve kérek egy ingyenes sim kártyát (úgy tudom még ingyenes), akkor mikor jönnek ki kiépíteni a rendszert. Egy panelról beszélünk a XI. Kerületben. Ezek közül a CI+ kártyát ha kézhez kapom és berakom a Tv-be akkor már lesz is csatornám?
előre is köszi a válaszolat!
-
FerNandor
őstag
Köszönöm a tegnapi válaszokat. Utána nézek.
-
Watt25
veterán
válasz
pprod94 #57266 üzenetére
Ismétlem: nem jelszint probléma. Biztos vagyok benne, hogy a tévé alacsonyabb (számítási) teljesítménye okozza. Bár nem tudom kimutatni, hogy mi az, amiben ez a 3 csatorna más, mint a többi. De más. (És kiemelném, hogy csak a csatorna. Nem a teljes MUX! Tehát semmi köze a tuner-hez.)
-
Chromie
friss újonc
Az M2 HD mióta állt át 1440x1080-ról 1920x1080-ra?
Viszont nincs Dolby Ac3 hang, csak 160 kb/s MPEG. -
pprod94
aktív tag
válasz
Watt25 #57260 üzenetére
Hú, nagyon belemélyedtél a témába.
A screenshotokból annyit tudok kivenni, hogy kb. azonos a bitráta. Dehogy új tv, egy használt Telefunken (Vestel), 2014-es. Picit bosszantó, mert előtte egy Philips volt, az nem produkált ilyen hibát. Most is maximumon van a jelerősség és minőség.. Szerintem ezen kellene csillapítani, legalábbis erre gyanakszom a topik túrása óta.
-
levin70
tag
-
Watt25
veterán
válasz
Flashget #57262 üzenetére
De nem! Ennek semmi köze a tuner-hez! Mármint szó szerint véve. Hiszen a tuner feladata a MUX behangolása és stream-é alakítása. Láthatóan ebben az esetben ezzel semmi gond nincs, nincs bithiba, semmi ilyesmi. Én inkább úgy látom, mintha nem tudná megfelelő sebességgel kitömöríteni a videostream-et, és a megakadásnál úgy éri utol magát, hogy eldob jónéhány képkockát.
-
Watt25
veterán
válasz
FerNandor #57258 üzenetére
Érdemes venni valami jelerősítőt?
Nem. Először is olvasd el a téma összefoglalót.
10m koax az qrvára semmi, az nem távolság... Ha most gond van, akkor úgy is vagy az a baj, hogy alacsony a jelszint a zajhoz képest, amit az erősítő egyformán erősít, vagy magas a jelszint, amihez ugye nem kell erősítő...
Téma összefoglaló 21-25. pont.De nem tudom, hogy az az analógot erősíti vagy a digitális adást is?
Erősítő számára nem létezik digitális vagy analóg adás. Jel van... -
Watt25
veterán
válasz
pprod94 #57137 üzenetére
nektek nincs gond a Sport1/2 HD adásával? Tegnap este cseréltem le a tv-met, nem rá gyanakszom, mert semmilyen más csatorna HD adásával nincs gond.
Pedig sajnos legalább részben a tévétől is függ. Már én is észrevettem régebben, hogy a Spektrum HD akadozik, ahogy leírtad. Nem foglalkoztam vele, aztán most megnéztem és valóban a Sport 1 HD és Sport 2 HD is akadozik. De csak a régi (LG LV5590) tévémen, az újabb TV-n (LG UK6470PLC) nem akadozik egyik sem. Megnéztem TSReader-rel, de nagy különbséget nem láttam a csatornák között. Illetve az látszik, hogy a pl. Sport 1 HD High profile-ú, míg mondjuk a DigiSport1 HD csak Main. Viszont a TV2 HD is High profile-ú, mégsem akadozik... De mégis itt lesz valahol a kutya elásva.
Konkrétan mit jelent az új tévé? -
4Grider
nagyúr
válasz
FerNandor #57258 üzenetére
Első körben azt kell megnézned a tv diagnosztikai menüjében, hogy jelerősségi vagy jelminőségi a probléma. Ha rossz a jelerősség, akkor először nem jelerősítővel próbálkozunk, hanem megnézzük/cseréljük/javítjuk a kábelezést és a csatlakozókat. Ha jelminőségi a probléma, akkor azon a jelerősítő sem fog segíteni, sőt...
-
FerNandor
őstag
Sziasztok,
A koax lakásba belépési pontjától elég messze van most a szoba, ahol a TV megy, több, mint 10 méter szerintem. Előfordul, hogy pixelesedik, megakad, szétesik a kép, általában 1-2 másodpercre csak, tehát rövid időre. A belépési pontnál lévő szobában korábban ilyet nem tapasztaltunk.
Az más kérdés, hogy ha pl vihar van, akkor abszolút nézhetetlen.
Digitális adásról van szó, sima LCD LED TV-be megy a koax és ennyi.
A lépcsőházból jön a fő vezeték, kiépített hálózat, nem műhold. Komló.Érdemes venni valami jelerősítőt? Aliexpressen találtam 7-8 dollár körül, van akinek bevált, másoknak nem.
De nem tudom, hogy az az analógot erősíti vagy a digitális adást is?
Van ezzel tapasztalatotok? -
unravel
őstag
Nagyon sokáig nem volt. Most tűnt fel hogy van EPG a közrádiókon.
-
4Grider
nagyúr
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
Erkezik egy uj sportcsatorna Arena4 neven a jelenlegi Galaxy4 helyen.
Azt nem tudom a Diginel is lesz vagy sem.
Favaro a kovetkezot posztolta tegnap;FONTOS!!!! Minden ismerosom akik erdeklodott es kerdesztek hol lehet a MotoGp a WorldSBK a Rallycross vb, a Salakmotor VB es Vilag kupa es az Australia V8 kozvetites latni majd, annyt szeretek mondani hogy a MotoGp es minden mas az bisztos hogy mar nem a Spiler 1-2 vagy a Digin vagy a Sport 1-2 vagy a M4 Sport lehet latni hanem egy uj csatorna. Hamarosann pontosabb hirek jonnek majd......
Sajnos e miatt a mostani hetvege WorldSBK es SSP futamok csak neten lehet latni.Csakafoci irt Angol 2. osztalyu meccseket is erre a csatornara.
Hogy fog elferni minden rajta jo kerdes foleg hetvegen.
link
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- AliExpress tapasztalatok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Politika
- iPhone topik
- Fejtörők, rejtvények, feladványok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest